...

Jahaa, då var denna helgen också över.. Var som sagt ute igår i Hbg. Hade jävligt trevligt. Började bra, mitten var bra.. ringde dock ett samtal som jag ångrar så jäääävla mycket idag. Men det slutade med kli på ryggen. Inget som jag klagar över :) Idag har jag bara varit hemma hos mina föräldrar och tagit det jävligt lugnt. SKÖNT! Imorgon blir det doktorn och sen fika och sen plugg tror jag. Har inte så mycket att säga idag.. så jag avslutar här! Hej ehj!

här har vi min nya kläder. Full oc

-d7736fb9211057fa9219d712d7ab568.png

här har vi min nya kläder. Full och så men helt ok


Ensam är starkast! Eller?

Ensam är starkast, visst är det så? Men det börjar bli tråkigt igen. Men man måste kanske bara komma över det lilla stadiet också. Sist jag var singel singel var jag det i ett och ett halvt år, inga problem med det liksom. Så varför skulle det vara svårare nu? Det är faktiskt skönt att vara själv. Jag har ändå inte tid till att göra något annat än att tänka på mig själv. Och ja, jag tänkre på mig själv nu. Visst finns jag där för mina vänner, men jag känner att jag inte får tillbaka det jag ger riktigt och varför ska jag då bry mig mer om dem än vad jag bryr om mig själv? Finns absolut ingen anledning, sen säger jag ju inte att dem inte betyder mycket för mig, det gör dem men jag har blivit ignorerad så många gånger nu så jag gör som jag säger, för ett litet tag. Har roligt och tänker bara på mig själv ett tag. Det är liksom inte roligt att bli väckt på morgonen och få höra hur andra har det jobbigt, men jag lyssnar och är där men när man själv ringer är det bara jobbigt och det finns inte tid hit och tid dit. Okeey, ring inte och stör mig när jag sover då då! För då har inte jag tid. Jaa, jag är irriterad i allmänhet idag. Kanske är det för att jag längtar såå efter ikväll..vem vet! Jag vet vem jag kan ringa utan att personen ska sucka och tycka det är jobbigt. Är det konstigt att jag inte vill ringa längre och berätta saker som hänt och säger att allt är bra trots att min värld precis rasat ihop och tårarna är nära? Nä.
Jag är kanske den människan som måste träffa nya människor hela tiden, för det är då jag mår bra.



 

Jag har varit för tyst för länge nu, bara min hemliga sida som vet, vet ALLT! Ni andra vet inte vem jag är!

"Jag klär av mig, plagg för plagg
Du tittar på mig, plagg för plagg
Lyssnar
Jackan, tröjan, byxorna
Allt ska av.
Allt ska fram.
Trosor och bh är kvar.
Varje plagg betyder något
har en innebörd.
Ju mer hud, ju svårare blir det
Jag ser på dig
Du vet inte om du ska gå eller stanna
Det sista åker av
Nu syns jag, det jag är
Livet har lämnat spår
Spår som alltid kommer synas
"Detta är jag, ta mig för den jag är"
Varje plagg hade sin innebörd
Tål du sanningen?
Du ser på mig med ögon av oro
Plagg efter plagg åker av
Sakta, tillsammans med din livshistoria.
Nakna, med sanningen blottad."

Anonym


Orolig känsla!

OMG!! Nu blev jag helt plötsligt livrädd! Var inne på min mail som jag har på MaH och hade fått ett mail från min handledare där det står att hon ska vara klar med rättningarna på våra uppsatset till måndag. OCH JAG ÄR LIVRÄDD! Jag är nästan 100% säker på att jag har kuggat. Faaaan om jag har gjort det, men samtidigt så kan jag säkert bättre. Men faaan jag vill inte göra en omtenta, jag vill inte!! Detta suger. Fick en sån hemsk känsla i magen, och jag vet att jag kuggar. Men men, det får jag ju reda på omjag har gjort eller inte på måndag. Jag skakar! Suck! Idag blir det mat hos Emma, bio i hbg och sen hem till Emma igen, ta på mig mina nya kläder och sen öppna vinet för att sen ta bussen mot Hbg och svänga på höfterna :) KUUUUUUL!

Nä, nu ska jag fundera vidare på om jag ska gå ner i stan och sola eller om jag ska skita i det... hum.. haha

Ha en underbar lördag..

Förresten, lovade ju att mina nya kläder skulle komma upp på bloggen som igår men jag tar det idag när jag har gjort vid mig och tagit på mig kläderna... :)

Då jobbar man igen. Trist. Här är

0-1fbccff2393449dd6868717045cb102e.png

Då jobbar man igen. Trist. Här är inte en kotte idag. Jo alla sitter på spinning passet. Men här uppe är ingen. Jaja tråkigt men vad ska man göra. Kom precis en kund. Fast han skulle sola så här är fortfarande tomt. Jaha. Har köpt nya kläder tills imorgon. Lägger in bild på det sen när jag kommer till emma. Mycket fint tycker jag iaf. Längtar faktiskt lite till imorgon. Var längesedan jag var ute på ett ställe nu. Den senaste tiden har vi bara varit hemma hos någon och festat men nu ska vi ut i helsingborg. Ska bli kul. Nä om man ska se till att göra något vettigt här kanske. Ha en trevlig fredag på er!


Godmorgon. Då står det fredag i mi

Godmorgon. Då står det fredag i min kalender. Tanken var ju att vi skulle ha poker kväll med folk blev sjuka och nu blev det filmkväll istället. Trevligt det med. Imorgon blir det bio äta och sen ut i hbg. Längesedan jag var ute i hbg men nu ska jag inte gömma mig för den staden längre. Så det blir jag cammi och emma på lördag. Nä jag ska nog sova en timme till. Hej då!


Jag sitter och kollar runder på facebook och upptäcker till min förvåning att jag helt plötsligt saknar någon. Och någon är inte rövhålet till ex utan någon annan. Iof ett annat ex. Shit. Fast jag vet inte, kan man sakna någon bara sådär eller är det bara för att personen inte bor här? Hum.. är det något jag ångrar som jag har gjort är det det jag gjorde för några år sedan. Men sånt är livet. Eller så är det bara så att jag saknar i stundens hetta bara för att liksom. jag vet inte. Men nu blir det sängen.. Bye bye!

Tulpaner!

Eftersom mobilbloggen f**tar sig så får jag skriva här istället lite snabbt. Kommer säkert bli så att alla mina mobilbloggar kommer in sen istället. Aja, då får det bli så helt enkelt. Men iaf. Jag har slutat röka :) Jag och C tävlar typ, eller ska man säga peppar varandra. Hum.. jaja det funkar iaf. Har inte rökat på hela veckan och blir man sugen så skickar vi sms till varandra förutom han då för han äter äpple.. haha. Men idag så blev jag jätte röksugen och jag skickade sms till C men han svara ju såklart inte eftersom han sov eftersom han jobbar natt så jag klädde på mig mina träningskläder och traska ner till gymmet. Träffade David på vägen. Stackarn jobbade i detta väder, City Mail. Tur jag inte är Postare längre. Aja, gick ner där iaf, sprang ytterst lite eftersom jag inte är riktigt frisk i halsen ännu så vågade jag inte. Körde lite styrka, sola tio min och sen traska jag hem igen. Typ runt hörnet av där jag bor har jag allt jag behöver haha. Jag har fört pizzerian, sen blomsteraffären, sen en hårsalong och sen kommer en liten LIIIITE affär. Haha perfekt. Iaf, jag gick in i blomsteraffären och skulle egentligen bara köpa mig en bukett tulpaner igen för jag tyckte det såg så lamt ut med bara en bukett i min kruka. Men jag kom ut med en bukett tulpaner (som planerat) och en liten krokus kruka/lökar. :) Jag tror jag har fått en sånhär vår-kom-nu-med-alla-vackra-blommer feeling. Så nu har jag växter så det räcker och blir över. Vet inte riktigt var jag ska ställa allt.. Men men. Fint är det iaf. Och tulpanerna ÄLSKAR jag! Köpte blandade tulpaner. Brukar inte gilla det men denna gången gjorde jag det faktiskt och jag tyckte det blev så fint.. Kolla!!

Visst är dem fina?
Jaja, nu ska jag hoppa in i duschen men först ska jag berätta lite om vad som händer i helgen. Imorgon blir det pokerkväll här hemma med jag, Emma, Tero, David och Christian. Jag ska inte dricka på hela helgen vet inte med dem andra men vi bestämde oss för att hitta på något iaf och det blev pokerkväll hemma hos mig. Och på lördag ska vi på bio allihopa också. Vi ska se Snabba Cach eller hur det stavas. Var snack om att vi skulle äta innan också. Återstår ju att se. Men jag tycker faktiskt min helg ser helt ok ut. Rolig men lugn.

Nää.. Duschen väntar nu. Och sen disken :S Ha det bra!! Och kolla vilket fiiiiin fint väder det är ute!! I LIKE!!


Godmorgon. Har...

0-75f8f2e6e6d21b112b0ba9da5e25c25b.png

Godmorgon. Har inte orkat gå upp än. Ibland gör man inte det bara. Men någon gång får jag väl ta mig upp antar jag, men inte just nu. Ska jobba ikväll och innan dess ska jag diska och bara ta det lugnt. Orkar inte göra något speciellt idag. Börjar dock känna mig hungrig nu så kanske får ta och pela mig upp snart ändå.. Mycket mer har jag väl inte att säga nu. Skriver väl mer sen. Ha en trevlig torsdag på er.


Sara, Sofhie, Emmelie Andersson, thats me! :)

Suck.. nu har jag hållt på i två timmar eller något med min blogg. Fixade lite och fixade tillbaka den svarta färgen på texten. Efter många om och men kom jag på hur jag skulle få till det.. haha. Sen ändrade jag textstilen vilket jag blev väldigt nöjd med och men Header har jag också ändrat för stunden. Sen när våren kommer och jag har fottat lite utav den så kommer där en ny header såklart :) Men just nu pallar jag inte pilla mer. Sjukt jobbigt det här jue. Annars idag har ni ju sett vad jag har hållt på med. OJOJ. Städat lite, handlat lite nya saker till mitt fat, tulpaner och varit hos mamma och fikat och snackat. Mycket pillande på min nya telefon också såklart. Men jaa det lär det ju bli den närmaste framtiden. Nää, nu blir det tv. Och förresten, halsen börjar nog bli bra igen :) Kanske jag kan börja träna igen :)




Vad tycker ni om mitt nya fat? Ja

7860a7510c4e9407e12bf725fc10b243.png

Vad tycker ni om mitt nya fat? Jag är iaf mycket nöjd det det.


min nya frisyr. Mammas kommentar n

353e4ed18bc36e6f46619b94de286f50.png

Kolla varifrån!

min nya frisyr. Mammas kommentar när hon såg bilen var: där ser du ut som en riktig lärare. Syrran sa samma. Haha. Är det verkligen så illa? Börjar iaf att trivas i min nya frisyr nu. Och nej det är inte mina glasögon, det är Pasis glasögon. Vilken kväll. Nä äter till städa och placera ut mina växter.


det snöar ute idag. Tråkigt. Ska h

0-67ce3e286f082532fe873cb732ccecae.png

Kolla varifrån!

det snöar ute idag. Tråkigt. Ska hem till mamma och pappa nu snart. Eller pappa är ju inte hemma. Ska hem till mamma idag rättare sagt sen ska vi iväg och handla lite bland annat ska jag handla hem tulpaner:-D angående vänner så vet jag inte och jag orkar inte bry mig. Senast i veckan fick jag ett mejl från en vän slutade i tårar. Jag orkar bara inte gå igenom det en gång till. Därför ger jag upp nu och lever bara mitt eget liv med kompisar, bekanta, festkompisar, smskompisar och sexkompis. Det räcker så länge. Det räcker nu. Nu duschen.


Min nya mobil :)



Än så länge älskar jag min nya telefon, men det återstår ju att se hur länge den fungerar :) För mig har Sonny Ericsson alltid varit bra och jag hoppas det blir så på denna också :)

trött

ibland undrar jag om det ens är lönt att jag bryr mig om de som jag kallar mina vänner. Jag lyssnar och är där för dem till 100% 24/7 liksom. Men jag får inte ens en ansträngning tillbaka. Jag blir inte ens förvånad längre. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Orkar inte bry mig. Trött på att anstränga mig nu. Tack och hej!

....

Vilken jävla dag. Igår gick jag och la mig med skit ont i halsen. Svalde en ibumetin och la mig under täcket. Vaknade upp med bultande huvudvärk, värre hals och feber. Men det var bara till att ta tag i sig och göra vid mig och åka iväg till skolan. Kom hem vid kvart i fyra. Har typ varit deckad sedan dess. Mått skit. Hoppas nu bara det går över snart.. Ska ju byta telefon imorgon jue. Sen är jag ledig hela veckan lång :) Skönt! Nää.. Nu ska jag kolla lite tv.. ha en underbar kväll!

.....

Ska bara testa en sak nu för att se om det fungerare :P haha






Ensammaste ensam!

Helgen är över.. och det är faktiskt ganska skönt. Som ni har märkt har jag satt lösenord på bloggen. Grattis, du fick lösenordet :P haha.
Jaha, hur har helgen varit då? Bra. Fredags blev det fest hos David. Kom dit vid halv nio kanske, satte mig där killarna satt, "rökbordet" och sen satt jag där nästan hela kvällen. Haha.. Gjorde ett byte till köket någon gång :p Men det var kul. Hanna kom också dit, vilket var jätte trevligt! :) Var trevligt över huvudtaget där. Somnade dock inte förrän klockan sex på morgonen. Inget bra alls det där. Vaknade halv ett ringde Emma och begav mig hemåt, byta om och sen ner i stan igen för att äta pizza. Sen blev det hemmakväll och hyrde Baksmällan, vilket för övrigt passade jävligt bra, sen hem till Christian så såg vi filmen där. Trevligt värren. Sen på kvällen gick jag hem till mamma och pappa och satt där och mös! :) och idag kommer mamma och pappa hit och ska fika. Sen ska jag kanske fika med Malin ikväll. Får se får se helt enkelt.
Jag har kommit på att min fågel Kaj är kär i mig :P haha Han väcker mig när han inte tycker jag ska sova längre sen när jag tar ut han flyger han bara dit jag sitter och klättrar upp på axeln och sitter här och myser. Synd han inte är rumsren och slutar att bajsa överallt! Haha. Men jag tycker om han. Han lyssnar på vad jag säger, säger inte emot och finns där alltid för mig. Min bästaste bästa vän.! :) The only one!


Det är svårt när man försöker men inte får respons!

Ahaaa.. just nu känner jag mig jävligt förvirrad.. Men jag var tvungen att välja. Men hade situationen varit anorlunda hade jag kört på det gamla. Men jag är bara rädd, rädd för att det ska bli för allvarligt som sist. Iaf för mig, och det vill jag inte, det går inte. Suck.. Jääävlar vad allt är snurrigt. Vad är tillåtet och inte tillåtet? Kanske lägga ner båda? Vad vet jag.. Just nu vet jag nada! Hade kunnat behöva en vän nu, men vad hände där?

Idag har det varit skola. Var kul. Nya människor är alltid kul speciellt nu. Jag behöver det. Jag bara behöver det just nu!!

Orkar faktiskt inte försöka längre, jag är kort av en anledning!

nu är det dags att börja bruka allvar tycker jag!! :)

Då har jag precis varit och tränat.. Lite mör i kroppen är jag allt... Hum.. Men jag känner mig duktig :) Sprang i en kvart gick tio typ.. lite mindre. En kvar är ju alltid en början. Körde ryggen idag. Och nu ska man snart hoppa in i duschen och sen kanske man ska traska ner till stan, vi får ju se. Imorgon blir det att jobba, jaa det skrev jag ju innan idag.. haha. Och sen kommer farmor och farfar på  besök. Ska kanske följa med mamma och pappa och träna imorgon också.. Fast nu är jag lite försiktigt med det här med träningen. Vill inte sätta igång för hårt som jag gjorde sist. Det är nog lite som Cornelia säger. Antingen så tränar jag varje dag i några veckor eller så tränar jag inte alls. Så jag får börja med två gånger i veckan eller nått. Förra veckan blev det dock bara måndagen. Denna veckan får vi se. KOm iaf ner till gymmet, vårt nya, så träffa jag på några medlemmar som precis hade varit inne på Eseyline eller hur det stavas. Iaf dem kom fram och fråga var jag höll hus. Har lovat dem i flera veckor nu att jag ska gå på den gruppträningen :P Får kanske göra det nästa måndag då.. Om där nu är plats så att säga.. AJa.. Duschen nu gott folk.. Trevlig måndag på er ! Det har jag haft och ska fortsätta ha :)

Happy Happy Happy!!

Idag började med att jag blev väckt av Madde. Blev lite prat med henne, var längesedan. Trött som jag var somnade jag om igen. Sen fick jag ju såklart gå upp för klockan var ju trots allt elva typ. Och jag skickade sms till någon och beklagade mig för att jag skulle åka in till Malmö idag för att skriva ut ett arbete och lägga det i min lärares fack. SEGT! Haha men det som han tyckte lät segt var att jag skulle sitta på ett tåg :P haha. Men men det är ju inte så farligt. Iaf, efter ett tag ringde min telefon, dolt nummer! Första tanken, HELVETE OCKSÅ! Men svara och prata och nu är jag sjukt glad! :D För imorgon ska jag iväg och vikariera på förskolan jag praktiserar på :D JÄÄÄVLIGT GLAD! :) Hoppas dem ringer fler gånger! Så imorgon ska jag jobba mellan 8-13 :) plus att jag känner ju barnen på avdelningen så det kan ju inte bli bättre! Happy happy happy! Hoppas ni alla är glada för mig, och är ni inte det så bryr jag mig inte för jag är jääävligt glad :D

förvirrad.. allt jag har att säga idag.. förvirrad!


då blir det att jag ska jobba ikväll. Christel ringde och hade tandvärk och jag får hoppa in för henne idag. Pengar pengar! Men det är lite tråkigt. Hade varit skönt att vara ledig idag. Men men.. Innan jag ska jobba så ska jag träffa en gammal kompis sedan jag bodde i Häljarp. Ska träffa henne nere i stan vid tre och så ska vi snacka lite och ta en kaffe. Kan bli trevligt! Längesedan jag såg henne. Förresten, har har hållt mig utan cigg nu i inne på den fjärde dagen. Fick plåster och tuggummi av mamma. Så ett plåster ska på idag för jag vet att hon jag ska träffa rökar. Får inte ge vika nu, eller hur? Och fredag ska jag inte heller ge vika. Ska ju eventuellt till David om han nu ska ha sin fest då. Återstår ju att se. Men iaf, då ska jag absolut inte ge vika. Inte en enda ciggarett ska jag röka! Nää, nu ska jag vila lite innan det är dags att göra vid mig och gå ner till stan!

....

jag har inte så mycket att säga. Mer än att jag hoppas veckan där borta blir bra.
Min blir destubättre!! När du är där!

Ugly people need love to, just like bitches!


Mitt liv är inte som en saga på rosa moln, mitt liv är som godisskål, man vet aldrig om man kommer tycka om den.

Där är nog ingen som verkligen förstår hur jag mår nu. Där är nog ingen som vet hur mycket jag har legat hemma själv och gråtit ut. Men jag vet att där är någon som gjort samma sak. Jag har slutat. Hoppas att den andra personen också har gjort det. Iaf, jag är sjukt glad trots att jag är ensam nu. Jag vet inte vad som har hänt, kanske är det min envishet om att 2010 ska bli annorlunda eller är det för min styrka att lyckas hålla mig borta. Jag vet inte men det värmer mig. Haha, så sjukt mycket. Känner dock ett stort tomrum. Vet inte hur jag ska förklara det men det känns tomt på något sätt. En vän berättade något för mig för ett tag sedan sedan dess har jag typ varit rädd för att berätta saker för personen. Och därför känns det som att jag har dragit mig undan. Jag vet inte konstig känsla. Har redan misst en nära vän vill inte minsta denna vännen också... Men det löser sig, det gör allt, eller hur? På ett eller annat sätt..
Imorgon blir det skolan, och det ska bli rätt skönt faktiskt. Dock nervös men det får man vara..

Nu ska jag kolla Raw! Eller hur det stavas :P Stava is not my thing!

Förresten, andra dagen utan cigg. Och jaa Madde, det är dels för att pengarna är slut men även för att jag ska sluta röka nu för ca 1000 onde gången. Men hoppas får man :P haha ;)

Måndag. Vad är det som gör att måndagarna känns förjävliga egentligen? Just det, helgen och ledigheten är över.  Fast för mig fortsätter den :P Eller iaf tills ikväll då jag ska opponera på ett arbete :S Suck. Just nu väntar jag på mamma, vi ska till kvantum och jag ska fylla på mitt kort sen ska jag träna hade jag tänkt. Fick ett samtal i natt, obehagligt så jag la bara på. Jobbig känsla. Men stängde av telefonen, och det hjälpte. Jag sov :) Känns skönt att inte bry sig längre..

Nu ska jag iväg.. ha det bra alla :) Bye bye!!

Jag blir lika förvånad varje gång när jag kommer på mig själv att le... It´s a good fucking feeling!

Kvällen som skulle vara lugn med kalas slutade med att jag blev full och vinglade mig iväg från festen. haha. Trevligt. Spela pingis igår, det vart kul. Börjar bli bra på det där :P haha. Idag är det storstäd på g. Tar dock en paus nu. Sliten. Inte ett dugg bakis faktiskt, vilket är ganska underligt efter hur jag mådde i natt. Inte att jag kräktes men jag vart sjukt yr. Inget roligt alls tyckte jag. Men men... sånt händer.. Suck.. Jag har faktiskt inte så mycket kvar att skriva :P haha. Kort sagt om gårdagen: Jobb, kalas, vin, drink, fest, vin och så vidare ;)

Vad ska jag säga? Förlåt? Jag känner inte att det är jag som ska säga förlåt!

Jag var där när telefonen ringde stup i kvarten.
Jag var där när han sa "Det är bara hon, jag vill inte svara."
Jag var där och såg hans falska sms han skrev till henne "Jag ska ta jobbet i gbg, vill inte träffa dig med." nått i den stilen.
Jag var där när han låg bredvid mig och sa "Jag älskar dig".
Jag var där när han sa "Jag vill inte såra henne, hon har det svårats, du är starkare".
Jag var där när han sa "Skriv inte detta i din blogg för då förstår hon."
Jag var inte där när jag avslutade detta.
Jag var inte där när jag kännde att det blev för mycket.
Jag var inte där när han ringde mig, stupfull på nyår och skällde ut mig för att jag avslutade det.
Men jag är här nu, ett nytt år. En människa som han är inte värd mycket. Jag har turen att ha tappat känslorna för han. Självklart får jag ont i magen när jag tänker på han, vilket inte händer ofta längre. Men när jag öppnade din blogg idag, av ren nyfikenhet, började jag skaka. Jag skakar fortfarande. Svårt att förklara känslan men jag skakar för att jag läst det jag gjort. Men det är inte han jag är ute efter längre. Ändå känner jag rädsla. Ren och skär rädsla... Jag tror jag behövde de dagarna vi spenderade för att inse att det enbart var närheten jag var där för. Och visst fick jag närhet och jag fick sex.. men känslorna svalnade mer och mer....Jag kan ju inte säga att han är helt borta från mina tankar för jag besöker ju fortfarande hennes blogg och skriver fortfarande om han nu, men det är mer känslor som, nästan hat, uttrycker sig i mig när jag tänker på han. Idag satt jag med min nya almenacka och där kunde man se hela 2009 också. Jag tog en bläckpenna, korsa och tryckte hårt med pennan, täckte över 2009 och skrev typ att det året är borta, det finns inte. För det gör det inte längre.. Det var det värsta året i mitt liv, jag har aldrig någonsin mått så dåligt psykiskt som jag har gjort år 2009. Jag tror inte jag kan komma på en enda sak som som har varit gott det året. Men nu är det slut, det är över och 2010 är här! Ett år som började sjukt bra. Och det verkar hålla i sig ett tag iaf :) Jag vet inte om du läser detta, eller om du vill se detta, men jag vill att du ska veta och jag vet att han läser den, som han sa: "Anledningen till att jag inte hörde av mig var för att jag hade din blogg, jag kände mig inte så långt borta från dig då." Men det kvittar vad jag är skriver så bryr han sig inte. Han låtsas göra det men gör inte det. Iaf, nu har jag fått det ur mig. Och jag tänker lämna er ifred, eller rättare sagt dig A kommer jag lämna i fred för han har jag redan lämnat, det gjorde jag innan nyår!

Ja vad ska man säga egentlige. Var ett tag sedan jag uppdaterade känns det som. Igår skulle det bli storstäd och jag skulle börja med att slänga ut granen. JÄVLA GRAN säger jag på den.. Barr i hela jävla lägenheten plus att jag fick såga ner den med brödkniven. haha jaa du läste rätt, brödkniven! Så jag var nådigt arg igår. Blev inte så mycket storstäd utan det ska jag göra imorgon istället för när klockan var sex var jag tvungen att hoppa in i duschen och göra vid mig. Skulle hem till mamma och pappa och äta! Spelade två runder på ett spel också. Haha, rätt kul. Sen när klockan var vid halv tio tio så begav jag mig mot Emma. Hon hade födelsedagsfest för Liliana. Trevligt men jag höll min nykter :) Drack ett glas skumpa sen fick det räcka. Vart lite stelt till en början men sen komm David, Passi och dem.. ÄNTLIGEN någon som man kände förutom Jenny då :P haha. När klockan var halv tolv tolv begav jag mig hem för att sova i och med att jag skulle jobba idag. Hant hem och klä av mig och krypa ner i sängen, blunda fem minuten sen ringde telefonen. Då vart det bara att stiga upp igen och åka med taxi ner i stan och krypa ner där istället. Somna väll vid två sen upp igen sju :( Eller jag ställde om klockan hela tiden så jag gick inte upp förrän åtta, då vart det bara upp och klä på sig och sen gick jag typ kvart över åtta.. Gick snabbare att gå till jobb än vad jag trodde så jag var där tidigare än vanligt. Men det vart rätt skönt, man kunde ta det lugnt innan det var dags för öppning! Och nu sitter jag här. Ska snart iväg på kalas. Trevligt.. Kanske! Farmor fyller år ska ska fira henne.. Så nu ska jag vila en timme sen ska jag göra vid mig igen...

Happy happy happy! :)

Nu äntligen är tentan inlämnad. Skönt! Nu är det bara ångesten för hur det har gått som finns kvar. Men skit i det, har det gått skit så har det. Idag skulle jag egentligen gått upp i tid och städat undan julen, men det får vänta tills imorgon istället. Ska ju jobba idag, inte ett dugg sugen kan jag ju tala om.  Men det är som vanligt pengar! Igår kom jag och en annan på att vi skickar JÄTTE mycket sms till varandra. Säkert en 100 om dagen. Jag tycker det är mycket :P Haha. Men vi skriver inget intressant för fem öre men det är trevligt ändå..
Snacka med en annan här om dagen. Någon ska flytta och det blir nice! :P

Fyyyy vad här ser ut i min lägenhet! Uch, nä nu blir det middag. ! Skit hungrig jue!
Har faktiskt inte så mycket att säga idag. Det som har hänt kan jag inte skriva om. Och i allt annat är skit trist i jämförelse med det :P haha!

Nää.. God middag!

Nu är klockan snart halv fem. Och jag har enbart fått ihop 8 hela sidor. Suck.. Fast jag kommer fylla ut det ganska bra imorgon tror jag. Har en hel del kvar att lägga in som jag vet hur det ska se ut och så, men nu klarar jag det inte. Känner mig yr och grejer. Suck, varför väntar man in i det sista? Nää.. nu blir det sängen, sen upp tidigt och skriva igen!

Tror jag måste kräkas.. ajajaj! Just nu HATAR jag skolan! Och jag ska sen motivera barn att gå i skolan, hur fan ska det gå till?

vem fan behöver män när man har en Sofhie i lägenheten? Va? haha.. Jag är bara för jävla bra! Tog en liten paus från pluggandet och vips så har jag satt upp min nya stereo på väggen :) Fick en stereo av mamma och pappa i julklapp som man kan sätta upp på väggen.. Pappa skulle egentligen ha gjort det men han tog för lång tid på sig och hittade aldrig ett tillfälle att kunna sätta upp den så nu har jag meckat och haft mig och nu låter det musik från mina högtalare :) Ser dock inte så snyggt ut kanske men den är uppe iaf ;)

Idag blir det plugg för heeeela slanten. kom igång ganska bra igår kväll/natt men sen började min dator höras konstigt så jag la ner den. Den hade ju trots allt varit igång i 38 timmar.. Det var dags för den att vila lite. Sen kunde jag inte somna förrän tre men vakna klockan nio pigg och gla :)

Fick även igår reda på att en vill idiot har gått och slängt mina saker. JÄvla idiot! Men nu när jag vet det så är det ju bara att gå vidare. Jag är rätt glad att jag avsluta det. Ibland är det bra att vara full när man gör ett beslut. Sen att jag fick på öronen av idioten dagen efter på fyllan är ju en annan sak. Men jag mår jävligt bra nu,mycket bra! Vem behöver män när där finns så mycket annat?
Jag har ingen som är svartsjuk, ingen som kommer hem till mig mitt i nätterna för att kolla så att ingen har gömt sig i garderoben, ingen som tar mitt täcke, ingen som är otrogen etc. orkar inte fortsätta. Jag har fått känna på singellivet igen och jag looovar, det är en sån befrielse igen! :) Jag mår braaa!! I LIKE!!! Du borde testa det!

Nä, nu ska jag äta smörgåstårta som vi fick hemma hos mormor igår :) Morfar fyllde 75 år så vi var där och fira han. Så hade dem beställt för mycket smörgåstårta och jag fick med mig hem :) Snälla snälla mormor och morfar :) Sen har jag bestämt mig för att börja träna så fort uppsatsen är färdig. Kan året börja bättre eller? :P hahaha I LOOOOVE IT!!

Nä, nu mat och plugg!

Saknaden...

Nu kommer den krypande. Saknaden, saknaden av närhet. Och så tänker jag då på han, men det är ju bara närhet jag vill ha, men det vet jag att jag inte behöver från han. haha. suck, vilken dag, vilken helg och vilken vecka! Men jag är iaf inte förvirrad längre. Jag bara trivs som det är just nu.. jag hade glömt hur härligt singellivet kunde vara. haha! Men sen finns det ju söndagarna, som idag, som är jobbiga att vara själv på. Men det löser sig det med. Jag är ensam fysiskt men ändå inte ensam liksom :) och jag gillar det!

så, nu har jag drygt två minuter på mig att skriva ett inlägg om precis ingenting. Ska iväg och jobba idag i sex timmar. Känner inte alls för det då jag är helt illamående och sjukt trött.. Efter jobb ska jag hem och sussa någon timme sen blir det plugg hela natten. Har ställt fram koffaintabletterna så dem lär jag få gå på hela natten. Sen kommer typ mina närmaste dagar att se ut just så. Sova lite och sen koffaintabletter och sen plugg plugg och plugg! Suck, nästan sorligt..
Nää nu sk ajag iväg och jobba..

Och DU, håll dig väck här ifrån! Du har inget mer med mitt liv att göra! Du kommer väll ihåg vad du sa? Så sluta läs och ta dig i kragen och låt mig vara!

Nyår har paserat och så roligt det var :) Vi skulle ju egentligen till strand men blev inte så, vi glömde bort tiden eller nått för när jag sen fråga om vi inte skulle dra till strand var klockan tjugo i tre och Strand stänger tre :P haha. Men jag ångrar ju inte direkt att vi inte kom dit för jag hade kul ändå! Så vid tre blev jag körd ner till stan och fortsatte där kan man ju säga. Dagen efter vart inte lika rolig. Men efter ett tag tog jag och Emma oss ner i stan och käka pizza. Vidare ner till Hemmakväll, hyrde en film och köpte godis. Gick upp till Christian och kolla på filmen som var SJUKT JÄVLA DRYG! Haha, inget bra val av mig om man säger så. Men men, man kan ju inte vara bra på allt :P Efter filmen vart jag sjuuukt jävla seg men Emma och Christian ville på det igen, så jaa, vi gick på det igen och fylde glasen till kanten. Satt hemma hos Emma hela kvällen. OCh idag, idag är jag jäääävligt seg men ska snart ner till stan igen. Fika på Maddes antagligen. så nu sk ajag göra vid mig!

Jag är sååå stolt över mig själv nu.


RSS 2.0

Väder Landskrona