Nyår.. Då var det dags igen. Haha. Igår vart det förfesten till festen idag. Blev dock en del, sitter nu och är nästan lite skakig om händerna. Men men, det är ju bara nyår en gång om året. Idag blir det hem till Hanna och hennes sambo, Helena och Kim kommer också dit och två till. Äta gott och dricka drinkar och sen ska vi snurra på golvet inne på strand. Trevligt värre.
Igår mötte jag först upp Marielle på Speakers. Drack två glas vin där och sen gick vi vidare hem till Martin tror jag han heter och fortsatte att dricka där. Vid 2 traska vi hemåt och nu har jag vaknat till liv igen. Typ..

Igår när jag och Marielle pratade så kom det upp en del saker som fick mig att inse en sak. Och det gjorde att jag tig ett beslut om att vara singel och leva livet. Jag drass mer till singellivet än vad jag drass till han. Och så ska det ju inte vara, så igår bestämde jag mig för att enbart vara single och inte vara singel men träffar någon och bara han typ. Jag trivs som singel nu. Väldigt bra!

Så, 2010 börjar jag med att vara singel och glad. Jag ska börja träna ordentligt igen och äta sunt och sluta röka. Förändring people FÖRÄNDRING!

Denna stan är på tok för liten för mig känner jag. Sticker jag ut näsan så vet alla det inom fem minuter. Heeelt sjukt. Man kan inte röra sig i stan utan att alla ska få reda på det. Haha. Skrattretande. Vissa kan tycka att det är smikrande, men det tycker ju inte jag. haha. Vet inte hur jag ska tycka :P Men men. Som mamma sa, det är så överallt. Gäller bara att välja sitt umgänge!

Dagen har inte tillfört så mycket. Bara mys och vänner. Och det har faktiskt varit jävligt skönt för en gångs skull. Att ha sovmorgon och inte behöva göra ett skit. Borde egentligen göra uppsatsen, men som jag sagt så många gånger förr, jag jobbar bäst under press. Så varför skulle detta vara ett undantag?

Imorgon blir det shopping med mamma, kvällen kan bli intressant. Återstå att se. Annars inget annat kul att berätta idag. Bara förvirrad men det var väll ingen överraskning :P haha..

Nu ska jag fortsätta kolla på filmen When a man loves a women fruktansvärt bra!

En sak till som jag har funderat över och det är när jag hittar något som inte borde vara där. Ett nummer i en telefon. Blir jag förvånad? Inte längre. Vet bara inte hur jag ska reagera...

Asså livet är bara för bra ibland. Och jag blir bara yrare och yrare och jag kan liksom inte säga nej? Vad är det för fel på mig? haha det är ett stort fel på mig men I LIKE IT!

Jag läääängtar sååå till jag får en sovmorgon. Och den sovmorgonen kommer att inträffa IMORGON!! Sååååå jävla gott! Helgen har varit allmänt jobbig. Skuldkänslor blandat med trötthet blir ett rent helvete. Men i natt somnade jag verkligen. Jag sov gott. Trotts att jag saknade efter ett samtal, få höra rösten. Även om jag var arg. Men det blev inte så. Idag blev det praktik. "Råkade" försova mig idag.. JAg orkade verkligen inte gå upp klockan fem idag. Så gick upp en timme senare typ.. Man får ibland, visst? Det är ju inte så att jag kommer göra det sen när jag jobbar påpå förskolan sen när jag har gått ut liksom.

Min gran barran nått så in i helvete :P Haha.. Så när mamma och pappa kom igår så frågade dem om jag inte vattna den? OJ! Haha.. har jag ju glömt :P Så nu vågar jag inte röra den för då faller nog alla barr av :P Och som jag längtar tills allt detta skitet ska ner. Dagen efter nyår ska jag plocka ner alla jävla julsaker! Punkt slut..

Nu, middag!

Så då var julen också över. Skulle ju egentligen ha fest igår men blev inte så. Det dock rätt tuft på julafton :) Först vart jag hemma hos farmor och farfar där jag och Maria, min farster, delade på två flaskor vin. GOTT! Så där satt vi och åt skratta och hade allmänt trevligt. Tiden gick fort så in i helvete och sen var det dags att gå hem till mamma som hade jobbat hela kvällen. Där öppnade vi julklapparna och åt julgodis. Och så sliten jag blev! Sjukt trött.. Så fick jag sms som fråga om jag ville hänga med ut. OCh jag bara tänkte NEEJ! Men så blev det givetvis inte såklart. När julklapparna var öppna och mamma och pappa skulle gå och lägga sig skulle jag traska hem och då ringde jag ett samtal och efter att ha lämnat julklapparna, bättrat på sminket och tappat upp lite vin i en flaska så var jag hos David. Trevligt värre. Vid halv ett åkte vi ner i stan till någon Johan. Där spelades det klädpingis:P Och jag förlorade ju såklart, fast det göööör inget :) Så farligt vart det ju inte. Sen var det dags att sova och jag kom dock inte hem så fick sova borta... Så när jag vaknade vid åtta och började traska hem igen så gick jag och funderade på om jag verkligen skulle ha festen eller inte. Kände mig dööö kass. Och så blev det. Jag ställde in den. Orkade inte och mådde skit! Man kan inte göra allt här i livet. Och det är rätt skönt att jag inte gick ut ändå för jag ska ju börja jobba nu om en timme typ :S Och imorgon också. Suck, men det är pengar, eller hur?

Nää.. Frukost står det på schemat nu...

Och förresten, fick massor av fina julklappar :)


Jag bryr mig inte längre hur detta kommer tolkas och inte tolkas. Jag blev ombedd att inte skriva något men varför inte? Jag skriver det ju inte rakt ut. Iaf, natten har varit jävligt svår...Kunde verkligen inte sova. Vakna gång på gång och kollade på telefonen. Till sist stängde jag av den och då kunde jag hålla ögonen stängda två timmar iaf, men sen satte jag igång den igen och då hade jag fem missade samtal från en och samma person. Undrar vad det var som var så viktigt. Efter det var det ju helt meningslöst att försöka somna. Låg bara och vred och vände mig. Vad är det för fel på mig? Jag känner inte samma som innan, det är helt anorlunda, det känns. Men varför kan jag inte sova längre?

Julafton idag :) Juldagen imorgon vilket innebär att jag ska fira jul med lite kompisar här uppe! Trevligt värre :)

Nu ska jag göra vid i garderoben..

sitter hemma hos mamma och pappa nu.. Jag och syrran har bakat julgodis :) Mozartkulor och knäck :) Första gången i mitt liv som jag gör knäck själv och jag lyckades PERFEKT med dem! Helt jävla underbart :P Jag är mästare på att baka knäck.. Haha pappa kom och sa att det var svårt, men jaaag fixa :) LOOOOVE IT!

Om ni frågar mig om jag tycker att det känns som julafton imorgon kommer jag svara NEJ! Jag har haft full rulle ända in i det sista. Har varit på praktik idag med, tidig morgon men gick hem tidigt också. Ringde ett samtal i morse också då jag saknar min tidning och kofta men får väll se vad som händer med det. Lär ju inte få dem mer än på posten. Så är det inte skickat inom en vecka så lär jag ringa igen vill jag ju lova.!

Igår tog jag en tur med Emma ute i snön. :) kul! Och nu håller snön på att försvinnan igen :S Köpte nya stövlar idag också ;) Så nu kan jag gå ut i snygga stövlar utan att det läcker in vatten och utan att jag kommer frysa om fötterna :P haha. Imorgon blir det ingen sovmorgon heller då jag ska upp och tvätta :( Och städa.. Har fortfarande inte fått städat än då jag sover om dagarna och ligger vaken hela nätterna. Vaknar varje timme och kollar på mobilen av någon anledning. Jag tror det är dags att börja stänga av mobilen igen. Så kanske jag kan sova lugnt om nätterna igen. Suck!!!

Nu ska jag softa i soffan hos mamma och pappa.. mamma jobbar dock. Men mys ändå.!
Hinner jag inte skriva imorgon så önskar jag er alla en riktigt God Jul :)





Jag mår bra. Faktiskt. Det gör inget om det inte blir som jag hade hoppats och det kommer vara tungt ibland, men jag mår bra! Och jag kommer fixa detta galant, bättre än så många gånger annars! Jag vet hur jag ska hantera detta nu och jag har underbara människor runt mig som gör mig glad, som hjälpt mig.

Ville bara att någon skulle förstå...


har inte så mycket att säga idag. Har precis kommit hem från praktiken. Vart inte många barn alls så jag fick gå hem vid elva :) Och nu sitter jag här :( Ska snart städa hade jag tänkt och kanske baka pepparkakor till den 25 :S Nyår ser jag faktiskt fram emot nu. Ska fira med vänner från högstadiet och så några nya människor om jag har förstått det rätt :) Trevligt värre att träffa nya människor. Det behöver jag nu, verkligen.

Nu ska jag vila huvudet ett tag innan städet börjar...

en klump i mitt hjärta

Tillbaka till verkligheten där sömn inte existerar och saknad är det enda jag känner. Det kändes bättre innan men sen var jag dum nog att fråga....

Jag känner inte så mycket faktiskt. Trodde det skulle vara värre men det är det faktiskt inte. Skönt.

Har precis ätit grönsakssoppa :) Mycket gott var det. Är dock djävulskt mätt nu :S Och sliten fortfarande.. suck. Kanske man håller på att bli sjuk nu innan jul? Hum.. Kände mig aningen illamående innan idag plus att jag har sovit bort hela dagen :S WTF! Inget bra alls.. Men imorgon blir det annat. Imorgon blir det praktik!

Skulle egentligen på praktik idag. Men fick sovit jääävligt dåligt i natt så när klockan ringde på halv sex så hade jag typ bara sovit en och en halv timme. Mindre roligt. Så idag blir det bara städ och förberedelser för imogon då jag ska på praktiken. Kanske ska ta tag i träningen idag? Värt att fundera över faktiskt... Nää.. dags att gå..

let me go and don´t look back!

Det är alltid spännande att kolla kameran efter en fest. Jag lämnade bort min kamera och idag när jag fick tillbaka den vart där massor av bilder och knappt någon på mig :P haha Aja kul vart det iaf!

     

Sen kommer vi till när jag tappar kontrollen över kameran och de andra har kul med den elelr nått :) Förutom David som hade deckat ;) Haha, flåååt!! Men så kul att du säger att vi skulle göra någon skandal med mig och så är det jag som står på bena hela kvällen lång :P haha! Bara tvungen att nämna det :)

         

Här avslutades kvällens/nattens bilder. Fast kvällen fortsatte inne på Olivers ett litet tag sen hem till personen som vi var hos från början och efterfesta. :) David låg kvar på sin plats!! Haha jaa David, du kommer få höra detta LÄÄÄÄÄÄNGE!!! ;)


Så ja, då var den kvällen över också. Idag mår jag, nu, relativt bra. Är hungrig bara men jaa, går ju att ordna :) Igår skulle vi egentligen inte gått ut, men det blev faktiskt en sväng in på Olivers av någon anledning :P haha. Var inte där så länge, och jag fick gratis inträde :) Efter den lilla stunden vi var inne på Olivers så gick vi tillbaka till festen för att efterfesta lite. Trevligt värre! Satt dock mest i telefon men så är det. När jag kom ut efter att ha suttit i telefonm GANSKA länge så ligger Emma också deckad i sängen, tillsammans med David som decka sju år innan typ :P haha. Så det vart ju bara till att ruska om Emma och säga till henne att det nog var time to go :P Idag ska jag till Kristianstad på släktkalas. Trevligt värre. Var ett tag sedan vi var där uppe och idag är det bara jag och pappa som ska upp där. Mamma jobbar och syrran skulle något, vet inte vad. Men det ska bli trevligt iaf :) Imorgon blir det en sväng ner till Malmö igen om man vågar det vill säga. Fastnade ju i Malmö igår, men men. Försöka kan man :) Kommer jag inte hem så gör jag inte...Nu, soffan och VATTEN!!

Sitter hos emma nu.. har precis fått i mig lite gott :) Och nu är hon nere och köper cigg så jag tänkte passa på att visa min klädsel idag :)



Sen har vi ju Emma som inte är riktigt klar än :P haha så vem är snyggast än så länge ;) haha


Snart bär det av mot nästa där David och några andra sitter om jag har förstått det rätt... Fick ju övertalat David till att festa idag så vi får ju sällskapa dem ikväll :) Helt ok!!

Hoppas ni alla får en underbar fredag.. det kommer förhoppningsvis jag att få :)


Mina nya skor är sjuuuu mil höga.. jag svär! Jag blir suuuper lång i dem. Haha hämtade dem idag när jag var nere i stan och handlade julklapp till Emma och vin till ikväll. Så på dagens ordning står det god mat och dricka med sällskap :) Blir kanske att vi drar ihop oss med David och hans sällskap. Hade ju varit trevligt kanske. Men en utgång? njaea vet ej. Återstår att se :) Köpte en ny tröja idag också. fast vet inte om jag ska ha den än.. återstår att se :) Känner att jag kanske vill ha något mer uringat ikväll :) Då jag köpte ett nytt halsband också som nästan kräver uringat idag :) Plus att jag kanske, KANSKE ska ha mina nya porriga, dock kalla skor idag :) I LOOOVE my shoooes!!



Nää, nu ska jag göra mig klar, och kanske ta mig ett glas innan jag ska gå :O OJOJ. vi får väll la se :)

Bring it on, bitch!

Jag kommer inte tycka synd om dig, jag kommer inte visa någon sympati. För det var mitt liv du gjorde till ett helvete. Jag är glad idag att han och jag kan vara vänner, för varför gå runt och vara arg på fel människa. Haha, och du.. haha duuu ville träffas! XD jag skulle ALDRIG göra något sådant för att få det jag vill ha och se andra gå in i en svart dimma. Jag var faktiskt glad för er skull, verkligen. Iaf fram tills i morse. Fråga han själv, jag har sagt det till han. Men nu, haha! Haha tillåt mig skratta... Han skrev: Men det är kul att vi kan vara vänner:-) Och jag håller med, men som jag sa till han, jag kommer aldrig stryka jämt med henne!

Ni märker säkert nu att jag är arg, eller snarare sitter jag och skrattar. Samtidigt som jag är ledsen för att jag litade på en person som jag egentligen inte skulle ha gjort. Han varnade mig, jag tog inte varningen. Min mamma varnade mig och sa att jag skulle "bryta kontakten för hon drar en penna med dig!" Men jag litade på henne, ack så dumt. Jag tror inte att jag och han hade gått vidare tillsammans nu ändå, verkligen inte. Men det tar ändå att få veta att personen som hela tiden sa att det känns skönt att prata med någon som vet hur det är och blablabla.! Haha, OMG! Jag är en dum blondin!

Nu ska jag ner i stan. Kolla läget lite och köpa mig lite vin :) har precis kommit hem från skolan efter typ tre timmar :S men men..bye bye

Det sjuka är att jag litade på den jävla fucking människan.. Inte han utan hon. Har idag fått reda på att det drogs en sån jääävla historia då. Till hennes fördel, och så skriver hon så mycket om att hon är ledsen för att hon har sårat hit och dit. Jävla skit snack! Så jävla falskt, hur i helvete kan man leva med sig själv på det viset? Fy faan..

Jaa idag är det då skola. Vaknade lite tidigare än vanligt av ett samtal. Ringde personen i går natt och nu fick jag igen det ;) haha. Men det vart ett långt och trevligt samtal för en gångs skull. Inga känslor emellan men jag har saknat som vän liksom. Ibland finns det personen som man tycker om att prata med, som inte riktigt alltid förstår men ändå försöker liksom.. Det vart skönt..

Jag vill verkligen inte till skolan idag.. Har annat att göra..
Men, jag får väll ta mig i kragen och ta mig till skolan antar jag..


Been there done that!

Är du redo att bli sårad igen?


I tisdags var den en person som sa att det skulle snöa dagen efter hur mycket som helst. Jag trodde inte riktigt på det men vilken smäll jag fick på mina fingrar :P haha. Kom ju massor av snö igår.


Detta är då första bilden jag togpå min balkong efter att jag vaknade upp för att kolla ut och inser att det är helt vitt överallt :P
 

Sen tog jag denna, då är där plötsligt mycket mer snö, detta var innan jag gick och la mig :)



Och nu i morse när jag gick upp tog jag denna bilden. MASSOR av snö :P Så jag måste ju erkänna att han hade rätt och jag fel :P haha.. Men men, nästa gång ska jag tro på vad som sägs :) LOOOVAR!




Idag blir det skola sen jobb och sist möte på jobb antar jag att det skulle blir :S Så blir en sen kväll..

Nu måste jag springa bort till bussen för att hinna i tid till tåget.

JAG VILL ÅKA PULKA!!

idag var den första dagen på väldigt länge som jag har varit ledig hela dagen. Annars har jag bara jobbat eller gått i skolan. Men idag vaknade jag halv tolv och sedan dess har jag inte gjort mycket alls.. Bara softat och smsat. och det är faktiskt jävligt skönt.. Men sen nu så reste jag mig för att kolla ut. Shoooo där är snö över hela min balkong :O WTF!!haha. Men men, det var ju på tiden att snön kom. Hoppas nu bara att där är snö till julafon också...

Jag gjorde faktiskt det igår.. haha. Jag gick på bio själv :) Samtidigt som det vart rätt tråkigt så vart det jävligt skönt. Fick min egentid liksom. Vart ju dock inte direkt mycket folk på bion haha men jaa, det gick plus att det är billigt som student att gåå på bio:) Efter bion gick jag bort till busshållsplatsen och väntade. Fick skjuts hem igår :) Och idag har jag fått SOVMORGOOOON! Fyyyy vad skönt!
Idag blir det plugg, ner i stan och handla sen kanske baka ikväll med syrran.. Har inte så mycket mer att säga nu. Idag mår jag bra :)

Livet går verkligen upp och ner hela tiden. Att sova börjar igen bli svårt. Har så mycket i huvudet och det vill verkligen inte komma ut. Skolan känns bara för mycket just nu och allt annat också. Hur kunde det bli såhär? Suck. MEn så är ju livet, livet har sina perioder. Idag ville jag inte till skolan, verkligen inte. Jag ville vara hemma. När jag kom till skolan kändes det tungt. Tårarna var nära och jag kände mig tung. Ni vet reklamen om de barn som bär på en tung hemlighet och när trapporna går sönder när barnet går i trappan. Så tung kände jag mig idag. Suck..

Idag har jag ju som sagt varit i skolan. Har precis kommit hem så blev ingen lång stund där idag. Mamma kommer klockan 4, efter jobbet, och ska fika här :) Ikväll är jag egentligen sjukt sugen på bio. Man kanske ska åka på bio själv? Är det töntigt? För det hade varit jävligt skönt. :) Kanske ska jag göra så.. Värt att fundera över faktiskt...Isf blir det New moon :)

Nää, lägga mig på soffan och vila nacken och axlarna för fy vad ont jag har i dem och huvudet ska vi inte prata om. Har ofta, för ofta nu för tiden jävligt ont i huvudet. Är det stress? Inte fan vet jag, jag känner mig inte stressad men jag känner att allt som skall blir gjort. Men jag har alltid varit en person som rycker på axlarna och säger att det löser sig ändå, varför stressa? Suck. Men det är ju denna tiden på året...så är det ju bara.

Soffan!

Jag bär ett skal, vackert och starkt, men innanför skalet är det svart och fördärvat.


Asså jag blir så otroligt irriterad, för egentligen ingenting! Men jag kan inte låta bli. En viss person tro sig veta, men nä det vet du inte. Du vet faktiskt inte för allt handlar inte om er två. För längesedan vände jag er ryggen, och gick iväg och känner du att du har vunnit så visst, ta dig äran och känns så. Men den som faktiskt har vunnit det är jag, jag såg sanningen. Säg vad du vill om vad han säger till dig och så, men smsen kom till mig.. Suck, men det du kommentera handlade absolut inte om dig eller han. Så, snacka du om att du kan lita på han, men vad gör du då här? Och varför tror du jag skriver om han? Tillit var det ja..

Kvällen igår finns inte så mycket att säga om men det var fan inte rumsrent.. Haha, och jag ska ALDRIG mer göra om det, så snälla Madde, slå mig på fingrarna nästa gång är du snäll :P Inget sånt mer.. Och trött blev jag också i morse när jag gick upp. Kunde inte sova efter och det är sjukt jobbigt. Man borde bli trött och somna men icke Sofhie, hon blir pigg!

Idag blir det en massa plugg, trevligt värre. NOT!

Så nu, PLUGGA....kanske... ;)

Har även bestämt att jag ska ha ett jävligt bra 2010! Det ska bli helt underbart och inte helt fucked up som 2009. Pratade med mamma och pappa igår, haha. Och nu får jag inte längre komma hem med knäppa killar :P "Inte en sån knäppgök till är du snäll!" haha.. Jag looovar, denna gången ska jag bli mer försiktig.. När hon till och med säger att mitt ex sedan jag var 15 år, Micke, var bättre då är det kris vill jag ju lugnt påstå..Nä, försiktighet blir det framöver. Sen ska jag skärpa mig med skolan, igen :S Och jag ska spara pengar och hålla koll på ekonomin. Och jag ska måla om i lägenheten. Man kanske ska ta sig en tur utomlands också? Hade ju inte suttit heeelt fel. Kanske till och med själv, få rensa tankarna och bara njuta helt själv och må bra. Det hade varit jävligt nice faktiskt.. hum, kanske man borde? Det är väll inte helt fel att åka utomlands själv? Eller? Någon som provat? Tell me! 2010 ser bra ut :) visst?

Nää, som sagt, plugga!!

Då har jag nyss kommit hem igen.. Har jobbat och grejer. :) Dessutom har jag handlat polkagrisar och lalahjärtan att hänga i granen :) Mycket fiint.. så den 25/12 ska granen plundras och den som vill komma och hjälpa till är hjärtligt välkommen :) Vinglöggen ska också fram då :)

Annars idag har det inte hänt något spec än.. Vi får ju se vad resten av kvällen bär av så att säga..
Imorgon är det skola igen.. Och jag har fkt läst lite i boken som ska vara klarläst.. Duktiga sofhie.. Nu är det bara jätte mycket skola i huvudet så jag vet inte vad liksom.. Men det löser sig brukar dem ju säga :)
Har ont i huvudet kände jag nu :S hum!!

Nää, nu blir det att göra sig redo.. Hej svej!




"Jag är omöjlig att glömma men svår att komma ihåg."




Julpysselsmys :)

Jag har precis klätt min första gran :) Den är JÄTTE fiiiin! Tycker jag iaf :P

Fast ser ju så klart bätte ut här hemma än på bild..

Idag blir det mys i soffan.. En film ska igång och jag ska äta julkyckling :) Hoppas det blir gott..
Jobbade ju idag, helt mör i kroppen nu :S Segt.. Imorgon blir det jobb igen.. Segt men så är det ju, fina pengar sen :) Nästan så att man skulle korka upp vinglöggen idag :S Hum!! Hade ju varit rätt gott!

Bestämde igår med syrran att vi ska julbaka på onsdag.. trevligt värre..
nuu blir det duschen.. sen mat och sen mys :)

Ha de!


♥Det är bra nu.. Ok?


Tala om för mig om livet verkligen är såhär efter skolan??!

Så, då var denna dagen också som bortblåst.. Heeeelt borta.. Bara jobb och buss har stått på mitt schema idag.. Eller rättare sagt såhär stod det på mitt schema.. Gå upp klockan 5, åka buss till praktiken, börja 07.30 på praktiken, sluta på praktiken kvart i tre, springa till bussen ner till knutpunkten, ta tåget till Landskrona, ta bussen till Fysiken och jobba på fysiken från 16-21, möte med chefen och för en halvtimme sedan trädde jag innanför dörren igen. Suck.. Vilken dag.. Och helgen blir ju inte bättre.. Först imorgon ska jag praktisera mellan 7.30-13.30 efter det ska jag snabbt springa iväg till fritids och hoppa in som vikarie mellan 13.30-17 sen efter det ska jag heeeem!! Lördag jobbar jag mellan 8.30-15 sen hem och baka för på söndag ska jag först jobba 8.30-15 sen ska mamma och pappa komma hem till mig och vi ska ha lite advetsfika :) Myyys.. sen börjar den nya veckan, utan praktik men ska vara på skolan hela veckan plus att jag jobbar torsdag, lördag och söndag.. Suck! Vilket liv jag lever nu för tiden.. :S  Bara jobb och skola.. Är det såhär livet är sen efter skolan? Verkligen? JÄÄÄÄVLAR säger jag då..

Men nuu, klockan är 22 och jag ska faktiskt ta och sova.. titta lite tv och mysa.. :) I like!

....

Sängen kallar... myspys!!


Har tänkt mycket, och fyyy vad jag tycker synd om vissa.. Suck.. måste verkligen sluta upp med detta!


onsdag, ska det kallas lillördag?

Jag kan inte hjälpa det.. Förlåt mig.. men du skulle bara veta!

Hemma från praktiken igen... Och jag har ont preciiiiis överallt.. Suck.. Men men.. Hade planer idag.. Men det gick inte som förväntat.. så blir stääda idag och mys i soffan :) själv eller inte själv.. vem vet?

Just idag känner jag mig typ bara som...inget... Förvirrad fortfarande, stressad, sover dåligt igen.. Suck, skolan tar kål på mig just nu.. Faktiskt.. Julen tar kål på mig.. ALLT, DU!! Ahaa!

Skickade tillbaka mina skor idag.. hoppas dem kommer snart igen!!

Näää städet kallar..

Haaa de!

Fucking jävla kuk nyår!

Just nu känner jag mig jääävligt förvirrad! Nyår suger skiiiit.
Var egentligen meningen att jag skulle ha lite fest här hemma. Trevligt och så tänkte jag tills jag insåg att några av mina vänner inte kommer få plats typ.. Och när jag dessutom fick reda på att "Ja, jag har räknat på det och vi kan få plats med tolv pers" så började jag sakta ångra mig att jag tog på mig att jag skulle ha festen. Viss, nu tänker ni "Tolv pers det är väll inget?" Men jag har en etta och jag har grannar som jag faktiskt måste tänka på. Har två barnfamiljer. Suck. Och du drass det åt olika håll. Jag är förvirrad för allt annat som händer i mitt liv för tillfället och detta gör inte saken bättre. Jag hatar denna månaden. En massa måsten och fixa och dona grejer. KOM OCH HJÄLP MIG ATT DÖÖÖ!!

Suck! Det var de för mig. Tack och hej!

Massor av matteböcker :)

Morgon igen. Fast denna gången fick jag sovmorgon :) Det gick bra hos doktorn igår :) Relativt bra iaf. Fick en massa matte böcker igår också av en på praktiken :) JÄTTE SNÄLLT!! Ska ju läsa matte till våren..

Oj nu såg jag klockan.. SHIIIT!! Ska springa iväg nu.. Slutar klockan sex idag :O AJAJAJ!!!

Ha det fiint!

Dumma dumma

Jag har drygt 4 minuter på mig att skriva ett litet inlägg.. Hum var ska jag börja.. Doktor i dag som alla vet redan jue.. praktik också.. Sen en sak som hände igår.. FYYY VAD JAG ÅNGRAR DET! Eller jag tror det.. Jag vet inte.. YR och vilsen, nervös och oro. FUCK!! Why did I do it! Men men, vad finns där att göra nu liksom. Gjort är gjort. Slåååå mig på fingrarna och säga DUUUMMA DUUUUMMMA SOFHIE!!!

Nuuu springer jag till bussen!

Ha en trevlig måndag :)

Helgen är över och verkligheten kallar!!

Glömde ju nämna igår att jag och Kajsa enbart tog TVÅÅÅ glas vin igår.. sant sant! LOOAAR!! Och i dem två glasen rymdes det en heeeeel flaska vin :O WTF!! Haha.. Roligt hade vi åt det i fredags iaf..

Idag har jag inte fått mycket gjort.. Jobbade från 9-15 sen har det bara varit en massa smsande och varit hemma hos mamma och pappa och snackat en MASSA! :D Kuuul.. Det vart det fkt.. Och nu ska jag snart hoppa in i duschen och göra mig i ordning för kvällen :) MYYS!
Imorgon blir det ju praktik igen :) I like! Och sen blir det besök hos farbro doktorn :O Ojojoj!! Men går säkert bra... eller hur?? LOOOOVAA? Aja..
Annars denna veckan var dte snack om en tur till Malmoe.. :)VÄÄÄLDIIIGT TREVLIGT!

Jag har inte så mycket att säga.. Joo, snacka med en kille i fredags och jag tror vi kom ganska bra överrens om att livet är fan bra hårt ibland och att man är blind ibland typ. Det vart kul att snacka! :D Mycket! Dock inte lika kul att gå hem klockan sex på morgonen.. Och när man kollar på klockan när man ska sussa så står klockan på halv sju.. Jag är för gammal för sånt här nuuu!! Haha! Men kul hade jag :) Nästa gång jag ska festa med Kajsa så ska vi festa i Hässleholm.. eller någon annanstans.. För att gå ut i Landskrona är som att gå till ett ställe där alla känner alla.. Suck.. Man är omringad av människor som man vet vilka dem är.. Ibland är det kul ibland vill man vara på ett ställe där man inte känner någon.. Och mamma sa att det var likadant när hon var yngre och gick ut och festa på "Johns" :P

Nää, das duschen ist kallen! :P Hihi.. bra tyska, I KNOW!!!

jdjd

Godkväll! NUU har Sofhie vaknat till liv.. Eller till liv och och liv är fortfarande helt jävla seg.. Kom hem i morse halv sju, timmen efter gick Madde upp och två timmar senare skickade Cornelia. Shiiiit vad jag har varit seeeeg! Decka efter att Kajsa drog hem sedan dess har jag int efått mycket gjort om man säger så. Men men, man får ibland. Man fååår vara seg och trött och göra absolut ingenting..

Nu blir det soffan igen :)

Trevlig lördag på er...

Kärlek, FUCK THAT!!

Just nu HATAR jag rent av kärleken.. Jävla idiotkärlek!!
Varför kommer det ibland upp stunder då jag bara saknar någon? Som nu? Precis sett ett avsnitt från något program på femman där allt slutade med massor av kärlek.. Vaa??? Varför saknar jag dem armarna runt mig? Dem var inte värda ett skit men ändå så mycket.. Ibland är allt skit bra, livet är härligt liksom. Ibland suger det, precis som denna lilla stund. Det kan bara handla om någon minut som jag saknar men fyy vad jobbigt det är... Ahaaa... SUUUUUUG!!! Nu ska jag vila innan Kajsa kommer.. Får kanske dessutom besök i natt också ;) Grrr...





Du är så långt borta men ändå så nära... Vad är det för fel?

fredagen

Då vart jag uppe igen.. suck... idag blir det stress och grejer.. ska försöka sova liiiite innan kajsa kommer.. HOPPAS HOPPAS!!

Nu blir det praktik..

Ha en trevlig fredag på er allihopa :)

Förskolelärare!

vilket liv jag har nu.. Det består inte mer än av praktik jobb och sova... Suck!! Den enda kontakten man har med omvärlden förs genom sms och samtal i telefonen. Suck.. Om livet bara kunde vara lättare, men icke! Blir bara svårare och jobbigare.. Måndag blir det doktorn för mig. Försöka få rätt på en del saker..

Idag tänkte jag rätt mycket på jobbet.. Och fyy vad livet hade varit anorlunda nu om jag inte... OM jag INTE hade träffat rötägget.. Varför ska man vara efterklok? Varför kan man inte bara inse med en gång? Men nu, nu är det relativt bra igen :) Jag sover igen.. Men nu bara längtar jag.. Men det kommer, inom snar framtid att slutas saknas för snart blir saknaden verklighet.

Mitt bloggande har blivit SKIT KASST!! Men det beror på att jag aldrig är hemma nu. Är jag inte på praktik är jag på jobb eller i stan eller någon annanstans.. Men hinner inte med allt.. Och ovan på allt så håller jag på att läsa boken som ska vara klarläst om en vecka.. SUCK!! Men det är ju så att plugga. Jag pluggar ju för en anledning..

Lämnade in polispapper idag.. Satte upp mig på förskolans vikarielista :) Och när hon skriver upp mig så säger hon, förresten, när går du ut? Jag svarar: Januari 2012?! Hon svarar: jaha, vad synd. För vi har en tjäns ute nu som förskolelärare.. JAHAAA!! Och just då önskade jag att jag började skolan två år tidigare :P haha Men men, det kommer väll flera chanser? Visst? Snälla sääääg att det är så?

Nuu, nu blir det sängen! God natt alla...

Helg imogon, lev livet innan livet leker med dig!

Fortfarande en jävligt soft vecka!

Onsdag idag.. Vilket innebär absolut ingenting! :P Har nyss kommit hem och har lagt in en bakad potatis i ugnen så väntar på att jag ska få äta :) Sen blir det softa ikväll igen :) Skööönt!! Imorgon är det som vanligt praktik mellan halv åtta och halv två sen ska jag direkt ner till stationen och ta tåget till landskrona för att börja jobba klockan tre på Fysiken.. Alltså en timme tidigare.. lite suck på det faktiskt men så är det.. Goa pengar och jag lär behöva dem jue.. precis som alltid annars..
Sen efter imorgon väntar fredagen :) Kan dock inte ha mina nya skor :S men men, så är det ibland.. Men iaf, kajsa kommer hit vid 20 sen bytar hon om och sen drar vi till emma ocj festar till det :) Wihoo!!

Nuu, tvn :)

Miiiiiinaaaaa skooooooooooor!! BUHUUUU!!

Jahaa.. då har jag bestämt mig.. jag får skicka tillbaka skorna :( Hoppas hoppas jag får tillbaka dem innan nyår iaf.. Håll alla tummar ni har för mig..!

Nu blir det sängen.. ska läsa lite i min litteratur innan kanske.. Men känner redan nu att jag kommer decka ganska fort...

Sov gott alla!
















I just want you! Varför vågar jag inte säga det?

tisdag

Då har mina skor anlänt :) Vet inte om de är förstora eller om de är perfekt.. Det är nämligen så att dem sitter perfekt ÖVERALLT!! Men tårna når inte ända fram på skon.. Är dem förstora då?  Ahaa.. funderar över om jag ska skicka tillbaka dem eller inte :S Vill inte!!

Annars har jag varit på praktik idag igen :) Sen åkte jag hem och baka då mamma och pappa skulle komma på besök.. Annars har det inte hänt så mycket mer.. tråkig och lam dag med andra ord.. men men..

Nu blir det mys framför tvn :)

RSS 2.0

Väder Landskrona