Shopping-Sofhie har varit i full fart igen....

ja, vad ska jag säga. VI HAR KÖPT HUS!! Jag måååååste! Men jag är duktig nog och väntar till rean har börjat iaf :) Idag blev det en sväng in om jysk. Blev nytt soffbord, avlastningsbänk till hallen, spegel till hallen och en kökspall. Snart har vi allt det viktiga :) Jag är såååå nöjd. Vi samlar allt nytt i "Rummet-som-Gud-glömde" och jag vill bara packa upp och titta på våra nya möbler. Men icke sa nicke. Förhoppningsvis kan vi börja packa upp i mitten av september, beroende på om säljaren tillåter att vi kommer till lite tidigare till att fixa lite saker. Dem har sagt att det är ok, men dem kan ju ändra sig precis när som helst. Behöver jag säga en gång till att jag LÄNGTAR!! Jag vill ha huset nuuuu, nu,nu,nu!!! inte imorgon, Inte om en månad, inte om några veckor, inte om några timmar, NUUUUU! Haha, jag är löjlig jag vet. Men vet man att något kommer att hända som man har längtat efter så längtar man ännu mer ju närmare man kommer.
Här kommer bilder på det vi köpte idag :)

37 dagar kvar

Det börjar närma sig men det känns ändå som en hel evighet tills det är dags att flytta. Och vi har mycket kvar att göra. Helst hade jag velat ha huset nu, nu som imorgon. Och inte om 37 dagar. Aja, det är väll bara att vänta ut det. Men skönt ska det bli att komma dit. Komma dit där ingen som vi känner bor, som vi knappt visste fanns på kartan. Haha. Jag går hemma och väntar och väntar på att det ska bli dags.. Aja, rätt som det är står vi där med vårt hus och ha MASSOR att packa upp :)
Kan tala om att änn så länge har vi skaffat oss en till soffa, större soffa. Hörnsoffa :) Jättefin är det. Sen har vi skaffat oss en ny tv-bänk men vi fattas en så vi får fortsätta leta :) Idag har jag varit och köpt nytt tyg till mina matbordsstolar. Lexxi bet ju sönder två av fyra stolar så jag måste byta ut tyget. Men vilket slit det är! Vad har jag gett mig in på undrar jag. Aja Det blir säkert bra. Filip är i Halmstad denna helgen så jag har passat på att leva hemma hos mamma och pappa nu hela dagen ;) Lexxi är såklart också med, men hon bara slöar!
Jag började jobba igen efter tre veckors semester! Rena himmelriket! Jag är nog ingen människa som klarar av att vara på semester. Sista veckan hade jag kunnat döda alltså. Stackars Filip fick stå ut med mycket. Men nu är jag på bättre humör :) Ny kollega på jobb som lyfter stället på något sätt. Kreativ och nytänkande. I LIKE!! Bara en som inte riktigt passar in. men ja, så är det väll överallt. Man kan ju inte fungera bra med alla...

nää nu ska jag fortsätta med min jääädrans stol :)
Trevlig lördagskväll med er:)


konstig dag

Ja, trots att det är semester känner jag att det är tufft som fan. kanske är det för att jag är hemma själv som det känns extra jobbigt? Men det är ju knappast så att jag orkar ta tag i något. Jag borde plugga, jag borde städa, jag borde tvätta, jag borde göra ganska mycket. Idag är en dag då livet inte känns piss men orättvist. Jag är världens lyckligaste just nu egentligen. Jag och Filip har ett underbart förhållande, roligt och utmanande ibland (vi båda har dessutom slutat med nikotin sedan i söndag, så det är visst utmanande ;) ), Jag och Filip flyttar till VÅRT EGET hus den 1 oktober :), vi har Lexxi och vi har Selma, våra helt underbara djur :) Vi har våra helt underbara vänner och våra familjer :) Vi ska gifta oss snart. Allt bara flyter på. Men en dag som denna, då mensen sätter fart ordentligt med en sjuhelvetes mensvärk blir man inget annat än trött och hängig och känslosam. Haha, fast inget slog dagen igår. Mensvärk och en massa tjejfilmer, vilket innebar en jävla massa bölande.. Vilken semester va? haha. Jag borde inte klaga, det gör jag inte egentligen heller. jag har det jävligt bra, det är bara en sån dag idag då det känns som om något saknas... Plus att allt detta händer utan den som skulle stått bredvid och upplevt det tillsammans med oss...

nää, nu är det dags att rycka upp sig och åka till banken :)

RSS 2.0

Väder Landskrona