Veckans sista vardag idag.. Sista simskole...

Veckans sista vardag idag.. Sista simskoledagen. Sista vardagen som sommararbetare. Nervöst inför måndag.. Börjar jobba som förskollärare på heltid. Shit. Nu är det snart verklighet. Helgen ska vara ganska lugn.. Idag blir det resturangbesök med älskling. Han går på semester idag den jävlen;-) vissa ska ha det bra:-P sen imorgon kommer hans föräldrar hit på kaffe och bullar:-) sen ska vi eventuellt på filips systers och mans grillfest på kvällen. Söndag kommer mamma och hämtar mig tidigt och vi ska hem till mormor och morfar och klippa gräset sen ska vi till väla och ikea:-) nice:-P nää nu kan jag inte sitta här och skriva mer.. Dags för frukost:-)


det är torsdag idag.. Sista dagen imorgon ...

mms_img72574 (MMS)

det är torsdag idag.. Sista dagen imorgon som simskoletränare... Känns konstigt.. Och jag är jättenervös inför måndag... Suck... Liiivet..


Min stjärna vill inte gå upp:-P

mms_img13148 (MMS)

Min stjärna vill inte gå upp:-P


Lexxi har fått hemmagjord leksak idag:-) d...

mms_img18437 (MMS)

Lexxi har fått hemmagjord leksak idag:-) den är uppskattad kan jag tala om.:-) hoppas nu att hon håller sig sysselsatt imorgon med denna:-P kanske ska tala om att där är på "locket" ett stort hål rakt igenom och sen i plattan under är där flera hål som inte går rakt igenom som vi lagt godis i. Locket går att snurra på vilket gör att hon får kämpa lite för att få godis:-) filips gamla databord är bra att ha kvar;-)


Kvällspromenad med lexxi nu.. Underbart vä...

mms_img13732 (MMS)

Kvällspromenad med lexxi nu.. Underbart väder:-D


Helgen är över igen. Tycker att helgerna g...

mms_img71135 (MMS)

Helgen är över igen. Tycker att helgerna går för fort.. Men hur många är det inte som säger det? Så det var ju inget nytt.. Helgen har varit lugn. Fredags var mamma och pappa här och åt och drack gott.. Lördags gick vi upp tidigt då danmark och tivoli stod på schemat... Tjugo i elva tog vi tåget med filips familj. Hemma igen elva timmar senare:-) det var kul och mysigt.. Idag var vi på dop för wiliam, sara och jonas son. Dessvärre kunde vi inte stanna då lexxi var hemma själv. Nu står filip i duschen och snart slka vi göra mat.. Lexxi bara växer och växer.. Går för fort det också.. Detta fotot tog jag för några veckor sedan.. Och nu är hon lite större.. Har kommit på att jag inte tar så många foto.. Får börja göra det:-) det är tre veckor tills jag börjar jobba och jag tycker det ska bli skitkul.. Men jag är så nervös.. Inskolningar och grejer liksom.. Ojojoj.. Aja det löser sig:-) nu ska jag börja göra mat.. Pok


Kolla vad jag vaknar till varje morgon nu:...

mms_img39246 (MMS)

Kolla vad jag vaknar till varje morgon nu:-) eller jaa det har hänt tre eller fyra morrnar:-) lilla selma ligger på mitt nattduksbord:-) det har inte hänt sedan hon var liten... Min gulleplutt.. Kanske tycker hon om mig igen efter att jag tog hem en jobbig, nafsande valp:-S haha. Idag är ingen bra dag.. Känner mig lite smått kass och jag är sjukt trött.. Min hund har numera för vana att hålla låda direkt när filip lämnar huset.. Och därför får jag ingen sömn från klockan sex:-( ajaa träning till jag borjar jobba på förskolan.. Men fyyyy vad jag är trött! Suck! Nää dags att packa väskan.. Snart simskola...


Här har vi lexxi efter att hon hade lekt m...

img_4277 (MMS)

Här har vi lexxi efter att hon hade lekt med vattenspridaren här om dagen:-D


RSS 2.0

Väder Landskrona