Bring it on, Bitch!

Det är rätt roligt att gå igenom sina gamla blogginlägg. Eller roligt och roligt men det är givande ibland faktisk. Vilken skillnad det är från dåtidens skrivande i min blogg och nutidens skrivande i min blogg. Visst har jag fortfarande mina konstiga funderingar men herregud, I´m back ! Jag sover, jag ler, jag går i skolan igen, jag umgås! Haha! Rubriker som Bring it on, bitch! väcker konstiga minnen. Haha. Nää, man ska aldrig titta bakåt eller hur? Bara titta framåt, så det var sista gången jag kolla mina gamla inlägg :)

En dialog med sig själv, galen?

Så då var onsdagen också över. Idag när jag gick till skolan från Malmö Central gickjag och tänkte på att jag faktiskt hade kunnat trivas med att bo i Malmö. Jag börjar gilla Malmö mer och mer. Jag känner inte till så mycket i Malmö men jag gillar det. haha. Jag tycker om när alla går i sina egna tankar, springer till tåget eller bussen. Köper en Take away kaffe och samtidigt pratar i telefon. När folk går till sina arbeten eller skolan. Jag gillar farten. Där är folk överallt. Och när man går nere i stan och ska handla eller något så är där också mycket folk, fart hela tiden. När jag satt i Kungsparken igår och vänta på att jag skulle ha kursintro så kom folk med sina hundar, dem jogga, gick i rask takt, kom med sina barn. Jag ÄR en stadsmänniska och jag ÄLSKAR det! Landskrona är långt ifrån närheten av Malmös fart. Har man tur så går det tre personer utanför mig under en timmes tid. Lite överdrivet kanske men jag vill ha fart och fläng. Inte fest fart utan vardags fart! Jag kan inte se mig själv flytta ut till en by, bort från stan, och sätta sig i ett hus. Jag skulle aldrig kunna sätta mig i trädgården och klippa blommor eller räfsa i rabatten. För mycket tid på onödiga saker. haha, det är lite utav det jag ha funderat över idag. Kom även på mig själv med att undra om alla går och tänker som jag? haha, Jag har en egen liten dialog med mig själv i min hjärna :P hahaha! Hade man samlat alla dessa dialoger jag har med mig själv hade jag kunnat skriva världens längsta bok. Haha.
Nää, nu ska jag softa på soffan lite. Har nyss sörplat i mig dagens sista soppa.

Påsk snart va? Så jag kan ju lika bra önska er Glad Påsk :)

livet är för underbart ibland. Sit

0-7ad1e230fae5b607be28e35d76c98e4c.png

livet är för underbart ibland. Sitter på balkongen med vecko revyn och en kopp kaffe (utan socker). Jätte varmt på min balkong idag. Dock kan jag inte gå barfota för mattan är våt men ändå. Jätte skönt. Så här ska en helt vanlig onsdagseftermiddag se ut. Dock behöver jag nya solglasögon. Men men....


Onsdagsmorgonen!

Godmorgon. Uppe med tuppen känns det som, fast där är nog fler än jag som är uppe nu, och har nog varit uppe länge. Idag ska jag har min första föreläsning i Utomhuspedagogik. Kul. Igår var det intro. Var faktiskt rätt skönt att vara ute på son kursintroduktion. Och man var mycket piggare och lyssnade bättre.
Nu sitter jag med en kopp kaffe utan mitt socker i. var längesedan jag drack kaffe utan socker. Men det funkar. Igår synda jag ordentligt. Men det säger vi inget om nu. haha. Men idag ska jag klara det gallant igen.
Har en lektion idag sen ska jag hem igen.
Ni har väl sett min bild på min gräsmatta på balkongen :) Fiiiiin va :P haha! Fast nu är det helt blöt. Men men, så är det.

Nä nu sk ajag göra  mig reda för att ta bussen om tio minuter. Ha en bra dag alla.


gräset är på plats. Haha.

54861ff36133b6a0eaa5aa73bb8c3850.png

gräset är på plats. Haha.


Sparris-soppa!

Första dagen med XtraVaganza har varit helt ok. Tror dock att jag är påväg att få min röda vecka för det var ju jäääävlen vad jag har varit sötsugen idag. Första påsen var INTE god, jordgubb. Att någon sa att den skulle smaka som milkshake är ju rena lögnen. Så dem ska jag byta till varm soppa istället! Andra påsen var helt ok, luktade nogat smakade choklad, för det var ju chokladsmak det skulle vara men ändå gilla jag inte den riktigt. KOnstig konsistens eller hur det stavas. Men jag sparar den till frukostarna. Sen nu har jag precis druckit varm sparris-soppa! JÄTTE GOD! Faktiskt. Inga som helst problem med att sörpa i sig den. Och mätt är jag också :) Så jag bestämde mig för att jag ska dricka en kall på morgonen och till lunchen och kvällen ska jag dricka varma soppor för det var godast och lättast. Kan faktiskt säga att efter träningen och efter soppan så har lite utan mitt sötsug släppt och än så länge känns det bra :)
Imorgon börjar ny kurs. Vi ska vara utomhus. Och så står där att man ska medtaga sig fika så jag vill inte skaka min mat där bland nya kursmedlemmar så jag ska faktiskt fika en banan. Så imorgon fuskar jag lite. Men sen pratade jag med mamma och då sa hon att jag inte är direkt 100 kilos överviktig så jag borde ju kunna äta lite frukt så jag ska nog handla hem mättande frukt som apelsin och banan som jag kan äta. Det är väl inte fel? Eller? :S Men annars, som det ser ut nu så kommer jag nog klara detta galant! Hoppas hoppas! Vill man så kan man visst?

Nä, nu ska jag duscha sen ska jag lägga mig och läsa hade jag tänkt..
Skriver ju imorgon och berättar hur det gick på kursintrot imorgon :) Spännande!! haha

då bär det av till skolan. Ångrar

0-604ff17ccc985b1ac9f269f4773f51e7.png

då bär det av till skolan. Ångrar att jag tog skinnjackan idag. Fy fan vad kallt det är! Började på xtravaganza idag också. Killen som sa till mig att jordgubbssmaken smakade som färska jordgubbar har sjukt jävla fel! Det var fan inte gott iaf men inte räligt heller. Visst det tog emot med det var bara att hiva i sig skiten. Nästa ska jag ta vid två kanske. Då blir det chokladsmak. Hoppas den är godare. Och ikväll blir det en varm soppa istället. Ha en kul dag:-)


Sweet dream or a beautiful nightmare

Söndag igen. Veckan är över. OCH JAG HAR KLARAT TENTAN!! WOHOOOO!!! Haha. Japp jag klarade matte tentan. Fick precis godkänt men ett godkänt är alltid ett godkänt! Trodde aldrig att jag skulle klara tentan men det gjorde jag med nöd och näppe. Fyyy vad det känns bra nu. Nu ska bara min uppsats också bli godkänd så att jag kan lägga matten åt sidan. Imorgon ska vi redovisa och sen på tisdag ska jag börja ny kurs :) längtar!

Helgen dåå. Jo jag plugga ju långt in på kvällen i fredags gick och la mig sent tog sovmorgon på lördagen. SKÖNT! Städa heeeela dagen och har insett att jag ska sortera bland alla mina saker som är framme. Har ju massor av saker här hemma. Sen fick jag besök och det blev god middag och vin och trevligt sällskap :) Efter middagen och lite prat med vin bar vi oss ner till en förfest. Träffa känt folk där som man inte träffat på ett tag :) Väldigt trevligt! Efter det blev det en sväng ner till Tages och kolla litta, fast det visste ni ju redan. Sen idag när jag vaknade till liv blev det först lite tv sen snabbt in i duschen, Cammi hämtade upp mig och det bar iväg mot Rusta och IKEA. I LIKE! Jag har aldrig varit inne på Rusta innan men jag är förälskad i affären nästan. Där är ju ALLT! Haha. Köpte mig en matta till min balkong, sån konstgräsmatta :) Blev faktiskt en grön för det ser mer trevligt ut efter många om och men. Lite som en gräsmatta jue :) Sen körde vi mot IKEA. Helvetet själv. Jag refererade den låten där dem sjunger "Sweet dream or a beautiful nightmare" till IKEA. Man kan inte ta sig där ifrån utan att ha handlat något. HEMSKT. Och jag kom d'r ifrån med plastpåsar och nya sängkläder. Glömde ju skriva att jag köpte en våg på Rusta också med en smile gubbe på :P hihi!

Så för att avrunda så har jag vägt mig och imorgon börjar jag min deff :) Önska mig lycka till för nu JÄÄÄÄÄVLAR!

Nu ska jag kolla på Sex and the City filmen och gråta lite!

det blev dejt, sen hem till mattia

729ab56e3b8c1d22559ca560f661e385.png

det blev dejt, sen hem till mattias och sen sist tages. Haha. Kul var det iaf. Jag och cammi stod och kolla så alla som dansa. Vissa fullare än andra. Haha. If you know what I mean. Haha. Nattgästen är inte direkt nykter. Kollar på tv och sin mobil med ett öga. Haha. Nä, sova!


idag har jag tagit sovmorgon. Gick

0-244dc5b4b846443062b6516c3389a4a0.png

idag har jag tagit sovmorgon. Gick och la mig att läsa vid ett igår. Och som det har regnat. Jag vaknade någon gång åt att feta isbitar slog mot mina fönster. Var skit rädd för att fönsterna skulle gå sönder ju. Aja, ska ligga kvar ett tag till och läsa sen ska jag börja städa för ikväll blir det middag hemma hos mig:-D trevlig lördag på er!


idag har jag tagit sovmorgon. Gick

0-244dc5b4b846443062b6516c3389a4a0.png

idag har jag tagit sovmorgon. Gick och la mig att läsa vid ett igår. Och som det har regnat. Jag vaknade någon gång åt att feta isbitar slog mot mina fönster. Var skit rädd för att fönsterna skulle gå sönder ju. Aja, ska ligga kvar ett tag till och läsa sen ska jag börja städa för ikväll blir det middag hemma hos mig:-D trevlig lördag på er!


XtraVaganza

Jag har kommit på mitt sätt att plugga bäst på. Antingen är det då på natten eller så är det på biblioteket. Går sjukt bra! Har suttit här i ca  1 h 30 min och jag är typ snart klar. Har lite att fylla i från Lpfö98 (lärarnas styrdokument) men den har jag inte med mig hit. Haha så tänker ni säkert, MEN HAAAALÅÅÅ? Du sitter ju för fan på ett bibliotek!! Leta upp den. Haha men det vill jag inte då jag har markerat och grejer i min lärarhandbok där hemma så jag hittar bara i den. Svårt att förklara men det är liksom min handbok och den måste jag ha jag kan inte leta upp en nu handbok på biblioteket när jag ska skriva nytt liksom. Aja. Nä men jag tar iaf en paus nu från allt skrivande. Jag har syfte och mål kvar att skriva och jag har bara en och en halv sida kvar. Ska även finslipa lite på rubriken Genomförande. Suck, det är ju jobbigt att ha bara 2-3 A4 sidor på sig att skriva. Man måste begränsa sig asmycket jue. Jag ska ALDRIG mer gnälla när vi får en uppsats som ska fylla 10+ sidor. Jag har suttit ner för länge nu också för jag börjar få ont i rumpan. AJAJAJ!
Så hur ser helgen ut då? Hum.. Idag ska jag ju jobba och efter jobb har jag 4 h på mig att skriva klart arbetet. Sen blir det nog sova. Lördag ska jag STÄÄÄDA!! Och kanske handla golv till min balkong. Prata med någonidag om just att lägga golv på balkongen. Kanske ska jag lägga en matta istället som är gjord för balkonger. Den är billigare och lättare att lägga :S hum... får fundera över det. Ska ju eventuellt till IKEA med Cammi på söndag så i så fall handlar jag mattan då. Om jag bestämmer mig för att lägga matta. Sen på kvällen får jag middagsgäst. Trevligt trevligt :) Söndag, ja det har jag ju typ redan sagt. Jag ska till IKEA med Cammi kanske då ju. Sen ska jag äta middag hos mamma och pappa eventuellt. Måste ta bort tvätttiden för jag hinner inte plus att jag ändå inte har så mycket att tvätta.

Sen har jag något annat att berätta för er...Jag ska gå på XtraVaganza i en vecka! Pulvermat då. Jag börjar på måndag och får äta tre påsar om dagen. Kan bli väldigt intressant! Och om jag klarar det gallant så ska jag ta en vecka till och en vecka till! Sen ska jag ju såklart träna och när jag börjar äta igen får jag börja VÄLDIGT försiktigt! Kanske ska ersätta en påse med en måltid till en början. aja, nu ska det jääävlar i det svältas. Nej fyy, det lät hemskt men jag ska göra en spark i baken på ett framtida sundare liv. Så det blir massor av vatten, pulvermat och svart kaffe. Inga tuggummi inga grönsaker eller frukter och INGA KAKOR OCH GODIS!! :O Men eftersom det är ganska dyrt så får jag ju se till att klara det. ska inte dricka förrän 17 april heller hoppas jag på. Onödiga pengar och onödigt fett och socker. Denna helgen ska ju vara vit så varför inte lästa också och nästa igen? aja, På måndag börjar det! Wish me luck!

torsdag, vilket innebär som vanlig

362bc36906188caf38b34ab7938d0a91.png

torsdag, vilket innebär som vanligt att jag ska jobba. Innan idag var jag i skolan en liten stund och kollade på en i gruppens redovisning. Och jag har faktiskt varit lite onyttig idag. Köpte med mig en is chai bara för att det var så jävla fint väder. Hur härligt som helst. Och nu när jag är på väg till jobbet är det ju jätte varmt ute. I like! Jag har även insett att jag inte ska väga mig eller mäta mig längre. Mätte midjan idag och jag har gått ner 2 cm. Och förra veckan hade jag gått ner cirka 4 kilo. Och helt plötsligt börjar man unna sig lite för mycket gott för man har ju trots allt gått ner lite. Inte bra alls. Haha. Så stopp på det. Nä, nu ska jag gå in på jobb. Hej då.


Onsdagen

Tentan är gjort, om jag har klarat den vet jag ju inte än. Tror inte det dock. MEn jag räknade poängen på hur mycket jag tror jag kan ha fått och om jag inte har räknat fel med 4 poäng så är jag godkänd iaf. Men ja, jag räknar ju med att få göra min första omtenta. Efter tentan åkte jag hem och plugga lite och vila lite. Under den senaste tiden har jag blivit så trött av mig. Fattar inte varför. Hum.. hoppas på förändring snart iaf. Lite tråkigt att alltid vara trött..
Nu ska jag hoppa in i duschen sen blir det fika i stan :)
Imorgon blir det skolan igen. Sen jobba. Och plugga efter det. Suck, vilken dag!

Bye bye

också från i form tidningen. Och j

0-23c20a3f1450a517e2754a354a5e5b26.png

också från i form tidningen. Och jag gillar denna repliken också:-)


Tenta plugg suger

Imorgon ska jag skriva tenta. Inte alls sugen på det. Men jag måste dessvärre. Skulle ha pluggat hela dagen idag men dagen började med att jag gick upp, kände mig krasslig. Frös trots att jag var fullt påklädd plus hade virat in mig i täcke. Sen kom migränen. Så det var bara att gå och lägga sig igen. vaknade upp sent under dagen då jag fick ställa mig och göra middag. Sen har jag inte riktigt fått tummarna loss förrän nu senare på kvällen. Men jag vet att jag kommer kugga på denna jävla matte tentan. DET SUGER MED MATTE!!! Allt som har med ordet Matte att göra suger!
Jag får väl gå till sängs för jag lär inte få mer gjort ändå. Problemet är ju att jag inte är trött.. Så imorgon får jag rota fram koffaintabletterna så jag kan hålla mig pigg och vaken imorgon. Efter tentan ska jag hem och plugga lite till. Har en inlämning på fredag som jag inte har börjat på än. Och sen på kvällen ska jag fika i stan som det ser ut som just nu. Trevligt värre.
Nu kallar sängen..

kisses!

läser min i form tidning och såg d

2432660759c625551ed858ba67bf68ee.png

läser min i form tidning och såg detta. Kanske dags att börja dricka tre koppar kaffe om dagen då då. Haha.


Remember Me

Måndag.. tråkiga jävla måndag.. Bara plugg idag. Tänkte att jag skulle gå ner till biblioteket men det får vi se om jag gör. Men plugga på gamla matte tentor ska jag göra iaf. OCh ikväll om jag hinner så ska jag träffa Emma och Cammi för att snacka om smurffesten. Men jaa jag får se hur långt jag hinner med tentaplugget..
Igår var jag och Cammi och såg Remember Me. SKA ALDRIG MER SE DEN! ALDRIG! Bra film men orättvist slut och jag var aldeles långrandig i ansiktet efter alla tårar som föll ner för kinderna. Det var som att öppna en kran. Men Cammi började tidigt. 2 minuter in i filmen öppnade hon sina tårkanaler. Sen fortsatte det så med ett ständigt gråtande. Det är en film man ska se själv och bara vill skrika av sorg och låta tårarna göra ögonen svullna. Jag menar fan allvar alltså. Det fanns nog ingen i biosalongen som inte hade släppt en tår innan eftertexten kom. Vi hörde till och med hur vissa grät och någon snöt sig precis bakom oss. Jag skaka i hela kroppen, ni vet när man gråter så mycket att man nästan chippar efter luften. Haha, jaa så pass var det. Jag brukar inte böla på bion, iaf inte när jag har sällskap med mig. Men igår gick det inte att hejda. Så NEJ, jag ska inte se den igen!

Plugget väntar..

Söndagsmys

Goddagens. Då har man piggnat till igen och blivit människa kan man ju nästan säga. Efter att mamma och syrran varot här sedan tre till elva tolv typ så ringde jag Emma och då var dem påväg ner mot Joe. Men då var precis utanför min lägenhet och jag övertala dem att vänta på mig medans jag sminka mig och hittade lite kläder. Tog typ en kvart :) Jag är duktig på att vara snabb. Men kläderna var inga partykläder för jag planerade ju inte att gå ut. MEN, ett stort jävla MEN, så blev fallet ändå. Så där dansar jag på Tages i jeans och en vardagströja. HUM.. varm som ett as blev jag också. Haha. Nä helgen har varit kul och bra. Jag mamma och syrran hade dö trevligt och maten blev sjukt god. Speciellt Kycklingen! I LIKE!

Nu ska jag hoppa in i duschen för snart blir det bio i hbg med Cammi. Ha en mysig söndag på er :)

detta var sjukt gott. Detta ska ni

0-7d7ad5ecfa7689aa3fdb9542d15e4ec0.png

detta var sjukt gott. Detta ska ni göra. Känns som att komma till himmelen!


Lördagsmys

Gårdagen blev inte som jag planerat, den blev BÄTTRE! Började med jobb ju, sen mötte jag upp Emma och tog en fika på Maddes. Efter det blev det City Gross där jag handlade lite och sen baka jag och sen plockade jag undan här. Skulle ju städat men så blev inte fallet. Utan Emma dök upp här vid tio och vi vinade till det och sen hämtade kusin oss och körde oss ner i stan där vi dansade vilt inne på Tages. Träffade en massa folk som jag inte träffat på evigheter typ. Så det var ju kul. Nu däremot vill jag bara skita i disken och sova... men mamma och syrran kommer snart.. så dags att sätta fart..

min tårta:-D

0-68b03a30abf7efa5bccba017bb9fcfcd.png

min tårta:-D


min tårta:-D

0-68b03a30abf7efa5bccba017bb9fcfcd.png

min tårta:-D


Chokladtårta

Antal portioner: 12
Färdig på: 720 min

200 g smör
4 ägg
5 dl socker
3 dl vetemjöl
4 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
Glasyrtryffel:
100 g smör
300 g mörk choklad av bästa kvalite
2 dl grädde
1 dl socker

Gör såhär:
Sätt ugnen på 190 grader
Smält smöret i en kastrull på spisen. Ställ åt sidan och låt det svalna.
Knäck äggen i en bunke. Blanda ner det smälta smöret och sikta i de övriga ingredienserna genom sil. Den här kakan blir bätte ju mindre man rör i den så försök att bara precis blanda om.
Smöra en form med löstagbar kant, cirka 24 centimeter i diameter. Häll smeten i en form och grädda kakan i nedre delen av ugnen cirka 25 minuter. Kakan ska ha en fast kant men vara mjuk i mitten.
Glasyrtryffel:
Ställ fram smöret så att det blir rumsvarmt.
Hacka chokladen och lägg den i en rymlig skål eller bunke.
Koka upp grädde och socker och slå blandningen över den hackade chokladen. Rör så chokladen smälter.
Tillsätt därefter smöret och blanda till en slät smet. Låt stå i rumstemperatur minst 12 timmar innan du glaserar tårtan.
Bred glasyren över den kalla tårtan och dekorera, gärna med fina, färska bär! Lycka till :)


Jag har då försökt mig på att göra denna tårtan. Bilder på hur det blev får ni se imorgon eftersom jag inte har glaserat tårtan än. Men jag kan ju säga som så att det luktar FRUKTANSVÄRT gott i mitt kök och i min lägenhet. Heeelt sjukt. Och smeten var gudomlig. Nu försöker jag få mamma till att vi ska dricka Sangria imorgon. Från Leilas kokbok Middagstips. Men mamma vill inte, hon vill bara ha vanligt vin den tråkmånsen. Har fått reda på att syster yster också ska pela sig hit. Imorgon kommer bli en bra dag tror jag :D
Åhh vad jag längtar tills middagen är klar imorgon och när tårtan ska serveras. GOTT! Ändrade lite på menyn idag också. Ska inte bli någon svampsoppa, syrran äter inte det, utan det ska bli Kyckling med ugnsstekta grönsaker och med saffransstekta potatis! Receptet hittade jag i en gammal Vecko Revyn om jag inte mins fel. Och potatisen hittade jag i en kokbok på jobb.. Recept kommer nedan :) Nu ska jag städa. Jeej, jag är pigg och glaaa :)

Varm honungsvinägerett

Du behöver:
5 scharlottenlökar
2 msk vitvinsvinäger
3 msk honung
2 msk stark senap
1 tsk salt
smör till stekning

Gör såhär:
Finhacka löken och fräs i lite smör. Låt den bli mjukoch nästan genomskinlig. Tillsätt honung, senap och vionäger. Vispa ihop ordentligt. Tillsätt salt och låt koka ner på svag värme ett par minuter. Vispa hela tiden så att det inte bränner vid. Efter ett par minuter är den klar. Häll över kycklinglåren och grönsakerna.

Kyckling med ugnsstekta grönsaker

Du behöver:
4 kycklinglår
1 röd paprika
4 knipplökar
1 ask körsbärstomater
färsk timjan
Olja eller smör till formen

Gör såhär:
Sätt ugnen på 200 grader. Stek kycklingen i en panna, ca femminuter på vardera sida för fin yta. Häll lite olja eller smör i en ugnsfast form och lägg i kycklingen. Skölj tomaterna och paprikan. Skär paprikan i större bitar, skala löken och dela på hälften. Lägg allt i formen. Bryt av några kvistar timjan och strö över. Häll över Honungsvinägeretten och sätt in formen i mitten av ugnen i ca 1 timme.

Saffranspotatis

Du behöver:
Potatis till 2 personer
1 röd paprika
pressad vitlök
Saffran 0,5 gram
2 dl buljong

Såhär gör du:
Skär potatisen i bitar. Hacka paprikan.
Hetta upp olivolja i stekpannan och fräs alltsammans några minuter tillsammans med pressad vitlök.
Tillsätt saffran och slå på buljongen (detta fall ska jag använda hönsbuljong).
Låt skjuda tills potatisen nästan är mjuk. Ca 10 minuter.

Dagens att göra lista:

  • Jobba två timmar
  • Handla hem mat och dryck för ikväll och imorgon
  • Städa
  • Balkongen ska göras vid (Nä jag har inte gjort det än)
  • Baka chokladtårtan som ska ätas imorgon
  • Försöka hinna ner på gymmet
  • Mysa i soffan!

I morse ringde min lur och det var Anna från förskolan jag vikarierar på. "Hej! Vill du komma in och jobba mellan 9-16-30?" KLART JAG VILL!! MEN jag kunde ju inte för jag ska ju jobba TVÅ FUCKING JÄVLA TIMMAR(!!!) PÅ GYMMET! Efter att jag hade lagt på luren kunde jag inte somna. Hatar att säga nej till dem för det är ju där jag vill jobba. Åhh! Så jaa jag är lite småirriterad idag faktiskt. Å andra sidan hade jag inte hunnit med allt jag ska idag om jag skulle jobbat där men å andra sidan så är det PENGAR och jag behöver alla pengar jag kan få nu! Paniken för sommaren kryper under skinnet på min nu. Jag försöker intala mig att det lööööser sig! Så det hoppas jag! SUCK.

Nu ska jag skriva handlelista och sen gå ner till jobb i TVÅ TIMMAR!


i april ska jag och dessa två part

2071d3959eface86bf842bd81949ee7c.png

i april ska jag och dessa två partypinglorna hålla galaj i sandvången. Vi har nämligen bestämt oss för att ha en smurffest! Ja, du läste rätt! Det ska smurfas till ordentligt! Vitt och blått is the shit den lördagen i april. Och man ska dessutom döpa sig efter en smurf. Jag längtar faktiskt, så många man kommer att skratta åt, och med! I like! Har skickat ut lite inbjudningar på facebook men reserverar mig för eventuella missar. Jej, så kul! Hum, när är det april?


Positiv men trött Sofhie en torsdag!

Torsdagen är här igen. Har varit i skolan. Bara jag och Helena som jobbade på arbetet idag. Gick väldigt bra. Skönt att vara två för det går mycket fortare då och inga konflikter uppstår. Så för er som har råkat se foton på mjölkpaket och på mina fötter, det är till skolarbetet :P haha.
Ska snart gå ner till bussen nu. Ska som vanligt jobba. Hade varit roligare att vara på träningen idag. Men får ta igen den på lördag när mamma kommer. Åhh Jag är sååå trött. Bara så ni vet :P
Hum, vad händer annars. Jaa just det. Jag försökte somna efter det sista inlägget ett i natt, men klockan tre kollade jag på klockan igen och tänkte lägga ett inlägg där det stor "Fortfarande vaken". MEn jag gjorde inte det. Men somnade till slut iaf. Dock jävligt jobbigt att ta sig upp ur sängen idag :S
JÄTTE fint väder i Malmö idag, här i Landskrona också :) Vårjackan var på idag, eller ja skinnjackan. Ska nog hämta upp min vårjacka idag påväg till jobbet. Tänkte jag skulle gå ner så kan jag lika bra hämta min jacka. Skickade ju tillbaka förra jackan för den passa inte mig, asså stilen så jag bytade till en lång jacka istället :) Hoppas den är finare:) Hum, hinner man sova 15 min? Lönt? NÄÄÄ!
Jag och Hanna skulle egentligen träna som imorgon men hon kan inte så jag får ta det själv, om jag orkar. Ska jobba haha två timmar imorgon också sen baka Chokladtårta :)
Trött och glad idag.. hum.. Hoppas bara det går undan på jobb idag. Så att jag får mycket att göra så att tiden går undan..Så jag kan komma hem och ta det lugnt..
Nästa vecka är det tenta.. Oförberedd? JAADÅÅ! Haha. Plus att jag ska vara klar med ett arbete på en planering som ska vara 2-3 datorskriva sidor lång. Men det fixar sig :) Måste bara hitta en barnbok. Aja, det fixar sig...

Nu får jag dra på mig min jobbtröja.. och promenera ner...

Hoppas att ni alla får en trevlig torsdag :) Solig och varm. Såg att det var typ 13 grader varmt när jag åkte hem :) Heeej dåå!

nu är klockan ett och jag har som

-71c1279380cc180cbef79d7d95ed501.png

nu är klockan ett och jag har som vanligt inte somnat än. Och jag lär inte somna heller på ett tag. Och jag vet vad det är som gör att jag inte sover på nätterna längre, jag är rädd. Haha, löjligt. Men jag är rädd för vad jag kommer att se när jag blundar. Rädd för vad jag ser i drömmarna. Haha. Dags att sluta se på tv.... You made me what i am now. Afraid to close...


Du kryper under mitt skinn!

Har inget roligt alls att bjuda på idag. Min dag har inte varit särskillt rolig, förutom att jag tränade med Hanna lite idag och nu ikväll kom Emma hit och drack te, åt scones (vet ej hur det stavas) och kolla Gray´s . Så lite skratt fick jag senare under dagen. Mer har jag inte att säga.
Skola imorgon, sen jobb :(
Fick reda på idag att jag ska jobba två timmar på fredag också. Inget kul att komma in för två timmar men det är iaf lite extra penga. LITE extra penga.
Sängen kallar väl antar jag. Inte sådär jätte trött egentligen men måste ju sova i tid denna gången. Måste upp i tid!
God natt alla!




                                                                                                              Det kryper under mitt skinn!


Mina läsare..

Min statestik för antalet läsare bara blir högre igen. Kul :) Vore ju roligare om någon ville kommentera något. Men jaa allt kan man ju inte få. Hoppas det är kul läsninge, inte för att jag tror det men ändå.
Nu har jag varit uppe i 30 min för länge. Sängen kallar verkligen nu!

min kondition suuuger!!

Tisdagen har också rusat förbi. Blev inte mormor och inte skolan idag. MÅdde inte så bra i morse så jag lå kvar i sängen. När jag piggnade till bakade jag en rabarbepaj :) Men innan jag åt paj åt jag soppa. Sen sprang jag runder i lägenheten och plocka lite tills det var dags för tisdagens stora thing. TRÄNING. Haha, jag hade dock inte lika mycket träningsvärk idag så det gick väl helt ok. MEN imorgon ska jag träna konditionen, intervaller på löpbandet imorgon. Så är det bara. Haha. Min kondis SUGER! S-U-G-E-R-!-!-! haha. Och snabb är jag definitivt inte. Men träna träna träna Sofhie!! Konditionen ska komma tillbaka!
Nu har jag precis kollat på Cougar Town (Vet ej hur det stavas så bara nicka och håll med) och ätit kvällsmat. En stor kopp Äpple & Kanel-te och två knäckebröd. Så nu ska jag snart sova, för imorgon SKA/SKALL/MÅSTE jag gå till skolan. SUCK! Längtar såå efter helgen. Nä förlåt, jag längtar tills denna kursen är över!!!

Nää, nu ska jag kolla tv i 20 min till sen sängen!!

God natt!

middag, grönsakssoppa knäckebröd m

6593cdbc9566a6d8d85f9a3a58d9e748.png

middag, grönsakssoppa knäckebröd med ost och ett glas vatten. Typ 8 points eller något:-D


Muskler man inte trodde fanns under all mage jag har :P haha

Träningen över och jag har ALDRIG någonsin haft såhär ont i min mage. Ringde Cornelia om akut tips på hur man sträcker ut magen. Hon bara skratta åt mig. Det hon tipsa om har jag ju redan gjort och det fungerar inte. Jag lär inte komma upp från sängen imorgon. FYYY FAAAN! Men det är bara att bita ihop. Jag måste ju träna, jag ska träna så att jag och mamma kan springa I Form-maratonet i sommar. Tror lite att denna bloggen kommer bli en sånhär Trängings/Vikt/Mat/Blandat- blogg. Haha. Kan vara kul.
Jag börjar känna att det ordnat upp sig för mig nu. På tiden kan man ju säga. Känner mig inte lika mycket depp för jag har för mestadels enbart tänkt på mig själv i första hand nu och tatt hand om mig själv. Sluppit att ständigt gömma känslor och ljuga om hur jag mår, för nu mår jag bra :) Jag vet att jag har skrivit det innan, många gånger innan men nu är det liksom bra. Haha, Skönt!
Kanske är det också för att jag har börjat träna fotboll igen och jag träffar gamla polare igen :) som Evan sa när jag bestämde mig för att börja spela igen "Då blir det som förr." Och det känns så, förutom att jag inte har någon bollkänsla kvar men det var liksom kul att komma tillbaka. Har inte snackat med Evan på två år typ och när vi sågs förra måndagen var det liksom bara att babla på som innan. Skönt. Mycket bättre än att komma till ett lag där man inte känner en kotte. Nä, det känns skönt :) Och imorgon ska jag tejpa min tå! Så jag slipper gå av tidigare.

Imorgon ska jag upp tidigt. Ska med mamma till mormor och morfar. Har inte träffat morfar på evigheter då han har varit lite sjuk så jag bestämde mig ikväll för att följa med mamma innan jag ska på föreläsning 13.15 i Malmö. Och sen på kvällen ska jag ju träna utomhus. Fotboll såklart då. Sen SOOOVA!! :) Så imorgon blir det nog inte så mycket bloggande. Om jag inte bloggar från mobilen. Förresten, gjorde ju köttfärspaj idag, viktväktarnas. SJUUUUKT GOOOD! Och mat till en hel vecka kvar typ haha! Bara så ni vet :)
Nu ska jag äta upp min kvällsmat, knäckebröd, nudelsoppa och ett glas citronvatten, sen ska jag sov :)

Tack för idag, slut för idag :)

nu åker skinnjackan på och solglas

0-74abb6313336927eae2f59f9cc6532c5.png

nu åker skinnjackan på och solglasögonen från förra året får se solen igen. Hoppas inte det är för kallt nu.


Måndagen såhär långt :)

Haha, jaa då har man haft 30 minuters rygg och magträning. I min I Form premination ingår det att få en cd med olika träningsövningar och den första jag fick var mage och rygg. Så idag testa jag den och jag kan ju tala om att jag har sjukt ont i magen sedan träningen förra veckan men jag tog mig igenom avsnittet på cd-skivan ändå. Faktiskt. Och nu har jag ännu mer ont i magen. Min rygg är nog stark för där har jag inte fått ont än :S hum. Men nu känner jag min faktiskt duktig plus att jag ska på inomhusträning idag också. Och förresten, vad fint väder det är idag! Har balkongdörren öppen och det är ganska varmt ändå. Plus att det är rätt skönt att kunna vädra lägenheten utan att man ska frysa ihjäl. Har inte börjat göra vid på balkongen än eftersom jag måste hämta en sopkvast hos mamma och pappa först. Där är nämligen MASSOR av barr på balkongen. Haha. Så ska dit vid tre. Ska även hämta ett recept på köttfärspaj, viktväktarnas(!), hemma hos mamma och pappa. Mamma sa igår, när jag kom hem där och åt, om jag inte kunde bjuda dem på köttfärspajen snart för att den är så god :) Så tydligen är jag ju duktig på att göra den :) Så jag tänkte faktiskt att jag ska göra den själv idag för jag är sugen på paj. Och lite rivna morrötter till. Mmmm mmm mm! I LIKE!
På lördag kommer mamma hit. Pappa ska ha fotbollskväll eller vad det var. Så mamma ska komma hit vid tre och hela dagen är planerad! Hon kommer hit och vi ska åka iväg och köpa "golv" till min balkong, som jag nämt innan idag. Sen ska vi ut och gå en låååång runda! Så hoppas på fint väder. Efter det ska vi göra middag och jag hade tänkt bjuda på en Svampsoppa med vitlök! Låter sjukt gott, men så vill jag ha vitlöksbröd till, men jag vill baka det själv. Någon som har ett bra recept så skriv här! Till efterrätt så har jag dagen innan gjort en Chokladtårta. Hanna bjöd på den på nyår och jag blev helt förälskad i den så jag ska försöka ge mig på den :) Och dryck blir det VIN!! :D Kanske någon god drink som slinker ner också. Jag längtar faktiskt till lördag! Ska bli kul att umgås med mamma. Hihi, vilken mamma gris jag är! But i do nnot care! I Like it! Posten kom nyss med H&Ms Spring/Summer Inspiration 2010! Så ska kolla lite i den :) Och INTE beställa, bara titta!

Är på riktigt bra humör idag :)

Veckans slut..

Söndagen är också avverkad. Blev bara soft hela dagen lång. Hoppade min tvättid. Ville inte bara. Så blev hem till mamma och pappa och var där ett tag sen hem, plockade undan lite, diska och gjorde vid i köket. När klockan sen var nio började jag baka. Blev jätte sugen på Kalorisnåla kladdmuffins så jag gjorde några sådana. Gott!
Imorgon ska jag börja vara lite nyttig igen hade jag tänkt. Sen ska jag även göra vid på balkongen imorgon. Mamma och jag ska iväg och handla "golv" till balkongen på lördag. Så får ju se till att göra vid där nu i veckan. Sen ska jag ju träna. Kan ju blir lagon intressant eftersom jag fortfarande har träningsvärk. Haha. Men men, kommer väl gå det med..
Nä, nu blir det lite mer tv och sen sängen..


Valet och kvalet!

söndagarnas söndag!

Söndag idag. Fick min sovmorgon och jag gick till och med upp och rulla ner i morse när det började bli ljust för att jag skulle få kunna sova längre, och för att Kaj skulle sluta skrika. Haha. Så fort det blir ljust ska han börja "sjunga". Men det låter inte så vackert kan jag ju säga. haha.
Morgonen har varit lugn, jag har inte gjort för mycket, bara slappat. Och det fick mig att inse att just idag saknar jag en vän, eller föredetta vän? Jag vet inte. Suck..

Idag blir det tvätta. Först ska jag hem till mamma och pappa och äta :) Potatis och kasler gratäng! I LIKE! Sen sitter jag i valet och kvalet om jag ska eller inte ska fråga någon om något :P haha. Maby baby!

Nu ska jag göra mig redo för att gå hem till mamma och pappa..

Mycket trevlig söndag på er!


Smurffest?

Har nyss kommit hem från en väldigt kul kväll hos Cammi. Mätt så in i helvete. Blev tacopaj och sen melodifestivalen och efter det blev det marängsvits. Vilken sockerkick! :P Massa skratt och planer för vår smurffest. haha! Kvällen började med mat på väggen och slutade med fantasier om chokladsås inne på Tages. Haha! Ballar av stål-djävulen kom också på tal.. Haha. Helgen har varit vit. Inget festande, bara två glas vitt vin igår men inget annat och den har varit hur bra som helst. Absolut inget att klaga på, förutom att jag fick gå upp tidigt och jobba idag och att jag inte fick sovit i natt. Så nu tänkte jag avsluta lördagen med att soooooova!!

God natt gott folk!

lördag. Sitter på jobb nu. Har pre

0-296c963ca720dc9ab1efea5950cd14b2.png

lördag. Sitter på jobb nu. Har precis städat ovanvåningen på gymmet. Tar en liten vila innan jag ska gå ner och börja städa där nere också. Jätte trött idag. Sovit dåligt i natt. Vaknade ett av att mobilen ringde. Sen jag jag och vred och vände till tre då mobilen ringde igen. Suck. Efter det kunde jag inte sova. Mådde illa och sen blev jag jätte pigg. Så typiskt. Somna en timme innan jag skulle upp. Haha. Så är lagom trött idag. Idag ska jag umgås med bland annat dem filurerna på bilden, emma och cammi. Blir middag hemma hos cammi. Innan dess ska jag sova och försöka bli av med mitt illamående. Har varit inne och kollat mitt nya schema på kursen utomhuspedagogik. Haha dags att börja träna ordentligt. Vi ska simma! Alltså ha baddräckt! Haha vilket skämt. Stackars de som får beskåda min kropp. Haha. Men i övrigt verkar kursen skit rolig. Så jag ångrar ju inte att jag valde den. Nä nu ska jag städa lite till. Trevlig lördag på er.


Sommarvikarier...

nu har jag diskat och städat lite plus att jag har skickat ut en massa mejl till olika förskolor angående sommarvikariat. Har fått svar från en skola som tyvärr inte behövde sommarvikarier men ville gärna ringa in mig vid behov. Så då står man uppsatt på ytterligare en lista som vikarie på en förskola. Det är ju alltid ett stort plus :) Nästa vecka ska jag besöka min praktikplats och fråga om jag kunde få sommarjobb där. Sist jag var där var de positiva till det och min handledare ville ha in mig men de visste inte vem som skulle göra sommarschemat än. Så jag tänkte jag skulle åka in där nästa vecka. Plus att jag får väl ringa till posten och fråga ifall där finns nått, vilket jag inte tror men fråga måste jag ju. Plus att jag har sagt till min chef på Fysiken att jag behöver så mycket jobb som möjligt. Hoppas HOPPAS att denna sommaren blir en riktig jävla jobbar sommar för det behöver jag. Helst också inom förskolan.
Nää, nu ska jag återgå till att damma av sen ska jag ner i stan och handla lite gottis!


Fredag

Och sen var det helg igen. Veckorna går så jävla fort nu. Känns det som iaf. Gårdagen var precis lika tråkig som onsdagen. Skola sen jobba. Fick dessutom börja en timme tidigare :( Men goa pengar när lönen kommer, visst? Fast jag fick besök igår på jobb. Först av Cammi och Emma. Pratade lite, trevligt värre. Sen innan stängning kom Cornelia och Micke. Tiden går mycket fortare när man har någon som kommer och hälsar på. Sen fick jag skjuts hem och jag gjorde absolut inget efter jobb. Vaknade i morse, jätte trött! Skulle till doktorn idag också. Ta bort några stygn. Lite obehagligt måste jag ju faktiskt påstå. Sen gick jag in om blomsteraffären och köpte lila tulpaner :) Nu är jag hemma, har tagit det lugnt och ska börja diska och städa aldeles strax. Sen blir det ensam hemma mys med onyttigheter. Och imorgon blir det jobb igen.. Efter det ska jag och Emma hem till Cammi. Vet ej vad det blir. Men inget drickandet iaf. Lördagsmys antar jag.
Nää, dags att göra nytta. Innan städ ska jag skicka iväg en massa mejl. Önska mig lycka till..för något ni inte vet något om men ändå :P
Trevlig helg på er!


Onsdag, skola, jobb o hem...

Då var onsdagen också slut.. Började med att ta sig upp tidigt i morse. Seg så in i helvete men upp och hoppa och iväg till skolan. Lite gnabb mellan vissa och jag orkar bara inte bry mig utan jag sitter nästan bara och skrattar åt det hela. Jag känner bara, precis som jag sa till vissa idag att jag orkar inte bry mig. Där finns så mycket annat som är så mycket viktigare att bry sig om plus att vi slutar snart kursen ändå så varför orka bry sig. Iaf efter skolan blev det iväg till jobbet och nu är jag hemma igen. Spännande dag va?? haha. Eller inte..
Nu ska jag kolla lite tv sen blir det sängen för imorgon blir det EXAKT lika dan dag imorgon.. skola, jobb, hem :(

Fotbollsträningen!

Då var utomhusträningen också avklarad. Fortfarande en jävla träningsvärk i bena, spagetti ben! Och rumpan ska vi ju inte snacka om. Shiiiit! Men men, det ska väl kännas att man tränar, eller hur? Imorgon hinner jag nog inte träna, annars hade jag ställt mig på bandet imorgon, för fyyyy vad jag inte har kondis jämfört med damerna asså. Orkar ju knappt något. Där fick jag för mitt rökande! Men slut på det nu! HELT, inte ens till fest längre. Punkt slut!
Fick tyvärr gå av idag, 15 min innan träningen var slut. Har inte haft skorna på mig på två år och det kändes verkligen. Min tå lär vara blå imorgon och skoskaven lär göra ont, dock bara på en fot.. hum.. men är det inte så att den ena foten är större än den andra? Aja, ska prova med att blöta ner skorna igen och gå runder med dem.. En annan sak som faktiskt bekymrar mig lite är mitt knä, fick lite ont efter träningen. Jag har ju dock alltid varit den som stått ut och inte brytt mig men faan jag pallar inte sånt igen. Aja, finns inte så mycket att göra, för ont i knäet lär jag ha alltid. haha, jag gnäller för att jag har ont i mitt knä och jag går av planen för att jag inte kunde springa på grund av min onda tå? hum.. MES! haha! Missar torsdagens träning tyvärr :( Jobbar ju till 21 och inte alls lönt att komma på träningen för 30 min. haha. Så har sagt det att jag ska fortsätta gymma. För efter nästa vecka ska vi sluta med inomhusträningen och då kan jag bara träna fotboll en gång i veckan. Så MÅSTE gymma. Vilket jag gör med Hanna jue :)

Nä, nu kallar sängen. Blir skolan imorgon och sen ska jag jobba extra :( suck. Blev inget te med Emma och Cammi idag och imorgon skulle jag hem till Emma och kolla Grays men blir inte det heller :( Men på löööööördag :) Då ska jag vara social igen :)

God natt alla!

så ja, då är man redo för fotbolls

0-672cd586ea2546c20149151f559a053e.png

så ja, då är man redo för fotbollsträning igen. Denna gången åker dubbskorna på igen efter två år. Önska mig lycka till.


Jag är överviktig, enligt BMI!

Haha jaa jag var bara tvungen. Var inne på Katrin Zytomierskas blogg där hon skrev om att hon hade gjort ett BMI test. Och jag kunde ju inte motstå att göra det själv. Var ett tag sedan jag gjorde ett BMI test. Haha och jag slutade som överviktig :O Och att jag borde gå ner 6.04 kg för att ha normalt BMI. JAg ser mig inte själv som överviktig men vet med mig själv att jag borde gå ner så nu är det fan dags. Fast det roliga är att när jag tog mitt BMI när jag var vältränad så visade det ändå att jag var överviktig :S hum.. då börjar man ju undra om det verkligen stämmer. Fast nu vet jag att det stämmer men inte då.. haha Aja.. tur jag börjat spela fotboll igen iaf :) 

jävla huvudvärk

Vaknade av att klockan ringde 8 i morse. Fruktansvärd huvudvärk så jag tänkte att jag kunde ställa klockan en timme senare och komma en timme senare till gruppmötet vi har idag. Så det gjorde jag. Men när jag vaknar igen 9 var huvudväkren värre och jag kunde inte resa mig. Suck, migrän! Så jag skickade iväg sms till gruppen och sa att jag stannar hemma idag. Har nyss vaknat igen och har fortfarande huvudvärk, dock inte migrän, skönt nog. Men huvudvärk till en hel arme typ. Så idag blir det bara lugnt och hoppas på att det blir bättre senare då jag ska damma av mina dubbaskor för att träna utomhus idag :) Längtar faktiskt. Längesedan jag satte fotbollsskorna på fötterna och jag älskar dem skorna. Har gjort det från den dagen jag köpte dem, ingen skoskav (peppare, peppar).
Skulle egentligen kolla på Dejting in the dark med Emma ikväll men jag får slänga iväg ett sms till henne att jag inte slutar träna förrän 21 :S vi som skulle äta skorpor och dricka te :( buhuu! Vi får göra det en annan dag istället!

soffan nu..

Fotbollsträningen!

Första fotbollsträningen på två år är avklarad och jag är beredd att gå i graven. Jag valde ju den bästa dagen att börja på också, fysträningen. Tackar för den!! Och innan vi börjar så kommer jag ihåg att tränaren sa att "Idag tar vi det lugnt" och Evelina vänder sig om till mig och säger "Ja då har du tur" VAA?? TUUUR? HELVETE HELLER! Eller kanske ändå, men hur fan är då den jobbiga träningen kan ju jag undra. Haha, jaja det var kul att träffa gammalt folk igen. Dem man spelat med när man spela i Häljarp. Mindre roligt att spela fotboll dock. Spelarna i Wormo måste ha asgarvat inombords. Haha. Men nu ska jag duscha och jag undrar om jag verkligen vågar gå och lägga mig att sova. Tänk om jag inte kommer upp från sängen imorgon? Vaa?? haha. Önska mig lycka till!

Sammanfattning: Kul att vara igång med fotbollen ändå trots allt :)

Måndag, ny start?

Jaa idag är det måndag och jag började dagen med en lång promenad med mamma. Gick fört ner mot stan och sen ner mot stranden och sen till stan igen för att köpa med oss bröd hem. Så efter promenaden blev det frukost hemma hos mamma. Var riktigt skönt att vara ute och gå idag. Och jag ska även börja spela fotboll igen, kanske. Jag ska helt ärligt säga att jag är lite smånervös för att gå ner till Wormos träning. Jag är helt ur form och jag ska börja på den värsta dagen också, fysträning inomhus. haha. Och jag vet ju själv hur det var när jag spela fotboll innan, då var det tufft vill jag ju lova. Så, om jag börjar idag så kommer jag ju typ vara död för dem andra har ju säkert fått upp flåset och jag har knappt nått flås. haha. Jag springer 20-30 minuter på bandet men det är skillnad att springa någon annanstans. haha. Aja, önska mig lycka till :)
Jag borde ju börja spela fotboll igen så att jag kan få ett hälsosammare liv iaf :P haha.
Nä nu ska jag plugga, har lite läxa till imorgon. Haha, säger man så när man går på högskolan? Läxa? Låter konstigt :P Sen ska jag träna...

helgen som bortblåst

Helgen är över igen.. Igår var jag hos Josse som fylde år. Träffade Michelle som jag inte snackat med på 100 år typ. Ja ni har säkert sett bilderna från igår som jag skickade in. Skulle egentligen ta det väldigt lugnt men så blivva det inte. Efter en flaska+ fyra glas vin plus ett glas skumpa så var jag bra på det. OCh tyvärr är det alltid likadant när jag blir bra på det, sårbar. Ringde ett samtal som jag ångrar tusen gånger om. Så sjukt onödigt. Men en sak är ju säker, det kommer aldrig gå vägen när man börjar ljuga med en gång. Men ja, samtalet var jävligt onödigt gjort av mig och jag hoppas innerligt att det inte ska hända igen.
När jag vaknade i morse, av ringklockan, kännde jag inte alls för att gå ner till jobb. Fruktansvärt tråkigt att jobba dagen efter en fest. Visserligen gick jag hem i tid men somna inte förrän 2 typ.. Mindre roligt. Men jag fick stå ut på jobb också..i sex timmar.
Ont, det är vad det gör...

haha

5e412c488b17cc2f86c87cd3db07229d.png

haha


party ikväll då ja.

0-32803cc3b5950f5372e0610bc5a3b3f5.png

party ikväll då ja.


förbjuden frukt

Vaknade med huvudvärk idag :( Mindre roligt. Men iaf så gick jag in på Facebook där jag såg att jag fått ett mejl från en person. Och först blev jag faktiskt glad. Men tyvärr i onödan. Jag vill mer men kan inte. Eller vill mer och mer, jag vill inte ha kvar det som det är. Trött på det liksom..Men sen vet jag också om att det inte går av en speciell anledning. Och det är inget som kommer ändra på det antar jag.. Synd.. Men men.. tycker bara det är väldigt synd...

söt!

0-755fc19525e35106aac968d4dde338e5.png

söt!


god dagens gott folk. Fredag idag.

-5201f1465dd8eab02d05404caa99285.png

god dagens gott folk. Fredag idag. Och jag står och jobbar på fysiken. Inte en kotte här nere. Men men. Sen ska jag hem och mysa gott i soffan kan jag ju tala om. Ni undrar säkert varför nämnas stackars hund ser så konstig ut på bilden. Hon har fått på sig en krage då hon har opererats den stackarn. Men jag måste ju säga att det ser rätt roligt ut. När hon går runder och inte kommer under bordet för att kragen är ivägen eller slår ner mammas prydnads katter som står på golvet. Haha. Hon är inte alls van vid den och ser helt oskyldig ut när hon stöter ner något. För söt hon är. Nä om man ska se trevlig ut igen då, fast det gör jag alltid. Haha. Trevlig fredag på er!


...

Helgen närmar sig med stora steg...Just nu känner jag bara att veckorna flyger förbi utan att jag hinner göra något alls. Jag vet hur mina helger ser ut..hur mina veckor ser ut. Skola eller bara vara hemma sen helgen fest, bakfylla eller jobba. ¨Sen fortsätter det så. Jag är trött på rutinen, på hur jag vet hur veckan ska sluta och hur den börjar och hur den är i mitten. Samma sak, om och om igen. Någon jävla cirkel. Jag saknar spontana grejer som händer. Det var längesedan jag fick uppleva det. Utan att egentligen veta vad som komma skall. För trots att jag sitter hemma själv en fredag fram till åtta är det alltid någon som hör av sig eller så hör jag av mig till någon och sen vipps sitter man där, spaklad och vigjord med ett vinglas i högra handen, skrattandes och full. Igen. Dåliga vanor. Och inte nog med det, på fyllan kommer sms och samtal. Pinsamma sådana. Dumma sådana. Onödiga sådana. Senaste tiden har det blivit mestadels onödiga och jävligt dumma sådana. Och nu sitter jag här, rädd att det kommer hända igen... För jag vet nu att nummeret inte går att ta bort från min telefon. Hur mycket jag än försöker så sparar min nya telefon alla uppringda nummer utan att jag trycker på knappen spara. Så jag vet, nummeret är där och det förvinner inte. Inte när jag kan de fyra första nummerna iaf..jag vet att jag inte är ensam men jag saknar. haha jag saknar så mycket. Men jag är tacksam för det jag har. Mycket..

Jag svara på dina frågor, jag vägrar på vissa men du fortsätter att fråga. Jag svarar trots allt och sen säger det poff och du svarar inte mer. Fram tills det passar sig igen...

Dagen har som ni säkert har förstått av skola.. Sen har jag bara varit hemma. Pluggat lite och sen inget mer intressant än så...bara en frustration av att svara på frågor och sen inget mer än så..
'
natti natt!

Ett öre för dina tankar....

jag gillar vecko revyn. Inget är d

0-77d08cacb65731db795416c246ba4d20.png

jag gillar vecko revyn. Inget är dåligt. Man kan ha en kk utan att skämmas för att man bara är ute efter det goda. Haha....


Mens, ett jävla påhitt!

Jaa det är det. Vem fan kom på att kvinnor skulle ha mens.. Jag har inte slutat äta sedan jag började äta idag. Jävla skit mens.. Jag är på ett jävla humör för att jag ínte kan skuta äta. SUCK!! Sååå, nu har jag berättat det.. nu ska jag fortsätta äta :(

ja, detta suger. Sitter i skolan o

-975ad2b8cb62f87e493625e2dcef3d7.png

ja, detta suger. Sitter i skolan och är inte det minsta motiverad, igen. Sitter på föreläsning och jag bara känner att jag kommer kugga fett jävla mycket på tentan, men men, finns väl omtenta. Nu grupparbete sen hem!


Pink cloud...

Då var måndagen också genomförd.. Har inte gått utanför dörrarna idag.. Har målat och städat hela dagen. Målade mina väggar vita i köket idag, jaa förutom den lila då såklart.. Så nu ser det frächt ut i mitt kök, jaa förutom disken då.. hum.. får jag ta tag i imorgon.. Kvällen avslutades med kärlekste, kardemumma skorpor och en Emma på besök. Trevligt värre.. Dessutom var det ju säsongstart på alla serier på femman idag :) Kul! Nu ska jag plugga lite är det tänkt.. Inte sugen men måste. Sen lägga mig och vakna upp för att åka till skolan. Suck..
Idag kom en såndär suktan efter att skicka ett sms till en person men det gick inte, jag har inte något att säga trots att jag egentligen har det. Men det var bra att jag inte skicka :)

Nää, böckerna kallar låter det som...

Tack för denna lilla stunden alla mina 16 läsare... Vissa verkar ha varit ivriga för att se vad jag skulle skriva härnäst eftersom ni besökt sina drygt 50 gånger.. hum...

I wonder if you're reading this and still see me in your dreams
I know I see you in my dreams when I sleep on my little pink cloud

mitt nya kök. Vad tycks?

0-126d6a6c06a5b9d8117d4da0b7ccbc90.png

mitt nya kök. Vad tycks?


Det sista jag säger den förste mars 2010... och det enda.

Måndagen är också avklarad.. Skulle egentligen till skolan idag men jag har bestämt mig för att jag är så pass trött på skolan att jag läser ikapp föreläsningarna hemma istället. För nä, jag har inte ork eller lust. Jag hitta så mycket annat att göra istället.. Som idag blev jag klar med mig målning och jag kan ju inte säga mer än att jag är stolt över vilken färg jag har valt.. ÄLSKAR färgen, färgerna. Och jag glömde lämna in lappen till Landskrona hem idag med :S OJOJOJ, imorgon kanske jag kommer till skott?! :S hum.. Gick och la mig två i natt och ställde klockan på 8 och gick upp kvart över åtta och började måla andra lagret på väggen i köket och sen fortsatte jag i hallen, men den dock lite ljusare färg :) LOOOOOVE IT! Verkligen.. Mitt kök fick en helt annan karaktär och hallen en helt annan stil. Jag bara älskar det! Stackars er som får läsa om min målning andra dagen i rad haha. men min blogg min skriving..
Efter att jag målat gjorde jag mig redo för att luncha nere i stan, skulle äta på Basilika men inte blev det det inte för av någon dum anledning har dem stängt på måndagar.... hum.... WHAT?? Aja, så vi traska iväg för att fika ist vilket var helt ok :)
Sen hem igen och måla igen, måla färdigt i hallen.. Efter det blev det att ta av sig målarkläderna igen och göra sig redo för bio i Helsingborg.. Blev Avatar i 3D. Verkligen värd alla öre man betalar för att se denna film. Jätte bra fkt, trots att man fick ont på näsan av 3D glasögonen.. haha. Kort sagt har jag haft en bra måndag, en väldigt social måndag.
Morgondagen består av att städa hallen och göra vid i köksskåpen, få lite ordning. Sen ska jag plugga en massa, har litteraturseminarium på onsdag vilket jag måste medverka på såklart och jag måste vara förberedd.. Helt ok för mig.. Torsdag blir värst. Ska ta bort min leverfläck på ryggen.. AJ AJ AJ!!! Fast innan dess ska jag till skolan då också.. SUG! Fredag blir luncha med mamma, eventuellt och sen jobba mellan 3-20 och sen lördag blir det middag hos farmor och farfar och sen kanske en sväng in om Josses födelsedagsfest. Ska dock inte dricka då jag ska jobba på söndag IGEN! Plus att mars har börjat, vilket innebär Alkoholfri månad. Så veckan är späckad, späckad med en massa skit. Imorgon kommer Emma på kvällen också, vi ska dicka kärlekste och snacka lite nytta :P Och under denna veckan ska jag hinna ner till gymmet också, tre gånger. Om bara våren kunde komma så jag kunde springa ute nere vid stranden istället. Fan så mycket skönare, jobbigare men skönare.
Nää men guud, vilket inlägg det blev. Inget intressant alls..
Men en sista sak, blev lite depp idag. Först glad när posten kom. En lapp om att jag ska hämta ett paket, och eftersom jag inte kunde läsa postarens odugliga skrivstil så kunde jag inte tyda var paketet kom ifrån. Så jag tog ju för givet att det kom från IForm. Trippar in i spelbutiken och i handen får jag ett kuvert från mitt ex. Mina saker som har legat hos han i några månader nu har jag fått tillbaka, i ett kurvet. Samtidigt som det är en lättnad så blev jag med en gång på otroligt dåligt humör. Det var det liksom. Skönt, men ändå finns det där ordet, men! Fast detta är bra. Eller hur? Efter att jag såg var paketat var ifrån och jag hann bli på ett jävla dåligt humör gick jag hem och satte igång musik högt och tog tag i penslen. Det hjälpte! Verkligen!

Nää, tror det är sängen som kallar på mig nu... hum... (;
God natt på er alla...

.. . .. . .. .Sofhie har talat. .. . .. . ..


cammi, emma och min fot såg jag nu

0-33b9c469fcc6dc4509f8ba4432a0a889.png

cammi, emma och min fot såg jag nu hemma hos mig i fredags, innan utgång då såklart. Eller ja typ. Jag och cammi hade ju hunnit åka till hbg och vändt igen. Haha. Tycker det är lite komiskt.


Min vägg är lila

Helgen är slut.. Och det har till och med hunnit bli mars månad. Iaf i 56 minuter... Helgen, haha! SUCK! Fredag började med skola sen direkt till jobb, där mellan skickade Cammi och fråga om jag ville tura med henne viket jag glatt tackade ja till så efter jobbet var det snabba ryck vill jag ju lova. Slutade 20 och vi skulle ta tåget 21.15. Pappa var snäll nog och körde oss till tågstationen.. Haha men blev inget tura för vi missa båten för att tåget var 10 min försenat.. haha och vi orkade inte vänta på nästa båt. Vi kollade hur det såg ut på pubarna på knutpunkten och vad mina ögon kunde se var det bara småfolk som var där inne och jag kände mig gammal! Så vi tog tåget hem igen och mamma var snäll denna gången och hämta oss och körde oss hem till mig där mitt vin väntade! Emma kom också upp till mig och drickan åkte ner i halsen och varmde gott! Testade även en ny drink som bestod av flädersaft, Absolut Citron och 7-up. JÄTTE GOTT! Som saft, haha! Efter det begav vi oss ner till stan där jag "råka" smälla upp en stor summa pengar på Cosmopolitan och Xider. Dansa gjorde jag också och hade jävligt kul. Men fyyy vad jag inte mådde bra dagen efter. Och innan jag somna.. Det snurra så in i helvete och ett tag trodde jag att drickan skulle komma upp samma väg som den kom ner, men jag klarade det även denna gång. Så lördagen spenderades i soffan, sovandes! Och sen vipps var det kväll och då sov jag ännu mer.. Längesedan jag var så seg dagen efter kan jag tala om.
Mamma och jag har varit och handlat mat idag. Så nu är kylen och frysen full med mat så att jag kan klara mig hela månaden.. Dessutom hittade jag mig röda gummi stövlar :) Bra att ha nu ju när all snö håller på att smälta. haha. OCH jag kom även hem med lila färg så när jag kom hem vid halv nio, och efter att jag packat upp hann klockan bli nio så började jag tejpa i köket. Efter det började jag såklart måla.  Kvart i elva la jag penslen och den lila färgen som innan låg i hinken är nu uppe på min vägg. Mycket fint :) Imorgon ska jag måla andra lagret och sen hallen, fast den ska inte vara lika mörk som den är i köket utan den ska vara närmare lavendel då så jag har ju köpt vit färg också att blanda med. Jag måste ju bara säga att jag ÄLSKAR hur färgen blev i köket. Och jag längtar tills jag har målat i hallen och sen ska jag även gå ner och lämna in lappen till Landskrona hem för dem ska måla om i mitt rum om tre månader också.. :) Jag känner mig faktiskt duktig.. Ska måla vitt i köket imorgon också antar jag.. Åh, vad jag längtar tills lägenheten är som ny...LÄNGTAR!

Nu ska jag hälsa på min kudde... Imorgon ska jag luncha med mamma på Basilika...

RSS 2.0

Väder Landskrona