Nya bloggen

Ny blogg 
sofhieandersson.bloggplatsen.se
 välkomna;)

Skakis och yr

Då var tentan skriven. Fyra timmar satt jag där inne. Jag skrev på varje fråga. Är osäker på en men annars gick det förhoppningsvis bra. Vi får väll se. Just nu är jag aldeles skakis och yr. Yrsel har kommit och gått nu under en tid. Antagligen stressrelaterat igen. Just nu känner jag bara att det är tur jag sitter ner iaf.
Imorgon blir det jobb igen. Dock känner jag inte för det utan vill vara ledig nu i fyra veckor. Det hade varit nice:)
Nä nu kör tåget igen! Hem till mamma och syrran, fika sen ska jag och lexxi hem till Selma igen:) ikväll har vi huset för oss själva:) nice!!


Morgondagen

Ja, då var snart morgondagen här. Vilket innebär tenta. SALSTENTA dessutom. Jag avskyr SALSTENTA. Men känner mig ganska redo ändå. Inte för att jag har pluggat så mycket men denna kursen har gett mig mer än vad den andra no kursen gjorde. Känns som att jag kan mer liksom. Det kommer säkert gå bra. Eller hur?:S
Men det jag är mest nervös över är att jag ska köra till Malmö imorgon. Hoppas det inte blir blixthalka bara. Avskyr att köra när det är halt, mörkt eller regnar. Det är läskigt.
Innan tentan ska jag hem till mamma och lämna lexxi och äta frukost.
Nu ska jag försöka sova åtminstone. Godnatt!


Mys med hus:)


Då var det dags igen.

Jag har inte skrivit här sedan innan vi flyttade. Lite dåligt stil faktiskt;). Men nu är det dags igen då då. 
ja, jag och Filip flyttade till hus förste oktober:) vi bor numera i östra Ljungby som ligger utanför Klippan. Än så länge trivs vi jättebra:) här är sååå fint!!! Naturen runt om är underbar ju:) vi flyttade ifrån vänner och familj, men det tar faktiskt bara 35 minuter att köra så det är ju inte hur långt som helst:)
Huset är stort, sju rum, två toaletter och ett helt underbart kök:) altan har vi också som för tillfälligt är väldigt kallt. Haha. Men iaf, sju rum är lite svårt för två personer att möblera. Så här finne numera tre rum som bara står och väntar på något bättre. Det ena rummet ska visserligen bli gästrum inom snar framtid. Det ska tapetseras om och sådär. Men det händer så fort vi får pengar till det:) nu är det ju snart jul och en massa julklappar ska inhandlas och eftersom vi ska ha julen här hemma ska en massa mat också inhandlas! Julpyntat fick jag gjort igår. Men skit vilken skillnad. Jag menar, vi har ju inte tillräckligt med julpynt längre!! Har vi köpt ett för stort hus undrade jag igår;)  
Vad händer annars? Jo jag läser no på distans! Jätte tråkigt men måste göras. Jag har börjat pendla igen:) 
ooo just det! Jag har blivit gudmor till en helt underbart söt liten kille:) Hanna och Johns son, oliwer! Vi var på dopet i helgen. Han fixa det galanT. Han bara skratta när prästen öste vatten på han:) fina fina oliwer!!
nu är det bara 6 månader kvar tills vi ska gifta oss. Börjar ju brinna i knutarna tycker jag. får kanske börja att planera:)
 
 

RSS 2.0

Väder Landskrona