Nyårsafton, skrivit i historian

Det är oktober månad när jag skrivet detta. Jag har ett år kvar i skolan sen ska jag vara färdig till viss del. Mina önskemål är att jag har klarat NO-kursen, att livet bara blir bättre och bättre och att det går framåt. Jag vill inte stå still. Jag hoppas även att jag firar nyår med de bästa i mitt liv!

Gott Nytt År!


God morgon. Jag är ledig:-D wihooooo! Äntl...

God morgon. Jag är ledig:-D wihooooo! Äntligen. Och det är sjukt nice. Har dock hela dagen planerad. STÄDA! Filip slutar runt lunch så jag får väll sätta fart med att hinna göra något innan han kommer hem:-) nyår imorgon. Vi handlade hem all mat igår. Blev foundu till huvudrätt med hasselbackspotatis och efterrätt blev det min goda chokladtårta och förrätten står filip för. Några typ minipizzor eller nått som verkar väldigt goda dem också. Hanna var här en sväng igår och drack varm choklad (från min kaffe maskin:-P) och snacka skit. Hon hade med sig världens sötaste valp. Sådär liiiiten och mjuk i pälsen. Jag och filip har pratat lite om att skaffaa hund vid ett senare tillfälle. Men han vill ha shäfer eller hur det stavas och jag är livrädd för shäfrar. Uch uch uch... Aja... Näää jag får väll gå upp då. Skriver jag inte innan så gott nytt år. Tror jag redan har skrivit det en gång.. Aja haha.


nyårsveckan

det har hänt lite sedan jag gjorde ett ordentligt inlägg..
julen har varit här och snart är det nyår.
Fick en massa fina julklappar i år vilket nog innebär att jag har varit riktigt snäll i år :P Haha.. Jag fick min kaffemaskin av Filip :) JAg ÄLSKAR den! Latten blir såååå jävla god!! Älsklingen fick kinect av mig som jag hoppas han blev glad över:) Sen igår var vi och handla vår säng... Den blev JÄTTE fin!!!

Det ser lite mer hemtrevligt ut i sovrummet nu :) Vi har även möblerat om i vardagsrummet och fixat Filips soffa. Haha, Filip och Tias hade monterat den fel när dem satte ihop den :P Sen var jag Filip och Cammi på bio i lördags.. Vi såg Narnija... Och nu är det nyårsveckan. Till nyår blir vi tio personer hemma hos mig och Filip... Komme säkert bli kul :) Längtar redan tills jag ska duka och ha mig :P Fast först ska jag jobba idag imorgon och onsdag... Sen är jag ledig. Eller ja det blir nog en massa städ när Filip är och jobba!
Trivs verkligen med att vara sambo trots den oreda vi har där hemma.
Nu ska jag åka till jobb!

Gott nytt år på er alla! Önskar er en god fortsättning :)

Helena har varit här idag och hjälpt mig a...

mms_img37194 (MMS)

Helena har varit här idag och hjälpt mig att göra julgodis:-D blev kolor och mozartkulor:-D gott!


Selma har de senaste dagarna varit lite su...

mms_img59837 (MMS)

Selma har de senaste dagarna varit lite sur på mig. Antingen så har hon varit sur för att hon har förstått nu att vi inte ska till lägenheten mer eller så är hon sur för att jag har satt ett halsband på henne. Hon har nämligen bitit och rivit mig de senaste dagarna och därför har jag inte litat på henne när här är barn hemma. Igår när krille och hans son var här på besök var jag på min vakt på henne. Men nu de senaste två dagarna eller något så har hon börjat komma till mig igen och mysa. Tror det var flytten blandat med att jag satt halsband på henne. Men hon behöver ju halsband ifall hon skulle få för sig att smita. Men nu är som sagt min lilla bebis sig själv igen:-) nu ska jag snart jobba mellan sex och nio. Får antingen åka med filip eller mamma in för tågen går ju inte som dem ska... Suck


Idag har det varit full rulle hela dagen. ...

mms_img59833 (MMS)

Idag har det varit full rulle hela dagen. Inte en lugn stund alls. Först tenta sen in till landskrona, handla julklapp till mamma, upp i lägenheten och hämta julgranspynt sen hem igen till häljarp. Direkt på maten sen kom filip som hjälpte mig med maten och mitt i allt fick vi besök av en av filips kompisar och min gamla klasskompis sen började vi sätta in granen lät den vekla ut sig och där emellan packa vi in julklapparna och sen klädde vi granen och plocka undan och damsuga och grejer. Nu har vi äntligen satt oss i soffan och tar det lugnt. Filip ska väl tyvärr snart gå och lägga sig. Men men... Efter hårt jobb kommer mysigheten:-D eller bara jag som inbillar mig det:-P haha.


Och nu har vi även satt ljus i filips lyck...

mms_img17054 (MMS)

Och nu har vi även satt ljus i filips lycktor som hänger vid trädäcket. Mysigt eller hur?:-)


Nu har vi satt ut våra lyktor på trädäcket:-D

mms_img17053 (MMS)

Nu har vi satt ut våra lyktor på trädäcket:-D


Det är helg. Jag jobbar dock imorgon också...

mms_img49273 (MMS)

Det är helg. Jag jobbar dock imorgon också sen ska jag också hålla helg. Idag har jag jobbat sju till tolv sen fick jag passa lilla cornelia när mamma malin var i stallet:-) sötare unge får man leta efter. Otroligt söt är hon. Och snäll. Hon var bara lite gnällig när hon skulle sova men efter ett tag gick det också bra. Så nu har man övan på att mata och byta blöja på bebis:-) haha. Det sorliga idag är att filips bil har blivit stulen i helsingborg. Stackarn slutade jobba och skulle gå till bilen och där stod ingen bil. Lagom roligt ju... Eller inte. Så hans pappa fick köra och hämta han. Nu är filip hos sina föräldrar och jag ligger hemma och är helt slut. Ska nog snart gå och lägga mig. Tidig och lång dag imorgon...


Halva veckan har gått och nu börjar min jo...

Halva veckan har gått och nu börjar min jobbevecka. Idag jobbar jag först på fysiken två till tre sen simskola halv fyra till sex. Imorgon är det först skola sen doktorn och INGET jobb:-) däremot jobbar jag sju till tolv på fredag och nio till tre på lördag. Efter jobb på lördag ska vi på julbord och på söndag blir kanske granen insatt:-) ojojoj. Och jag måste hinna plugga någon dag också då jag har tenta på måndag.. Japp ingen ro denna helgen heller...


NU har jag snart suttit på detta jävla tåg...

NU har jag snart suttit på detta jävla tåget en timme som egentligen skulle vara framme kvart i. Jag som skulle varit trettio minuter tidig till skolan så jag skulle hinna skriva ut och handla mig en kaffe.... Nääää då. Jag är inte bitter


Sitter på ett av dem nya tågen nu. Det är ...

Sitter på ett av dem nya tågen nu. Det är nya tågtider vilket gör att jag inte längre vet alla tågtider. Jag brukar säga att jag är en levande tågtidstabell. Det är inte så svårt att komma ihåg tiderna när man har pendlat i sex år drygt. Men nu är det kört med det. Haha. För övrigt är tågen ganska tysta men jävligt obehagliga stolar. Idag står det redovisning på schemat. Inte ett dugg sugen. Låg och drog mig i sängen till tjugo i åtta tåget gick tolv över åtta. Slutade med att jag fick springa till tåget haha... Som vanligt känns det som. Snart dags att ta ut cyklen igen kanske. Men det är så jävla kallt att cykla nu ju. På måndag har jag tenta. Suck.. Om jag har pluggat? Haha vilket skämt. Inte jag inte. Jag får göra det till helgen antar jag. :-) idag ska jag klippa mig:-) sen ska jag träffa mamma på en kaffe. Imorgon ska jag först jobba 2 till 3 på fysiken sen ska jag jobba halv 4 till halv 6 på simskolan. Prestationsångest till max. Eftersom jag fick så bra och så mycket beröm sist så är jag lite nervös inför morgondagen. Men får helt enkelt planera litta:-) nä nu blev ju detta inlägget rena novellen ju. Haha. Ha en underbar dag!


Idag har jag och min älskling varit tillsa...

mms_img54145 (MMS)

Idag har jag och min älskling varit tillsammans i sex månader. Vi började dejta igen för mycket långre sedan men ändå:-) det var faktiskt filip själv som fick påminna mig igår för jag hade ingen koll. Haha. Under dessa sex månader har det hänt en del. Jag har förändrats som person vi har sagt jag älskar dig till varandra vi har varit på vår första weekend tillsammans vi har blivit sambos:-) helt underbart. Och mycket mer kommer det hända! Visst att han är stökig av sig och lägger reklamen överallt men jag älskar han ändå:-) älskar dig så hjärtat! Idag blir det middag på tycho och sen mys med film och god efterrätt hemma antagligen:-)


Fredag!

Fredag, vissa kanske kallar dagen i ära för Fridag men inte jag inte. Jag börjar jobba 16 idag till 20. Inte ett dugg motiverad! Hade varit skönt att bara vara hemma. Men imorgon efter jobb så ska jag och Filip ha en myskväll. Bara ta det jävligt lugnt. Ska bli sjukt skönt!
Vårt sovrum är snart färdigt. Johanna och pappa ska komma hit idag och syrran ska göra det sista hoppas jag på. Vill verkligen få i ordning där uppe nu. Alla möbler förutom sängen står nu i hallen på ovanvåningen. Inget kul alls. Och jag längtar tills vi köper vår nya säng. Börjar bli lite trångt tycker jag. haha.
Nä nu ska jag gå och handla lite pålägg... Pappa och syster kommer snart..


Min bebis....<3

mms_img27139 (MMS)

Min bebis....<3


evighets veckan

Är det normalt att man som 22-åring känner att man inte hinner med längre?
Folk tjatar om fester hit och fester dit och att man ska träffas och fika etc. Jag är helt slutkörd. Jag vill inte längre!!! Men allt är mitt eget fel. Jag kan inte säga nej. Allt händer nu under denna månaden också. Jag går i skolan, jag jobbar på fysiken, har varit såndär talare på Funky Kidz showen, började nya grupper igår på simskolan, hoppar in och jobbar på förskolan lite då och då. Och igår ringde även posten och fråga om jag ville jobba julaveckan. OCh trots att jag vet att jag egentligen inte har tid då jag har tenta och jag jobbar på fysiken mer än jag brukar och har simskolan så säger jag att jag kanske har tid att jobba hela den veckan samtidigt som jag fortfarande funderar på om jag ska jobba samma vecka, heltid, på förskolan i helsingborg. Jag kan inte säga nej. Fast igår sa mamma till mig att jag fick se till att säga nej nu. Förskolan har jag redan sagt till om så det är posten jag ska ringa till idag och tacka nej. Men faaan alltså, det är sååå fina pengar. Men det har blivit för mycket nu. Flytten har också påverkat den stress jag känner. Även om det är helt underbart så tillsammans med allt det andra blev allt för mycket. Uch uch uch!! Idag ska jag till skolan och det knyter sig i magen på mig för jag vill verkligen inte dit idag. Jag vill hoppa av, men jag kan inte för jag har bara ett år kvar.

Denna veckan har sett/ser ut på detta vis:
Måndag: ledig från skolan, mamma och syster kommer på besök 12.00, Malin kom på besök 15.30, Måla trappan på kvällen 18.00.
Tisdag: Upp i ottan 6.30 och målade trappan med färgen vi köpte, klar 16.00. Malin kom på besök 16.00, Filips föräldrar kom på besök20.00.
Onsdag: Åkte och köpte färg med Filips mamma 9.00 på morgonen, syrran kom 9.30 och påbörjade att måla sovrummet, gjorde mat som tog evigheter11-13, åkte till simskolan 14.10 hemma 18.30.
Torsdag: Upp i ottan för att plugga lite 6.30, åker till skolan, direkt från skolan till jobb(receptionist)16-21.
Fredag: Kanske till skolan, jobb(receptionist) 16-20. Kanske hinna baka mini cupcakes till farmors middag på snöndag.
Lördag: Jobba 8.30-15.
Söndag: Middag hos farmor och farfar 13.00. SOOOOVA och ta det lugnt med Filip.

Så nu vet ni var jag befinner mig om dagarna :)

sambo sambo sambo!!

Tisdag och trappan är helt klar. Igårkväll började jag och Filip måla häftgrund i trappan. Två lager sen gick vi och la oss.. När Filip åkte till jobb idag gick jag upp strax efter att han hade stängt dörren och åkt till jobb för att börja måla trappan. Nu är den så fin :)



Kan ni tänka er att denna trappan har varit bajsbrun innan? :P Detta fotot är taget efter första strykningen färg. Jag fick måla en gång till då det blev lite fläckigt. Så nu står trappan på tork igen.

Annars igår så kom mamma och syrran hit och kollade :D Drack aningen kaffe och snacka :) Efter att dem hade gått kom Malin hit och drack ännu mer kaffe och snacka skit :) Sen kom älsklingen hem och vi åt och sen målade.
Vi kom även fram till igår att syrran ska ha vårt sovrum som projektarbete i skolan :) Så jag och Filip slipper måla det själv :P Ska bli antikvitt med en lila fondvägg tror jag. Just nu är hela rummet illrött och jag gillar det inte alls. Men men.. Mycket på gång nu :) Men det är jävligt kul och det är mysigt :) Och här måste ju vara färdigt till nyår, eller inte allt men lite för vi får ju folk till nyår :)

Jeej.. älskar denna känslan jag har som pirrar i min mage :) Är sååå glad :)

Nu är Malin påväg hit. Så jag får slänga av mina målarkläder och hitta något vettigt att ha på mig iatället!

Men nu har ni iaf fått lite uppdatering på mitt liv som sambo, haha jag älskar att säga det.. sambo sambo sambo!!!


SMS-inlägg

mms_img45858 (MMS)


God morgon gott folk. Klockan är tjugo i s...

mms_img64614 (MMS)

God morgon gott folk. Klockan är tjugo i sju och älsklingen har nästan nyss stuckit till jobb. Och jag kan inte somna om. Men någon som är trött är sötnosen selma. Haha. Min lilla älskling. Helt otroligt att man kan fastna för någon på det viset. Min lilla mise. Idag kommer mamma och syster på besök. Så ska baka lite idag hade jag tänkt mig:-D nu ska jag gå upp och äta. Är vrålhungrig nu känner jag.


Sitter på tages med älskling och hans förä...

mms_img10092 (MMS)

Sitter på tages med älskling och hans föräldrar och har nyss ätet julbord som var sjukt gott. Nu kollar vi på cabare mix Jävligt bra tycker jag:-) var det bär av sen får vi se. Kanske blir ner till en kompis eller hem. Vi får se hur vi känner:-) haha filip hälsar;-)


Fär er som inte vet så har jag flyttat in ...

mms_img35045 (MMS)

Fär er som inte vet så har jag flyttat in hos filip. Eller ja på prov. Haha. Jag har kvar min lägenhet men jag bor ute i häljarp med älsklingen. Så nu håller vi på att möblera och sortera för jag vill ha det lite mer hemma mysigt än en ungkarlslya haha. Men här är iaf en del av köket som jag har satt en liten del av mig:-) jaja jag är sambo på prov som jag och filip så fint kallar det. Haha. Förresten är jag helt genomförkyld idag. Har knappt orkat göra något alls. Skit tråkigt...


RSS 2.0

Väder Landskrona