Fredag

gick upp tidigt idag.. sitter nu och kollar på Vakna med The Voice på femman, äter frukost, har precis duschat och smörjt in mig och sitter vid datorn.. ska snart hämta en kopp kaffe. OCh jag är pigg :) Sååå skönt! IDag kommer det bli en fullspeckad fredag.. Först iväg till skolan, sen direkt från skolan till jobb, jobba mellan 16-20 sen hem och byta om och sen förhoppningsvis festa till det.. Vilken dag! Och imorgon blir det taccos hemma hos Cornelia, tror vi bestämde oss för taccos iaf.. Trevlig helg!! :D
Nää, nu ska jag mysa med mitt te lite och sen ska jag göra vid mig!

Trevlig fredag på er alla!

....

Kvällen slutade jävligt bra. Jag kokade vatten och gjorde te i min nya tekanna av mitt kärlekste och tog fram mina kardemumma skorpor. Och när jag sitter i soffan och dricker te och äter skorpor och kollar tv känner jag mig bara jävligt glad, ensam och jävligt glad. Bara en känsla som kommer ibland, och den känslan ska man ta vara på. För den kanske inte kommer igen på ett tag.. Det känns bara jävligt bra just nu. Jäävligt bra.
Bara låt det vara såhär länge nog...

ja kvällen närmar sig sitt slut ig

0-2b9975b47d3cb21ca2014c337fcda347.png

ja kvällen närmar sig sitt slut igen och jag längtar tills jag kommer hem. Vill inte vara kvar här längre då jag är sjukt trött. Plus att jag vill hem och testa mitt nya kärlekste. Jag och mamma spenderade ju dagen i lund vilket tar jätte trevligt. Började med en frukost inne på mormors bageri sen vidare i stan. Hittade massor som jag ville handla och må tro jag handla. 1300 smällde jag upp idag. Och då tar det relativt billiga saker jag köpte ändå, förutom vinet som jag då fyllde mitt nya vinställ med. Och bilden ovanför, min nya tekanna. Skulle ha kostat drygt 200 kronor på tehuset i lund men jag hittade en exakt lika dan fast större för 70 kronor på tiger. Haha. Jätte fin. Helt i glas. Jag gillar den iaf. Nä nu ska jag jobba två timmar till innan jag ska sluta och dricka kärlek.. Haha


morgondagen!

Dagen börjar gå mot sitt slut och jag ska snart gå och lägga mig för imorgon kommer bli en låååång dag.. Ska upp tidigt, betala räkningar och sen kvart över nio kommer mamma och hämtar upp mig för vi ska till Lund :) Åker in tidigt för vi ska äta frukost innan vår lilla shoppingrunda :) Vi har suktat efter lund sååå länge nu och imorgon blir det äntligen av.. Efter Lund ska vi hem igen och jag ska jobba klockan 16-21.. Suck.. Sen fredagen blev inte som jag tänkt.. Skulle egenligen festa till det ordentligt med Hanna efter jobbet men det gick inte då hon fått någon öroninflamation eller nått så hon fick inte festa :( Buhuu! Men får se hur det blir på fredag ändå.. Lördag ska jag iaf hem till Cornelia och kolla hennes lägenhet och dricka lite vin :) Vad som händer under kvällen vet jag inte.. MEn kommer bli kul och det var längesedan jag umgicks med Cornelia så ska verkligen bli kul.. Vi har säkert en del att snacka om..
Nää, lite skorpor och sen sängen..


En nål i mitt bröst!

Japp, nu har jag verit hos doktorn.. Hon stack hål på min tutte :O haha.. men hon sa att det inte skulle vara någon fara med den men att de skulle skicka iväg det på undersökning, alltså vätskan som hon pressa ut. OCH FYYYYYY FAN vad ont det gjorde när hon stack in nålen i bröstvårtan. FY faan! Inget jag vill göra om iaf. Så nästa torsdag ska jag dit igen och få svar på vad det är för något och sen ska jag skära bort en leverfläck också.. AJAJAJ! Doktorn ville ta den när jag var där men jag satte stopp för det.. Måste ju förbereda mig mentalt på knivar och grejer. Nu vet jag också anledningen till varför jag inte gillar att gå till doktorn och sjukhus, det är för att det är så stelt och alla ser så sjuka ut. OCh läkarna är kontiga! Så är det, punkt slut... Suck, ska snart ha gruppmöte. Sitter i skolan nu. Vill inte, har ingen lust.
Har även funderat lite på vad jag ska göra när jag är färdigutbildad förskollärare. Jag ska KANSKE plugga vidare till att bli typ specialpedagog eller vad det heter. Hade varit kul. Men då ska jag inte plugga i Skåne. Då ska jag uppåt landet. Komma bort härifrån! Har inget att hämta här hemma känner jag. Visst vänner och familj, men vadå? Min dröm är att komma bort från Landskrona, Skåne. Iaf för ett litet tag. Jag ångrar idag att jag inte ansökte till att plugga mina sidoämnen till hösten utomlands. Hade varit skönt plus en upplevelse. Men det är lätt att vara efterklok eller hur?
Nä, nu får jag väl gå bort mot klassrummet där jag ska träffa mina gruppmedlemmar. JIPPIE! (not!)

Dagens överraskning idag var att jag fick min lön! :P 3000 extra på kontot plus att jag ska få 1000 för de få dagar jag har jobbat på förskolan förra månaden. Hihi! Och imorgon kommer CSN. Vilken vecka va, pengar pengar pengar, fast imorgon försvinner mer än hälften. Mindre kul.

Nä, som sagt, bort mot klassrummet!

Jag ska inte ljuga Jag ska inte d

0-1b306d3ab70c62bed34c266e4740aea3.png

Jag ska inte ljuga
Jag ska inte dölja sanningen
Inse fakta, inse vad som står på
Jag kan hantera sanningen
Jag gör en stor grej av detta
Men dy fan vad rädd jag är för morgon dagen. ... . ... .


då har jag tänt ljus och tittar på

0-3d3e8400dc55ec5726f7a886d1712e6d.png

då har jag tänt ljus och tittar på NCIS. Har varit en bra dag idag. Tränat, gjort vid i köket, ätit och nu mys. Helt ok dag. Nu ska jag bara lägga mig i tid också då jag ska upp tidigt imorgon. Har blivit sena kvällar de senaste dagarna och det måste bli ändring. Ser ut som att det kommer snöa i natt. Himlen är alldeles grå så får se som jag kan ta mig till skolan idag. Hum... Nä, trevlig kväll på er alla.


Ollonborrar, hur blir man av med dem??

Såå, då var man tränad också.! Körde 17 minute löpning och rask takt och sen lite magövningar och sen 15 minuter på cross nått! Haha. Trött i bena är jag iaf. Träningen, tyckte jag, var mer effektiv idag än igår. Men kanske är det som Hanna sa att det är kanske för att vi har lite träningsvärk sedan gårdagens träning. Vem vet.. Men har tränat iaf. Nu ska jag hoppa in i duschen, diska och sen åka ner och handla lite mat att göra idag.
Måste ju bara säga att jag upptäckte till min förvåning idag att jag har lyckats hålla mina växter vid livet här hemma. Jaa förutom tulpanerna som dör efter en vecka typ, men resten som jag köpte på Ikea för någon månad sedan är fortfarande vid liv :) Och jaa det är svårt för mig att hålla gröna växter vid liv. Men sen när jag köpte dessa så ställde jag fram min vattenkanna, som är grå och lite prydnadsaktig så kommer jag ihåg att vattna blommorna :) Visst är jag duktig? haha. Igår gick jag in på min bilddagbok för första gången sedan i typ sommras eller något och hittade bilder från våren och fyyy vad jag längtar till våren och solen kommer. Jag är egentligen en vinter och höstmänniska men nu får det vara STOPP! Haha gissar på att ni inte har hört detta förr ;) (ironisk) Men iaf, jag längtar såå efter våren nu för jag vill göra vid på min balkong. Jag vill att den ska vara fiiiin nu och jag vill sitta där runt 12 på dagen och dricka något kallt i bara linne och njuta av solen. Nått jag INTE längtar efter är ollonborrarna dock.. Någon som har tips på hur man kan få dem att hålla sig borta från min balkong när solen börjar gå ner? Snälla, skriv då ett tips till mig... Sen imorgon ska jag ner till Landskrona hem och lämna in lappen om att måla om i mitt enda rum :P Ska bli typ lila och grått! Har redan införskaffat mig lite lila saker så nu måste jag lämna in lapparna också...

Nää, disken!!

Trevligt tisdag på er, och snälla snälla ni, håll tummarna för mig imorgon när jag ska till doktorn...

Knutan på bröstvårtan!! :O

Så, då har jag äntligen tagit mig i kragen och ringt till doktorn. Suck. Efter allt tjat från alla att jag MÅSTE ringa och få en tid till att kolla upp min lilla knuta på tutten. Och jag ska helt ärligt säga att jag är lite rädd för nu har den börjat göra ont också. Bara tanken på att de ska skära bort den gör mig livrädd! Jag är inte rädd för vad det kan vara utan mer att de ska ta fram sin stora jävla skapel och skära bort knutan! Ajajaj! Dessutom sa mamma att jag ska säga till om min leverfläck också som är gigantisk, typ. MEn sticker ut och stör på ryggen, iaf. Så får väl göra det också. Fast helst av allt skulle jag vilja kolla mitt knä egentligen. Har gått och haft ont i det jävla knäet i flera år nu men inte orkat gå iväg med det och nu under den senaste tiden har det blivit värre. Vaknar av att jag har sjukt ont i knäet när jag sover om nätterna. Haha, vilken gnällspik jag är idag.
Igår skulle jag egentligen följt med syrran till fortbollsträningen. Ska eventuellt börja träna fotboll igen :) Har saknat det som fan och jag känner att jag verkligen behöver börja med fotboll igen! Sporten jag är urkass på men känner att jag är en helt annan människa på planen, fri typ. Haha Fri, vad det låter löjligt men det är typ så. Men det är en härlig känsla, precis som när jag arbetar med barn, man får ett stort smil i hela ansiktet.
Nä nu ska jag släppa ut Kaj lite och mysa med han :)


Träning!

Har nyss kommit hem.. Har varit och tränat med Hanna idag. Igår bestämde jag och mamma oss för att vi ska springa I Form maratonet :P :D Haha så igår skulle vi gå in och anmäla oss, men det var för tidigt. Men vi har bestämt oss för att springa det iaf. I Malmö och man ska springa antingen 5 km eller 10 km! Och i sommar ska vi springa det :) Så nu ska det tränas !! Det är kul att träna med Hanna, vi bara skrattar hela tiden typ. Blir inte jätte mycket gjort :P haha.. Men träning ska väl vara roligt, eller? :P

Uch den senaste tiden har varit jobbig, jävligt jobbig. Inte av någon spreciell anledning utan bara för att jag är sååååå sjukt trött på skolan. Jag orkar inte göra något alls. Inte intresserad av att göra något heller. Suck, jag behöver lov. Och det är nu!

....

Jag har saknat något sedan början av sommaren. Det kom alrdig tillbaka men jag har saknat det sedan dess. Och jag väntar väl egentligen på att jag ska hitta det igen..

idag är det lördag, sitter hemma h

-71c1279380cc180cbef79d7d95ed501.png

idag är det lördag, sitter hemma hos mamma och pappa för tillfället. Har varit sjukt seg idag. Gårdagen var rolig men fick kanske lite mycket av det goda. Klockan fem gick jag hem. Ringde ett samtal som varade i två timmar typ. Klockan sju kollade jag på klockan och då gick jag och la mig. Vaknade första gången vid halv nio decka med en gång igen och vaknade klockan ett. Och sen har jag inte gjort några ansträngningar alls förutom att gå till mamma och pappa för att äta. Så resten av kvället stannar jag här och bara tar det lugnt. Så ni får ha en trevlig lördag på er!


kvällens kläder. Blir det bra tro?

59f8efb372ceea58f97ff8125babe5e4.png

kvällens kläder. Blir det bra tro?


men hur länge ska man försöka ändra på sig själv, och tappa bort sig själv innan folk blir nöjda. ?

Pratade med en person igår om en sak. Om att vara så egocentrisk att man glömmer bort sina vänner. Vissa förstår inte hur "farligt" det kan vara för sen när man vaknar upp ur sitt ego står man där och har knuffat bort de som stod en närmast. Och att trycka ner en person och göra personen ledsen och arg, vad vinner man på det? Det är just därför jag "rensar" ut de som gör så mot mig. Även om jag saknar dem  så kan man inte tåla allt för mycket från dem som man kallade sina bästa vänner. Och jaa detta tar hårt på mig, men hur länge ska man försöka ändra på sig själv, och tappa bort sig själv innan folk blir nöjda. ?

Fredag idag, får se hur den slutar!

Idag har jag varit i skolan. Det s

3a2926231753390737efe0c9e9fd7b3b.png

Idag har jag varit i skolan. Det som jag trodde skulle bli sjukt tråkigt blev istället lite roligt. Blev en konflikt mellan två personer och jag var inte inblandad! Men det tar ganska roligt att lyssna. Två olika personligheter och den ena börja gråta. Även om det tar synd så kunde jag inte sluta små le. Så elak jag är men bråket var så löjligt egentligen. Vi ska ju ändå inte vara i samma grupp mer än en månad till. Aja, som sagt, en skoldag som skulle vara ur tråkig slutade intressant. Haha. Nu är jag på väg till jobb, sen har jag helg igen. Skönt. Trevlig torsdag på er!


fhie

onsdag idag.. vad finns där att säga idag då? Typ nada. Jag är bara jävligt trött på snön. Fast igår när jag gick hem från jobb klockan 21 så var det helt fint att gå hem genom stan. Stora fina flingor och helt mörk. Men trots att det var fint så är jag trött på snön. Detta kalla jävla väder ger miig ingen lust till att göra något alls. Suck. Bara försvinn typ! NUU! Det är bara grått och disigt, TRÅKIGT! Aja.. Söndag ska jag på dop :) Lilla Theo ska döpas. Ska bli kul!

Nää, nu ska jag göra lite lunch!

NÄR???

Jag pratar med bekanta, vänner och ex. Folk får det att klicka, blir sambos och skaffar barn. Alla runt om mig stadgar sig känns det som. Vilket är väldigt kul för dem, absolut! MEn gud vad det sätter ångest på mig. Borde inte göra det för jag vill vara ensam nu. Men så tänker jag på när mamma och pappa träffade varandra, 18 år. När det skaffade mig, 21år. Jag är 21år idag, fyller 22år och jag är inte i närheten av vad dem hade i min ålder. Sen får man kommentarer från sina mor- och farföräldrar som: När ska du träffa den rätta Sofhie? Är det verkligen så brottom att hitta någon nu? Jag har alltid sagt nej, jag vill leva livet och få min utbildning först men nu börjar jag blir oroliga för tusan. Jag vill inte vara 35 innan jag får mitt första barn, jag vill inte vara 35 när jag hittar min "rätta" och får känna på hur det känns när det klickar. Så säger ni: Sluta leta det kommer. Joo jag vet! Och jag letar inte, för jag vill inte. Jag trivs själv för tillfället. Jag trivs med att få de doser av uppmärksamhet som jag får trots att jag är singel. Men samtidigt längtar jag efter att ha någon att laga middag till, vakna upp bredvid, överraska med frukost på sängen, tvätta tillsammans med, ha myskvällar i soffan. Jag längtar efter något som jag inte har fått uppleva, sambolivet. I två förhållande har det varit snack om det, snack om att flytta ihop. Men aldrig blivit så. Tur är väl det för de var ju inte dem det har klickat med. Många funderingar nu när det nyss har stått i almenackan att det var Alla Hjärtans Dag igår. För det är ju bara något som står i almenackan och alla blir helt förälskade på nytt och singlar blir förkrossade och deppar ihop. Haha. Jag är singel men jag hade en trevlig dag igår. Nää, uch! Som sagt, för många funderingar nu när det nyss varit Alla ♥ Dag! Men nu är man tillbaka till verkligheten igen och får reda på att någon som man saknat så länge, men inte vågat säga något har gått och blivit kär igen. haha. Skrattretande, för mig såklart. Sjukt kul för han. Haha... Slutpratat om detta!
Alla dessa tankar tack vara den 14/2 och mormors replik: När ska du träffa den rätta Sofhie?


samtalet

Måndag. Ledig.
Fick ett oväntat samtal i helgen. Samtidigt som det är frustrerande så var det en lättnad. Det enda vi var bra på var att prata med varandra och det var skönt. Mycket mer än så är det inte, skönt att prata. Det var längesedan jag pratade med någon så länge. Jag slapp hålla undan vad jag känner och tycker bara att prata. Det var så skönt!
Idag blir det att plockan undan här hemma lite. Sen bara ta det jävligt lugnt. Ska bli skönt! Väldigt skönt.
Helgen har varit heeeelt vit. Sååå skönt, faktiskt. Det behövdes. Inget vin och inget festande. Bara lugn!
Jag har faktiskt inte så mycket att skriva idag. Har inte hänt så mycket mer än det samtalet..

fick ett halsband av mamma och pap

1da15dbbf72ee3b2310c32ebd2d326e9.png

fick ett halsband av mamma och pappa i alla hjärtans dag present igår. Var hos dem och åt middag. Halsbandet har tre ringar med var sitt budskap. Ring ett: livets hemlighet: allt kommer att bli bra. Ring två: välj kärlek. Ring tre: se, inse, det finns ingenting som du inte kan göra. Så antingen kan man ha alla tre i eller så använder man halsbandet efter humör. Tycker halsbandet var väldigt fint när man läst vad ringarna står för. Nu ska jag pela mig upp ur sängen. Glad alla hjärtans dag!


Fredagsmorgon och sjukt skoltrött!

godmorgon! Jag är heeeelt slut. Vill inte till skolan idag. Är inte förberedd för fem öre. Ska ha litteraturseminarium idag med gruppen och jag orkar egentligen inte. Har blivit så jävla skoltrött så jag vet inte vad. Vill bara börja jobba. Förskolan ringde mig igår igen och jag fick tyvärr tacka nä, hels av allt vill jag att dem ska ringa och säga: Hej Sofhie, du vet vad vad. Hoppa lärarutbildningen och få en fast tjänst här hos oss istället! Haha. Fast In your dreams Sofhie! TRÖTT TRÖTT TRÖTT på detta jävla pluggandet. Och trött på att ständigt tänka på hur det kommer att gå till sommaren, då jag inte har någon inkomst alls. Hur fan ska det gå? Ahaa!!
Men men, helg idag. SKa vara hemma hela helgen. JObbar lördag och sen efter jobbet ska jag hem och äta middag hos mamma och pappa. Så jag tänkte vårstäda i min lägenhet på söndag och ikväll. Nää, jag får väll se till och göra vid mig för att åka till skolan. SUUUUUUG K***K! Trevlig helg på er :)

middagen idag. På tog för gott. Ha

0-5dfc8e1bd2d7402d33d5eef9d772111f.png

middagen idag. På tog för gott. Haha. Och nyttigt. Ser inte helt fel ut va? Idag har jag varit nere i stan med mamma. Köpte en ny telefon till henne och sen gick vi och fika. Skönt väder idag också ju. Kallt men mycket sol. Det gillar jag . Pratade med en person idag. Det är underligt hur folk kan ändra sig helt plötsligt. Hon lämnade mig och när jag sen inte ger den respons som hon ville ha ändrar hon sig igen. Men men. Jag har slutat bry mig. Nu blir det snart jobb . Ha en bra dag alla.


Lillördag!

Så, då har jag tränat, solat och ätit frukost och klockan är snart ett. Mötte upp Hanna på gymmet klockan tio och vi började i vanlig ordning med att sola. Efter det blev det träning. Kul idag med. Haha. Sprang till och med idag, igen. Fast orkade inte så länge idag av någon anledning, men gjorde mina tre kilometer men ganska mycket springande och lite promenad. Gjorde mina tre kilometer ca 3 minuter snabbare ändå :D Happy happy! Ska nog hem till mamma och pappa idag och väga mig. Får ju se om träningen ger resultat. Idag slog det mig att jag kommer vara helt själv på alla hjärtans dag. haha. Iof är ju inte det så ovanligt men ändå. haha. Men men, så kanske blir lite vin i soffan och bara mys! Inget annat! Bara låsa in mig. Haha. Sist jag firade Alla Hjärtans Dag var jag tillsammans med Jonas, och det är typ tre år sedan. Haha, då fick jag bland annat en bok som hete Kokbok för kära! haha så sött, fast när vi gjorde slut så tog han den. haha Snällt, tar tillbaka det som jag fått :P haha! Nä nu blir det en massa MASSA plugg.. Lillördag idag.. ha det fint!

Händelserik dag, minst sagt. Allt från glädje till ilska och tårar....

Då var det ny vecka igen. Skönt. Faktiskt. Idag tog jag mig upp relativt tidigt. Elle jaa klockan var halv sju när jag gick upp. Duscha, föna håret och platta håret, sminka mig och hittade dagens outfit och när jag kollade på klockan var hon kvart över sju och jag var redo att gå hemifrån. Men ändå fick jag vänta lite på att gå så jag låg steget före så att säga. haha. På väg till skolan smsa jag Maida och hon hade försovit sig igen vilket innebar att jag fick gå in till lektionen själv. Helt ok, träffade på Jonas där inne och vi var dem enda från vår grupp där. Haha. Fatta typ först inget av vår matteföreläsninge men i slutet så tändes lampan där uppe. haha. Efter föreläsningen gick jag till min basgruppshandledare för att diskutera min uppsats. Var inte så farligt mycket att göra. Hon tittade på mig efter att vi hade diskuterat och sa: Men detta fixar du snabbt. Kan du lämna in reda imorgon? Jaadå, nu sitter jag här, nyss klar med ändringarna. Tog max en kvar och det är fan skönt. Fixade dessutom de/dem som jag ändrade förra gången för hon hade inte hittat något fel på det. I LIKE! Så det var bra. När jag kom hem la jag mig på soffan ett liiiitet litet tag, ca 30 min. Sen var det bara att pela sig upp och klä på sig träningskläderna och ta sig ner och möta upp Hanna. Haha, folk måste tro i är dumma i huvudet med våra magövningar asså. Som vi skratta, haha men det ska ju vara kul att träna, eller hur? När vi gick på löpbandet så var vi först båda två jätte sega efter att ha solat solarium i tio minuter. Men när käften sätter igång så går det snabbt kan jag tala om. Vips så hade vi gått 30 minuter. Snabbt och lätt. Orkade inte springa idag, annars brukar jag göra det men idag skippade jag det. Cornelia jobbade också idag. Jag får sluta gå dig när hon jobbar, får ju inget gjort. Nu förstår jag varför hon aldrig kommer och tränar när jag jobbar haha. Fast nu är det ju så att det inte är hon som uppehåller mig, verken när det är hon som jobbar eller tränar för det är jag. Haha, typ. Fast vi skiftas om. Tycker jag iaf. haha. Onsdag blir det träning igen med Hanna. Dock direkt på morgonen, men dte är bra tycker jag. Då kommer jag upp i tid och jag kanske kan vända tillbaka dygnet. Aja... efter träningen åkte jag in till stan, in på apoteket och sen till City Gross och handla mat. Medecinen är hämtad och det är dags att börja på skiten. Suck.. Men men, that´s life, right?

Om man tror att man själv har en gloria ovanför huvudet, använder vit lång klänning och kallar sig själv en ängel är det något som är fel....

nu är det dags för poker. Haha hah

0-182861e3abb42e137c6b20c5c32c8bd2.png

nu är det dags för poker. Haha haha jag glömde mina marker hemma så vi kör på fyra i rad marker haha haha.


idag dricker jag tre apor. Och på

0-4e96f0c38d0da2452a92dc6993bccf42.png

idag dricker jag tre apor. Och på förpackningen ser det ut såhär. Fast med riktiga apor. Haha


Fredagen då det är jag som ska ha tur...

Jaa, då var det fredag igen. Veckorna går fort nu. Min fredag började hos doktorn, gick helt ok. Sedan hem till mamma och äta frukost sen hem och tvätta. Precis blivit klar med tvätten och nu ska jag snart ta på mig skorna och åka ner till systemet och handla hem lite vin för kvällen. Ska hem till David där jag, David, Christian, Tero och ,om jag har förstått det rätt, så ska Pasi också komma och spela Poker. :) Haha vi får ju se hur det slutar, kan bli väldigt intressant. Imorgon ska vi kanske på bio också. Ska först på kalas sen snackades det om att jag och killarna ska kolla på Snabba Cash eller hur fan det stavas. Sen söndagen avslutas med jobb. Så är det. Helgen planerad och färdig. Så det blir ännu en gång ingen händelselös helg. SKÖNT! Och denna helgen ska jag inte förstöra allt genom att ringa ett sjukt onödigt samtal. Haha. Nää, det är slut med det. Ikväll ska jag ha roligt och jag ska vinna pengar :P Nu ska jag ta bussen.. Ha det bra alla.. Trevlig fredag på er, lär väll skriva imorgon om kvällens händelser!

Förskola, gymet, doktorn, tvätta och helg!

Då var dagen slut. Och jag måste säga att det gick fort idag faktiskt. Å andra sidan har jag haft att göra hela jävla dagen. Vaknade klockan tio över nio utav att telefonen ringde. "Hej Sofhie, det är Maria. Kan du komma in och jobba idag?" Upp och hoppa. Jag var påklädd och sminkad halv tio tog bussen tio i tio och var på förskolan kvart i elva och jobbade till två. Kom till en avdelning som jag aldrig varit på förr och jag kände bara ett utav sju barn. Men det gick bra, bara ett barn som trotsa mig. "Var snäll och kom o sätt dig." "Nä!" "Jo, kom och sätt dig vi ska äta." "Nä!" Tog tag i henne och hon blev lealös. haha. Vissa ungar!! Men när hon väl satte sig hade vi en jätte bra konversation och hon var hur snäll som helst. Men trotsa mig hela dagen gjorde hon. haha! Det var kul att jobba, fick leka i snön idag! :P Haha, inte alla barn som uppskattar snö kan jag ju tala om! Efter att jag jobbat där var det ner till knutpunkten och ta bussen hem. Var hemma 25 minuter typ för att snabbt trycka i mig rester från gårdagens middag och sen var det till att springa ner till bussen för att jobba på Fysiken resten av dagen/kvällen. 16-21. Nu har jag kommit hem. Lite sliten faktiskt, men ska snart gå och lägga mig. Ska upp tidigt imorgon till doktorn och sen ska jag hem till mamma och pappa och lämna lite saker och sen tvätta och sen blir det Poker som det ser ut nu. Bra avslut på veckan... Nu håller jag helg..

Då sitter man på bussen och lämnar

13fba98ca57a07002d20c60d11fc8c35.png

Då sitter man på bussen och lämnar helsingborg. Har precis varit och jobbat tre timmar bara dock men det är ju alltid något. Och dessutom är det kul. Skulle egentligen till skolan idag med men blev att jag tog pengarna istället för föreläsning. Nu ska jag snabbt hem, äta rester från igår och sen ta mig ner och jobba klockan fyra på gymmet. Och imorgon ska jag till doktorn igen. Suck. Får se hur det slutar. Ha en fin torsdag på er. Här är det rätt fint väder faktiskt:-D


vecko revyn veckans höjdpunkt! Äls

15379f0ff06629efa88026820b53457a.png

vecko revyn veckans höjdpunkt! Älskar att läsa denna tidningen. Bara älskar det. Fast jag hinner dock inte läsa den nu för fick nyss reda på att jag ska ta mig ner i stan och fika lite är det planerat. Ha det bra alla!


har ni ätit detta chokladet? Mörkt

6a485d99a15bdc85664902d1cf23fa0b.png

har ni ätit detta chokladet? Mörkt choklad med halvs salt? Sjukt jävla gott! Testa det. Nu är det god natt för mig.


Snökaos och lite rädsla inombords

Jaha.. Då var det snart onsdag också. Tiden går fort. Var hos doktorn igår, ska dit igen på fredag. Smått nervös och smått rädd faktiskt. Sen måste jag ringa in till citykliniken i veckan också. Har fått en liiiiiten liiiiite kula på tutten och jag är lite rädd för det. Och när jag snacka med Emma och Daniella i lördags blev jag liiite räddare får jag faktiskt påstå. Men det är säkert inte så allvarligt som jag tror men det är nervöst. Ska bara våga ringa in också. Men men.. efter doktorn igår träffade jag Hanna. Vi traska ner i stan och satte oss på Maddes och fika. Sjuuukt mycket folk där var. Iaf tyckte jag det. Träffa på folk som man inte ville träffa och när dem hälsa så bara hej hej, och skämdes och kolla ner i marken. haha. Nä men det var kul att träffa Hanna igen. Och vi bestämde oss för att börja träna ihopa. Efter fikan åkte jag hem till mamma och pappa och åt middag, trots att jag redan var mätt, men det gick ner det också. Sen åkte vi till Fysiken och jag tränade. SÅÅÅ taggad jag var igår. Helt sjukt! Sprang utan paus i typ 23 minuter. Sen gick jag tills det blev 30 min och sen körde jag en annan maskin, cross nått, haha kommer inte ihåg vad den heter. Men stod på en sån med jätte mycket belastning i tio minuter typ. Körde lite mage också. Så den kvällen somnade jag jävligt gott och sov heeeela natta!! Idag vaknade jag med en fruktansvärd mensvärk. Trodde jag skulle dö, så jag tog mig friheten att skicka sms till Maida och sa att jag inte skulle komma. Så jag somna om. Kunde dock inte somna om förren typ en och en halv timme efter att jag skickat smset för det gjorde sååå ont. Men när jag vaknade upp sen så mådde jag bra igen och skickade sms till Hanna och mötte upp henne på gymmet klockan två. Hon skrev på kontrakt och grejer och sen började vi träna. Orkade inte springa lika mycket idag men sprang och gick snabbt tre kilometer och det tog typ tjugo minuter. Sen var det styrka på det. Så man kan kanske säga att jag har varit lite duktig som har tränat. Ska träna med Hanna igen på lördag :) Skönt att ha någon att träna med! Och kul att det är Hanna eftersom det var så längesedan vi umgicks, typ högstadiet. Ojoj vilken tid det var har vi kommit fram till dessutom.. Men men..

Och när jag ändå är igång med att skriva kan jag ju säga att jag HATAR snön för en gångs skull. De som känner mig vet att jag brukar tycka om snö och helst av allt hade velat åka pulka när den första snön kommer och fram till när den försvinner igen men detta är ju överdrivet. Snön är ju kvar fortfarande. Jag kommer knappt ihåg när jag såg asfalt sist typ. Nu tog jag i lite men ni fattar vad jag vill ha fram. Det är ju frågan om man kommer hem från skolan imorgon, eller om jag ens kommer dit? hum.. Det är frågan!

Nää, nu blir det softa lite till på soffan sen blir det sängen för det är ju som sagt skola imorgon mellan 9.15-12.

Fortsatt trevlig snöig tisdag på er!

100201

NUUUUU ÄR JAG SÅÅÅ GLAD.. var inne och kolla på mina resultat i högskolan och upptäckte att jag har fått det högsta betyget på den verksamhetsförlagda tiden, alltså praktiken. Jag har fått VG på båda kurserna :) Sååå glad!! Men den glädjen kommer väll sänkas sen när jag får reda på att jag har kuggat på uppsatsen. Men men, det värsta som kan hända är ju att jag får göra om den, värre än så är det ju inte liksom. Men jag är glad att jag fått VG i Vft iaf! Väldigt glad!! Nu ska jag göra mig i ordning för doktorn och för fika med Hanna.
Ha en fin måndag!!

RSS 2.0

Väder Landskrona