Så. En av möblerna ihopbyggd. Imorgon ska ...

mms_img35655 (MMS)

Så. En av möblerna ihopbyggd. Imorgon ska filip rensa i byrån som ska ersättas av denna så att vår möbel kommer på plats i hallen:-) spännande och läskigt. Haha


God morgon. Första advent idag. Gick upp k...

mms_img44631 (MMS)

God morgon. Första advent idag. Gick upp kvart i nio och gjorde frukost till mig och filip. Vi har tändt första ljuset också:-) igår kom tilip hem till mig på kvällen efter att jag hade varit i ullared. Han hämta mina julsaker på vinden så nu har jag julpyntat också:-) efter det gick vi en långrunda i snön:-) sen hem och värmde glögg. En perfekt mysig lördag


punkt punkt punkt...

nu är det dags för fyra timmars sömn.. det är inte illa det...

:S

Mina färdiga bullar. En plåt av tre är i u...

mms_img18120 (MMS)

Mina färdiga bullar. En plåt av tre är i ugnen nu:-)


Idag är det bakdag. Har julmusik i bakgrun...

mms_img39417 (MMS)

Idag är det bakdag. Har julmusik i bakgrunden och jag har precis satt in den första plåten med lussekatter. Detta är dock inget jag själv ska äta utan det är till barnen i funky kidz. Så duktig jag har varit tycker jag:-) sen när mamma slutat är det dags för att handla mat så ska göra en inköpslista också innan fyra. Jej.


Torsdag hela dagen lång!

Då var klockan halv fyra på torsdagseftermiddagen igen. Det är snart dags att cykla ner till jobb. Är jätte hungrig men jag hinner inte äta nu så jag får ta med mig maten till jobb. Har pluggat lite idag och sen har jag betalat mina räkningar. Och om jag har räknat rätt har jag iaf 2000:- till Ullared på lördag. Om vi nu kommer dit det vill säga.
Ska se om jag kan hitta mig en ny jacka och nya vinterskor kanske någon julklapp också om jag letar lite noga :)
Uch, nu börjar den mysigaste men jobbigaste månaden på året. December/pengar-siprar-mellan-fingrarna månaden. Mycket som ska göras och man ska fara hit och dit, jobba ska man också göra och sen ska vi hålla i nyår. Det är en rolig månad men som sagt mycket att göra.
Efter jobb idag ska jag träffa Hanna :) Vi ska ta oss en lite promenad. Var längesedan vi sågs nu, för längesedan! Pratade med Helena idag också. Glömde bort att vi egentligen skulle ha träffats som igår, men jag glömde helt bort det. Har aldeles för mycket i huvudet nu känns det som. Aja..
Nä, nnu ska jag försöka cykla till jobb!

Ha en fin torsdagskväll :)

Idag stannar jag hemma från skolan då jag ...

mms_img50366 (MMS)

Idag stannar jag hemma från skolan då jag sovit jävligt dåligt i natt också. Så jag ligger i soffan och har tänt ljus. Bara älsklingen som saknas. Fast han tvingade jag iväg till jobb i morse. Haha. Jag tänkte att jag sen ska ut i det mysiga snöoväderet och gå ner till stan och handla mig en kaffe sen ska jag hem till mamma och äta. Gott och ikväll blir det jobba. Så min träning idag är att vara ute och gå. Igår styrketräna jag lite. Blev inte jätte seriöst men jag träna iaf Imorgon blir det också träna. Lördag iväg och söndag styrketräning då också. Så då får jag mina tre dagar med styrketräning:-) nu ska jag vila lite. Sen ska jag ju hinna julpynta någon dag i helgen också. Oj oj.


Vår ekologiska burk. Är i skolan nu och ha...

mms_img74438 (MMS)

Vår ekologiska burk. Är i skolan nu och har no. Innan föreläsningen om metrologi fyllde vi vår ekologiska burk som ska vara med hela kursen igenom. Vi har till och med en fisk i som vi har döpt till malte:-) håll tummarna att han överlever vilket han säkert gör om vi har gjort rätt. Nu föreläsning.


SMS-inlägg

mms_img68782 (MMS)


Selma sover gott i filips soffa. Snart kom...

Selma sover gott i filips soffa. Snart kommer hjärtat hem:-)


Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade b...

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade bloggen här. Har varit en fartfylld helg. Fredags var det först skola sen hem och göra vid sig för middag och företagsrock på tages med jobb. Lördag vaknade jag mindre glad men en jävla baksmälla. Men det var bara att gå upp och cykla iväg på kurs på badet klockan halv nio på morgonen. Sen hem igen. Sova och sen göra sig redo för markerad i kävlinge. Där blev det ganska lugnt då jag på söndagen höll först i funky kidz sen tränade jag styrka och sen hem och att med filip sen vila och sen iväg och höll i simskola. Som sagt, en aktiv dag då. Nu ligger jag i filips säng. Han väckte mig med alla sina jävla klockor. Lagom irriterande. Men men. Får väl försöka sova igen. Får skriva mer sen:-) god morgon


Haha idag ska vi på maskerad haha

mms_img35057 (MMS)

Haha idag ska vi på maskerad haha


God morgon. Tidig morgon idag igen. Idag ä...

God morgon. Tidig morgon idag igen. Idag är jag sjukt trött kan vara för att jag var uppe sent och plugga igår. Men jag måste lägga manken till det i denna kursen om jag ska kunna klara den. Idag blir det en stressig dag. Skola hela dagen, hem snabbt och byta om sen ner till jobb och möta cornelia för att sen ner till tages där resten av personalen väntar på oss och då blir det middag och företagsrock. Så det blir en aktiv och stressad dag. Och det är ett jävla väder nu också, snöblandat. Jaja bara att bita ihop. Nu väntar tåget.


Stillar Den lilla hungern;-) sjukt god!

mms_img36018 (MMS)

Stillar Den lilla hungern;-) sjukt god!


underbara dag :)

Åter igen torsdag vilket innebär jobb! Efter jobb idag ska jag plugga...
Blev ingen promenad idag. Får se om jag hinner innan maskeraden på lördag. Måste styrketräna en gång till denna veckan också. :) Men det hinner jag med på söndag :)

Jag känner en oerhörd befrielse!

Plus att jag är käääär :)

 Löjligt glad idag :P

Selma är också intresserad av filmen jag t...

mms_img37260 (MMS)

Selma är också intresserad av filmen jag tittar påB-)


God morgon gott folk. Uppe med tuppen igen...

God morgon gott folk. Uppe med tuppen igen. Skulle egentligen till skolan idag vid tio men blev inte så av dess olika anledningar. Idag börjar jag dagen med powerwalk. Sen blir det frukost hemma hos mamma. Ikväll ska jag jobba och sen plugga är det tänkt. Har inte så mycket mer att säga för tillfället. Ha en bra dag alla!


Här har vi mina mästerverk:-) någon som vi...

mms_img36052 (MMS)

Här har vi mina mästerverk:-) någon som vill beställa?.


Ljusare framtid.

Jag har insett att jag mår mycket bättre av att vara utan. Mamma har sagt till mig tusen gånger och frågat varför jag ens pratar med henne. Och idag undrar jag varför? Det är inte mitt problem längre, det river bara upp en massa skit, (tydligen)! Lögner och skitsnack. Uch nä tack! Falskheten börjar synas mer och mer. Vit lögn kallas det! Pahaha! OKEEY! Frågan är egenligen ljuger du för mig eller för dig själv?

Öppna ögonen!
Skaffa dig inte en blogg som du inte vill ska läsas!
Jag är inte din vän, vi delade tankar och känslor och dem stannar hos mig(så lugn).

"Det är öööööver nuuuuu!"

:)

Jag har inte på länge, vad jag kommer ihåg iaf, skrivit något till någon här. Förutom till Filip :) Men idag kände jag att det behövdes. Idag är jag på ett humör då jag vill rensa ut allt dåligt :) För idag mår jag sjuuukt bra.

"I en rosa helikopter, ska jag flyga hem till dig." ;)


Dagens aktiviteter!

Då är man hemma igen :) Var i skolan först för en föreläsning! Och jag börjar fatta vad fotosyntes är för något nu :) Jeej! Efter skolan gick jag snabbt upp i lägenheten och bytade om till träningskläder! Och nu har jag nyss tränat! Gick ganska gra faktiskt! Känner träningsvärken iaf! :P Nu ska jag göra minicupcakes till mammas kalas! :) Skickar nog in en bild sen :)

Träningen bestod idag av:
Rodd 6 minuter/1300m
Styrketräning:
4x15 benpress
4x15 bänkpress
4x15 hyperextent.(rygg)
4x15 bröstdrag
4x15 magövning på pilatesboll

Vikter och sådär skriver jag inte ;)

Nu baka! Sen kommer hjärtat!!

Då var man uppe igen. Skönt att komma upp ...

Då var man uppe igen. Skönt att komma upp i tid. Idag ska jag sälja ytterligare en bok:-) sen blir det kalas för mamma och då ska jag och filip testa maskeradkläder också:-S vi ska nämligen på maskerad på lördag. Ska bli intressant. Men får ta det lugnt då jag har funky kidz dagen efter. Nä, nu tåget till skolan


Jej jag har ny telefon. Beställde den igår...

Jej jag har ny telefon. Beställde den igår vid tolv och fick den idag strax efter fyra:-) om jag är glad;-) det blev sonny eriksson x10 mini. Jag är kär. I min mobil och självklart i filip<3 jag glömmer dig inte hjärtat! Idag har det inte gjorts allt för mycket. Var hos malin ett tag idag. Eller ja hon hämtade upp mig elva och tre begav jag mig hemåt. Som vanligt när jag är där springer tiden iväg. Efter det åkte jag hem, tvätta, hämta mobilen och hem och åt hos mamma och pappa. Sen kom filip:-D och nu är det läggdags. Han sover nog redan eller så andar han väldigt tungt. Ska väl också försöka sova. Upp tidigt imorgon till skolan. Suck. God natt!


Vad hände?

Jag har tänkt på en sak. Mycket saker har hänt de senaste åren. Många dåliga saker. Men det senaste året har det hänt så mycket bra saker :D Men hur kommer det sig att man inte rikigt kan släppa det dåliga? Tänkar om hur jag egentligen kunde låta det gå till så som det gjorde återkommer hela tiden. Jag kan inte riktigt acceptera mig själv som en svag människa. Eller den människan jag var innan blev svag. Aldrig någonsin har jag varit så svag, jag har alltid varit bestämd...Vad hände?

träningsresultat dag 2

Så då har jag precis kommit innanför dörren igen. Jag tog mig två varv runt slingan i Karslund idag :) Bara powerwalk ingen jogging idag!


Resultat
:
Distans: 5.84km
Tid: 46:13.81
Medelhastighet: 7.6km/h
Enerig: 511.6 kcal

Nu frukost bestående av kaffe, ägg, mackor med mackrill eller ost!

Fortsatt trevlig tisdag!


Träningsdag nummer 2!

Jag säger bara TRÄÄÄÄNINGSVÄRK!!! Uch tvi och bläää! Har jävligt ont i mage och armar! Men men, det är bara att ta sig i kragen på på´t igen. Eller idag står det powerwalk på schemat. Vet ej hur långt det blir än men en bit ska det iaf bli. Efter att jag har varit ute ska jag göra frukost och sen baka för sen ska jag hem till Malin och nu har jag kommit dit utan kakor för många gånger så nu får jag se till att baka igen! sen ikväll kommer Filip :) MYYYS! Ska dock tvätta ikväll, men men, man måste jue!
Nää nu ska jag ut och gå som sagt!
God morgon på er allihopa!



Jag kommer synas iaf! :P



Resultat för dagen kommer senare!


Längtan!

Så då var det dags för jobb igen... Ska bli rätt skönt faktiskt. Har ju inte varit där på ett tag nu känns det som. Aja.. Ikväll blir det Pensionärsjävlar :D Sjukt bra program.

Jag har inte så mycket mer att säga! Bara det att jag för tillfället längtar till den 27 nov, 11 dec och nyår :) Jeeej! Ullared, halvår med hjärtat och NYYYÅR hos Filip :) I do like!

Nu jobb jobb jobb!

MIDDAG!!

Blev ett snabbt men effektivt pass idag på gymmet. Blev bara styrketräning idag och lite rodd och lite powerwalk. Imorgon ska jag ut och gå en promenad är det tänkt. Kanske tar med mig filip! Får se om han är sugen på det!
Nu ska det iaf bli mat! :) Sen blir det att göra vid sig och snabbt åka till jobbet!

Förresten... Jag fick på nosen för att jag har gått och sagt att Selma konstigt nog inte fäller. Nuuuu jääävlar fäller katten! Hååååår överallt! Men jag tycker om henne ändå:) Hon ligger i mitt knä och är jätte kelen :)

Näää, Middag sa jag ju!

måndag

Så ja, helgen är över. Den har varit ganska lugn. Var ju på läger torsdag och fredag, sjuuuuuukt trött var jag efter det. Helt slut på fredagen och lördagen och jag mådde inte särskillt bra heller. Söndagen blev det bättre men var på dåligt humör hela dagen. Stackars Filip säger ju jag :P haha. Blev hem till mamma och pappa för att äta middag. Innan middagen blev det Funky Kidz igen :) Sen efter middagen blev det simskola. Första gången och jag kommer med alls säkerhet att trivas där :D
Idag blir det att jobba som receptionist. Ska bli helt ok faktiskt :)
Annars idag så har jag farit och flängt och är på väg hit och dit känns det som.

Mamma fyller år idag också så får ringa henne efter att hon har slutat jobba och gratulera henne. Men innan dess ska jag träna!

Ha en bra måndag alla!

...

.....jag skulle skriva... men nä jag orkar inte!

Det är fortfarande mörkt ute och jag står ...

dsc01004 (MMS)

Det är fortfarande mörkt ute och jag står och väntar på tåget. Suck! Ska in i skogen idag. Vilket jag inte är jätte glad för. Är ganska trött på allt som har med natur att göra nu. Men det är bara att bita ihop och se glad ut. Nu står jag på tåget en 35 minuter för tidigt för att hinna med att ta en kaffe innan. Huvudvärk säger jag nu, kaffe behövs!


Vilken dag!!!

Igår la jag ut en lista på Malmö Högskolans anslagstavla om studentlitteratur jag säljer. Sen idag la jag ut en lista på blocket och sen skrev jag att jag säljer böcker som status på facebook. och nu säger jag till här kan man ju säga:)
Går du, eller känner du någon som går lärarutbildningen i Malmö och behöver litteratur till de 2,5 första åren så hör gärna av dig!! Jag vill bli av med litteraturen då dem bara ligger och dammar! Bra böcker, men jag har användt dem färdigt!

Annars så har jag idag fått sålt två böcker, eller jag preliminärt. Jag ska åka in till Malmö på måndag morgon och lämna en bok till en tjej och sen kommer där in en på jobb på måndag kväll och hämtar en bok. 250 kr rikare blir jag på måndag :) Förhoppningsvis!
Funderar på om jag ska rensa lite på vinden också och lägga ut på blocket. Extra pengar är ju aldrig fel liksom!

Annars idag har jag haft kursstart! Upp i ottan !! Hamnade i ny grupp, en väldigt bra grupp verkade det som. Nya människor, som vanligt. :) I DO LIKE! Ska iväg på läger imorgon! Inte jippie på det inte! Men men, jag får iaf sova i min egen säng! YEEES!

Sen kan jag också meddela att jag har fått jobbet :D 100% säkert nu :D överlycklig! :D haha.. så jag börjar på söndag :) det gillar vi :D Så nu är jag receptionist, funky kidz-instruktör, assistent till simlärare/blivande simlärare och hoppar in vid behov som förskollärare, assistent eller fritidslärare och sist men inte minst så är jag ju student på heltid :P haha. Snacka om att ha mycket att göra :P Och dessutom är jag flickvän på heltid också ;) haha

Och en sats med bär och blå glasyr:-D

dsc01003 (MMS)

Och en sats med bär och blå glasyr:-D


Choklad muffins med glasyr och strössel:-D

dsc01001 (MMS)

Choklad muffins med glasyr och strössel:-D


Kom hem till mamma och pappa och selma krö...

dsc00996 (MMS)

Kom hem till mamma och pappa och selma kröp ner i deras skål på deras byrå. Haha. Hon är för söt!


Jag har ett jääävla flyt måste jag ju säga!

Ja då kan jag tala om att jag i torsdags sökte ett till jobb! Mina timmar på Fysiken har sänkts lite och jag har insett att jag behöver fler timmar och mer pengar för att klara mig. Så jag sökte nytt jobb som simlärare i Landskrona i torsdags, jag satt hemma hos mamma och pappa. När jag hade skickat in ansökan fick jag svar inom 30 minuter!!! Tackar för den. Fick intervju tid på söndag, som idag då klockan 15. Mamma höll på att tappa hakan. Det är nämligen så att jag har ett jävla flyt när det gäller sånna hära grejer. Jobb, lägenheter, skolor etc. Det är nice :) haha. Iaf, idag var jag på intervju då. Och hon som jag blev intervjuad av berättade för mig vad det innebar, frågade lite frågor och visade mig runder och sen frågade hon om jag kunde börja redan nästa söndag :P haha. MEN som hon sa, hon är tvungen att prata med styrelsen först men att dem oftast lyssnar på vem hon vill ha in och så. Så det verkar vara jävligt positivt iaf :) Så om styrelsen godkänner är jag simlärare också. Haha, jag pluggar till förskollärare, jobbar ibland på förskolor, jobbar som receptionist, jobbar som Funky Kidz-instruktör och ska bli simlärare! Haha, fullt upp? I DO LIKE! :D

Har varit hos Filip sedan igår också. Det gillas också! vet att jag säger det typ hundra gånger i veckan i mina inlägg men jag tycker verkligen om att vara här :) Jag tycker om att umgås med han :D I DO LIKE :D

Nu ska vi ut och gå en sväng såhär lagom efter maten :)

Lördagsnöjet nummer ett!

Hjärtat är på kalas. Jag valde att inte följa med för att jag ska sitta och plugga en lördags kväll.. Aja. det är sofhie i ett nötskal...pluggar de sista dagarna innan arbetet ska vara inlämnat. huuum.. aja.. men med press pluggar jag bäst :)
Men det är TRÅÅÅÅÅÅKIGT!!!

Igår blev det en bra dag. Efter jobb iaf. Vi åt och drack på Speakers i Landskrona. God mat! och gott vin :D Tack för det hjärtat! Blev lite skitsnack också sen var alla i sällskapet jätte trötta utom jag :S Dem hade ju gått upp tidigt på morgonen och jag hade typ sovmorgon till 8 så jag var ju aningen pigg :P haha. Så vi lyfte på hatten och tackade för oss vid elva tiden kanske.. Så när jag och filip gick hem gick folk ner i stan :P haha. Idag har vi inte fått mycket gjort. Bara slöat hemma hos mig och nu är vi hos Filip. Vet ni... när jag ska till filip har jag i genomsnitt 4-5 väskor med mig. Hur faaaan är det möjligt? En transportväska med Selma i, en datorväska, en väska med smink och andra grejer, en väska som jag har almenacka(vardagsväskan) och sen en kass med tvätt som ska tvättas hos Filip :P GAAAAAAAAALET! Men lika bra, man vet ju aldrig hur länge jag stannar här denna gången. Dem andra gångerna jag har sagt att jag inte ska stanna så länge har jag stannat halva veckan och tur är ju då att jag har mina kläder med mig som jag tvättar här. Haha..Iaf, det börjar bli lite jobbigt med att springa upp och ner med dessa jävla väskorna i mina trappor :P haha.
Nä nu ska jag plugga!

Ha det fin fint :)

Sitter på tåget på väg till malmö. Helt sl...

Sitter på tåget på väg till malmö. Helt slut är jag. Jag bara reste mig från sängen och drog på mig kläder och borsta tänderna och stack till tågstationen. 15 min sen var jag färdig. Idag står det i mitt horoskop att jag kommer få en intensiv dag med mycket att göra men att det kommer avslutas bra sen framåt kvällskvisten. Och det stämmer ju exakt. Jag ska åka fram och tillbaka mellan malmö och landskrona sen ska jag hem och plugga och sen ska jag göra vid mig för jobb och sen jobba och efter jobb ska vi ut och äta på speakers med tias och lina. Så mitt horoskop passar precis in på min dag!


Det enda jag ser överallt är barn. Kompisa...

Det enda jag ser överallt är barn. Kompisar skaffar barn, bekanta skaffar barn, kompisars kompisar skaffar barn. Överallt! Och visst, jag vill också ha barn, så småningom. Jag kan ju inte ljuga och säga att jag inte längtar tills jag får hålla mitt lilla barn i min famn. Det känns som om att jag måste skynda för att alla andra skaffar ju barn nu. Jag tycker inte alls det är fel att dem som skaffat barn nu har gjort fel. Absolut inte. Jag är glad för deras skull, men jag känner mig stressad. Och det är ju mitt eget fel. Jag stressar upp mig själv. Jag måste ju bli klar med min utbildning först. Sen måste jag ju vara med någon som också till skaffa barn med mig. Uch, konstiga tankar. Men där kommer ganska konstiga tankar när man jobbar där jag jobbar! Haha. Den tiden den sorgen helt enkelt. Förresten, nog dags för mig att ta till en ögonläkare nu! Allt är suddigt känns det som. Gammal? Nä, inte jag inte.


slutet är nära

Snart är jag klar med min uppsats. Har bara drygt tre sidor kvar att skriva :P haha. Men det är nära iaf.
Ska iväg och jobba ikväll. Skulle egentligen behöva vara hemma och plugga men det går ju inte. Innan dess ska jag hem till mamma och göra henne sällskap. Blir först fika vid elva tolv och sen middag vid tre :) Så blir en heldag hos mamma idag :) Var ett tag sedan jag var där själv så ska bli skönt att komma hem ett tag.
Sen ska jag jobba imorgon kväll också. Innan dess ska jag till skolan och byta böcker med Monica. Och efter jobb ska jag ut i stan med Filip, Tias och Lina. Blir ett glas vin eller två och snacka lite skit :) I do like! :P

Satt precis och kolla lite på den nya kursen och har reserverat böcker på biblioteket och beställt en bok. Det är lika bra att fixa det i tid känner jag då kursen ska vara SKIT svår. Jag får tänka lite som Helena sa till mig, det är bara under en kort tid. Så det ska väl gå bra? Visst? Fick ett mejl från min kusin Malin som har gått kursen där hon berättade att en kompis till henne gjorde sin 6:e omtenta och klarade den precis enlikt läraren. Suck. Jag blir mörkrädd! NO-kursen blir nog den första kursen jag kommer kugga i :S Eller iaf första kursen jag gör omtenta i. Men som min kusin sa, det är en bra-att-ha kurs. Det ser fint ut på papperna sen när jag ska söka jobb jue. Och tydligen ska förskola/skolan bli mer NO inriktad :S Det är lika bra att läsa den... visst? Jaa nu finns det ingen återvändo iaf.

Nu ska jag hoppa in i duschen. :)

Bye bye!


Selma leker kurra gömma bland filips filme...

dsc00987 (MMS)

Selma leker kurra gömma bland filips filmer:-P


Lillördag :)

Onsdag och lillördag idag. Idag ska jag hem från Filip :S Och idag ska jag till Hbg med Cammi och kolla på TrashQueen på The Tivoli :) Blir nog en liten drink till det också :) ska bli kul faktiskkt :)
Vaknade typ nyss dessutom. Gick och la mig tidigt med Filip och sov länge :S Hum.. Men men.. Det regna som faaan innan och det gillar jag :) Jag tycker det är mysigt att ligga i sängen när det regnar så mycket :)
Blev ingen skola idag.. Vi sköt upp det till fredag istället!
Haha denna kursen har varit såååååååå tråkig! Det jag har lärt mig av denna kursen är iaf vad Pedagogisk dokumentation är iaf. Det är ju alltid något! Jag är iaf skit rädd för nästa kurs. Jag kommer inte ha tid till något annat än att plugga. No är inte min grej och tydligen är det en massa om molekyler och grejer. Kan bli riktigt intressant :P Haha.

Jag drömde en jävligt konstig dröm i natt. Eller en hemsk dröm. Kommer inte riktigt ihåg vad men det var inte roligt iaf. Jag vaknade av att jag låg och grät i sängen. Och de delarna av drömmen som jag kommer ihåg har hänt och har varit jävligt hemska. Uch, drömmar som jagar en.. Aja..

Nu ska jag göra vid mig hade jag tänkt :)

helt vanlig tisdag :)

idag mår jag MYCKET bättre. Igår var jag helt slut och jag och Filip var väldigt onyttiga igår. Blev pizza till middag :) Men gott var det. Och jag behövde det :P (säger vi)
Jag har insett det, jag har blivit lite utav en toffel nu de två senaste veckorna. Har varit mycket med Filip. Upplevt vardagslivet tillsamman. Men jag tycker det är skönt att vara här. Jag kan plugga utan att bli störd av annat och jag får sova bredvid mitt hjärta :) Plus att jag är väldigt sällskapssjuk så där löste ju sig det med :P haha
Men jag håller faktiskt kontakten med mina vänner. Jag träffade Malin idag och imorgon ska jag träffa Monica :) Så helt tofflig har jag inte blivit och ska inte bli heller. :)
Som sagt, idag har jag träffat Malin. Snacka lite skit och så :) Sen nu sitter jag vid datorn och ska plugga lite.. Blir nog att plugga lite i natt också. Idag ska vi hem till Filips föräldrar och äta också :) Trevligt!

Under de senaste dagarna har jag funderat lite över nyår också... det är ju trots allt bara två månader dit :P haha

Lyckan, kärleken och meningen med livet



Det var filmen vi såg igår. Och jag måste ju faktiskt säga att det var en av de bästa filmerna jag har sett i mitt liv. Jag ÄLSKAR filmen. Och självklart grät jag mig igenom filmen fast att den inte var så sorlig men där var vissa saker som var känsliga för mig. Nä, den är helt klart värd att se.
Hade jag också haft bra med pengar hade jag velat göra en liknande resa. Ett år, tre länder! Inte för att hitta mig själv, jag vet vem jag är och vad jag vill ha ut av livet. Men jag vill uppleva andra länder. Lära mig fler språk. Njuta av de olika ländernas maträtter och liv! Uppleva de andra ländernas kulturer. Sen hade det ju inte varit helt fel att bo i det huset som Liz i filmen gjorde! Hade inte alls varit helt fel :P Haha! Jag råder er att se den!

Efter bion åkte jag hem till Filip. Han hade lämnat dörren olåst så att jag skulle kunna komma in. Meeeeen!!! han  hade inte kollat så att dörren var ordentligt stängd för när jag kom hit så var dörren öppen och Filip hade tagit med sig Selma hem. Jag blev skit rädd att  Selma hade smitit ut, men icke, hon låg uppe på ovanvåningen med Filip och sov. Det var så skönt att krypa ner i den värma sängen hos Filip som redan sov gott :P Jag somnade ganska snabbt jag också.

Idag borde jag skriva på uppsatsen så jag får väl göra det då... huumm..! TRÅÅÅKIGT! Men det måste göras!
Längtar tills Filip kommer hem igen!

Hoppas ni alla ha en bra start på veckan :)

RSS 2.0

Väder Landskrona