Helvetes veckorna

Ojoj... nu var det längesedan jag skrev igen.. men men... nu har jag lite att berätta iaf.
Veckan har varit rent ut sagt förjävlig... Saker har hänt som inte många får uppleva inom förskoleverksamheten, och givet vis har det hänt mig, efter fyra veckors jobb. Men nu är jag en erfarenhet rikare så jag måste se lite positivt i det hela. Men gårdagen var hemsk. Jag tror att bara mina kollegor förstår vad jag har gått igenom de senaste veckorna och jag är evigt tacksam för deras stöd. Igår brast allt ut. Jag var totalt förstörd, stortjöt inför rektorerna och mina kollegor. Haha.. men men.. Vi får se hur måndagen blir. Men jag ska säga er att i natt är första natten på länge som jag har sovit gott och lämnat jobbet helt. Det var skönt! Efter mitt lipande och efter jobb åkte jag och syster till netonnet i hbg. Där införskaffade jag mig en systemkamera! Jag kände att jag var värd det efter de senaste veckorna. Och jag är totalt förälskad i den :) Så fina bilder man kan ta med den och som man kan göra om bilderna med den :) Det är skitkul :) Jag har tagit över trehundra bilder sedan igårkväll och tro mig, Filip är nog ganska trött på den där kameran :P haha...Idag ska vi ha hit lite folk :) Blir kräftor och grillning, och jag skiter totalt i att vädret är kasst, vi kommer ha sjukt trevligt ändå har jag bestämt mig för :)

Nu är det 17 dagar sedan jag uppdaterade s...

Nu är det 17 dagar sedan jag uppdaterade sist..det är kasst av mig.. Och nu fick jag en liten spark i röven av Kajsa som sa att jag var kass på att uppdatera:-P haha. Men under de senaste veckorna har det hänt så mycket. Bra som dåliga saker. Jag trivs jättebra på mitt nya jobb, ibland trivs jag lite mindre men det är väll så på ett jobb. Tre veckor har jag varit där nu. Och jag ska säga dig, det är sjukt vad tiden går fort. Såhär fort har det aldrig gått när jag har varit på praktik. Aja det är väll för att jag faktiskt tycker det är sjukt kul:-) idag har jag fått ta ledigt från jobb. Var tvungen att åka in till körskolan och ha något som kallas riskt ettan. Föreläsning om drogor och alkohol typ. Efter körskolan ska jag hem och börja baka:-) nice! Imorgon ska vi till filips föräldrar på kräftskiva och nina frågade om jag ville baka muffins till detta tillfälle så visst kunde jag det:-) inga problem:-) var längesedan jag bakade sist så det ska bli kul idag:-) annars idag ska jag bara ta det jävligt lugnt.. Är ganska trött om helgerna nu för tiden, nu när man börjat jobba på heltid. Men jag hoppas på att snart komma in i det också.. Annars har det inte hänt så mycket.. Och jag lovar, kanske, att jag ska uppdatera mer:-) är det ok kajsa?:-P


Andra dagen på nya jobbet är gjord.. Jag l...

Andra dagen på nya jobbet är gjord.. Jag ligger redan i sängen och börjar bli lite småtrött... Har öppningen imorgon så ska upp kvart över fyra är det tänkt... Tidigt! Men men.. Annars har det gått bra:-) lite stressigt... För lite personal och sjukt jävla många barn! Men det har gått ann kan man väll säga.. Ville bara uppdatera lite.. Nu ska jag sova.. Godnatt!


RSS 2.0

Väder Landskrona