Ett sent första inlägg!

Dagens första inlägg blir klockan sju på kvällen... Det är dåligt! Har nyss kommit hem.. Har varit på praktik och sen messa jag med Emma och fortsatte att åka med bussen in i stan för att käka i stan och snacka skit.. Nu är jag heeelt slut så resten av kvällen blir jag plaserad i soffan :) Happy about that! Fryser så om mina fötter!! Ahaa..

Idag när jag var på praktiken kom jag på mig själv att kolla på dessa underbara varelser och bara tänka på mig själv som mamma etc. Så kom jag även att tänka på de idioter som misshandlar sina barn. Hur kan en människa, vuxen sådan, slå ett stackars barn som är helt underbar och har inte en chans att försvara sig mot någon vuxen stark förälder. Hur kan man bara lägga sin hand på ett barn som får hela världen att skina genom att ge oss sitt skratt varje dag? Och sexuella övergrepp på barn ska vi inte ens ta upp..

Ett av barnen som jag har på praktiken började prata nått så in i norden idag. Det har alltid varit tyst och enbart svarat ifall hon måste med två fingrar i munnen. Oftast svarade det bara på ja och nej frågor och när man frågade någon som krävde mer än en nickning eller att skaka på huvudet stod det bara och kolla på en men idag, jaa jääävlar vad ungen snacka :) Man fick inte stopp på det.. Haha, såå sött..

Imorgon är en ny dag på praktiken :) Jag längtar faktiskt men dock inte till att gå upp halv fem på morgonen :S Men men så är det..!

Nu blir det soffan!

SooLong!!

Jeej, Kajsa kommer :)

Då var jag hemma igen.. Dagen har bestått av jobb och sen direkt hem till mamma och pappa där söndagsmiddag vänta :) Gott gott!! Har varit mätt sedan klockan fyra idag.. Runt 20 blev det adventsfika också :O Med lussebullar och glögg! GOTT!! Men imorgon blir det träning!! Det ska bort igen! Jag svääär!!

Jahaa, annars imorgon lär det bli minimalt med inlägg igen.. Börjar praktiken imorgon.. Börjar halv åtta och jag får gå upp fem :S SUUUCK!!Men så är det!

Nu ska jag lägga mig och läsa och sova :)

Förresten, öppnade min kalender idag på jobbet och skulle skriva i en massa saker, iaf så kom jag till den 5 dec.. och där stod "6 månader!" Gissa om jag höll på att riva ut sidjävlen.. Blev tosig... men men..
Blev JÄTTE glad nu när Kajsa ringde :) Hon ringde för att tala om att hon ska komma till Landskrona på fredag :) WIHOOOO!!! KUUUUL!!! Verkligen.. har inte sett henne sedan min födelsedag :O Det ska bli så kul.. Blir ju då iväg till Emma på hennes inflyttningsfest :) Vilket RÖÖÖÖJ det ska bli :)

NUUU(!!) blir det sängen!

Bye bye


Första advent och Fhie jobbar!

God morgon gott folk. SOOOOM jag har sovit gott i natt! Vaknade bara en gång, såg då att jag hade två sms, läste och svara på dem.. Sen somna jag om igen :) Och soooov jätte gott! Och nu kollar jag bort mot sängen och den ser så varm ut, vill gå och lägga mig igen. Vill inte jobba, vill bara lägga mig och mysa i sängen.. Men, det lär ju inte hända inom de närmaste 8 timmarna.. SUCK!!! Och jag får dessutom GÅÅÅ till jobbet idag. WTF? Men så är det när man går och tar isönder cykeln.. Ojoj, 20 min kvar tills jag ska gå.. Snabba pååå!!

Ha en fin första advent allihoppa!



Du skulle bara veta!

Lördagsmys :)

Nu har jag då kommit hem och kylskåpet är fullt med mat :) Och jag har julpysslat här hemma också :) Så nu är här myyyysigt i fönstret och vid mina bord :)
 
     





Bilderna är inte så bra men jaa, det funkar :)

Nu blir det middag borta så ska göra vid mig :)



Vilken kväll det komma skall!


Lördags förmiddag!

God dagens gott folk... Är uppe med tuppen känns det som :S Kom hem vid två igår från Idol, vilket för övrigt var jätte trevligt :) Men jag får berätta mer om gårdagen senare idag. Om fem minuter kommer mamma och pappa och hämtar mig för att åka iväg och handla mat.. Kan ju notera att jag är JÄTTE TRÖTT!! Men men, mat måste jag ju ha så jag måste ju med. Har dock också fortfarande huvudvärk från igår :S trist men så är det ibland..

Känner fruktansvärd ångest över denna månaden också. Pengamessigt.. Fattar inte var alla mina pengar tar vägen.. Helt sjukt! Det blir en väldigt LUGN månad denna gången.. Hoppas jag iaf.. Suck...

Nää nu ringer mamma... Skriver sen..!

HA en trevlig lördagsförmiddag :)

Min nya klänning...

Yes, hittade min nya klänning som jag ska ha på mig ikväll på Idol :) Jätte fin!!
Hittade den på Olofssons i Landskrona för 280:-



Vad tycker ni? Är den fin??

Vem tror du att du är???

Godmorgon. Sofhie är uppe i tid för en gångs skull :) Eller jaa klockan är nio, men jag gick upp kvart i :P haha.. IDAG är det IDOOOOOL!! Wihoo!! Jaa vad mer ska jag säga om denna dagen.. Jo jag ska ner i stan en runda.. Luncha och kolla efter en tröja att ha på mig ikväll :) Sen funderar jag starkt på att köpa med mig en vinare att sitta och dricka innan jag ska till malmö.. MEn det får vi se vad dt blir av det..
Nu sak jag huummm.. chilla? OCh sen ner i stan!

Ha en underbar dag idag :) OCh jag kommer sätta in bilder imorgon..! Wihoo!!

I don´t give a fuck!



Idol ikväll :)

hemma igen

Då var man hemma från jobb igen.. Heelt slut men ändå inte sovfärdig liksom... Men nu blir det mys i soffan :) Men vänner IGEN :P haha!
Imorgon är det Idol-time!

Sov gott alla, det ska jag :)

En helt vanlig standar-torsdag helt enkelt!

Nu har jag precis kommit hem från skolan. Börjat jobba om 45 minuter så måste gå om en kvart :O Har som sagt varit i skolan och presenterat min projektplan, eller frågan typ. Fick positiv respons så det ska nog inte vara några problem med att få ihop 12-15 sidors brödtext (!!) Det löser sig! Innan dess var jag i stan med Madde och Malin :) Malmö stad då. Trevligt! Madde shoppa som en GAAALNING! OCh jag gick bara och titta. Ni vet jag har reglen nu, titta men inte köpa :) Jag vart ändå inte så sugen på att handla något.. OCh hade jag bara börjat så hade jag inte kunnat sluta ändå.. :P Men blev iaf en Chai Latte att sitta och dricka innan det var dags att ta till till jobbet..

Pratade med Madde idag lite och kom fram till att jag trivs sjukt jävla bra som singel. Det är skönt, bara början som är jobbig då man känner sig fruktansvärt ensam, men det går över. Jag är 21 år gammal och det är tillåtet att vara singel, jag svär!

Nu måste jag ta på mig jobbetröjan och gå ner till jobb. Japp, jag tänkte faktiskt gå ner till jobb idag :) Så jag går en halvtimme innan det är dags! Klockan 21 får jag besök och det blir lite promenad i staden och sedan hem :) Trevligt värre!!

Nu, jobbetröjan!

Bye bye gott folk.

Lev livet innan livet leker med dig!!

Is on her way!

Sitter nu och väntar på mitt besök :) Blir Grays, lussebullar, pepparkakor och glögg :) Och en massa massa skit :) Emma is on her way! Och jag har till och med köpt cigg :) Sååå gott ska det bli :) Så detta lär väll bli det sista inlägget antar jag innan jag sen går och lägger mig :)

Bye bye! Sussa gott allihoppa!

Det har äntligen vänt....

Var på Ö&B idag och köpte lite praktiska grejer. Kom ut med en massa julgodis! :O Inte bra inte bra..Men ska gömma det för mig själv har jag tänkt (: Köpte även ett ljus, sånt med nummer på ni vet. Vet ej vad det heter. Men iaf, rätt fint. Det var rött, inte sånt skinande rött utan sån som ser lite äldre ut typ.. hum.. svårt att förklara men det är rött iaf och så är det tjockt i botten och mer tunnare och tunnare upp till. Som ett torn? hum...? aja, fint är det iaf. Nu har jag bara ett problem som jag kom på när jag kom hem, jag har ingen ljusstake till den :O Hur gör jag då? hum.. får väll leta upp en någon gång.. Innan tisdag :S

När jag snacka med Madde idag så sa hon att hon skulle skicka julkort, så när jag var på Ö&B så såg jag julkort och jag köpte dem (: så nu kanske jag också ska skicka julkort för första gången :) haha. Dem är skrivna och adresserade men inte skickade såklart... Dem ska ju inte skickas innan den 1 dec. Tycker inte jag iaf.

Har även blivit klar med min projektplan, eller jag har gjort en skiss på det iaf. Får se var Liselotte säger imorgon. Kanske inte alls duge, kanske lagt för mycket vikt på fråga så att säga, att jag har gjort den för stor. Kanske har valt helt fel fråga för det jag vill ha fram. Hum, återstår att se imorgon.

En annan sak jag har börjat känna nu är att jag mår relativt bra igen. Jag sover dock inte bra än men jag tänker inte lika mycket på personen som har gjort mig illa. Och fattar ni hur skönt det är att slippa tänka: Är han med någon annan igen? Smsar han med henne igen? Eller någon annan? Ljuger han för mig? Slippa dem tankarna är sjukt skönt! Och jo visst hade jag kunnat lita på han, men varför när där inte fanns någon anledning till det? Han var ju med någon annan. Skit samma. Jag sitter inte där längre, jag har inte alltid ont i magen längre. Fick alltid ont i magen när jag skulle till han eller han skulle till mig. Men nu, INGET! Älskar detta. Jag må sova själv de flesta nätterna, men det är skönt ändå. Visst har man dagar då man önskade att någon låg bredvid en och höll om en, men ska det inte vara någon som respekterar en som man är och som verkligen menar det? Som vill ligga där? Som inte tänker på någon annan när han ligger och håller om mig? Aldrig någonsin har jag blivit så förnedrad av någon människa som jag har blivit av dem två, mest av han. Hur kan en sån lite tid och värdelös tid som den vi hade sitta kvar så länge? Vi hade ju ingenting mer än sexet.  Nää :) Idag är jag glad, idag vet jag med mig att jag aldrig mer kommer gå tillbaka till en sån människa. Idag vet jag att jag ska vara försiktig med.

Inget mer depp snack.. fredag närmar sig med stora steg vilket innebär mat ute först och sen Idol (: Kommer blir trevligt :)
Nu ska jag plockan undan här lite och sen ska jag softa i soffan.. :)
Imorgon blir det en späckad dag.. Först skolan mellan 13.20-13.40 för att presentera frågan sen hem snabbt och byta om för att sen åka iväg till jobb och jobba i 5 timmar... Så blir att lägga sig tidigt idag :)

Skriver kanske mer sen (:

Önskar alla en helt underbar onsdagskväll....

Projektplan

Äntligen, nu har jag varit på vinden och rotat upp mitt Microsoft Office hem- och student grej :) Så nu har jag Word igen :) Och nu kan jag skriva min projektplan i Word istället för i det som heter anteckningar eller nått :S Jag är glad nu iaf :) jag klarar mig själv :D Wihoo...
Nu ska jag skriva och skriva och skriva :S

Att vara kär?

Allt mitt vännertittande har gjort att jag saknar att vara kär och ha det bra. Sist jag faktiskt hade det bra var tre år sedan! TRE ÅR SEDAN! Fuck... när ska det hända igen?
Så läser man andras bloggar, folk man ha umgåtts med och vet vem dem är och är i samma ålder som en som skriver om hur bra dom har det etc. Vad får jag, en het stund med "Mr. Bling". vad fuck är det liksom? Ahaa, inget som jag inte har testat förut liksom. Vill bara, ahaaa....var glad! Lycklig! Kär!
Nu blir det kanske snart träning.. om jag orkar.. hum....

Mardrömmen som gör att man inte vågar somna igen!

Vaknade precis upp, smått sliten då jag var uppe ganska tidigt i natt/morse för att skicka in ett mail till någon. Jag kunde inte somna så jag var tvungen att stiga upp kolckan fyra, leta upp en blankett och skriva på den scanna den och skicka in den. När jag väl somna så hade jag en sån jävla mardröm. Så nu vågra jag inte somna om igen. Har fortfarande ont i magen för den. Iaf, mardrömmen handlade om höjder! Jag hatar höjder. Och av någon anledning så var alla i serien Vänner med(Ja jag tror det är dags att sluta kolla på vänner) och vi skulle höööögt upp i himlen för att se åka, tror det var nedsläppet. Den var iaf JÄTTE HÖGT! Först fick man gå i en trappa, jätte länge och jätte högt. Jag vill verkligen inte. Och alla bara "Joo kom igen nu" typ. Och när vi hade gått i trappan skulle man hålla i ett rep för att komma till en lina en bit ner. Och den här jävla "stationen" fanns där ingen säkerhets lina utan tappa man taget så var ju det synd. Då ramla man ju ner. Och jag var så jäävla rädd och grät. Sen nästa steg för att komma till slutstationen var att åka en jävla gunga, skitsnabbt som enbart var av gummiband. GUMMIBAND!!! Wtf! Och det hoppade och hade sig och Rachel skrek hela tiden "Ingen säkerthetslina, ingen säkerhetslina, ingen säkerhetslina" Heeeeeela jääävla vägen.. Och den turen var skit lång och jag fick intala mig själv att inte lyssna på Rachel. Sen kom vi fram till karusellen som var gul och sen vakna jag och var livrädd plus att jag grät. JAA!! JAG GRÄT!! Nu är jag skit trött och vill egentligen sova lite till då jag inte har sovit alls mycket i natt, men jag vågar inte! :O Har ni någonsin vaknat upp och varit fullständigt livrädda! Uch, hemskt.. Mitt hjärta gick i hunda nittio... Phuu..
Aja nu är det över iaf...

Idag står det handla lite på schemat, ska göra klart min projektplan och sen hade jag tänkt träna lite idag också..
Ha en bra dag alla!

Julbak!

Det har varit lite dålig uppdatering från mig idag. Men har inte riktigt hittat något att skriva om idag plus att jag har varit hemma hos mamma och pappa och bakat hela eftermiddagen :) Pepparkakor och lussekatter..
Gott gott!
Har lite bilder från kvällen :)



hahaha jaa syrran var också med :P som ni ser...
skickar in fler bilder sen :)

nu ska vi dricka glögg och äta pepparkakor o lussebullar :)

Hej dåå!!

Hjälp mig... Vilka skor ska jag ha?

Då har jag precis skickat efter julklappar och nya skor till mig :)
Jag beställde dessa: 
 


men är lite osäker... där fanns i guld och rosa också.. Rosa hade ju varit skit coolt att ha.. men det är kanske lite svårt att ha kläder till dem? Eller.. Kan ju vara snyggt med svart klänning till...Eller jeans och en snygg topp till.. ahaa.!!
Hjälp mig att komma på vad jag ska haa!!!

Enligt Vecko Revyn ska jag ju ha dem rosa.. Det var där jag hittade dem från början.. :P

Här är dem andra skorna:



Så vad tycker ni? Ska jag ändra min beställning? Till Rosa??

Just walk away and do not turn back

Mörkret har fallit
det enda ljus som syns kommer från gatorna
Grönt, rött, grönt

Vinden blåser hårt
men allt står som förstelnat på gatan
Grönt, rött, grönt

Husen ligger i en skugga
Där allt är så tyst och mörkt
Grönt, rött, grönt

Allt är mörkt förutom ljusen från gatan
ingen märker, ingen vet
Grönt, rött, grönt

När är det dags
när är det min tur att få gå
Grönt, rött, grönt

Grönt!

suck på denna dagen!

Mätt som in i helvete. Japp! Blev faktiskt en god köttfärssås :) Lite hitte på och vad som var kvar i kylskåpet, jätte gott! Eller så är det bara för att det var min första måltid idag. shiit, skäms Sofhie! Bättre imorgon!
Och jag har inte kommit på någon bra fråga än :S hum, men det kommer. I can feel it.
Gjorde ett beslut idag som gör mig ensammen igen.. Känns helt ok :)
Blev ingen träning idag :S Orkade helt enkelt inte, inte för att jag har gjort allt för mycket idag men ibland vill man bara inte.
Imorgon var det tanken att jag och mamma skulle baka lussekatter och pepparkakor.. men jaa, det vet jag inte rikigt hur det blir med det längre..

SUCK!! En jääääävla dag idag OCKSÅ!


...

Om man hade gjort andra val i livet hade man varit en annan människa då? Hade jag inte varit den Sofhie jag är idag då?

förslag någon?

någon som har förslag på vad man kan göra för mat av köttfärs?? SUCK! Eller bacon??

HUNGRIG!!

Flytta ihop med sin vän?

Ny vecka igen. Taskigt väder och jag sitter och försöker komma på en fråga till mitt projektarbete. Svårara än man tror faktiskt. Lite jobbigt men det löser sig.
Dagen består av plugg och träning. Ska testa på Esey Line ikväll hade jag tänkt.. MEn är lite seg i kroppen efter gårdagens träning. Har träningsvärk :D jej.. Och eftersom jag har en smilis så ska jag ju också förklara varför. Jag får inte tränigsvärk, men nu har jag äntligen börjat få :) Happy happy!

Igår när jag kollade på vänner, igen. Är som Madde kallade inne i en Vänner-fas. Iaf, igår när jag kollade på vänner så var jag på det avsnittet där Monika och Rachel flyttar isär och Chandler flyttar in istället. Iaf, dem bråkar, Monika och Rachel, och spyr galla över varandra. Men sen kommer det fram om hur roligt dem har haft och vad dem gör för varandra. Det verkar ju skit kul liksom. Jag har alltid sagt att jag inte vill bo med en vän men igår ville jag. Det hade ju varit skit kul. Fast samtidigt satt jag och tänkte på hur man ska möblera det stora rummet. Jag har det ju som jag vill ha det här hemma nu, men ska man då ge upp alla sina möbler om man flyttar in hos en kompis eller ska man sälja alla möbler vi har och köpa nya gemensamma? Hum, jag vill iaf.. sen vill jag ha deras lägenhet för den är sååååå fin!

Nu ska jag plugga :)


Ensamheten tar inte kål på en? Jag svär...

Då är snart denna söndagen slut också.
Jag trodde att ensamheten skulle ta kål på mig. Verkligen. Men denna helgen har det faktiskt varit skönt. Måste ju dock erkänna att det klia lite i fingrarna när jag fick sms under helgens gång om att folk var ute och röjde men samtidigt, jag har ju inte pengar till att gå ut så varför ens tänka på det. Jag har haft en helt ok, ensam och lugn helg. Där fanns en sak som förstörde den, som gjorde mig arg, ledsen och liksom drog mig tillbaka till det gamla. Det är faktiskt jobbigt att äntligen tro att nu är det över, nu kan jag gå vidare och sen bara drass tillbaka, motvilligt. Det är nästan så att jag faktiskt ångrar att jag ens var där på Tivoli för ett år sedan, blev bjuden på en drink och lät någon leta upp min telefon som jag tappat ner mellan sofforna. Det är nästan så att jag ångrar att jag gav mitt riktiga nummer, att jag kollade film några helger efter. Det känns nästan som att jag inte kommer komma ifrån så lätt som jag trodde. Och det är nästan som att jag inte bara nästan ångrar allt utan att jag faktiskt ångrar allt. Hårda ord, men tror det är sanning.

En annan sak jag märkte när jag var och träna idag är att jag är påväg ner :) Wihoo.. syns kanske inte så mycket men lite syns det. Eller så är det bara som jag inbillar mig för att där är två personen som sagt det :P Haha. Iaf så gjorde dem två min dag/kväll :)

En annan sak jag märkte när jag var ute och gick igår är att det faktiskt int eär direkt kallt. Är det fortfarande bara höst eller är vi inne i vintertid nu? Jag kan faktiskt inte avgöra, men det känns som vår? :S Eller då iaf...

Bara låt mig gå...

att träna

Att träna när man är förbannad och ledsen är det bästa man kan göra. Känner mig mycket bättre nu. Inte lika depp längre. Det är ju nice.. Så nu väntar jag på samtal :)

Trevllig kväll alla!

Inte ens en vecka har gått....

Ett: detta är en skit dag, det har mina läsare fått ta del av.

Två: jag bad er om en sak och det var att hålla er borta. Jag behöver inte er just nu. Har ni problem får ni ta hand om det själv. Jag bad er att inte ta kontakt med mig, och vad händer? Snälla, jag har klarat mig bra utan er. Jag mår inte bra, men jag mår bättre. Du gjorde ditt val och jag kände att jag inte kunde ha kontakt med dig längre, jag hoppades du skulle förstå. Men tydligen inte, men jag ber dig igen, tyvärr här för att jag har raderat ditt nummer och din msn från mitt liv, snälla, så länge ni träffas och så, så vill jag inte ha med dig att göra heller. Jag kommer inte bort från er om jag ska ha kontakt med dig och du ska fråga mig om jag har kontakt med han eller inte. Du får fråga han själv. Jag vill komma bort från Joakim och gå vidare. Du om någon trodde jag skulle förstå. Så snälla, fråga mig inget sånt igen. Jag säger inte detta för att vara elak, men jag är inte tillräkligt stark för att ha kontakt med dig samtidigt som jag vet vad som egentligen pågår. Tyvärr.

Tre: Nu ska jag till gymmet och avreagera mig.
Hörs!

Tråkigt väder!

Jag önskar jag bara kunde ligga kvar i sängen idag. Tråkigt väder och jag bara orkar inte idag. Vet inte riktigt vad jag ska skriva idag. Igår blev en lugn kväll. Jag har äntligen haft en helt vit helg och det känns faktiskt helt ok :) Jag slår på stort nästa helg istället :)

Nää jag vet faktiskt inte vad jag ska säga idag. Ingen bra dag. Sjukt sugen på godis eller chips och jag vill bara ligga i sängen och sova bort dagen.. Idag är en dag då jag bara inte vill liksom...

Vänner!



Blev inget städande. Blev mys i soffan med vännerboxen istället :)
JAG BARA ÄLSKAR VÄNNER!! Haha.
Sååå roligt!!


Jag vet att det är vinter, men vädret säger höst!

I en och en halv timme var vi ute och gick. Skönt, och inte så kallt alls faktiskt. Påväg hem var det jätte varmt iaf. Bell är helt slut och ligger i min säng nu och sover. Stackarn :P Hon fick stå som modell och allt under promenaden. Jag behövde verkligen den promenaden, rensa tankarna. Inte för att jag fick rensat så mycket men jag fick tänka efter en hel del om vad som har hänt den senaste tiden och hur jag känner kring det. Och det är ju inte så farligt. Det är dagar som denna som gör att man faktiskt orkar gå upp. Skönt väder plus att man har en hund som vaknar med en och blir glad när man går upp från sängen. Jag ska fråga mamma om jag inte kan få kidnappa henne :) haha. Nu står det städning på schemat, det behövs. Men innan dess ska jag visa lite bilder jag tog på väg ner mot Borstahusen :)



Promenad ner mot stranden!

God morgon alla. Då slog klockan lördag igen. Jätte fint väder här i Landskrona så jag tänkte jag skulle börja dagen med en lång promenad med Bell :) Mamma och pappas hund. Hon har sovit hos mig i natt :)
Har kommit på att jag faktiskt sover bättre om nätterna nu. Viss vaknar jag ett ex antal gånger och det kvittar hur länge jag sover så är jag fortfarande jätte trött, men det har iaf blivit bättre. Det börjar rätta till sig igen känns det som. Till viss del iaf. Nu tycker jag bara synd om de som fortfarande sitter kvar. Men det är deras problem. Jag ska sluta bry mig, för jag tjänar inget på det.

Idag blir det att städa. Kan tycka det är skit tråkigt att städa innan man sätter igång. Men när man väl har satt igång så kan det bli rätt kul, förutom disken då såklart. Sen har jag ju en fågel som stökar ner det extra mycket för mig. Massa frön som han skjuter iväg över hela lägenheten. Jag svär, ibland kan man tro att han siktar :P haha.
Nu blir det en lååång runda med Bell :) Ner mot stranden!

Kommer du ihåg?


Heeeelt rätt gott folk!

Jaaa, hon åkte ut. Och jag kanju bara säga att det var bra för dem andra är betydligt mycket bättre än henne. Speciellt han Kalle. vilket resa han har gjort. Om jag ska lyssna på alla andra :P haha, jag följer det ju inte direkt. Kollade på alla som skrek och hade sig också idag, japp jag snackar om publiken. NEEEJ, jag vägrar att sitta och skrika på det viset och gråta sådär. Gör jag det så loooovar jag att jag ska berätta det för er. Men jag kommer inte. Bara pinsamt.

Nu kallar sängen :)
Imorgon blir det kanske fest trots allt. Vi får se vi får se :)

God natt på er som ska sova och parta loss för er som festar :)

Idol-Reza BORT!!!

Då har man slutat jobba och man kollar på Idol :) Mycket trevligt och mysigt! Hoppas bara nu att hon Reza åker bort så att där bara är bra personer när jag ska kolla :)

Nu har jag inte tid att sitta här mer..

Skriver imorgon...


Trodde aldrig att det skulle vara så lätt, men jag visste vad jag hade att vänta mig. Jag hade rätt, det tar aldrig slut...

Träning i lägenheten..

Blev inte gymmet idag.. blev träning hemma i lägenheten istället :P Lite magövningar och ryggövningar.. Så jaa, jaghar lite ont i magen nu :S och i ryggen.. Så antar att det var en relativt bra träning :P Kanske ska gå ner till jobb idag också istället för att ta bussen? Hum... vi får väll se. Fick iaf höra igår från två st att det ser ut som att jag har gått ner. En från skolan och tränaren från jobb. :) Lite glad blir man jue men vågen visar inte att jag har gått ner än :S Men midjemåtten gör :) Hela två centimeter :D Happy happy! Då gäller det ju bara att hålla i det också. Denna helgen blir ju inget annat än träna iaf. Och mys. Men träning först. Ska plugga också, så att jag kan komma på en bra fråga till mitt projektarbete. Har iaf bestämt mig för vad jag vill skriva om. genus blir det stora ämnet. Men vad men problemfråga blir vet jag inte än. Blir att tänka tänka heeela helgen :) Måste förresten hitta en dag/timme eller två till att storstäda m in lägenhet också. Det är ju snart dags för att julpynta så då MÅSTE här ju vara rent och fint.

Nää duschen kallar..
Hinner kanske skriva ytterligare ett inlägg innan jobbet. Om jag hittar något att skriva om.. hum...

Byebye!

Loppis...

Idag är ingen bra dag. Så enkelt var det att säga. Och mer behöver jag inte säga.
Precis hemkommen.. Ska snart iväg och träna hade jag tänkt så jag hinner med. Ska börja jobba klockan 15 idag också. Inte alls sugen på det, men det är goa pengar jue..Och dem lär behövas sen. Jaa nu också egentligen men det kommer nästa vecka :) Och då ska jag och mamma på loppis är det tänkt :)
Har aldrig varit i nogon second hand butik eller på loppis, eller vänta loppis har jag nog varit på en gång och det var kul:) Roligt med gamla saker. Såå jaa man kan ju faktiskt påstå att jag längtar lite.
Det är ju snart jul nu också. Det är både ett stort suck på det och ett stort smile. Älskar julen, men inte alla pengar som rinner genom fingrarna. OCh vad ska jag göra på nyår då? Ahaa. Nyår hade lika bra inte behövts finnas, finns ingen mening liksom. Man skjuter upp en massa raketer och sen är det bra med det, "Gott nytt år". Nää, ja är inget big fan av nyår nä.. jag är inte imponerad om man säger så :P

Nu sk ajag gå och tvätta av mig allt smink och sen göra mig redo för gymmet....







Varför blev just jag utsatt av ett kräk? Varför kan inte jag lyckas någon gång?


Dramalektion och tala om sin åsikt i stor grupp?!

Då var denna dagen slut, igen. Och vad jag jag hunnit med liksom? Jo skolan och jobb. Blir precis lika dant imorgon, skola först jobb sen. Sen är jag ledig hela helgen. Skönt.
Som jag sa innan så hade vi dramalektion om att kunna säga sig åsikt typ. Kommer inte på det ordet vi använde nu men jaa.. Iaf så hade vi övning där man fick höra ett påstående och man skulle ställa sig på den plats som representerade att man höll med eller på den plats som representerade att man inte höll med påståendet. Jag märkte ganska tydligt på mig själv att i vissa påstående följde jag bara strömmen. Jag ville verkligen inte få fråga "Hur tänker du här och varför?" Och tro mig, jag är inte rädd för att säga vad jag tycker i vanliga fall men det är någon med en stor grupp som jag inte pallar med liksom. Eller jag kan om jag är helt säker på min åsikt, men händer inte ofta. Jag är bättre på att säga min åsikt i små grupper eller typ här. Man ska ju inte vara rädd för att säga sin åsikt, men varför är det så svårt ibland då?

Jag har något jävla skit som dunkar i mitt ögonbryn. Det vill inte sluta.. SKIT JOBBIGT!!

Nu är jag typ trött! Inte jätte trött men jag ska nog snart sova.
Såhär sleten var jag igår när mina fönster nästan flög bort från mig, och man får se ut såhär ibland när man precis har kommit in från ett jävla oväder och från träningen, ätit lite mat och duschat och sen satt igång en film. Man får lov att se ut som ett rent helvete då :P LOOOVAR!!

       HAHAHAHAHAH!! JAg har ju sett vackrare ut om man säger så :P

Barn, helt fantastiska!

Då har jag kommit hem från skolan igen. Var faktiskt inte så tråkigt som jag trodde det skulle vara. Handlade om att uttrycka sina tankar och så. Rätt kul, vi slapp leka apor som vi har gjort de gångerna jag varit där. Och nä, jag har inte varit på våra dramalektioner ofta. Men när jag tänker efter så kan de få dramalektionerna faktiskt ha hjälpt mig lite, när jag läser sagor för barnen tillexempel: när jag läser med inlevelse och lägger till egna ljudefekter, kan man se på barnen att det genast blir intressantare. Du vet när de sitter i soffa bredvid en och inte längre kollar på bilderna i boken utan dem kommar på mig som läser. Dem har något i handen och ögonen är stora som stekra ägg och munnen öppen och dem ser antingen rädda ut eller bara väldigt intresserade, beroende på vilken bok man läser så klart. Ibland blir det till och med jobbigt att läsa för dem för har man väl börjat vill dem inte att man ska sluta läsa så det blir bok efter bok. När alla böckerna är lästa blir det att läsa om böckerna. Haha. Till sist får man säga att nu ska jag göra nått annat och dem får läsa själv, stackars barn ser helt förtvivlade ut. Och då MÅSTE man ju bara läsa en till. Haha. Blir så glad av att bara prata om dem/skriva om dem. Längtar till den 1 december så jag ska tillbaka till praktiken igen :)

Jobba idag :) Så blir inte så mycker uppdatering under dagen idag :S Men jag uppdaterar ikväll igen. Kanske innan jag går till jobb också :)
Annars, ha en trevlig kväll och tännk på mig som står och jobbar på gymmet.

Soo long my friends! See you when I see you!

Dramalektion!

Nu blir det skola. Dramalektion.. hum vi får ju se hur det slutar.. Känner inte alls för skolan idag :S VILL INTE!!!MEn måste.. dessutom är jag lite sen så nu måste jag sprinag iväg till skolan.
Ha en trevlig dag alla!

En vecka kvar.... spännande!

då sitter jag här igen.. kvällen är här och jag har enbart snackat med en massa över sms och msn. Så har min kväll sett ut. Inget annat socialt. Imorgon blir det skola... blir väll föreläsning antar jag har inte kollat. Efter det blir det jobb. Och efter det :) haha jaa, det får ni ju inte reda på såklart :) Men det blir kul iaf.

På fredag är det en vecka kvar tills jag och ett gäng tjejer ska iväg och kolla på Idol :) Längtar faktiskt lite. Har inte följt Idol men det ska faktiskt bli kul :) Och nej jag kommer inte vara en av dem som skriker som en galning och gråter bara för att jag tror att en av Idolerna tittar åt mitt håll. Jag kommer inte springa fram och ta autograf och jag kommer inte hoppa och trängas i en hög med tolvåriga tjejer. Så nää, ni lär inte se mig på tv :P haha. Och om ni gör det så jaa, kul för er :) ännu roligare för mig för det är ju isf jag som är med på tv och ni sitter i soffan och kollar på :P Kanske får jag gå fram till han där Anders Bagge, heter han så? För Madde är ju såå tänd på han haha. Och då ska jag säga, hej, min kompis drömmer om dig. Typ, det är väll ok Madde? ;) Och tar han på min tröja så ska jag inte tvätta den utan ge den till dig gumman. haha. Nää som jag driver med er nu. Jag ska iväg och se Idol i Malmö och det ska bli jävligt trevligt :)

Helgen ser ganska lugn ut också. Blir jobb på fredag, skulle egentligen varit ledig men jaa, det blev ju inte så ändå. Sen vet jag inte alls vad som händer. Kanske ska man dra fram vinglöggen och fråga Cornelia om hon vill komma över :P Hahaha. Träna ska jag iaf.

Mina rutor blåser sönder här hemma, jag svär. Hur ska jag kunna sova? Lär få sitta i tfn tills jag somnar :)

Nu blir det faktiskt sängen ")

Sov gott alla. Och glöm inte att läsa min blogg imorgon igen :)

Livet...

Det är kväll nu.. Och jag läste något som känns förjävligt. Egentligen borde jag inte känna så utan bara känna wow det är över, och nu kan du sitta där. Hur dum får man vara liksom?
Men det känns jobbigt, inte för att jag saknar han utan för att detta har varit en tävling redan från första stund när jag fick reda på att hon existerade. Hum, underlig känsla, jag förlorade. Aja, nu är det så och nu kan jag tillbringa min tid till att leva livet själv och hitta den jag är. Hamnade i en djup diskussion igår med en gammal vän om hur kärlek egentligen går till. Han sa en del bra saker och jag borde följa den synen han har på kärlek och livet. Till en början, jag ska inte in i ett förhållande på VÄLDIGT länge nu. Och jag ska börja ta väldigt lätt så saker och ting nu, radera de nummer som bara gör mig ont ändå, vilket jag har gjort idag en gång för alla. Leva hur jag själv vill och inte följa vad alla andra gör och säger.

Jag vet vad jag vill, varför är det då så svårt att fortsätta?

Viktväktarrecept någon?

Så, då var jag hemma igen från träningen. Gick in om mamma och pappa och vägde mig :) Håller samma vikt verken mer eller mindre :) Happy happy! Storm är ju på väg in här tydligen och när jag gick hem från gymmet hann jag bli heeelt dyng sur. Vattnet droppar från mina byxor :( Och mina skor ska vi ju inte snacka om. Mina fötter ser ut som russin! :S Men men, det var skönt med träning. Nu blir det in i duschen sen ska jag göra mat :) Är jätte hungrig! Blir en gryta med både kyckling och fläskfile i :) Har hämtat hem min vännerbox nu också :) LOVE!
Jag och Cornelia snacka glögg idag. Kom på när vi stod där och snacka om det att jag faktiskt har typ fyra flaskor vinglögg på vinden :) Blev jag glad över det eller? JAAA! Så när löning kommer ska jag baka lussekatter och dricka vinglögg :D själv eller med någon det återstår ju att se :P hahaha.

Det är inte någon som råkar ha viktväktarrecept på lussekatter? Skriv gärna då i kommentaren :)

Nu kallar duschen på mig, jag svär!
Skriver säkert ett inlägg till ikväll :)


Ingen rubrik

Färdig för träning :) Nu beger jag mig ....



Plugg eller storstäd?

Nu har jag kollat klart på filmen :) Så nu ska jag bara äta lite lunch och sen ska jag dra över träningskläderna och gå ner till gymmet. Men fyyy vilket väder det är. Blåser och regnar.. Trist.. Tur man ska träna inomhus :) Blir kondis och styrka idag.. Sen hem igen och äta igen :O Sen blir det antingen plugg eller storstäd. Vad sägs? Vilket ska jag göra?

Disko på våningen under!

Då har jag precis stigit upp ur sängen. Fortfarande sliten och trött. Vaknade av värta diskot. Att det inte räcker med att jag får lyssna på deras jävla tv halva nätterna så ska jag fan ta mig vakna av deras jävla musik där nere också. Fyy vad jag känner mig som en gammal kärring nu. Haha.. Men jag funderar seriöst på att flytta sängen till något annat ställe.
Så hur ser dagen ut idag? Kanske ska plugga lite, komma på en fråga som jag ska undersöka i mitt projektarbete. Jag ska träna idag, sen vet jag inte. Skulle egentligen förlja med mamma till mormor men vaknade lite sent.
Nu innan jag ska iväg och träna ska jag kolla en film faktiskt :)


När blir man vuxen?

.
..
...

När blir man vuxen egentligen? Bross det på ålderna eller beteendet? Bross det på vilket sällskap man är i? Kan man både vara vuxen och barn? Blir man vuxen för att man skaffar barn, fru och hus? När fan är man vuxen egentligen? MÅSTE man vara vuxen? Måste man.....ahaa, så många frågor och så många måsten...
Jag behöver nog sömn.

...
..
.

Jag är iaf vuxen till viss del, jag är fortfarande barn till viss del.


Tecknat, det är ju inte enbart för vuxna!

Vem har sagt att tecknat är enbart för barn? Inte är det jag iaf. Jag älskar tecknat och kommer nog göra det hela livet. Min pappa tycker fortfarande att tecknat är kul och mamma tjatar om att få se Den lilla sjöjungfrun. Tecknat är inte enbart för barn, det är för vuxna också. Jag ska nu kolla på Tingeling :D Och jag är en stolt person som älskar tecknat :)



Kaffe och godis!



Glömde ju säga att idag var det godisdagen också. Men som jag har sagt innan så har min vän Madeleine sagt att man får ibland och jag litar till fullo på henne :P Dock var det ju inte bara jag som åt upp mitt godis :S
Gott var det iaf :)
Kaffe och godis, LOOVE IT!


Tisdagskväll

Jag behöver frächa upp min garderob. Både med att vika de kläder som är där inne och köpa lite nya kläder. Madde kom med en sååå söt blus idag, jätte söt. Jag måste också köpa nytt. Och så måste jag klacka om mina skor. Allt sånt ska göras nästa vecka. Eller jaa, efter löning och så iaf. Plus att det är ju dags att köpa julklappar och grejer.. Suck

Har precis haft besök. Ett trevligt sådant. Många minnen men inget annat.

Så vad händer nu ikväll då? Tjaa, diska kanske? Eller bara softa, vänta på ett samtal :)
Har inte så mycket nytt att säga faktiskt..
Imorgon blir det hem till mormor med mamma :) Träna sen,.. sen vet jag inte :S hum...

Nää, jag har inte så mycket att säga mer.. ska kolla lite tv nu :)

Sova på tåget...

Då var jag hemkommen från skolan. Kännde inte riktigt för att vara där.
Varför är det så att jag för tillfället enbart kan uttrycka mig genom sms och bloggen? Varför kan jag inte prata om hur jag känner? Jag vill verkligen inte göra det men jag kan smsa om det och skriva om det i bloggen? Konstigt...

Köpte mig goda lussebullar idag på pressbyrån :) Gott! Men blev så fruktansvärt mätt! Sick!
Nu sitter jag här och snackar med Madde. Vilka problem den kvinnan har med Facebook. Haha. Verkligen! Stackars stackars. Det är inte lätt!

När jag åkte hem från skolan idag, vilket innebär att jag tar tåg och buss hem, så somna jag. Det är oerhört skönt att sätta lurarna i örat och bara somna. Sååå jävla skönt. Misstaget jag alltid gör är att jag NÄSTAN vaknar försent. Haha. Jag vaknar mellan Häljarp och Landskrona. Tur är väll det med tanke på att jag ska av i Landskrona. Undra om man snarkar när man somnar på tåget, för man vaknar ju inte själv av det då man lyssnar på musik jue.. Bussen är också skönt att somna på, fast inte stadsbussarna för dem kör rent ut sagt förjävligt. Jag hade nog kunnat åka tåg eller buss hur länge som helst för man funderar rätt mycket under turerna också. På vad som händer i ens liv och var som har varit. Men då kommer man tillbaka till mitt problem med att analysera. Jag analyserar oftast för mycket, eller ibland iaf. Ska försöka sluta med det. Inget som påverkar en bra. Men iaf, det jag ville ha sagt med detta är att det är avslappnande med att åka buss och tåg. Så där kan ni ju sitta med era körkort och köra er bil och vara trötta men inte kunna sova och slappna av utan istället bli stressade i trafiken och bli arga på bilister som inte kör som ni vill. Jag, haha, jaa jag sover på tåget sålänge ;)


Förskollärare och tidiga morgnar

Godmorgon. Då var det dags att gå upp igen. Suck. Det är verkligen jätte segat att behöva gå upp tidigt på morgonen. Det händer inte ofta att jag gör det men ibland måste man. Sen när jag börjar jobba på förskola så måste jag ju gå upp så här tidigt varje dag :O Så det är ju bara till att vänja sig. Jag kommer ju med andra ord att bli en sju till fyra människa, och ibland sex till tre människa om inte längre. Nu när klockan är tjugo över sex säger jag bara SUCK på det. Det får ju bli skärpning nu. Kan inte vara en trött människa när jag ska bli förskollärare! Eller så är det bara tanken på att gå på föreläsningar som gör det jobbigt liksom. Jag är så fruktansvärt trött på skolan nu, känns som om mitt liv är för komplicerat nu för att jag ska kunna koncentrera mig till 110% på skolan. Tycker allt händer nu. Mamma ringde igår och lämnade ett tråkigt medelande om att morfar har fått åka in på sjukhuset IGEN. Stackarn kom ju precis hem. Hoppas hoppas att han snart kommer hem igen.

Dagen blir allmänt lugn annars. Skolan från kvart över åtta till tre. Sen hem till mamma och pappa och äta och sen MÅSTE jag ta mig i kragen och träna idag också. Får inte fuska mer nu. MEn nu ska jag gå och göra lite frukost och sen ska jag bege mig till bussen. Skriver mer sen när jag kommer hem igen :) Trevlig dag på er alla!

...

Nu har kvällen landat igen. Dagen har bestått av absolut ingenting, bara en massa smsande och så har jag plockat undan här hemma och lagat mat och diskat :) så nu är det fint här hemma igen :)
Fast har fortfarande ont i magen. Mensvärk är det värsta som finns, fast denna gången ska jag vara glad åtminstonde. Men i morse svor jag såååå över att jag inte hade en sån där vetekudde eller vad fan det heter. Fyyy faaan vad ont jag hade, kunde inte röra mig. Och inte heller sova:(

Jag är så sjukt sugen på något nu men vet ej vad! Baka kanske? Ahaa, orkar inte.. Hum....

Röka!!

Kort och gott inlägg :D

Så nu har jag pillat och hatt mig i min blogg. Hur tyckte ni resultatet blev? :) Jag tyckte iaf att det blev helt ok :)
Jävligt dyster väder idag och jag har så fruktansvärt ont i magen, plus att jag är hungrig... kanske dags att äta något och kanske dags att göra sig redo för träning?
Maby baby!

Skriver kanske se då då...

Ny blogg, IGEN!

Ja man kan kanske inte säga att jag ä ny med det här med bloggandet, detta är min kanske fjärde eller femte blogg. Så är det när man tröttnar liksom.  Jag lär ju inte ha så många besökare på denna än antar jag men jag skriver på ändå, mest för min egen skull liksom. Många gånger har jag faktiskt funderat på varför man har en blogg. Vad är det som gör det så intressant att läsa om andras vardag? När den här Kissie skriver om vad hon har ätit och varför hon tycker alla andra är korkade. Vad är det som gör att det är så intressant att hon går på en Chi-Latte diet liksom? Joo det ska jag tala om för er. Det är skönt att kunna skriva av sig. Det är ju inte så att man skriver om precis allt men mycket. Sen är det ju också lite konstigt att man väljer att gå ut med det på internet istället för att skriva en dagbok på datorn som är hemlig. Men det kan man göra det med med de intima sakerna som ingen annan ska få veta. Men syftet med bloggen är nog... hum inte vet jag, spy galla över andra? Ibland. Nä men det är skönt att ha en blogg. Att skriva av sig på :)

Så nu ska jag försöka fixa med disignen och se vad jag kan göra med den :P

sen skrivet jag väll igen
:)



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0

Väder Landskrona