God morgon. Klockan är bara tjugo i sex o...

God morgon. Klockan är bara tjugo i sex och jag har varit vaken 40 minuter. Jag kan inte somna som helt enkelt. Jävligt jobbigt. Både igår och idag har jag tänkt mycket på nio framtid. Vad jag ska göra och när. Uch, mycket att tänka på. Orkar inte ens räkna upp allt jag tänkt på. Haha. Idag blir det en tripp till lund med syster och mamma. Vår årliga tripp. Och detta året får till och med johanna, min syster, följa med. Haha. Jag längtar så mycket nu. Fick csn pengarna idag plus att jag har kvar från lönen! Shoppa!! Ja då! Först blir det frukost hos mamma och sen bär det av. Direkt när jag kommer in till lund ska jag ta en take away chai! Love it! Haha. Imorgon börjar skolan. Ska bli skönt att komma tillbaka igen. Slippa jobba som en jävla idiot. Skönt! Nä, jag får väll gå upp ur sängen och kanske plocka undan här hemma lite.


En fartfyld helg



sådär ja. Då var denna helgen också över. Och jag är fortfarande förkyld. Hur faaaan går det ihoppa? Men men.
Fredags blev det handla med mamma och färga håret. Blev inte så jätte mycket ljusare, men utväxten syns inte längre iaf :) Lördagen blev det att åka hem till Filip ganska tidigt. Pappa körde mig. Först så ringer han och stressar mig som faaaan sen när vi är på väg in till Häljarp kommer jag på att jag glömde gratulationskortet, så det var bara till att vända tillbaka och upp i lägenheten och hämta kortet. Sen körde vi iväg mot Hp igen. Kom in till Filip och fick reda på att vi skulle på lunch hos hans föräldrar. Okey, tänkte jag, då hinner jag göra vid håret innan. Så när jag står och fönar håret utbrister jag i en massa svordommar :P Joo, då hade jag glömt kortet i bilen! SMAAART Sofhie SMAAAAAART :P haha. Så jag och Filip fick åka in till stan igen och hämta kortet och mina nyklar som låg i pappas bil. Sen blev det lunch hos Filips föräldrar. Lilla Felix var också där som jag fick leka med lite :P Sjukt gullig pojke alltså! Han vill man bara stoppa ner i fickan och gå hem med :P haha. Sen var det dags för bröllopet. Kyrkan var jätte fin och ingången för paret till altaret blev inte som alla andra bröllop. Filip och ett gäng andra utav brudparets vänner började dansa in två och två med solglasögon på sig till låten "forever" och sist kom brudparet! Också med solglasögon och med musiken i kroppen :P Det var ball att se. Sen blev det festen, god mat och dryck, bäst var efterrätten, cheescake (stavning?) med bär. Sjukt god! Filip och jag var hemma igen vid två, var ganska trött!
Igår blev det soffliggande och mys för nästan hela slanten. Vid fem var det dags för att gå till dörren bredvid, dags för presentöppning och en annan överraskning. Blev pizza och lite mer lek med Felix :)
Haha seeeeeen, då hände något som aldrig har hänt mig förr. Filip körde mig hem men påvägen mellan Hp och L-a blev vi stoppade av polisen, blåljus och allt. Haha. Filip fick blåsa och hon frågade oss lite frågor och sen frågade hon Filip om han hade någon aning om varför dem hade stoppat oss. Och det hade han inte den blekaste aning om med hans baklyktor var ur funktion. haha. aja.. men som tur var fick poliserna ett annat larm och körde iväg i full fart med blåljus så Filip fick inga böter :)
Idag ska jag jobba, fick bytat pass så att jag och Filip kan åka iväg på torsdag.
Nu ska jag softa lite. Ha en bra måndag :)

Förresten, är vi inte fina på bilden? :)


God morgon. Idag är det bröllop. Vilket in...

dsc00719 (MMS)

God morgon. Idag är det bröllop. Vilket innebär en lång dag vilket betyder en stor frukost. Idag blev det en stor kopp kaffe, en äggmacka med kaviar och en bärsmootie. Och till detta så klart tidningen:-D näsan, örat och hostan är inte ett dugg bättre. Hur mycket snor kan en människa producera(eller hur det stavas) egentligen?


Min helg och nästa vecka :)

Fredag idag. Och jag är åter igen hemma från jobb. Förkylningen vill inte ge med sig. Skit jobbigt är det. Idag ska jag och mamma iväg och handla mat. Ska bli så skönt att ha mat i kylen igen :) Sen ska jag sätta blonda slingor i håret så jag är fin tills imorgon. Helgen blir ganska lugn annars. Blir bröllop imorgon och söndag ligger jag platt fall i filips säng hoppas jag på :P Nästa vecka blir mycket att göra. Måndag ska jag kanske träffa Malin och hennes lilla Cornelia, OM jag är frisk, vill ju inte smitta den lilla, tisdag ska jag, syrran och mamma ha en mysdag i Lund. Som iaf jag och mamma alltid gör varje år åker vi till lund och shoppar och fikar på Mormors kafé med deras varma chocklad med mini marshmellows :) Ondag börjar jag först skolan sen efter det blir det möte med Funky Kidz på nya stället. Fick reda på igår av min chef att det är 11 barn som ska vara med i min grupp än så länge. Om jag är nervös? hahaha näää inte alls! Tsss, klart som faaaan jag är :P Sen efter mötet ska jag hem och packa för på torsdag åker jag och Filip iväg till Säfsen Resort :) Myyys! Kommer inte hem förrän på söndagen :)
Nuuu ska jag leta upp lite recept som jag ska handla till :)

Blir galen av allt tjutande

Mitt öra är inte ett dugg bättre och där med basta. Men men.. Blev inget jobb idag heller.. känner verkligen hur pengarna bara rinner genom fingrarna på mig. Men jag vill inte jobba sjuk heller. uch ja. Iaf så var jag tvungen att åka ut med mamma till Center Syd idag för att hitta något att ha på mig på lördag på bröllopet. Hittade en jätte söt klänning i lax-beige färgad typ, men ett svart tunnt skärp i midjan. Jätte söt tycker jag! Sen hittade jag en lång kavaj! Skit snygg! Och den var på rea så fick ge drygt 500 kronor för den typ. Inte så farligt tycker jag :) Den var ju jätte fin! Sen hittade jag en ny badrumsmatta :) och nu ska jag decka hade jag tänkt. helt slut efter dagen måste jag säga. När ska jag bli frisk? kan någon förklara det för mig? och när ska det sluta föra så jäääävla ont i örat? och sluta tjuta? AHAAA!!!

God morgon. Igår hände något jävligt konst...

sleepy (MMS)

God morgon. Igår hände något jävligt konstigt för mig. Jag vaknade mitt i natten av att något smällde i mitt öra. Det gjorde skit ont! Det gjorde så jävla ont så jag fick ringa mamma och fråga vad som hände egentligen. Jag har fått ett jävla tryck i örat. Precis som lock fast mycket värre. Nu har smärtan lagt sig men jag har fortfarande lock i örat och det tjuter där inne. Provade igår med att spruta nässpray för jag läste att man kunde göra det. Det funka ju inte som jag trodde det skulle göra men jag kan höra igen iaf. Uch, vilken jävla förkylning. Inget kul alls!


Vissa saker som man verkligen inte vill lä...

dsc00132 (MMS)

Vissa saker som man verkligen inte vill lägga en tanke på kan man inte sluta tänka på. Hur kommer det sig egentligen? Det börjar bli lite jobbigt faktiskt. Haha. Men men, med tiden lär det också försvinna. Jag vet faktiskt inte längre varför jag bloggar. Jag skriver inte om något speciellt längre. Jag har inte så mycket att berätta. Livet flyter på och jag mår jävligt bra igen, ja förutom min dunderförkylning då. Haha. I helgen blir det bröllop. Och jag hoppas vid allt jag äger att jag hinner bli frisk tills dess. Mina ögon verker, mitt huvud dunkar och hostar gör jag och snorar gör jag. Och ovan på allt så när jag jobbar på posten och springer i trapporna blir jag yr av allt detta. Uch! Jag sitter och funderar över hur jag ska göra imorgon. Jag skulle behöva bli frisk. Det är inte vettigt att springa i trappor med förkylning plus att när jag vaknar har jag morgonfeber. Suck. Ja jag är jävligt gnällig idag för jag vet inte vad jag ska ta mig till! Hjälp mig!


God morgon. Det är dags igen att gå upp fö...

dsc00710 (MMS)

God morgon. Det är dags igen att gå upp för att jobba. Inte ett dugg sugen på det då jag fortfarande är sjuk och trött. Filip åkte hem i natt då han skulle hämta sina föräldrar men han kommer snart igen:-) selma ligger i soffan bredvid mig. Hon till inte gå upp. Haha. Nä nu ska jag gå och göra vid mig. Suck.


Såhär dum är min katt.

dsc00709 (MMS)

Såhär dum är min katt.


Idag kommer filip hem till mig:-) vi ska h...

kiss (MMS)

Idag kommer filip hem till mig:-) vi ska hem till mamma och pappa och äta sen bara ta det lugnt. Ska nämligen jobba imorgon också. Sitter för tillfället på fysiken nu och har absolut inget att göra. Här har kommit in 4 personer idag. Den fjärde kom precis men det är också bara han här den stackaren. Och jag sitter och snorar och hostar. Men men, fina pengar blir det har jag räknat ut:-) riktigt fina pengar:-D på måndag börjar jag på posten igen. Så jag kan ju meddela er om att ikea katalogen kommer nästa vecka. Kul för er, mindre kul för mig som ska dela ut skiten. Haha men åter igen, jävligt goa pengar nästa månad:-D ska dock jobba dubbelt måndag, tisdag och torsdag. Men får skylla mig själv. Just nu, vid denna tiden om två veckor sitter jag och hjärtat mitt i en stuga i säfsen och bara njuter av ledighet och av varandra. Längtar så mycket. Ska bli för jävla skönt. Helgen innan blir det bröllop och dagen innan vi åker till säfsen börjar jag skolan. Jävla massa som händer.:-S nästa vecka ska jag och filip även försöka åka iväg och handla cykel till mig och handla kläder. Oj oj vad det är mycket att tänka på.


8 dagar kvar varav 3 är dubbelpass. Jag lä...

dsc00707 (MMS)

8 dagar kvar varav 3 är dubbelpass. Jag längtar tills detta är över kan jag ju tala om. Och nu har jag dessutom gått och blivit sjuk. Så nu blir allt dubbel så jobbigare. Skit tråkigt! Har ont i halsen, känner mig yr, mår illa, och känner mig febrig. Och har jobbar dubbelpass idag också. Eller är på mitt andra jobb för idag. Orkar nästan inte vara här längre. Uch. Vill verkligen inte jobba imorgon heller, men måste. Uch vad jag är gnällig idag. Haha


Jag lovar. Idag är dagen då jag kommer att...

dsc00706 (MMS)

Jag lovar. Idag är dagen då jag kommer att sprängas! Eller mitt huvud iaf. Sitter på fysiken nu. Har haft att göra fram tills nu. Eller det händer saker hela tiden ändå men lugnare nu och nu dunkar mitt huvud. Ajajaj! Verkligen. Och trött är jag också! Klockan ringde 4 i morse och jag ville verkligen inte upp men tar tvungen ju. Jobbade till 13 på förskolan. Hemma 14.30 åt. Hem till selma, duscha och göra vid mig. 15.50 nere på fysiken redo att börja jobba igen. Nu har jag två timmar kvar tills jag slutar och tills filip kommer och hämtar mig. Blir att lägga sig i sängen med en gång och vila huvudet. Suck. 13 timmars jobb med 3 timmars mellanrum typ. Har nu varit vaken i 15 timmar. Få slut på denna dagen nu!


Jaha. Då har man öppning på skolan imorgon...

sleepy (MMS)

Jaha. Då har man öppning på skolan imorgon. Börjar sex och jag får gå upp 4. Haha. Vilket skämt. Lagom roligt. Men men. Fina pengar:-D


Wiiihoo!

Jag klarade det. Nu är jag en instruktör för Funky Kids 2-8år :D Fast ska bara hålla i gruppen 2-3 år :P

Alla tummar och tår för grönt ljus!

Då var lördagen över. Imorgon gäller det. Jag är skit nervös måste jag ju påstå. Nästan så att jag kräks! Sant! Imorgon blir det slutgiltliga testet för att se om jag får bli Funky Kidz-ledare eller inte. Ska dansa till låten Tillsammans med Nicke & Nilla. Kanske jag har skrivit här innan men skit samma då får ni höra det igen. Har tränat och jag tror den sitter. Sen kommer jag säkert att glömma allt imorgon bara för det. Men men, den tiden den sorgen. Nu ska jag försöka sova. Imorgon ska jag även träffa Filip. Har inte setts på jätte länge känns det som nu. Men har blivit så mycket denna veckan och ännu mer kommer det att bli. Aja.. Väldigt synd dock att jag missade Filips föräldrars kräftis plus att jag missade petterssons avskedsfest :S Men men, utb kommer före fest! :)
Nu säger jag god natt...
Håll alla tummar och tår så att jag får grönt ljus imorgon :D

Jaha, då ska man bli danslärare :)

Då var det officiellt, Sofhie går på dansskola! Första dagen på kursen idag. Hur jag ska klara alla dessa koregrafier till vecka 37 är en gåta för mig. Men det gäller att träna stenhårt helt enkelt :) Kul är det iaf och dem som tittar på mig när jag dansar måste också ha jävligt roligt. Haha. Idag började vi två och slutade sex. så det var inte så farligt. Imorgon börjar vi tio och slutar fem, inte heller så farligt kan jag ju tycka. Söndag kommer "provet" Då ska jag kunna en av låtarna. Ojojoj. Rött ljus på mig med en gång. Haha nä, men det är nog faktiskt inte helt omöjligt för  mig att klara av detta. Aja, jag lär mig dansa iaf ;) så nästa gång Tages sätter igång Emil i Lönneberga så kommer jag rocka loss på dansgolvet. haha! Idag har jag även lärt mig lite koregrafi till Manboy :) asså inga sånna dära coola steg nu, tolka mig inte fel! Jag ska bara bli danslärare för barn upp till 8 år. haha Så det är mest lek! Men kul är det och jag tvivlar inte ett dugg på att jag och barnen som jag ska ha hand om kommer ha roligt :)
Nu tror jag faktiskt att koregrafin till introt och ref. sitter till Manboy så nu ska jag gå och lägga mig för att vara pigg och gla klockan 6 imorgon bitti!

God natt på er! :)

Jag har kommit fram till att de närmaste v...

busy (MMS)

Jag har kommit fram till att de närmaste veckorna blir bara jobb. Påbörjade dessa veckorna i tisdags. Och i sträck ska jag jobba 17 dagar var av 6 av dessa dagarna är dubbelpass. Haha. Vilket skämt! Suck. Men det positiva är att förskolan ringde igår och ville ha in mig till inskolningen nästa vecka. Så hela nästa vecka jobbar jag på förskolan. :-D överlycklig! Det samtalet har jag väntat på hela sommaren. Haha. Ska dock jobba dubbelt vissa dagar men det skiter jag i för jag ska hoppa in och vikariera som förskollärare:-D och om inte det vore nog så håller jag fortfarande vikten trots mitt slutande på rökningen.:-D


Jag har många fobier. Jag hatar kryp typ s...

nervous (MMS)

Jag har många fobier. Jag hatar kryp typ spindlar och myror. Men skärper jag mig kan jag hantera det. Jag vill inte föda barn för att jag är rädd dör smärtan och jag är höjdrädd. Och ja just det, bara tal om fästingar får mig att rysa Men något som jag verkligen hatar och kan nästan få mig att gråta är el. Jag har stor respekt för el. Min el gick precis och jag ringde pappa och ville ha hit han. Men icke. Jag fick fixa det själv. Dra i spakar och mög i elskåpet. Uch. Och tacka gud för att jag har en av de modernaste elskåpen. För att byta proppar det hanterar jag knappt. Haha så löjligt egentligen men har man en fobi så har man. Men jag hanterade det väldigt bra själv idag så iaf:-D grattis till mig. Nu sova och imorgon dubbelpass. God natt.


Look deep in to my heart and say I'm layin...

dsc00068 (MMS)

Look deep in to my heart and say I'm laying. Nu är det dags att sova känner jag. Har blivit för mycket av gray's idag känner jag också.


Hallå. Då var det tisdag idag, vilket inne...

innocent (MMS)

Hallå. Då var det tisdag idag, vilket innebär jobb. Ska jobba 16-21 idag. Känns lite som att när man börjar så mitt på dagen så förstörs hela dagen. Har inte gjort ett skit idag. Kolla vidare på gray's anatomy efter frukosten idag. Sen längtar jag verkligen tills vi ska åka iväg jag och filip. Ska bli så skönt och mysigt. Sen börjar jag även längta lite till skolan. Ska bli skönt att börja skolan igen. Få lite rutin på vardagen igen liksom. Nä, dags att göra vid mig Trevlig tisdags kväll på er:-)


Helgen är bokad för mig och Filip :)

Min mise har upptäckt världen lite idag :P Mamma skulle handla mat i lödde och jag hängde på så jag kunde köpa mat till Selma. Mamma köpte en sele till Selma också så idag när jag skulle till mamma och pappa att äta testa jag på att gå med Selma dit i sin sele. Haha stackarn var lite rädd men rörde på sig gjorde hon efter ett tag. Hon gick ju inte hela vägen men ändå. Nu är vi hemma igen iaf och ska sätta på Gray´s Anatomy snart. Förresten bokade Filip syugan i Säfsen idag :) så den 2-5 september bilar vi uppåt landet och har en långhelt för oss själva. Så skönt ska det vara. Problemet nu som jag nyss kom på är att jag måste ta ledigt från jobb. Men det löser sig.
Nä, nu ska jag testa min nya laktosfria glass.


Mina två hjärtan ligger och myser i soffan...

dsc00701 (MMS)

Mina två hjärtan ligger och myser i soffan. Selma trivs riktigt gott hos filip. Igår skulle jag egentligen fira cammi, men så blev inte fallet. Istället åkte jag och filip in till häljarp igen och gick till malin och hennes sambo. Blev skitsnack och vin. Jag fick dessutom mata lilla cornelia.:-)så gårdagen blev bra och trevlig trots allt. Nu ska jag upp till affären och handla något gott tänkte jag. Regnar, perfekt väder för mys i soffan med lite godis:-D


fixa och trixa

Lördag... jahaa, då var det lördag. Igår var jag med familjen och kolla på Eva Rydberg föreställningen, Gröna hissen. I Fredriksdal, Helsingborg då. Fruktansvärt rolig var den kan jag tala om. Jag skratta så att tårarna spruta på mig. Haha. Sen idag vid nio ringde klockan. Var egentligen meningen att jag skulle gå ner till gymmet då, men blev lite sen. Var där strax efter elva. Snacka lite med Cornelia innan jag ställde mig på löpbandet. Och som jag har sprungit idag då. Så skönt. Exakt 17.00 minuter på exalt 3 kilometer :) Förbättring med typ tre minuter :D I LIKE! Efter det palla jag inte göra mer än så så blev att snacka med Cornelia igen och sen bussen hem, snacka med cammi som nu har kommit hem till Sverige igen. Hon fyllde ju då år igår så idag ska vi fira henne lite :) Och Filip kommer också idag :D Nu ska jag fixa och trixa lite innan Filip kommer....

Ha en rolig lördag :)

Att leva i nuet!

Klockan är tio över tolv och jag har redan hunnit med lite faktiskt. Ringde och väckte pappa halv åtta, åtta skulle vi vara på gymmet, vilket vi var :) Sprang 20 minuter vilket blev en distans på 3 km 390m :) Så jag har faktiskt förbättrats. Ja jag vet, 20 minuter är mycket på tre kilometer men jag har precis börjat igen. :) Jag sprang dessutom på lutning och jag ökade takten. Som snabbast sprang jag på 14 km/h Men höll mest tempo på 10-11 km/h. Jag tycker det är ganska bra för mig iaf. Efter det körde jag 20 minuter på cykel ett ganska högt tempo och efter det blev det magövningar. Så jag är ganska nöjd med morgonens träning. Efter det blev det frukost hos mamma och pappa och efter det cykla jag hem och duscha och jag har precis blivit klar med en sats sockerbullar och nu ska jag snart göra vid mig för middag. Efter det ska vi iväg och kolla på Eva Rydberg på Fredriksdal i Helsingborg. Så det blir en non-stop dag idag !
Måste ju säga att man blir mycket piggare av att sluta röka. Ja jag har sagt det innan men än så länge känns det jävligt bra. Och jag kommer säkert att börja någon gång igen, eller iaf ta nått bloss, men den dagen den sorgen. Just nu är jag rökfri iaf! Och man ska väl leva i nuet? Eller?

Suddig bild från helgen men beskriver iaf ...

dsc00685 (MMS)

Suddig bild från helgen men beskriver iaf att jag hade kul:-) idag har jag hälsat på malin i deras hus. Fick även träffa deras lilla Cornelia. Vilken liten en. Jätte söt tjej måste jag ju säga. Fick hålla i henne. Och måste medge att jag var lite rädd för att göra henne illa men det gick bra:-) efter det cykla jag in till stan igen och sen var det dags för jobb. Annars har det inte hänt så mycket mer än så idag. Nu ska jag sova och imorgon blir det morgonträning:-D


Sen vårstädning eller tidig höststädning

Klockan är tjugo i ett och jag har sedan jag gått upp ur sängen städat i klädkammaren, hallen och i köket. Har gjort vid i luckorna i köket, tvättat ugnen (som var skitig så in i helvete), tagit ut grejer från garderoben in på vinden och damsugat. Nu har jag precis fikat med lita av mina nybakade kakor. Funderar på om jag ska göra nötkakorna nu eller om jag ska vänta med det till en annan dag. Selma ligger i mitt knä, har lekt lite med henne också mellan städningarna så hon är lite trött nu :)
Nu ska jag bara ta det lugnt! :) Man kan säga att jag tog en lite sen vårstädning, eller tidig höststädning. :D I LIKE!
Och nu när jag har så goda och många kakor hemma kan vem som helst komma och fika :P haha! Gott är det!
Förresten har jag hunnit måla lite också. I hallen var där en liten bit som jag skulle måla på så fixade det också mellan städningarna! haha Vilken morgon :P

Min katt har hittat ett monster i speglen...

Denna dagen har då tagit slut. Och jag tycker att jag har hunnit med en hel del idag. Började med att plocka undan här hemma, vilket var ett misstag haha men iaf. Sen började jag baka samtidigt som jag tvätta. Efter det blev det middag hos mamma och pappa. Mamma och jag cykla till Netto och handla lite, sen hann vi kolla på Sex and the City 2 innan jag och Selma begav oss hem igen. Och då började jag rensa i byrån. Fyyyy faaan vad jag hade grejer där. Mest papper dock men nu är det borta :) Inte alls mycket i min byrå längre. Selma ligger nu i mitt knä och undrar nog när det är dags att lägga sig i sängen. Men är lite för hyper för det fortfarande. Hittade förresten mitt gamla fodral till almenackor nu när jag rensa. ÄLSKAR det fodralet. Så det ska sparas och jag ska handla hem ny kalender som får plats i det. Hittade även lite gamla skoluppgifter som jag skrivit. Vissa saker som man är stolt över. vissa ABSOLUT inte haha. Tur jag inte blev skribent som var min största dröm sedan jag var liten. Haha.

Imorgon blir det städning i hallen, för där ser förjävligt ut igen. Och kanske, KANSKE ger jag mig på garderoben imorgon också. Ska rensa ut lite prylar här hemma också. Sånt som bara står där för att jag inte har någon annan stans att ställa skiten. Köket ska bli väldigt intressant att ge sig på. Där ska också rensas ut, massa onödigt skit där med. Varför handlar man hem en jävla massa prylar för? Jag går ju nästan och ramlar här hemma för här är så mycket. Eller inte riktigt men mycket utav prydnadssakerna är onödiga. Jag gillar när det är snyggt och enkelt. Inte allt för mycket på väggarna. Och det som hänger på väggarna är nödvändiga och saker som jag verkligen tycker är snyggt och tycker om. Sånt som gör pricken över i:et liksom. Just nu har jag inte så mycket på väggarna för jag har inte mycket som passar till så jag vill ha det. Men men, jag ska ju bo här ett bra tag till så jag har gott om tid :P haha.

Förresten måste jag ju bara berätta att jag nyss kom på Selma med att rygga och hoppa i sängen. Det är nämligen så att jag har en stor garderob bredvid sängen med speglar på. Och där har hon hittat en katt. Katten gör precis som hon och hon hoppar och ryggar och ser allmänt konstig ut. haha. Men kul var det att se iaf :)

Morgondagen ska jag även hem till Filip. :) Ska cykla ut dit hade jag tänkt då jag ska besöka Malin och hennes lilla Cornelia på torsdagsförmiddagen. Har inte bestämt mig för om jag ska ta med Selma till Filip eller inte. Blir nämligen första gången hon sover själv i lägenheten om jag bestämmer mig för att lämna henne här till torsdagen själv. Hum, jag vet inte än, får prata med Filip om det imorgon helt enkelt :P

Nu har jag mest pratat strunt. Men det är skönt att kunna skriva av sig lite. Inte för att det var något speciellt men ändå. Det var skönt....


Bagare Sofhie

Som jag har varit aktiv idag. Och tur är väl det. Jag har ju inte talat om för er att jag håller på att sluta röka, igen, jag vet.. men jag försöker åtminstonde. Idag har jag tvättat, städat lite, bakat tre kakor och håller på att sortera i min bÿrå eller hur det stavas ;S haha. Iaf, har gjort sockerbullar, kolakakor och chokladkakor :D GOOOOOTT! Nu ska jag och Selma hem till mamma och pappa och äta och jag ska bjuda på fika :D viiiiiilken dag! Och jag har inte alls hunnit tänka på cigg. Haha. Joo bara liiiite :P

Dags för frukost mys. Tidningen på plats, ...

dsc00696 (MMS)

Dags för frukost mys. Tidningen på plats, kaffet i muggen, radion igång. Kan det bli bättre?:-P idag står tvättning, städning och bakning på schemat:-D en lugn och skön dag. Ska kanske iväg och träna ikväll också. Får se helt enkelt. Ha en bra dag alla:-D


Vilken dag det har varit idag. Började dag...

skldis-045_92411 (MMS)

Vilken dag det har varit idag. Började dagen med att träna. Filip åkte från mig vid sju och trots att jag var trött kunde jag inte sova. Så halv åtta var jag på gymmet och sprang. Kom hem vid halv nio nio och gjorde frukost och kaffe. Tog det lugnt och läste tidningen samtidigt. Efter det cykla jag till mamma vid tio och vi åkte iväg för jag skulle handla hem mat. Efter det fikade vi hemma och sen åkte vi till billesholm för mamma ville kolla på cykel. Slutade med att hon kom hem med en ny din cykel. Och nu ska jag snart äta. Måste erkänna att jag är lite trött nu. Men men. Imorgon blir det städa och baka och tvätta. Innan dess kanske jag ska ta en sväng till gymmet, återstår att se. Ha en fin måndag:-D


Fy fan vad jag har mått skit idag då. Hade...

dsc00681 (MMS)

Fy fan vad jag har mått skit idag då. Hade en sjukt trevlig kväll med cornelia igår. Blev tacos och massa vin. Nästan för mycket vin måste jag ju påstå. Vi cykla ner i stan till inferno. Haha. Och gjorde bort oss lite där med våran underbara dans. Haha. Att cykla hem var tyvärr inte lika lätt. Tacka gud för att poliserna inte var i stan för då hade jag blivit tagen dör grov rattfylla. Haha. Vaknade upp idag av att jag mådde skit! Fick sova bort baksmällan och nu mår jag lite bättre. Vantar på filip och vi ska iväg och handla och köpa pizza. Frosseri på hög nivå idag! Det behövs. Nu ska jag städa bort mina kläder som jag bara slängde av mig i hallen i natt. Haha.


Fy fan vad jag har mått skit idag då. Hade...

dsc00681 (MMS)

Fy fan vad jag har mått skit idag då. Hade en sjukt trevlig kväll med cornelia igår. Blev tacos och massa vin. Nästan för mycket vin måste jag ju påstå. Vi cykla ner i stan till inferno. Haha. Och gjorde bort oss lite där med våran underbara dans. Haha. Att cykla hem var tyvärr inte lika lätt. Tacka gud för att poliserna inte var i stan för då hade jag blivit tagen dör grov rattfylla. Haha. Vaknade upp idag av att jag mådde skit! Fick sova bort baksmällan och nu mår jag lite bättre. Vantar på filip och vi ska iväg och handla och köpa pizza. Frosseri på hög nivå idag! Det behövs. Nu ska jag städa bort mina kläder som jag bara slängde av mig i hallen i natt. Haha.


Idag är det fest!

dsc00691 (MMS)

Idag är det fest!


RSS 2.0

Väder Landskrona