Klockan är snart halv sju och jag är sju...

Klockan är snart halv sju och jag är sjukt uttråkad! Sitter på jobb som vanligt en torsdag och inget händer. Idag hade jag riktig ångest för att komma hit, ibland känner kan liksom inte för det. Och idag var en sån dag. Kände mig inte riktigt pigg heller, ont i huvudet och yr var jag. Men men, bara att kämpa på helt enkelt. Imorgon bitti blir det träna igen. Jag har bestämt mig för att gå ner tio kilo nu och det ska jag göra tack vare löpning hade jag tänkt. Får se hur det går. Även om jag faktiskt trivs ganska bra med min kropp som den är nu så hade det varit ganska nice att gå ner lite till. För första gången på två år så känner jag att jag trots allt duger som jag är liksom. Jag behöver inte färga håret efter andras behov, bära kläder efter andras behov, gå ner i vikt efter andras behov och så vidare. Och det känns jävligt skönt. Slippa att tänka och bry sig för hur någon annan tycker.:-) imorgon är det fredag, om jag längtar! Jag är så taggad för fest att det är helt sjukt. Blir helsingborg och dansa ska vi så in i helvete:-) eller jag ska iaf, stackars cornelia! Haha. Hjärtat ska vara taxi stackarn. Sen lördag blir det lille cornelias dop och söndagen blir funky kidz, dans där med. En helt ok helg tycker jag. Fullbokad som vanligt. Haha. Filip kommer idag också. Har inte träffat han på hela veckan. Men nästa vecka blir det förhoppningsvis lugnare så att jag kan träffa han mer. Saknar ju han! Nu blir det fortsatta att jobba.


Dagens träning avklarad!

Då har jag precis kommit hem från träningen. Jag är heeeeelt slut. Istället för 20 min löpning blev det 15 minuter sen kom Jimmy och sa till mig att jag skulle vara med på EseyLine så det var jag ju. Och nu har jag ont i bena så fråga jag Jimmy hur jag skulle göra och han sa att jag skulle vila :S så imorgon blir det vila och sen får jag springa på fredag igen, om jag inte ska hoppa in och jobba på förskolan det vill säga.
Iaf så känner jag mig duktigt trots att jag inte sprang 20 minuter men det blev iaf 35 minuter EseyLine vilket innebär 35 minuter fettförbränning! Jag var heeeelt dyng sur så svettig jag var. Men men.. nu ska jag duscha och göra kvällsmat! Imorgon blir det skola och jobb!


Förresten, köpte sån där färg till ögonfransar/bryn igår så ska försöka färga dem idag.. kanske skickar in hur det blev sen :P haha detta kan ju bli intressant ! Hahaha..

Då var skolan avklarad. Helt slut är jag...

Då var skolan avklarad. Helt slut är jag. Har varit ute i någon park idag och haft utepedagogik. Var ganska kul ändå. Sen kollade vi på film och då blev jag sjukt trött. Nu ska jag ta tåget hem igen och sen ut och springa 20 minuter och sen göra middag. Lugn kväll med andra ord. Hur ser din dag ut-


Då har man tränat och varit duktig. Kör...

Då har man tränat och varit duktig. Kört efter iforms tips och idag blev det 24 minuter träning. 5 min pw 8 min springa 2 min pw 8 min springa och 1 min varva ner sen KLAR! Jag hann springa 3.9 km så jag har sprungit ganska fort:-D mellan 10-12 km/h. Nu ska jag duscha och basta.


Idag är en jävligt kall dag. Tycker jag ...

Idag är en jävligt kall dag. Tycker jag iaf. Har varit i skolan och sitter och väntar på att tåget ska bege sig mot landskrona. Ska ner i stan med mamma senare, ska lämna in mina skor för ny klack och sen försöka hitta något att ha på mig på fredag. Kanske. Annars får jag rota fram något från garderoben. Har ju egentligen en massa kläder men jag har ju redan använt dem en gång. Haha. Löjligt men ibland känns det liksom gammalt trots att det egentligen inte är det. Innan jag ska ner i stan ska jag försöka städa lite och äta lite lunch. Ikväll ska jag ut och springa har jag bestämt mig för. Måste göras! Gjorde upp schema igår för hur jag ska träna löpning de kommande fyra veckorna och idag skulle jag egentligen gått upp tidigt i morse och sprungit men så blev det inte så får helt enkelt ta det ikväll. Snart är det bara ett år och tre månader kvar tills jag tar examen. Hum, och till våren börjar jag på avancerad nivå. Skrämmande faktiskt. Hade helst av allt velat börja jobba nu och sluta plugga. Men det går inte för sig alls! Selma har förresten ett jävla humör nu. Haha. Ena stunden är hon skit glad, andra helt deprimerad och är hon inget utav det så är hon nog jävligt kåt! Måste verkligen ringa om en tid till att sterilisera henne. Bara så ni vet;-) tack för idag:-D


Måndagen i all sin ära, Sociala Sofhie is back!

Sådär, nu är jag tillbaka till min sociala verklighet igen. Inget depp idag inte. Idag blev det lite sovmorgon, ner till frissan och frissa om mig, sen bussen till Malin och Pierre för mys med Cornelia ;) och skitsnack med Malin, efter det kom mamma och hämta mig och vi begav oss till Center Syd och jag shoppa loss :S AJAJAJ! Blev en ny blus/tunika till dopet på lördag, en ny väst, en barn cd till Funky Kidz:P och sen mat och sand till Selma. Blev lite dyrt idag men det får det vara idag för nu ska jag inte handla mer kan jag ju tala om. Måste sterilisera Selma också. Och jag ska handla nått litet till till Cornelias dop. :)
Fredag blir det PARTY! Och jag lääääängtar såå! Jag är jätte taggad nu, var så länge sedan jag var ute UTE liksom. Annars har det varit hemma fester den senaste tiden. Men på fredag blir det ut UT :D Och jag hoppas på Hbg, vilket jag nästan tror det blir eftersom Corre också, vad jag har förstått, tycker om att gå ut i Hbg.. Haha japp jag är taggad som faaaaan :P Märks ju att jag inte varit ute på ett tag :P hahaha

nää nu ska jag kolla lite tv. Ha det gott!

Då sitter man hos frisören och undrar hu...

Då sitter man hos frisören och undrar hur jag ska klippa mig. Sitter med färg i håret för tillfället. Hoppas på att det ska bli bra. Efter att jag är färdig här ska jag cykla hem till malin. Nu är jag lite trött på att vara här om jag ska vara helt ärlig. Trevlig måndag på er.


Bakkväll

dsc00816 (MMS)

Jag har haft söndagsångest hela dagen nästan. Inte alltid som jag bara är hemma och inte gör ett skit på en hel dag. Så det har varit lite ledsamt och sjukt tråkigt. Men jag måste vänja mig vid att ta det lugnt och vara lite själv igen. Men tro mig det var SKIT JOBBIGT!!! Aja, sen nu på kvällen tog jag mig i kragen och började baka muffins till mig och malin imorgon. Blåbär och hallonmuffins igen. Jag har gjort glasyren igen. Haha denna gången gjorde jag den jätte röd känns det som :P Skickar in en bild på muffinsen med glasyr på sen. Eller det heter väl cupcakes eller nått nu. Nu ska jag bara vänta på att dem ska bli kalla sen ska jag lägga på glasyren. Imorgon blir det till frisören och klippa och slinga håret sen efter det ska jag cykla till Häljarp till Malin, Pierre och lilla Cornelia :) Så ser början av min kommande vecka ut iaf. Nu ska jag försöka peppa mig själv att inte vara helt deprimerad idag jue..eller ja resten av kvällen!


Hur kommer det sig att man är pigg så in...

Hur kommer det sig att man är pigg så in i helvete klockan 6 på morgonen när man är ledig och orkar dessutom masa sig ut på en jogging runda klockan halv åtta på morgonen när man sen dagen efter ska börja jobba klockan 9 men är trött så in i helvete trots att det knappt finns något att göra här nere? Hum... Idag är det lördag som ni säkert inte har undgått och jag och filip ska ha en mys dag. Vi ska äta god mat, dricka vin och sen på bio kvart i nio för att se salt i helsingborg idag. Mys! Jag har ordnat med skjuts så att filip slipper köra. Tycker att det ska bli jätte mysigt. Inte ofta det händer att vi myser till med lite vin och bio bara han och jag så jag hoppas det blir uppskattat från hans sida också. Men det tror jag säkert det blir. Efter jobb ska jag bara snabbt in om hanna och ta en cigg. Var längesedan jag träffade henne så det ska också bli kul:-) imorgon blir det funky kidz igen. Denna gången med fler barn och föräldrara. Ojoj! Men det kommer gå bra:-) nu ska jag äta lunch och sen städa i friviktsgymmet. Mysig lördag på er:-)


fullspäckad fredag men äntligen har jag kommit till ro!

haha såg precis att jag stavat fel till räkningar så det ber jag om ursäkt för :P
Nu äntligen har jag kommit till ro. Har varit och handlat mat med mamma och pappa så nu är kyl och frys packade med mat för hela månaden :) Nu ska jag ta det lugnt i soffan, jobba imorgon.!

Räckningar..Check!

Sååå nu är räkningarna betalade och jag märkte även att jag kommer få ca 6000 till på måndag. Haha SÅÅÅÅÅ jävla gott! Fast är lite orolig, hade jag inte fler räkningar än så? :S

Tvätta+Träna+Städa+Handla mat+Lunch med Cammi!

God morgon Sverige:) Morgonen har startat ganska bra än så länge. Vaknade redan vid sex i morse men låg och drog mig till halv sju. Sen var det bara att gå upp och plocka ihop smutstvätten, dra på mig träningskläder och sen gå ner till tvättstugan. Laddade två maskiner och sen begav jag mig ut på en jobbing/powerwalk runda. Gick ner till slingan, sprang ett varv (1.5km) på 8 minuter sen gick jag en lite längre runda hem. Sammanlagt blev det typ 4 km. Var ute max 30 minuter och det räcker för idag tycker jag. Nu väntar jag på att mina ägg ska bli klara så jag kan sätta mig och äta frukost och läsa tidningen. Blir en STOR kopp kaffe till detta också! Sen kvart i tolv ska jag möta upp Cammi för lunch på stan. Sen vid fyra ska vi iväg och handla hem mat :) Jag tycker det är mysigt och kul att gå och handla mat faktiskt. Sålänge jag ska handla till mig själv. Peciellt på maxi för där är så fräch mat! haha. Japp, så ser min dag ut. Imorgon ska jag jobba i receptionen på gymmet och sen på kvällen ska jag och Filip på bio :) Ska nog se Salt :D Jeej! I LIKE !

Nää nu ska jag försöka betala räkningarna innan äggen blir färdiga. Förresten, ska försöka städa idag också! Vilken fredag asså! Fast längtar till nästa helg då jag och Corre ska ut och partaja i Hbg antagligen! :D Jeeeej! Sen på lördagen så ska jag dessutom på Malins flicka Cornelias dop. Hum... jaa jag hoppas ni fattar att det inte är samma Corre... :S

Dålig uppdatering från mig måste jag ju...

Dålig uppdatering från mig måste jag ju säga. Men det har inte hänt så mycket. Jag har typ bara jobbat och varit i skolan och igår var jag ledig hela dagen så jag och mamma hade filmmys på dagen och sen cykla jag och selma hem till filip på kvällen. Vi gick en runda med hans föräldrar och sen tittade vi på film. Mys. Idag cyklade jag hem till malin och lilla cornelia som är så jävla söt! Henne vill jag stoppa ner i fickan och plocka hem alltså. Så snäll bebis hon är! Efter lite kaffe och lite skitsnack och mys med cornelia fick jag cykla hem till mamma och äta och sen cykla vidare till jobb. Och här sitter jag nu på jobb och har inte allt för roligt. Inte så mycket folk här idag. Imorgon ska jag tvätta, handla hem mat och sen kanske på bio med filip. Lördag ska jag jobba igen mellan 9 och 15 sen vet jag inte vad som händer och på söndag blir det funky kidz klockan 11. Hela helgen planerad. På måndag blir det frisören. Kan bli intressant och efter det kanske jag ska hem till malin och cornelia igen, och byta blöja;-) haha. Förresten blev jag positivt överraskad idag när jag fick se mina framtida insättningar. Gott om pengar denna månaden också. Allt slit och skit från i somras börjar löna av sig så att säga. Nä, nu ska jag återgå till jobbet igen. Ha en trevlig afton.;-)


Min lilla älskling:-)

dsc00814 (MMS)

Min lilla älskling:-)


22 bast nu kan man ju säga :S

Då blev man 22 år idag. Suck. Inte så jätte kul måste jag ju påstå. Jag tycker inte om att fylla år längre. haha. Hade iaf kalas igår. Gick smärtfritt faktiskt och när alla gäster hade gått bjöd mamma och pappa på pizza :) GOTT! Blev lite vin på det också och när dem hade gått gotta jag och Filip oss på Asti :) Och jag träna koregrafi. För idag ahde jag även premiär på Funky Kidz 2-3 åringarna. Och det gick faktiskt väldigt bra :) Eller jaa jag glömde lite koregrafi men det är ju bara till att inte visa det och bara köra på och barnen verkade ha jävligt skoj iaf. Så det är ju positivt! Sen efter det så följde jag med mamma o pappa och rösta. Första gången jag gör det, hann inte fylla 18 innan röstningen förra gången. Men men sånt är livet. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen packa för jag ska hem till Filip idag är det tänkt!

Trevlig söndag på er, det ska jag ha för som sagt, jag fyller ju år idag :S Eller?

<3<3<3<3<3

Har en jääävligt bra känsla idag, Filip är med mig :) Även om jag inte visar det så tydligt alltid så är jag jävligt glad att jag har dig hjärtat!

Aldrig mer kalas? !

klockan är halv tolv. Och jag är äntligen färdig för sängen. Idag har jag bakat en massa, städat sen har jag även hämtat dukar, extra skedar, min servis, kaffe kanna och servetter hos mamma och pappa. Efter att jag blev klar med städningen här hemma typ vid halv elva så började jag träna koregrafi. Japp nu vet jag om att allt kommer gå snett rent ut sagt. Där är en låt som kommer gå åt helvete kan jag ju tala om. Men det är bara att vara trevlig och få barnen och föräldrarna att känna sig trygga och att de har roligt så ska det lösa sig. Visst? Snälla säg att det är sååå!
Har jätte ont i magen nu. Förstår inte riktigt heller varför jag tackade ja till att jobba imorgon trots att jag ska ha kalas imorgon. Sååå jävla dumt! Men men, fina pengar antar jag. Men däremot fick jag ringa och tacka nej till att jobba onsdag och torsdag på förskolan. :S Inte alls kul men skolan får gå före nu. Har varit aningen svårstartad nu när skolan börja men nästa vecka ska jag se till att skärpa till mig igen. Så nästa vecka blir det bara jobb måndag eftermiddag, torsdag eftermiddag, lördag hela dagen och söndag ett pass (FK). Skola tisdag och onsdag. Jag och mamma ska iväg och handla cykel till mig på onsdag efter skolan och under veckan ska jag även försöka hämta färgen till klädkammaren plus att jag ska ner och beställa renovering till toaletten :) Det blev en fullspäckad vecka trots att jag tog bort två dagars jobb på förskolan.. huumm.. haha Sen är det väl förhoppningsvis bara skolan och mina vanliga torsdagar att bekymra sig över...

Måndag: Jobba 16-21
Tisdag: Skola
Onsdag: Skola till tolv, sen handla cykel
Torsdag: Jobba 16-21
Fredag: Ledig (?) inte säker på det där.
Lördag: Jobba 8.40-15
Söndag: Ett pass med Funky Kidz-barnen, 11-11.40

Är nog inte så mycket egentligen men känns bara så mycket. haha jag är bara för trött nu.
God natt gott folk, eller när ni kommer hem kanske det är morgon :)


Nu har jag gjort två satser muffins. Blåbä...

dsc00810 (MMS)

Nu har jag gjort två satser muffins. Blåbär,-hallon muffins och en sats choklad. Ska göra en sats till i bara vanilj:-D och imorgon ska där glasyr på. Gott! Nu ska jag hem till mamma och pappa och äta sen ska jag städa.


Trycket börjar lätta nu, äntligen. Känns ...

dsc00799 (MMS)

Trycket börjar lätta nu, äntligen. Känns inte lika tungt längre, eller är det bara för stunden?


Redo för en tuff helg? :S

Så då var arbetet klart, typ. Power Pointen är färdig och jag börjar bli trött helt enkelt.. Jag har en tuff helg framför mig. Mycket att göra mycket att lära och ta tag i.


det är bara att konstatera och inse,
jag är en väldigt underlig och nyfiken varelse :P

kort och gott inlägg.
Nu ska jag försöka få Selma att sova!
Förresten så är det nog dags för att knippsa av lite utav hennes kvinnliga organ ;) haha


Nu börjar det närma sig ordentligt. Det ...

Nu börjar det närma sig ordentligt. Det är snart söndag och dags för funky kidz. Jag är jätte nervös måste jag ju säga. Känner att jag inte kan alla danser till hundra procent. Så imorgon blir det att träna så in i helvete. Men jag känner ändå att mycket utav koregrafierna sitter liksom, men jag är bara sjukt osäker helt enkelt. Sen har jag lite funderingar som inte alls är bra. Har diskuterat ganska mycket och det sätter sig som en klump i magen på mig. Svårt att beskriva men jag vill ändå inte sluta diskutera ämnet av dess olika anledningar. Samvetet som talar helt enkelt. Så jag känner att jag ändå gör något gott liksom. Uch vad rörigt det blev nu. Haha men det är ju trots allt torsdag;-)


En stycket Lugn, tack!

För första gången under mina år på högskolan känner jag väldigt starkt att jag inte vill längre. Jag orkar inte och jag behöver en paus. Men det går ju givetvis inte. Har bara ett och ett halvt år kvar så jag lär väl få fortsätta. Men känner inget sug alls att sätta mig med böckerna igen. Men jag får bara helt enkelt göra det. Typ nu :S
Sen blir det jobb hela kvällen. Om jag blir klar med arbetet i tid kanske jag hinner göra en sats muffins också, annars får det räcka till imorgon. Och ikväll när jag kommer hem ska jag träna lite koregrafi. Aj aj, nu har jag ont i magen :S En vecka kvar efter detta sen är det lugnt hoppas jag på! LUUUGNT!

Svårt att säga nej....

dagen slutade inte alls bra. Började dåligt och slutade dåligt. Mitten av dagen var bra iaf. Idag gjorde jag en testrunda på mina muffins som jag ska bjuda på på lördag :) Dem blev jävligt goda om man ska lite på mamma. :D Fick inspiration av Cammi igår så blev muffins med sjukt god glasyr :) Sen pratade jag med Madde och hon berättade om en god tårta som jag ska typ göra :P haha vilken härmis jag är men ibland får man :) Sen kollade vi på derby matchen, eller andra halvleken och där efter blev dagen skit igen :P haha.

Imorgon blir det upp tidigt. Dem ska komma och besiktiga min lägenhet eftersom det blev målat här för ett tag sedan, så ska upp och städa innan hade jag tänkt plus att jag ska hinna baka lite (kanske) innan jag börjar jobba klockan fyra. Sen måste jag hinna skriva arbete också innan fredag morgon. ahaa! Panik!! Träna koregrafi måste jag också göra.. Sen nästa vecka blir inte lika tuff hoppas jag på. Ska jobba måndag, onsdag och bubbelt på torsdag, lördag och sen Funky Kidz på söndag. Sen där emellan vet jag inte vad som händer. Men har för mig att jag går i skolan någon dag iaf. Annars ska jag ta det jääävligt lugnt och efter den veckan är det dags att börja säga NEJ! Om jag kan det vill säga. Pengarna sitter ju jävligt fint när lönen kommer sen jue.. huuumm.. Nää nu ska jag kanske träna lite koregrafi.

Ha det fin fint!

Ibland är det smidigt att vara pendlare i...

Ibland är det smidigt att vara pendlare ibland suger det. Som idag, tåget kommer inte då det har tekniska problem! Aha. Jävligt segt. Och dessutom lär jag väl få stå upp hela vägen till malmö. Denna dagen började ju inte bra. Får väl se hur den slutar..


kinamat och håriga ungar

Blev en kväll med Cammi och Josse, kinamat och prat om håriga ungar. haha! I övrigt har det inte hänt så mycket mer än så. Jag decka på soffan när jag kom hem sen fick jag träna koregrafier och sen begav jag mig med mitt silvriga paket till Cammi.
Imorgon blir det skola. Ska träffa Monika och göra lite arbete är det tänkt. På fredag är det redovisning, gillas verkligen inte!
Annars imorgon blir det bara plugga och träna koregrafi!
Har inte så mycket mer att säga idag. Ska sova utan Filip idag vilket faktiskt känns lite konstigt igen.
Vi träffas inte jätte ofta som många andra par kanske gör, och det är nog mest på grund av mig då jag har haft jätte mycket på senaste tiden. Men när vi träffas och sover tillsammans några nätte i rad så blir det tomt när man ska sova själv igen. Men men..
Nu ska jag försöka varva ner lite och sen kanske gå och lägga mig.. Har sovmorgon imorgon :) jeej

Haha en av selmas konstiga sovstilar.

dsc00795 (MMS)

Haha en av selmas konstiga sovstilar.


Golvet är nu lagt i köket. Det är faktiskt...

dsc00794 (MMS)

Golvet är nu lagt i köket. Det är faktiskt en matta som är lagd. När jag kom hem såg jag att han även har hunnit lägga i klädkammaren. Min lägenhet börjar arta sig nu:-D


Var uppe med tuppen idag. Åkte till och m...

Var uppe med tuppen idag. Åkte till och med hemifrån innan filip. Skulle till förskolan idag och observera. Så det gjorde jag ju så klart. Var dock lite svårt då barnen tycks ha saknat mig lika mycket som jag saknat dem och dem ville bara leka med mig hela tiden. Men jag lyckades iaf fånga ett lärande som jag var ute efter. Nu är jag på väg hem. Hoppas de är klara med golvet där hemma. Så jag slipper vara social av mig. Sen ska jag träna koregrafier och sen träffa cammi. Så det blir en bra tisdag:-)


ingen bra känsla alls!

ångest? Måndags ångest? Uch, knyter sig i magen, hjärtat slår i hundra nittio ingen bra känsla detta!







Saknar dig hjärtat!

En måndag i all sin ära

Måndag... måååååndag... skulle egentligen iväg och fånga ett lärande på förskolan. Men både jag och filip sov jävligt dåligt i natt så jag ringde och sa att jag inte kom och att jag istället skulle komma imorgon vilket var helt ok :) så idag ringde jag min bovärd. Han kom hit och kolla på mitt fönster som läcker in, bytade strömbrytare i köket och i vardagsrummet, sen ringde han golvläggaren som egentligen skulle hört av sig till mig för ett bra tag sedan men glömt det eller nått. Så imorgon kommer han och lägger nytt golv i mitt kök och sen kanske inne i klädkammaren också. Sen skulle min bovärd fixa så att jag kan hämta ut färg och grejer så att jag kan måla om i klädkammaren inom snar framtid också :) När det är gjort har jag bara toaletten kvar att renovera och hallgolvet :) Jag är nöjd :) Kommer bli så fint här hemma :D Det enda som fattas är att det skulle varit lite större här :S


Fina tider fina bilder!



Många fina minnen!


Nagelpåbyggnings-skitsnacks-lördag

Då var söndagen här. Igår blev det städ och inhandling av lite smått och gott till att Jessica skulle komma. Jessie var här vid tre kanske. Började med en massa snack och efter det började påbyggning av mina naglar. Blev väldigt nöjd :)
Åt god mat och vi drack lite men var ganska trötta så blev sängen ganska tidigt. Eller ja tidigt och tidigt, vid 1 gick vi och la oss.
Man märker att mycket har förändrats, mycket som han hänt under de senaste åren. Mycket snack om saker som iaf jag har funderat över. Var kul att träffa henne igen.
Efter att Jessica åkte hem så tänkte jag börja träna på mina koregrafier, men till min stora förvåning kommer jag inte in på min sida för att se koregrafierna. Sjukt nervös blev jag nu då jag egentligen har idag och någon enstaka dag nästa vecka på mig att träna. Men jag får helt enkelt träna på kvällarna. Jätte nervös är jag nu. uch uch. Men det går säkert jätte bra, eller? AHAA!
Aja. idag kommer Filip :) Vet ej vad vi ska göra idag. Återstår att se helt enkelt.



Visst blev naglarna bra? :) Jag är iaf jätte nöjd!


God jävla morgon lördag. Kolla min lilla k...

dsc00781 (MMS)

God jävla morgon lördag. Kolla min lilla knubbis på bilden. Haha. Fast hon har inte varit så jävla rolig nu på morgonen. Hur i helvetet kan man ha sån energi? Hon har varit överallt. Hoppat och studsat överallt. Inte någon sovmorgon här inte. Aja. Det är väl lika bra. Jag bör gå upp och städa ändå innan jessica kommer. Hoppas ni får en trevlig lördag för det ska jag ha iaf:-)


Så liten selma var för några månader sedan...

dsc00565 (MMS)

Så liten selma var för några månader sedan. Nu har hon växt till sig min bebis. Nu när jag sitter här på jobb igen längtar jag bara hem till selma så vi kan mysa. Saknar filip också, men han ska festa till det idag:-) blir kräftis för han med jobb och imorgon ska jag och jessica festa till det. Tror det kommer bli väldigt trevligt. Var nästan ett år sedan vi sågs sist. Tror faktiskt att det är mer än ett år sedan. Oj då. Aja, imorgon ska hon bygga mina naglar, vi ska antagligen äta mat från basilika och sen blir det vin och grejer:-) mycket snack kommer det nog också bli tror jag. Kan inte hjälpa att längta lite tills imorgon faktiskt. Fast nu vill jag sluta jobba! En och en halv timme kvar. 40 min kvar tills jag ska börja städa. Suck. Tiden går för jävla sakta faktiskt!


Bara titta.

Magen vrider sig
Shit!
Minnen minnen minnen.
Blunda eller titta?
TITTA!
Titta vad som en gång hände!
Smärta.

Framtid!?
TITTA!
Titta vad som komma skall.
Lycka!


Bara titta, med dina egna ögon
Bara titta, tillsammans med andra ögon
Bara titta!


(:

Ibland undrar jag om jag inte behöver pra...

Ibland undrar jag om jag inte behöver prata med någon. Asså inte bara prata utan prata prata. Fan, jag har blivit en sju helvetetes lipsil! Fast det kanske är som någon sa till mig att jag behöver det nu. Att det faktiskt är bra för mig. För jag mår ju inte dåligt direkt, jag mår bra. Jag har fått tillbaka sofhie, ph, andersson igen. Haha. Fast mer vuxen då, eller vuxen och vuxen;-). Sen har jag ju filip också:-) som det känns bra med. Jag har fått kontakt med kompisar som jag inte pratat med på ett tag. Det flyter på liksom. Och det är jävligt skönt. Visst har man sina nergångar. Jag hade ingen som förstod då, var glad att du har det nu:-)


Jag fick skäll idag. I textformat då. Ha...

Jag fick skäll idag. I textformat då. Haha. Jag får börja tagga ner nu. Denna veckan har jag en hel del planerat. I tisdags träffade jag madde, onsdags drack jag kaffe hos malin och sen gick jag hem till filip, idag skola och jobb, imorgon kommer hanna på kaffe och sen jobba, lördag kommer jessica och söndag kommer nog filip, måndag ska jag till förskolan sen jobba, tisdagen måste jag träna koregrafier, onsdag träffa monica och göra arbete, torsdag jobbar jag och innan dess måste jag baka, fredag redovisning och lördag kalas och söndag fyller jag år och funky kidz börjar. Det låter inte mycket men det håller mig fan vaken om nätterna. Ojoj!


Är det när man går upp mitt i natten oc...

Är det när man går upp mitt i natten och tränar på funky kidz danserna som det är dags att tagga ner på vecko aktiviteterna? Suck, jag kommer få magsår inom snar framtid. Vaknade för en timme sedan och var törstig. Gick upp och drack och gick och la mig igen. Det var då helvetet börja. Jag började tänka på att funky kidz börjar snart och jag kan inte alla koregrafier än och tänk om jag får black out nästa söndag? Ja, så jag har ju då legat och vridit och vänt i sängen så efter ett tag tröttnade jag och gick upp och tränade på en utav låtarna. Så nu kan jag tre koregrafier av 6. Haha. Jag är sjuk i huvudet! Detta kommer vara min död en dag...


Haha omg! Jag kan verkligen inte sluta tit...

Haha omg! Jag kan verkligen inte sluta titta men jag tycker det är helt jävla sjukt! Kungarna i tylösand! Sjukt pinsamt men ballt också eftersom jag inte kan sluta titta på det. Jag hoppas vid allt jag har att jag aldrig har betett mig på det viset onykter. Haha. Jag tror jag har fått nog så jag ska gå och fortsatta läsa min bok! Ramlösa nästa! Haha. Det är åldern;-)


Det blev ingen skola idag. Det blev en hel...

Det blev ingen skola idag. Det blev en heldag med madde på stan istället. Blev en massa skratt och massa skit snack precis som det ska vara. Nu sitter jag på tåget och väntar på att det ska avgå från malmö. Är lite trött faktiskt och det har märkts i mitt humör också. Bara varit allmänt löjlig och skattat en hel del. Blev en del inköp också. Ännu mer pengar som försvann. Men men. Nä nu får jag avsluta. Men dagen har varit mycket bra idag!


Tisdag!

Blev ingen träning i morse. Klockan ringde klockan 6 och jag skulle gå upp när jag kom på att mina löparskor inte var hemma. Det sög riktigt! Hade varit skönt att få träna i morse!
Idag ska jag på föreläsning och sen träffa Madde. Måste hoppa ini duschen nu så att jag hinner bli färdig :)

Jag förstår dig!
En sak jag har lärt mig under de senaste åren eller de senaste två åren är att man inte ska ta så mycket skit. Allt man gör är inte bara ens fel. Och när man inser att något är väldigt fel är det dags att lämna. Det är svårt och många tårar kommer att fällas, tårar av smärta och när det är över så de ända tårarna man kommer att fälla är tårar av glädje. Glädje och lycka är något alla ska få känna!

Duschen kallar!!


Vår helg i Säfsen

Helgen är över, och så är måndagen också. Jag och Filip har haft en helt underbar helg tillsammans, iaf från min synvinkel. Bara en massa mys och vi koppla bort allt här hemma. Skönt!
När vi kom upp vid fyra halv fem på eftermiddagen gick vi först ner till Säfssjön tror jag det heter. Efter det laddade vi upp med vitlöksbröd och räkor och vitt vin :) MYYYS!



Här är Filip väldigt glad ;) Han slipper köra mer haha.



Dessa två bilderna är vid sjön. Finnt eller hur :)


Andra dagen var vi ute och gick i skogen. En slinga som skulle vara 6 km men slutade på 9,28 km haha. Den rundan var ganska intressant. Mycket vatten och sumpmark, så vi kom inte hem torra direkt :P Men kul var det iaf :) Och fint det också! Sen på kvällen blev det middag. Mycket god middag måste jag påstå och Filip tog en bild på mig efter maten när vi satt och tog en drink. Ser inte så pigg ut men jaa :P
 
Vandringen

Filip när vi sitter och äter

Eldstaden och jag när vi sitter och dricker lite efter maten :)


På lördagen gick vi till Säfsenbys kyrka. En mycket fin sådan! Sen tog vi det bara lugnt. Åt middag och tog en drink igen och sen massa mys :)




Här kommer bilder på stugan och lite på hur stugan såg ut inuti!




Det har varit mysigt och välförtjänat att vara i Säfsen torsdag till söndag. Men nu kallar verkligheten igen. Imorgon är det skola som gäller och efter det ska jag träffa Madde i Malmö för en fika. Var hundra år sedan som vi sågs sist känns det som. Men imorgon blir det av och det kommer väl bli en massa skitsnack. Har ju en del att ta igen antar jag :)

Nu ska jag faktiskt bädda ner mig. Tänkte jag skulle upp tidigt imorgon och träna innan skolan börjar :)

God natt alla!


Idag köpte jag en juicepress. Sjukt gott b...

dsc00766 (MMS)

Idag köpte jag en juicepress. Sjukt gott blir det.


Selma har iaf saknar mig lite tror jag. Ha...

dsc00764 (MMS)

Selma har iaf saknar mig lite tror jag. Haha. Här ligger hon i en utav pina konstiga sovstilar bredvid mig i sängen. Min söta lilla bebis!


Det känns underligt. Han är inte här och v...

Det känns underligt. Han är inte här och värmer mig....


Idag har vi ätit pannkakor till lunch:-) h...

dsc00745 (MMS)

Idag har vi ätit pannkakor till lunch:-) här vänder jag dem i luften:-D en stolt sofhie! Haha. Om 50 minuter är det dags för middag. Gott ska det bli. Detta har varit en helt underbar helg. Verkligen en semester som behövdes iaf från min sida och att jag har fått dela denna helgen med hjärtat har varit helt underbart! Detta behövde vi verkligen. Tycker om dig så mycket filip! Glad att det är du och jag igen:-D massa kärlek till dig! <3<3<3


Säfsen är helt underbart. Idag har vi vari...

dsc00740 (MMS)

Säfsen är helt underbart. Idag har vi varit ute och gått i skogen. Haha det tar ganska intressant. Och nu sitter vi och njuter av en drink efter maten. Maten här är sjukt god. Jätte mätt är jag. Och drinken var också väldigt god. En drink som heter damernas äppelpaj. Smakar verkligen äppelpaj! En helt perfekt helg än så länge


Framme! Och filip är glad han slipper köra...

dsc00730 (MMS)

Framme! Och filip är glad han slipper köra mer. Haha. En annan sov halva vägen upp. Haha.


Nu är vi på vägarna. Eller det har vi vari...

dsc00727 (MMS)

Nu är vi på vägarna. Eller det har vi varit i två timmar nu snart. Har kommit en bit och vi beräknas vara framme till 15-16. Blev en stor frukost idag. Filip kom vid sju och vi åt frukost tillsammans. Blev äggmacka med kaviar, smootie och en kopp kaffe. Jätte mätta blev vi:-) ikväll när vi kommer fram blir det räkor och vin! Gott! Nu ska jag sova lite medans filip kör. Ibland är det sjukt bra att inte ha körkort:-P


Selma gillar min nyinköpta korg i hallen. ...

dsc00726 (MMS)

Selma gillar min nyinköpta korg i hallen. Här har hon vält ner den och lagt sig i den tillsammans med tidningarna som ska ligga där. Haha.


ÄNTLIGEN!!

Igår var vi ju som sagt och shoppa loss i Lund. Blev en hel del pengar som spenderades faktiskt.. När jag kom hem letade jag upp alla kvitto och räknade ihoppa. Ca 3600 kr fattigare är jag nu. Ångesten kom först igår när jag skulle packa upp mina saker. Men sen släppte det lika fort för jag har ju faktiskt inte kunnat unna mig något under hela sommaren så detta var liksom för sommaren. :) blev en ny väska från Bozzini eller hur det stavas, kofta, en långarmad vit tröja, en svart kortarmad tröja med mönster på, vita Converse skor, italienskt nymalt kaffe, halsduk, underkläder, skrivblock, kalender, 4 böcker, en korg att ha i hallen för alla tidningar och papper som ska slängas, strumpor och sist men absolut inte minst två flaskor vin. Så det blev en del nya saker igår :)

Idag är det skola, ÄNTLIGEN!! Jag har faktiskt längtat en hel del. Och skönt ska det bli att börja igen. Få lite rutin på dagen kan man ju säga. Sen ikväll blir det möte på nya gymmet och sen efter det ska jag hem och packa! :) För imorgon bär det av :)

Liten del av allt jag fick med mig från lund igår :P



Gårdagens del av inköp. Gubba byxor och vit tröja och vita converse:-) kavajen inhandlades tidigare i veckan. Blev det inte bra? Haha. Ingen bra bild men jaaa...

RSS 2.0

Väder Landskrona