Mitt hjärta står i köket och jag ligger i ...

Mitt hjärta står i köket och jag ligger i sängen med värsta mensvärken ever! Men mitt hjärta är så snäll och gör maten själv idag! Jag decka totalt innan. Vaknade senare och frågade filip vad klockan var. Så sa jag att vi kunde börja med maten om en timme typ men då hade han redan börjat! :-) det är min pojkvän det och jag tycker om han mycket mer än han vet. Helgen har varit allmänt lugnt kanske. I fredags var vi hos malin, lördags hos mina föräldrar och åt och drack gott. Idag har vi inte gjort ett skit. Vilket har varit jävligt skönt! Eftersom jag inte mått så bra då. Men nu mår jag betydligt bättre och ska med mamma och johanna på bio i lund:-) ska bli mysigt! Speciellt att det bara är jag mamma och syster och för att vi ska kolla bio i lund:-) i do like! Sen ska jag hem till hjärtat ikväll igen och sova hos han:-) imorgon ska jag plugga hemma hos han och sen ska vi iväg och handla lite:-)


Köpte skoställ idag till klädkammaren från...

dsc00983 (MMS)

Köpte skoställ idag till klädkammaren från netto. 99 kronor och skorna slipper stå och ta plats på mina hyllor där jag ska ha kläder:-D


Uch vad trött jag är idag. Igår var vi hos...

Uch vad trött jag är idag. Igår var vi hos malin och pierre. Drack vin och snacka skit och spela lite spel. Idag gick filip till affären och köpte hem till stor lördags frukost. Fortfarande jätte mätt. Gott var det! Vid tre ska vi åka in till landskrona, handla hem frukost till imorgon, till mitt kylskåp då alltså. Sen vid sex blir det middag hos mamma och pappa. Mys! Ha en bra helg:-D


Jag hörde något som prassla. Kollar ner på...

dsc00980 (MMS)

Jag hörde något som prassla. Kollar ner på golvet och selma har gömt sig i min strandväska. Haha haha.


Då är jag redo för jobb nu då då. Kör på ö...

dsc00977 (MMS)

Då är jag redo för jobb nu då då. Kör på öronhänge idag. Kors i taket! Handlade kläder igår på rea också. Ett bara gröna byxor och en rosa långskjorta. Den som jag har på mig på bilden:-) nä nu ska jag iväg. Lämna cammis nyckel först får jag ju inte glömma att göra. Ha en roligare torsdag än vad jag ska ha.


"Godmorgon världen, vilken underbar dag. S...

dsc00973 (MMS)

"Godmorgon världen, vilken underbar dag. Säg vart går färden, vart reser vi idag". Har haft en lugn morgon med kaffe, macka, fil och dags tidningen. Tända ljus och bara allmänt lugn stämning. Det är något speciellt med att vara hemma. Även om jag trivs med att vara hemma hos filip eller hemma hos mamma och pappa så är detta mitt och jag har själv gjort det hemtrevligt i min lägenhet. Jag tycker om min lägenhet. Den dagen jag ska lämna denna kommer många tårar att falla kan jag tala om. Idag ska jag äntligen flytta in alla mina saker till klädkammaren igen. Äntligen! Sen ska jag plugga lite, lämna cammis nyckel och sen jobba. Imorgon ska jag träffa monica och skriva på arbetet. Och på kvällen blir det in till häljarp igen. Ska träffa malin och sova hos filip:-) nu ska jag först slå en pling till malin. Underbar känsla:-) äntligen är det min tur!


Imorgon åker jag och min mise hem igen. Fö...

dsc00924 (MMS)

Imorgon åker jag och min mise hem igen. Först blir det en massa pluggande fram tills filip kommer hem. Ska kanske iväg och träna imorgon också hade jag tänkt mig. Nä nu ska jag gå upp på ovan våningen och göra hjärtat sällskap i sängen. God natt gott folk!


Minnen från när man var liten är dem bästa :)

Fin dag idag med. Och jag känner mig pigg och glad. Jag tycker om att vara hos Filip :) Även om han inte är här eftersom han jobbar men att veta att han kommer hem sen och att vi ska gå och lägga oss tillsammans sen. Det är en härlig känsla :) Det bor fjärilar i min mage :)
Har varit hemma hos mormor och morfar idag. Drack kaffe och åt bullar. Älskar att komma hem till mormor och morfar för oftast pratar vi om när jag var liten och vilka tokigheter jag gjorde, eller som min syster gjorde. Haha. Min syster är en kräsen jävle vad det gäller mat och det var hon när hon var liten också. Så när vi skulle fira jul hemma hos mormor så frågade johanna var julbord var för något och mormor svarade att det var lite av varje. När all mat var på bordet kollade johanna på bordet och kollade på mormor och sa "Jag tycker inte om lite av varje" haha. Som sagt, en kräsen jävel :P Och jag smet alltid ut genom mitt fönster när jag hade bråkat med mamma och pappa och dem hade sagt till mig att gå till mitt rum. Jag smet ut och sprang hem till mormor och morfar och satt på deras trappa och grät :P haha. Jag och min kusin Fredrik gick på pianolektioner under en period. Och när vi skulle hem blev vi alltid "kissiga" och trots att det var nästan närmare hem för oss cyklade vi varje tisdag hem till mormor och morfar efter pianolektionerna för då visste vi att det var dags för deras kvällskaffe och skorpor. haha. Så vi knacka på och sa att vi var kissiga och behövde låna toaletten och sen fick vi skorpor. Jag åt skorporna och Fredrik åt smöret :P haha. Roliga minnen :) I DO LIKE!


Då är jag på väg hem till filip igen. Har ...

Då är jag på väg hem till filip igen. Har varit en rolig och slapp dag med kompisar. Först var jag in om malin och drack kaffe och snacka skit. Sen tog vi barnvagnen och cornelia ut på en lång promenad genom häljarp. Det var ju fint väder så det var mysigt. Efter det blev det tåget in till malmö. Jessica hämtade upp mig på centralen och vi åkte till willys för att handla mat. Skulle bli soppa men blev lite utav en gryta istället. Haha. Men gott var det. Sen blev det en massa skitsnack och skratt. Var kul att träffa henne. Händer allt för sällan, men när vi väl träffas har vi kul iaf. Nu ska jag hem och mysa med hjärtat. Imorgon blir det först att träffa mormor och morfar och sen hem till filip igen och plugga tills han kommer hem från jobbet. :-)


Ny vecka och löning :)

Då var det ny vecka. Har fått sovmorgon idag :) Fast vaknade först av Filips tusen alarm halv sex och dem ringde fram till tio i sex. Liiiite irriterande var det faktiskt :P Men men, jag fick iaf gå och lägga mig igen. Fick bara snabbt gå ner och rensa ut den tvätt som en kan torktumlas. Nu sitter jag hemma hos Filip och tar det lugnt i väntan på att Malin ska höra av sig. Ska hem till henne och ta en kaffe eller två snart och efter det ska jag hem till Jessica :) Sen ska jag hit igen och mysa med Filip :) I DO LIKE!
Igår blev det god middag med Filips föräldrar och sen sjukt god efterrätt med smält toblerone och frukt! Blev två glas rött vin också. Jag börjar faktiskt gilla rött vin också :) I DO LIKE! :P haha.

Nää, nu ska jag betala räkningarna :S ojoj!

Söndag.... Lugna söndagen. Sitter i filips...

Söndag.... Lugna söndagen. Sitter i filips bil utanför city gross i väntan på filip. Han är inne och handlar till maten idag. Vi ska hem till filip så hela hans bil är full med mina saker och selma. Ska tvätta mina kläder hemma hos han också så därför hela bilen är full. Ikväll kommer hans föräldrar hem till filip och äter:-) och dem skulle tydligen fixa efterrätten, chokladfondy eller hur det stavas. Gott! Sen kommer jag sova hos filip till tisdag typ. Mysigt. Imorgon ska jag till malmö på eftermiddagen. Ska träffa jessica:-) innan dess kanske jag ska ta mig en sväng in om malin och pierre och cornelia, inget bestämt än men vi skulle höras iaf. Sen blir det plugga på tisdag när jag vaknar och filip är på jobbet. Det känns jävligt bra detta:-D


Då är man på jobb igen. Har varit här i sn...

Då är man på jobb igen. Har varit här i snart tre timmar i och för sig. Börjar bli ganska trött på detta nu faktiskt. Bara städa, städa, städa hela tiden. Det är inte så roligt som det låter;-) haha. Men men det är pengar. Det är det man får tänka hela tiden! Pengar pengar pengar. Och sen kommer filip och vi ska äta taco. Det gillas. Sen är det bara myskväll som står på schemat. Mysigt. Bara han och jag. Det var ett tag sedan det bara var jag och han en kväll på helgen. Annars har vi bara varit sociala med vänner. Vilket också är jävligt trevligt. Men att umgås bara han och jag behövs! Nä, nu ska jag återgå till att städa i källaren. Fortsatt trevlig helg på er alla:-)


Sega veckan...

Förra veckan sa jag att tiden går så jävla fort.. Men denna veckan går allt utom fort. Fan den tar akdrig slut ju! Tjugo minuter på jobb tog TIMMAR kändes det som. Dessutom fick man jobba över 30 minuter. Men dem jävla 30 minutrarna gick fort. Hum, konstigt!
Idag blir det bara godis och tv tittande. Borde egentligen måla klart inne i klädkammaren, men får se om jag gör det sen. Idag är ingen bra dag. Trött och jävligt seg. Kanske är det så för att jag vet att jag ska jobba sex timmar imorgon igen. Men efter dem sex timmarna ska jag träffa hjärtat! Den enda jag längtar till under denna helgen, och så längtar jag till Funky Kidz såklart men längtar mest efter Filip.
Nää, jag är på pms humör! Eller rättare sagt menshumör. Jävla skit vecka/helg!
Kanske tur att jag ska stanna hemma denna helgen! Mitt humör är ju inte det bästa!


Ett liv utan vänner..... Ganska intressant:-P

dsc00933 (MMS)

Ett liv utan vänner..... Ganska intressant:-P


Saknar hem till min mise. Och jag saknar f...

dsc00923 (MMS)

Saknar hem till min mise. Och jag saknar filip. Sitter på jobb nu och vill bara hem. Vill ha helg. Vill vara färdig förskollärare så att jag kan jobba med det jag vill jobba med. Vill ha godis. Vill ha filips armar om mig. Vill hem!


ännu en dag närmare jul och nyår!

Tog sovmorgon idag. Skulle egentligen gått upp vid sju för att tvätta men det palla jag inte utan somnade om igen när klockan ringde. Vid nio gick jag upp och började måla i klädkammaren. Dem jävla väggarna suger upp all färg kan jag tala om. Burken är nästan slut och jag har en hörna kvar att måla sen ska jag måla ett lager till plus taket? :S hur i helvete ska det gå till undrar ju jag.

Har precis ätit och kollat på Grey´s Anatomy (gamla avsnitt). Izzie Stevens eller hur dem stavar det har cancer och idag gifte hon sig. Och där var en patient som var med om en olycka tillsammans med alla sina vänner. Hon var den enda som överlevde. Izzies vänner ställde upp för henne. Gjorde hennes dag till den bästa. Helt underbart. Och jag min lipsill började ju gråta :P haha
Men iaf, under den senaste tiden har jag tänkt. Förr hade jag någon som jag delade allt med, en vän. Idag känner jag inte riktigt att jag har det på samma sett. Jag har massor av kompisar som jag har sjukt skoj med och som jag träffar regelbundet. Jag har kompisar som jag delar saker och ting med. Men jag har inte direkt någon vän som jag kan ringa precis när som helst. Som jag kan ringa när något galet roligt har hänt, eller om jag gjort något dumt, eller någon som jag kan gråta inför. Hum.. Men om sanningen ska fram så berör det mig till viss del men samtidigt så har jag så många kompisar som bryr sig mer om mig än vad den som jag kallade min bästa vän för ett år sedan någonsin har gjort/gör. Hum.. bara en tanke.
Nu ska jag snart jobba! Igen.. Torsdag, fredag, lördag och söndag kvar sen LEDIG! :)





Den enda jag kan lita på är dig...


Sitter på jobbet och har sjukt tråkigt. ...

Sitter på jobbet och har sjukt tråkigt. Vill bara hem. Och jag har tre dagar kvar här denna veckan. Jag är inte jätte sugen på det kan jag ju tala om. Men men tänk pengar sofhie tänk pengar! Direkt efter jobb ska jag cykla så in i helvetet hem igen. Får ju inte missa allt för mycket på gray's anatomy haha. Sen i natt ska jag nog måla klädkammaren och imorgon bitti ska jag tvätta och sen efter det sova och sen jobba. Suck! Fredag ska jag måla andra lageret på väggarna och hyllorna. Förhoppningsvis! Jag är trött nu! Aha lördag ska jag träffa hjärtat efter jobb. Ska bli en lugn lördag om jag får bestämma!


Försov mig i morse. Var helt slut när kl...

Försov mig i morse. Var helt slut när klockan ringde första gången. Så jag ställde om den trodde jag men istället stängde jag av den. Aja nu sitter jag iaf och väntar på tåget som ska ta mig till malmö. Ska träffa monica och vi ska börja skriva på uppsatsen antar jag. Efter det ska jag iväg och jobba igen. 16-21. Fy vad deprimerad jag blev när jag klev upp ur sängen. Där är så rörigt i min lägenhet nu. Hade mer än gärna stannat hemma och målat klart i klädkammaren idag. Men får bli i natt eller något. Jag längtar som fan tills denna veckan är över! Verkligen! Eftersom jag försov mig och missade mitt första tåg cyklade jag bort till cammis lägenhet och vattnade hennes blommor. Haha alla två;-) och jag har hunnit med att äta frukost och dricka mitt kaffe. Man kanske skulle försova sig fler gånger?;-)


Jag vet vad jag vill!

Kvällen har kommit och tisdagen är redan över, eller snart åtminstonde. Har varit en fram och tillbaka dag idag som jag skrev till Filip. Först jobba, sen cykla direkt till malmö sen hem, börja måla, hann dock bara med en timme sen cykla till jobb igen för möte och nu är jag hemma igen. Tänkte först fortsätta måla. Men det pallas inte. Utan jag får göra det imorgon natt istället eller på torsdag morgon/middag innan jobb. Här är så stökigt här hemma nu så jag vill få i ordning där inne! Och jag vill att det ska vara fräsht och fint där inne. I klädkammaren alltså! ;)
Fick höra idag att det uppfattas som att jag vet vad jag vill göra med mitt liv. Och det känns skönt, för jag vet vad jag vill göra med mitt liv. Jag har en plan :P haha eller typ. Det är lite utav en säkerhet att ha en plan för det dämpar min ångest och stress över att jag snart ska ta examen. Eller snart och snart om ett år och fyra månader eller något. Men det känns som att det är väldigt nära just nu. När jag tänker på det blir jag stressad och känner mig aldeles tom. Konstigt eller hur? Man vill ju egentligen bara bli klar men jag har ju inte varit i arbetslivet på samma sätt som många andra och det är skrämmande. Jo visst har jag sommarjobbat och jag är tillsvidareanställd/deltidsanställd på ett gym i stan så visst jobbar jag men jag har ju alltid haft skolan springandes i hälarna på mig och jag har liksom börjat vänja mig vid det nu. Även om skolan inte har varit direkt jobbig så har jag alltid haft det. I hela 15 år typ. 15 år bakom skolbänken...Men iaf, min plan kommer att hjälpa mig att dämpa nervositeten/ångesten/paniken över att ta examen. Det känns så iaf. Och därför kändes det skönt att höra att andra även ser och hör att jag vet vad jag vill med mitt liv.

Då har jag börjat måla i klädkammaren. Ser...

dsc00920 (MMS)

Då har jag börjat måla i klädkammaren. Ser man skillnaden eller? Och då ska där två lager på för att verkligen täcka över den andra äckliga färgen!


Sitter nu på tåget på tåg till malmö ...

Sitter nu på tåget på tåg till malmö och helena. Vi ska ta en fika och jag ska bara följa efter helena så får hon visa vägen:-P haha. Har annars jobbat sedan sju i morse. Så lite trött är jag då klockan ringde 5.30 och det var fortfarande rena natten ute. Haha. Ikväll blir det som jag tidigare nämnt möte på jobb och jag funderar även över om jag ska träna efter mötet ikväll eller om jag ska hem och tejpa i klädkammaren. Hum. Jag behöver dock komma igång med träningen så kanske bättre att träna när jag ändå ska ner till jobb. Aja, återstår att se. Nästa uppehåll malmö, malmö nästa.


Inga skelett i min klädkammare inte ;)

Då var man hemma igen. Blev en tur på gymmet också idag. Tömde klädkammaren innan också men har inte hunnit börja måla än. Men kanske imorgon kväll efter mötet! Jag kan ju inte ha hela min klädkammare vid matbordet :P haha. Blev 20 minuters löpning och sen 10 minuter på trappmaskinen. Vet ej vad den heter. Haha. sen var jag iaf helt slut så det fick räcka. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag äte ägga macka hade jag tänkt mig!

Fortsatt trevlig kväll på er alla :)

Veckan är verkligen fullbokad.

Det är kallt ute och det ser ut att redan börja bli mörkt. Och jag gillar det faktiskt. Just idag gillar jag det. Visst, jag tycker bättre om höstdagarna då solen står på. Träden blir så fina då. Men idag gillar jag att väderet är sådär. Såg precis Gray´s Anatomy, gamla avsnitt då. Och det fick mig att tänka på rädslor. Vissa är rädda för så mycket. Rädda för att misslyckas, lyckas. Rädda för känslor, eller att inte ha några känslor. Rädda för att falla för någon eller inte falla för någon. Rädda för att gå vidare. Rädda för allt. Rädda för att inse fakta. Många rädslor. Sjukt ändå, eller hur?

Hum... Iaf idag har jag varit med Selma hos veterinären igen. Stygnen är borta och kragen är borta. Om hon är glad att kragen har åkt? Jaaaa då. Haha. Idag står inget speciellt på schemat. Bara ta det lugnt och så. Imorgon ska jag upp tidigt och jobba. Efter det ska jag till Malmö och fika med Helena och efter det ska jag till jobb igen och sitta på ett möte tydligen. Inte jätte pepp till det men ja, det ska ju också göras. Hela veckan består av jobb. Tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag och söndag. Suck. Men ska inte jobba så länge om dagarna så det är ju ganska lugnt :)

Min vecka ser ut såhär:

Måndag: Förskolan men Monica, veterinären med Selma, hämta färg till klädkammaren.
Tisdag: Jobba 7-12, åka till Malmö 12.20 för att träffa Helena, möte på Fysiken 18-19.30
Onsdag: Träffa Monica på skolan 10, åker från skolan 15.10 till jobb för att jobba mellan 16-21
Torsdag: Jobba 16-21
Fredag: Jobba 7-12
Lördag: Jobba 8.30-15
Söndag: Funky Kidz 11-11.40

Så denna veckan är ändå relativt lugn jämfört med mina veckor under sommaren :) På onsdag ska jag och Monica gå till Syo-konsulten och fråga om sommarkurser. Jag vill ju gå specialpedagogik också. Så ska prata lite om det hade jag tänkt, eller fråga om den finns som sommarkurs. HOPPAS HOPPAS!! I så fall slipper jag gå det sen kanske :P Eller det lär jag nog få göra ändå. För att bli Sepcialpedagog tror jag man måste gå lite mer än en kurs :P
Nä nu ska jag softa lite och om en timme ska jag och pappa köra och hämta färgen.
Trevlig dag på er alla :)

Är det så?

"det som inte dödar en gör en starkare"

Är det så?

Höst-söndag



Dagen har varit lugn och skön. Började med Funky Kidz. Därefter cyklade jag hem och tog det lugnt i två timmar. Blev middag hemma hos mamma och pappa idag. Därefter blev det en promenad ner till Karslundsparken. Massor av barn överallt pch djur. Så där gick jag med mamma och pappa. Jag passade på att samla ihop lite löv och kastanjer. Japp, jag har pysslat lite idag. Blev inte jätte fint men det är mysigt. (Bilden ovan) Som ni ser är det en massa löv och kastanjer och pinne etc. Jag tycker iaf att den är lite mysig :) Iaf i mörker :P haha
Och nu sitter jag i min lägenhet, själv :(
Imorgon ska iaf Selmas stygn av! ÄNTLIGEN!!!!! Slippa den jävla tratten! I DO HATE IT! I DO! ;)

Nä nu ska jag tända lite fler ljus och kolla på Gossip Girl:)


Står nu och väntar på bussen hem en cid...

Står nu och väntar på bussen hem en cider och en flaska vin senare. Ont i magen har jag efter alla snittar jag ätit som det bjöds på. Men kul har det varit. Men jag har kört ganska lugnt idag. Känner mig nykter och längtar bara hem till filips säng där det är varmt. Men vill tacka jessica och hennes vän maria för en jävligt bra kväll. Det har dem gjort bra tycker jag. Imorgon blir det en tidig morgon och dags att upp och dansa. God natt på er alla. Jag kommer sova typ kvart i två:-D


Så då är man på väg till malmö. Blev inte ...

dsc00884 (MMS)

Så då är man på väg till malmö. Blev inte in om helena idag. Blev lite tajt med tiden. Men en annan dag blir det iaf. Nu är jag på väg till jessicas kompis för lite dricka, gott sällskap och sexparty. Kommer säkert bli jävligt skoj. Det klingar i påsen med dricka iaf. Men blir en relativt lugn kväll då jag ska hålla i dans imorgon. Igår var vi hemma hos malin och pierre och tog ett glas vin och spela poker. Jag vann en runda iaf:-D i like! Haha. Ikväll ska jag hem till filip igen. Eller i natt rättare sagt. Tycker om att sova med dig hjärtat! Och trots att han lämnade av mig på tågstationen för tio minuter sedan saknar jag han redan. Konstigt va? Att man kan sakna någon när man precis sågs. Aja. Nu ska jag iaf ha en trevlig kväll! Have a good night everyone!


Det blev ingen lugn fredag för mig inte. ...

Det blev ingen lugn fredag för mig inte. Sitter nu på bussen på väg till helsingborg. Ska jobba på fritids idag mellan 12-16. Gillar inte fritids riktigt men det är pengar åtminstone. Fast känner nu att jag skulle ha tagit en kaffe i morse. Vilken jävla huvudvärk jag har nu. Suck. Aja. Helgen börjar för mig klockan 16 idag istället då....


DU KOMMER DÖ.....

Då har denna veckan också gått. Är det bara jag som tycker att veckorna går jävligt snabbt. Man hinner ju inte med liksom.. Aja... Selma ligger som vanligt i mitt knä med den stora tratten runt huvudet. Haha, hon är sååå dum. Hur kommer det sig att hon inte fattar att när hon slickar i tratten så kommer hon inte åt pälsen? Är min katt dum? haha. Men på måndag åker den bort. Skönt ska det bli för att ha en katt i knäet med en stor tratt runt huvudet är jobbigt. Den är bara i vägen liksom.
Håller faktiskt på att göra pannkakor nu. Japp, till frukost.. men det är ju såååå gott :P Och det är tillåtet! Jag lovar. Iaf när man precis varit lite sjuker, eller på bakfyllan ska vi ju inte snacka om. Då smakar det ju bäst. Och vi ska ju inte snacka om när man precis har slutat röka. VÅGA säga att det är otillåtet att inte äta onyttigheter då! Jag har åter igen slutat röka. Japp och jag bara äter och äter. Jag sa till Filip igår att han kunde räkna med att jag skulle gå upp tio kilo på en smäll liksom. Äter utan stopp känns det som. Haha. Och detta är bara fjärde dagen utan cigg! Så snart kommer jag börja äta ännu mer och finnar kommer ploppa ut över hela ansiktet. Suck. Har ju inte berättat vad som hände i måndag, dagen då jag rökte mina sista cigg! Var på Hjärups station och en gubbe kom cyklandes förbi och gav mig hatblicken och skrek "DU KOMMER DÖ I LUNGCANCER!!!" Och jag svarar tillbaka tyst för mig själv "okeey.. " Lide rädd haha. Men precis som om jag inte visste det redan vad en cigg gör med min kropp? Huuumm.. Knas! aja, det var iaf min sista dag för denna gången med cigg. Sen får vi se hur länge det varar denna gången. Jag är känd för att sluta minst 50 gånger om året. Förr slutade jag varje månad, när pengarna tog slut. Haha. Då kom jag till skolan och så skulle vi gå ut och röka mellan föreläsningarna men jag sa nej och mina kompisar sa typ "Jaha, har pengarna tatt slut nu igen?" Haha. Suck, att dem kände mig så väl under den tiden :P
Aja, fredag idag vilket innebär att träffa Malin och eventuellt sova hos Filip. Sen imorgon lördag vilket innebär annat :)


Tycker om dig!<3


Helgen i all sin glans!

I morse kände jag mig konstig och senare under dagen blev det värre. Jag fick sjuka mig på jobb och plaserade mig på soffan. Decka i några timmar och sen har det typ bara varit en massa tv och så. Så har inte varit en jätte rolig dag. Hatar att sjuka mig från jobb!!

Det är konstaterat, jag är gammal! Fick nyss ett samtal från en vän som ska resa bort en vecka. Hon frågade om jag inte kunde vattna hennes blommor under tiden hon är borta. Och det är ju en sån sak man gör när man blir gammal. Vattnar sina vänners/släktingars/föräldrars blommer när dem är bortresta. Haha. Aja, det är väl bara att inse :P

Ikväll kommer Filip hit och pysslar om mig hoppas jag på! Jag min lilla sjukling. Men det är bättre nu. Har typ ätit hela kvällen sedan jag vakna. Äter och äter och äter! Vet inte vad det är med mig! Det är nog effekten efter att ha slutat röka. Och tro mig detta är jobbigt och frustrerande. Och mina ben har inte blivit helt bra än heller så jag kan inte vara ute och springa. Men snart skiter jag fullständigt i det och ger mig ut och springer ändå! Jag behöver ut och jogga. Det är avslappnande. Man rensar tankarna! Det är en helt annan värld man springer i känns det som! Jag gillar det! Så därför saknar jag det också.

Pratade med en annan vän igår. Började pratas om att kanske eventuellt ta en sväng i stan imorgon. Inget festande bara en sväng i stan under de sena timmarna. Kolla läget liksom. Så får se hur det blir med den saken. Sen lördag blir det en tripp till två andra vänner i Malmö. Blir kanske en sväng in om Helena innan jag ska vidare till Jessica på sexparty. Så blir säkert en trevlig helg denna helgen också. Sen söndag blir det ju att hålla i Funky Kidz igen. Längtar redan! Helt underbart att se hur roligt barnen har det. Jag gillar det!

Nu undrar jag om jag inte ska ta mig ett bad innan Filip kommer. Var längesedan jag bada! Hade varit avkopplande!

Nu har jag bara svamlat om en massa onödiga saker... meeeen så är det ibland :)

Helvetes kursen!

godmorgon. Uppe med tuppen igen. Suck. Trött är jag och jag ska dessutom jobba senare i eftermiddag vilket jag inte är alls sugen på för jag mår inte särskillt bra idag känner jag. :( Men men, pengar pengar! Nu idag ska jag först iväg till Hjärup igen och observera och domumentera och reflektera. Vi har en dag kvar i skolan och den dagen kan jag inte ens vara med på. Så jävla skönt. Nu har jag bara projektet att fokusera på och sen är denna kursen färdig :)
därefter blir det dock helvetes kursen. NO!!!! :O Aja den tiden den sorgen.
Nunär jag sitter här vid datorn vid mitt matbord kommer Selma uppkrypandes i knäet. mys pys men fyyy. hon har verkligen förändrats sedan hon steriliserades. Bara massa mys hela tiden så fort jag sitter ner.. :S

Nää, nu ska jag göra vid mig. Tåget går om 30 min...

onsdagskvällen!

Idag har det inte riktigt blivit som planerat. Först var det förskolan i Hjärup, observerade. Sen tåget till Landskrona, cyklade till Sandvångens Blommor och sen hem till farmor och farfar för att gratulera farfar. Efter det skulle jag egentligen till lasarettet men så blev inte fallet så jag fick ju cykla hem till Selma istället. Så här har jag varit halva dagen, eller ja, i tre timmar. Nu ska jag snart hoppa på 220 bussen för att åka ner i stan och fika med Cammi. Efter det ska jag kolla på Gray´s Anatomy såklart :P Efter det blir det SOOOOOOOVAA!! Sov jävligt dåligt i natt. Blev så jädrans varmt här hemma. Fattar inte varför Landskronahem ska elda så jävla mycket för just nu? 25 grader om inte mer har jag i min lägenhet. As jobbigt!
Tviii vad trött jag är nu igen. Nyss när jag pratade med Cammi var jag pigg, tog en power nap innan men nu är jag fan svin trött igen! Suck! nääää, dags att rycka upp sig!
Trevlig kväll gott folk!


Det är en fin morgon idag. Kallt men sol. ...

dsc00879 (MMS)

Det är en fin morgon idag. Kallt men sol. Det gillas skarpt! En perfekt höst i min stil:-)


Det är en fin morgon idag. Kallt men sol. ...

dsc00879 (MMS)

Det är en fin morgon idag. Kallt men sol. Det gillas skarpt! En perfekt höst i min stil:-)


lillördag

Ny dag igen och jag är åter igen uppe emd tuppen, ingen sovmorgon här inte! Idag blir det en resa till Hjärup till förskolan där :) Vi ska åter igen observera. Jag glömde nog att berätta att Selma fick antibiotika igår när vi var hos veterinären och det ska hon gå på tills måndag då stygnen ska bort och tratten ska läggas på hyllan igen. Det ser ganska kul ut när hon ska ta sig upp på soffan. Hon kravlar sig upp för hon kan ju inte hoppa. Haha.

Nä nu ska jag cykla till stationen och efter observationen idag ska jag tillbaka till landskrona igen...

Trevlig lillördag med er :)

Kvällen har fallit över landskrona och fil...

dsc00878 (MMS)

Kvällen har fallit över landskrona och filip står i köket. I mitt kök och gör mat. Haha. Det är ganska ovanligt och det kryper lite i kroppen men samtidigt är det ganska skönt att det inte är jag som gör maten. Haha men där kommer lite ljud från köket som verkar lite osäkra. Och jag som precis har rengjort köket! Aja, det går säkert bra. Idag har jag tvättat, gjort vid i garderoben, rensat bland kläderna och städat hela lägenheten:-D sen kom filip under tiden jag städa och sen åkte vi till netto och jag har handlat hem lite mat till kylskåpet. Nu väntar jag på att maten ska bli klar och sen är det mys i soffan som gäller! Angående bilden på selma i mitt knä så ville jag bara säga att hon har fått för sig att mysa hela tiden sedan hennes operationen. Haha sätter jag mig i hallen för att läsa posten så kommer hon upp i mitt knä. Haha min lilla bebis!


Målare på väg!

Godmorgon sverige. Uppe med tuppen idag. Håller på att tvätta och sen när målaren har varit här så ska jag även städa. Här ska putsas och dammsugas och tvätta golven och kanske jag till och med ger mig på min garderob. På torsdag ska jag och mamma köra iväg och hämta färg till min klädkammare så i helgen ska jag även försöka börja måla där inne :) Kul!! Annars blir det sexparty på lördag, hem till Malin på fredag kanske och söndag blir funky kidz. :) Lördag ska jag även försöka hinna med att åka in om Helena innan jag ska till Jessicas och hennes kompis sexparty. Fullspäckad helg igen. Men det har faktiskt lugnat ner sig ganska mycket :) Jag jobbar inte hela tiden för jag har lärt mig att säga NEJ! :D Visst är det bra? :)
Nu blev även kaffet klart :) GOTT! Sitter här nu och med kaffe och tidningen i högsta hugg! I do like!
Många funderingar har snurrat runt i huvudet den senaste tiden men det påverkar inget känner jag nu :) Jag trivs som det är nu :)
Nää, nu tycker jag att målaren får ta sig hit så jag kan få vara i fred denna fina morgon!!!


stackars bebis

Så då var det en ny vecka igen. Jag tycker tiden går så jävla fort. Iaf helgerna. Min helgen är fullbokade så jag hinner ju inte med så mycket :S
Ska åter igen en med Selma till veterinären. Känns jobbigt för jag är så rädd för hennes skull. Hennes sår blöder och varar och jag gillar det inte alls. Stackars Selma :(

Kvällen har kommit, eller den har varit hä...

dsc00876 (MMS)

Kvällen har kommit, eller den har varit här ett tag nu. Har precis plockat undan här hemma och sitter nu och njuter i soffan med lite tända ljus och choklad. Det enda som saknas är filip. Men ses igen på tisdag:-) hjärtat börjar på nytt jobb imorgon i helsingborg! All lycka till dig! Och jag ska till förskola imorgon. Första dagen på vårt projektarbete. Annars har det inte hänt så mycket mer. Selma har börjat bli piggare, äntligen. Men hennes sår blöder lite ibland fortfarande. Hon river upp såret med kragen och jag vet inte vad jag ska göra för att förhindra det. Förslag? Aja, fortsatt trevlig kväll på er.


Min bebis mår bättre! ÄNTLIGEN!

Min lilla bebis börjar bli bättre. Hon har lite svårt för att gå men annars är hon nog på bättringsvägen. Hon äter, dricker och kissar åtminstonde. I morse blev jag lite orolig då hennes svår hade varat ganska mycket. Men jag torka bort det och nu ser det mycket bättre ut. Jag bara längtar tills detta är slut så hon kan bli som vanligt. Min bebis!
I morse var jag inte alls sugen på att gå upp. Jag ville ligga kvar i sängen med Filips armar om mig och Selma bredvid mig. MEn icke sa nicke. Upp och hoppa för det var dags för FK. Dem ungarna är så jävla söta kan jag tala om. Plocka ner i fickan och ta med mig hem hade jag velat. Blev förresten en trevlig kväll igår med Malin och Pierre. Kinamat, vin och spel blev det :) Trevligt värre :)

Nu ska jag ha mysdag. Ska hem och äta hos mamma och pappa idag också :)

Min bebis blev sjuker :(

Min lilla älskling och jag fick åka in till veterinären idag. Stackarn har inte ätit, druckit eller gått på lådan. Igår när jag kom hem fick jag sätta henne på lådan och nästan tvinga henne att kissa. haha. Så idag när jag vakna såg jag att hon hade börjat blöda lite i såret :( Så jag ringde smådjurskliniken och sa att vi skulle komma in så att dem fick kolla henne. Stackarn hade ju börjar gå och gömma sig här hemma. Hittade henne i klädkammaren i hörner där hon gnällde. Sen en gång gnällde hon i köket så gick jag ut och såg att hon bara satt och stirra rätt in i väggen. Min lilla bebiiis! Nu har hon iag fått smärtstillande och lite mat som ska göra henne piggare så det hoppas jag att hon blir. Vi ska hem till Filip idag också :) Har inte träffat han på hela veckan :( Så ska bli skönt att träffa han igen. Malin och Pierre kommer ikväll. Blir Kinamat och vin :) Jag och Malin bestämde att gubbarna åker in och hämtar maten och vi dricken vin :D Haha. Lina och Tias kanske också kommer ikväll :) Längesedan man träffa dem så det hade ju varit kul att se dem också :D Annars hände det inget annat speciellt idag. Jo, måste hålla koll på min bebis! :)
 Igår blev det bara jobb och sen hem, hämta pizza och sen Ugly Betty avsnitt hela kvällen lång :) I LIKE!

Nä, trevlig lördag på er alla :)

En sak jag har lärt mig det senaste året...

En sak jag har lärt mig det senaste året är att sluta hålla på att krusa. Avskyr när folk skriver att dem saknar mig och att vi måste snart träffar etc när dem själv inte kan ta saken i egna händer. Varför ska jag hålla på att fråga om den dagen eller den andra dagen går bra att försöka hinna träffas. Nä tack. Man börjar inse vad vänskapen som fanns för ett år sedan egentligen betyder. Jag tar inte så lätt på saker när någon talar om för mig att jag står den väldigt nära. Sen blir jag förbannad, besviken och jävligt ledsen när allt bara rinner ut i sanden. Varför vara trevlig? Nej tack!


Jag blev av med selma. Och jag hittar henn...

dsc00863 (MMS)

Jag blev av med selma. Och jag hittar henne inne i klädkammaren i min träningsväska under min skohylla. Haha. Stackarn mår nog inte riktigt bra.


Då var det helg igen. Jag firar mina för...

Då var det helg igen. Jag firar mina första helgtimmar på jobb. Inte det roligaste men det är pengar det också. Sen ska jag bara hem till selma som jag är lite orolig för. Hon bara sover och äter inte, dricker inte, går inte på lådan. Hoppas det snart blir bättre med henne. Är det inte bättre imorgon så får jag ju ringa till veterinären. Suck. Aja. Imorgon ska jag hem till hjärtat. På kvällen kommer malin och pierre och dricker vin och snackar skit. Söndag är det funky kidz igen:-) så helgen är uppbokad. Kul är ju det. Sen hela nästa vecka blir det förskolan. Längtar! Nä, dags att jobba!


Min stackars mise!

dsc00860 (MMS)

Min stackars mise!


Okey. Nu är jag trött på detta. Gymmet ...

Okey. Nu är jag trött på detta. Gymmet har varit helt blåst sedan typ tio över 8. Tiden går så sakta, dö trist. Och nu dör min telefon också. Suck. Nu vill jag hem till selma! Tejp och klister!


God morgon. Uppe med tuppen och jag undrar...

God morgon. Uppe med tuppen och jag undrar om selma har sovit något alls i natt. Vi sov hos mamma och pappa i natt då vi ska iväg snart till veterinären så selma kan steriliseras. Iaf, vi sov på syrrans rum och vi fick stänga in oss så hon inte skulle springa överallt. Senast vi sov här när mamma och pappa var på semester så älskade hon att springa upp och ner i deras trappa och deras grannar hör garanterat det. Haha. Så idag svängde vi in oss i källaren på systers rum och hon har fastnat i saker så jag har fått gå upp och hjälpa henne hon har hoppat i lådan sprungit i cirklar ja, allt en katt kan göra under en natt liksom. Aja, nu ska mamma bara bli klar så vi kan åka iväg. Ha en bra dag:-)


Tejp och klister. Tejp och klister:-D

Tejp och klister. Tejp och klister:-D


Lycka. Vad är lycka? Är det när man ler al...

dsc00845 (MMS)

Lycka. Vad är lycka? Är det när man ler alltid, när man känner det i sig, när man mår bra, när man blir förkrossad, när man saknar och längtar, när? Är lycka när allt är perfekt? Om det är det vad är då perfekt? Är det så man själv vill ha det, ingenting är fel? När allt bara flyter på? Men har man roligt då? Man har väl inte bara roligt när allt är perfekt? Eller? Finns där någon eller något som är perfekt? Letar man efter perfekt? Vad letar man efter under hela sitt liv? Många frågor, suddiga svar, men det gillar jag. Ingenting är perfekt för skulle det vara det skulle det inte vara kul att leva. Man måste ha sina deppiga dagar för att kunna uppskatta dem bästa dagarna. För vad finns där att uppskatta om allt är perfekt livet ut?


kort och snabbt inlägg hade jag tänkt mig...

God morgon. Dags för skola igen. Låg och drog mig i sängen efter att klockan hade ringt och då börjar min telefon ringa igen. Asså ringa ringa inte väckarklockan. Dolt nummer stod där. Jag svarade inte för jag tänkte att det nog var förskolan igen. Dem har verkligen terrat mig förra veckan och denna. Så ja, jag svara inte eftersom jag trodde det var dem och jag kan ju inte hoppa in och jobba för jag ska till skolan. Iaf, det jag vill komma till är hur kommer det sig att när man inte svarar när någon ringer på dolt nummer så kan man inte sluta tänka på vem det egentligen var? Inget meddelande lämnades och det HATAR JAG! Förskolan brukar nämligen lämna meddelande.. Huuuum! Jobbigt! Aja, är det någon som verkligen vill ha tag på mig så ringer dem väl igen antar jag.
Nu ska jag dricka kaffe! :) Sen iväg till skolan och efter det blir det Häljarp till Malin, Pierre och lilla Cornelia :)

Desperate housewives på tv idag.

Dagen har varit lång.. Var i skolan idag som ni ser nedan. Sex timmar med ett så roligt projekt var nästan för lite. Sen efter det tog jag tåget hem och precis när jag hoppar av får jag ett sms från Cammi, då var det dags för promenad som hon kalla det. Promenad my as! Blev en promenad till en ekande plånbok. Haha. För CityGross. Massa skit och bakgrejer. Efter det blev det promenad till Gina där två nya ringar inköptes. Betalade 28 kronor för dem :D skulle egentligen gå på 180:- men tio stämplar så fixar sig allt :) Efter det så skulle vi ju bara en liiiiten sväng in på H&M. Där köpte jag två kortarmade tröjor, vit och lila och sen ett gäng nya hårnålar. Sen stressade jag Cammi lite mot bussen så att jag inte skulle smälla upp mer pengar. haha. Jag och affärer! KATASTROF! Efter shoppingrundan begav jag mig hem till mamma och pappa för att äta därefter blev det hem och börja baka. Skulle ge mig på att göra nötkakor igen. Misslyckades första gången för några månader sedan och lika så idag. Men dem smakar lika gott som mormors iaf. Sen gjorde jag hallon/blåbärs muffins och choklad/minimarshmellows muffins. (stavning STORT ?) Luktar GOTT här hemma :) Nu ska jag kolla Cougar Town!!

Idag blev det mycket klippa och klistra i ...

dsc00854 (MMS)

Idag blev det mycket klippa och klistra i skolan. Var skit skoj. Vi skulle gestalta vår reggio emilia förskola. Bilden ovan föreställer en av våra tre rum. Fint eller hur? :-D jag tycker iaf att vi gjorde ett jävligt bra jobb. Nu ska jag hem och fortsätta städa och kanske även baka lite idag. Det får vi se. Blir iaf tv ikväll:-D annars har inte något speciellt hänt idag.


Vilken smäll

nu är det nog. Där finns gränser för hu mycket man orkar. Nu måste det vara nog liksom. Jag hoppas det. Men vilken smäll det var...

inget roligt alls tycker jag :S

Ny dag ny vecka... huuum. Veckan börjar med städ och lunch med Cornelia i stan idag. :) Eller ja snart. Ska plocka undan här hemma nu. När jag låg i sängen och drog mig låg jag och tänkte på om jag kanske skulle sy mina egna kuddfodral. Det hade ju varit kul, men kan jag? Haha. Kanske lika bra att skita i det :P Men hade iaf varit kul tror jag.

Sen har jag även beställt nytt studentkort. Mitt kort går ju ut 31/10 så det är ju lika bra så att man kan få sina studentrabatter. Inget annat roligt har hänt känner jag.. Nu får jag se till att städa.

Jag och min lilla älskling ligger nu i sän...

dsc00852 (MMS)

Jag och min lilla älskling ligger nu i sängen och kollar på tv. Kollar en bra film på trean men är sjukt trött. Men men. Helgen då, finns inte så mycket att berätta. Blev aningen för mycket för mig i fredags. Sen lördagen blev det dop och sen en myskväll med filip och selma. Pizza och cola stod på soffbordet. Sen idag var det funky kidz. Fast det vet ni ju redan med tanke på bilden jag skickade in i morse:-P imorgon är jag ledig. Blir att städa en massa här hemma. Nä nu börjar filmen igen. God natt.


Haha idag är det funky kidz och idag ska j...

dsc00850 (MMS)

Haha idag är det funky kidz och idag ska jag vara sjörövare hade jag tänkt mig. Haha. En söt sådan:-D


Idag mår jag som jag förtjänar.

dsc00845 (MMS)

Idag mår jag som jag förtjänar.


Selma är väldigt mysig idag. Hon ligger i ...

dsc00830 (MMS)

Selma är väldigt mysig idag. Hon ligger i mitt knä och sover gott. Nu har jag bokat tid till veterinären till henne. Nu ska hon steriliseras. Eller ja, nästa vecka.


Fest fest fest! I LIKE!

klockan är nio och jag har redan hunnit vara ute och springa :) Klockan ringde klockan sju i morse och jag fick ta mig upp för det var dags för en joggingrunda. Enligt IForms jogging schema skulle jag gå 5 minuters uppvärming och jogga 20 minuter sen avsluta med 2 minuters nervarvning. Så det gjorde jag ju såklart. UTAN PAUS :D Så sammanlagt gick/sprang jag 4,18 km idag med en hastighet på 9.3km/h på 27 minuter :) Så det är helt ok ändå.
Idag står det FEST på schemat! :D Innan dess ska jag ner i stan och handla vin :D Och jag ska tvätta 12-16 :(  Just det, jag ska in om H&M och se om jag kan hitta den fina klänningen som jag såg i vecko revyn igår :D HOPPASHOPPAS!!!

Nu ska jag vila! :)
Ha det fin fint!

RSS 2.0

Väder Landskrona