Onsdag

Lillördag!! Det spelar dock inte någon större roll för mig att det är lillördag idag. Bara vanlig rutin. Vakna, plugga, simskola, äta och sova. Vanlig onsdag. Det enda som bekymrar mig nu är att jag inte riktigt vet vad jag ska göra för roligt på simskolan idag. Känns som om det är aningen tråkigt där nu för barnen. Har ni några tips så får ni gärna skriva dem här :) Det står nämligen heeeelt still just nu..

Har dessutom börjat så smått på min projektplat till examensarbetet. Jag vet vad jag ska skriva om och hur jag ska gå till väga men jag vet inte rikigt hur jag ska uttrycka det på papper liksom. Det ska dessutom vara problemfrågor som ska skrivas! Men jag är på väg iaf om man säger så..

Igår målade jag fuktskydd i fönsterkarmen :) Dutti ja´é! ;) haha. Tänkte jag skulle försöka hitta färgen här hemma nu så jag kan måla första lagret med färg :)

Badrummet börjar lida mot sitt slut känner jag.. Hoppas dem andra också känner så :P Om jag förstått det rätt så kommer rörmockaren hit idag igen och ska kopla in allt vatten, vilket innebär att vasken kommer på plats idag :) Sen skulle svärfar komma hit och fixa med elen, vilket innebär att vi kommer få lamporna på plats tror jag :S huum! Så det är vad som komma skall idag. Sen ska alla grejer upp här hemma... Jag tycker det ska bli så jääävla skönt med ett badrum igen.. EGEN DUSCH, EGEN TOALETT!! MOOOOOORGON DUSCH!!! Så skönt! haha..

Nää nu har jag inte tid att sitta här mer utan nu måste jag måla och kanske hinna med att sätta ihop spegelskåpet! :)

Ett öre för dina tankar

Skriv precis vad du känner för:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Vill gärna veta din blogg, Tack!

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0