//Det är lite pirrigt och nervöst men det ...

//Det är lite pirrigt och nervöst men det är något jag verkligen vill. Det är skrämmande men det är dags... En vecka och två dagar kvar:-)// idag består dagen av praktik på förskolan sen direkt här ifrån till fysiken. Idag är sista dagen på fysiken och det känns jävligt skönt faktiskt. Igår var det simskola efter praktiken så jag är ganska sliten idag kan jag tala om.. Sov som en stock hela natten:-) nää nu får jag göra mig redo för barnen som snart droppar in här.. Är själv än så länge:-) kan nästan inte berga mig tills jag får berätta hemligheten:-)


Min mise är för fet! Hon fastna i grinden ...

mms_img44732 (MMS)

Min mise är för fet! Hon fastna i grinden igår. Haha. Stackarn! Idag började första dagen av fyra veeckor på min vft i hbg. Nice:-) är lite trött bara men det ordnar väll upp sig:-) vägde aldrig in mig i lördags förresten.. Jag blev så jävla bakis kan jag tala om att jag skämdes så bara över tanken att åka in till stan på vv möte och lukta spritfabrik. Haha. Så jag och syster väger oss på lördag tillsammans istället:-) men helgen har jag syndat på det mesta.. Dels på maten och drickat men sen har jag även rökat upp ett och ett halvt packe. Men jag ångrar det inte. Jag behövde det:-) idag var vi även iväg och handla hem mat:-) och vi gick in om h&m där jag köpte två shorts:-P så nu har jag inte bara sånna kort korta shorts utan kan även gå i shorts på förskolan:-) nää nu ska jag fortsätta kolla cougar town:-D


Filip ligger på tralledäcket i solen och j...

mms_img49290 (MMS)

Filip ligger på tralledäcket i solen och jag ska snart hoppa in i duschen.. Morgonen började tidigt och bra:-) åt god frukost med hemmagjord frukt yogurt och ett knäcke med keso. Sen tog filip på sig rollerna och jag tog cyklen och vi åkte in till stan, mamma och pappa,för att hämta min cykel. Snacka lite med mamma sen cykla vi hem igen.. Sen ställde jag mig på studsemattan och hoppa ca 15 minuter.. Tro mig, det tar! Det var faktiskt lite jobbigt.. Så det ska jag fortsätta med hade jag tänkt. Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska vi åter igen cykla in till stan hem till farmor och farfar och äta. Sen hem igen och ha vinkväll med hanna:-) imorgon blir det vandring med mamma och pappa i skäralid och sen mat och vin efter det:-) glad påsk alla! Förresten.. Jag har tränat minst 30 minuter varje dag denna veckan för att få dricka och äta gott i helgen:-) invägning på viktväktarna imorgon också:-) önska mig lycka till...


Det är så sant som det är sagt!

Då har denna helgen också rusat förbi. Suck.. Fredagen bestod av jobb och bio med Cammi. Det har jag redan berättat. Lördagen vaknade jag tidigt, nervös av en anledning. Jaaa det är väll bara till att skriva det. Jag och min syster skrev in oss på Vikt Väktarna. Haha, så sant som det är sagt. JAg fick nog och kände att jag MÅÅÅSTE gå ner några kilo iaf innan jag ska springa i bekini under sommarsimskolan i stan. Efter den introduktionen åkte jag hem igen och jag, Filip och svärmor styrde bilen mot Helsningborg och Ikea :) Där inhandlades lite småsaker till vårt nya badrum! Jag ÄLSKAR vårt badrum :D Ska ta lite bilder och lägga upp sen kanske ;) Sen styrde vi bilen mot Hyllinge, City Gross och handlade hem mat.. Det behövdes kan jag tala om! Sen bestod kvällen av lite vin och mys med Filip :)
Idag var sista passet på Funky Kidz för denna terminen. Ganska skönt att veta att man kommer vara ledig varje helg nu fram till hösten :) Sen fixa vi lite här hemma. Har gjort bubblor till vår glasvägg/duschvägg i badrummet, städa undan lite och sen har jag fixat lite på min sida på Vv. Mamma och pappa var här på fika också. Var kul :) Blev faktiskt inga kakor utan det blev fruktsallad med Kesella Vanilj :) GOTT!! Imorgon får jag nog gå upp tidigt och baka kalorisnåla muffins att bjuda Sara på :)

Nää nu ska jag kolla lite tv :)

Water for elephants var vad som spelades p...

Water for elephants var vad som spelades på bioduken idag i hbg.. Jag och cäämmi var givetvis på plats på de bästa platserna som biografens personal eller något så fint skickade till cammi.. Och självklart kom det tårar, tårar i massor.. Först tänkte jag vad fan är detta för film? Aningen trögstartad kan man ju säga. Men sen jävlar... Den var hemsk men jävligt bra och jag var chockad, ledsen, glad och helt jävla förstörd. Haha sant! Cammi har tagit bussen till stan och eftersom jag inte bor i stan längre får jag vara så snäll och vänta på tåget som ska ta mig ut till byahålan;-). Idag när jag satt på bussen genom stan, hbg stan då, saknade jag hbg. Jag saknar allt som rörde sig och allt pynt de har vid olika tillfällen, jul påsk alla hjärtans dag etc. Sånt händer inte i häljarp eller i landskrona ens. Men jag skulle inte för allt i världen lämna filip för hbg. Men det hade inte varit helt fel att bo där igen...


Godmorgon... Uppe med tuppen idag... Är li...

Godmorgon... Uppe med tuppen idag... Är lite trött faktiskt, blev en sen kväll igår.. När jag kom hem från jobb var badrummet typ färdigt:-) där är lite småsaker kvar att göra men nu kan vi duscha hemma :-D och gå på vår egen toalett:-D så jag började sätta in våra toalettsaker:-) sen tog vi premiär duschen tillsammans:-D jag älskar vår dusch! Den är sååååå fin:-D nu idag ska jag jobba på förskolan mellan nio och två. Ikväll ska jag på bio med Cääämmi;-) något med vatten och elefanter heter den.. Haha kommer inte ihåg... Nää nu får jag gå och göra vid mig... Det är FREEEEEEEDAGB-)


Onsdag

Lillördag!! Det spelar dock inte någon större roll för mig att det är lillördag idag. Bara vanlig rutin. Vakna, plugga, simskola, äta och sova. Vanlig onsdag. Det enda som bekymrar mig nu är att jag inte riktigt vet vad jag ska göra för roligt på simskolan idag. Känns som om det är aningen tråkigt där nu för barnen. Har ni några tips så får ni gärna skriva dem här :) Det står nämligen heeeelt still just nu..

Har dessutom börjat så smått på min projektplat till examensarbetet. Jag vet vad jag ska skriva om och hur jag ska gå till väga men jag vet inte rikigt hur jag ska uttrycka det på papper liksom. Det ska dessutom vara problemfrågor som ska skrivas! Men jag är på väg iaf om man säger så..

Igår målade jag fuktskydd i fönsterkarmen :) Dutti ja´é! ;) haha. Tänkte jag skulle försöka hitta färgen här hemma nu så jag kan måla första lagret med färg :)

Badrummet börjar lida mot sitt slut känner jag.. Hoppas dem andra också känner så :P Om jag förstått det rätt så kommer rörmockaren hit idag igen och ska kopla in allt vatten, vilket innebär att vasken kommer på plats idag :) Sen skulle svärfar komma hit och fixa med elen, vilket innebär att vi kommer få lamporna på plats tror jag :S huum! Så det är vad som komma skall idag. Sen ska alla grejer upp här hemma... Jag tycker det ska bli så jääävla skönt med ett badrum igen.. EGEN DUSCH, EGEN TOALETT!! MOOOOOORGON DUSCH!!! Så skönt! haha..

Nää nu har jag inte tid att sitta här mer utan nu måste jag måla och kanske hinna med att sätta ihop spegelskåpet! :)

Måndag i all ära!

Japp då var det måndag igen. Vaknat nyss och tittar ut och ser att ingen sol är framme direkt :( BUUU FUCKING HUUU!! Men men det kommer väll. Igår var det FK och sen kalas.. inget sådär jätte kul det vill säga.. Idag har jag och älskling 10 underbara månader tillsammans :) Vi ska inte fira det mer än att syrran kommer och målar och rörmockaren kommer och gör sitt :P haha. Helt sjukt vad tiden går fort.. Den 11 juni 2010 blev vi ett par :)(På kusinens student och på mormors födelsedag :P) den 28 november 2010 blev vi sambos :) Känns som det var aldeles nyss som jag flyttade in här.. men det är redan 4 månader och lite till sedan.. ojojoj! Det går fort :)

Annars idag tänkte jag plugga en massa :S Ska ha något inlämnat på fredag men kommer inte ihåg vad riktigt men det ska säkert gå :P Sen vet jag inte om jag ska ta och baka lite... HUM!!

Ha det fin fint :)

Sitter åter igen på fysiken.. Har nyss bli...

Sitter åter igen på fysiken.. Har nyss blivit klar med all städning här nere.. Nu är det en timme kvar tills jag ska städa poliet, motionsmaskinerna. Två timmar kvar tills jag slutar.. Sista lördagen idag.. Känns skönt faktiskt måste jag påstå.. Idag blir det bara en massa pill känns det som.. Mamma och pappa kommer och hämtar mig efter jobb, förhoppningsvis får jag övningsköra hem och vi ska fika där hemma.. Sen kanske Tias kommer ikväll och grillar med oss. Blir någ något glas vin ikväll.:-) gårdagen bestod av skola och STÄD! Där har varit massor av byggdamm hemma så det städades bort igår.. Skönt måste jag säga men det tog tid... Tre timmar typ tog det, och då var vi två personer! Om jag inte har räknat fel så är det näst sista gången imorgon men funky kidz:-) efter det är jag ledig varje helg fram till hösten:-D helt otroligt! Inga fler helger som receptionist och inget instruktörsjobb fram till hösten då.. Det är inte illa:-D och det ska faktiskt bli jävligt skönt!!!! Kanske man kan börja festa till det lite igen:-) i do like!!


Så då har man varit en sväng i skolan.. Gi...

Så då har man varit en sväng i skolan.. Givande men skrämmande... För första gången sedan jag bestämde mig för att skriva examensarbetet själv är jag lite nervös... Men jag hoppas inte det ska bli några större problem.. Jag hoppas på att det kommer gå bra ändå. Nu ska jag åka hem och kanske börja plocka undan där hemma.. När filip kommer hem ska det städas, det lär behövas. Mamma och pappa kommer och fikar imorgon efter att jag slutat jobba klockan tre.. Då kommer syrran redan vara i full action inne i badrummet med spackel och målarfärg.. Så så ser det ut denna helgen... Jobb jobb och jaa just det funky kidz på söndag...och sen kalas för pappa.. Så jag och filip måste åka till väla eller något på lördag eller söndag och handla present till pappa. Sitter och funderar på om jag ska åka in till stan och köpa hem vin.. Hade varit gott med ett glas eller två...förresten rökningen... Det har gått sådär, när jag varit ute och festat har jag rökat lite.. Senast blev det två cigg vilket innebär 1000 kronor till filip. Haha.. Men annars har det gått bra... Kommer nog bli tufft nu till sommaren då det är fruktansvärt gott att sitta i solen, ta ett glas vin eller en cider och ett bloss från ciggen som vilar mellan fingrarna.. Men det är stopp!! Jag får inte och jag vill till viss del inte.. En del saknar ciggen i handen som täpper igen utrymmet i väntan på något. En annan del av mig vill verkligen inte då det skadar min hälsa och det blir mycket lättare att hålla sig ifrån ciggen när man sen planerar att skaffa barn... Men iaf, det går bra annars:-D jag har gett mig själv en klapp på axlen iaf:-)


Hur är det möjligt? Jag skrev ju innan att...

Hur är det möjligt? Jag skrev ju innan att jag skulle ut på en löprunda.. Så blev väll inte riktigt fallet.. Blev en löp-/pw-runda ist. Jag har växt upp i Häljarp, bott här sedan jag var sju år fram tills jag var nitton och flytta hemifrån. Precis flyttat hit igen och då borde man ju ändå känna till stället liksom.. Men nääää inte sofhie.. Jag sprang vilse kan jag tala om:-P hahaha.. Vilket skämt.. Kom ut på häljarps jäva golfbana och visste inte var jag skulle ta vägen:-D hahaha.. Men men det var ett äventyr det med:-P blev 3,5 km på 27 minuter och 220 kalorier förbrända... Knappt lönt:-P haha.. Men men jag gav mig ut iaf... Nu vet jag var jag inte ska springa igen:-D sitter på jobb nu.. Sjukt tråkigt.. Knappt någon här.. Men men...tre och en halv timme kvar...


uppdatering kan man ju säga ;)

Det var ju galet längesedan jag skrev här.. Eller ja exakt en vecka sedan idag. Har inte hänt så mycket. Badrummet går framåt. Älsklingen har satt väggarna och nästan hela golvet, fixet tog slut igår. :/ Sen kommer syrran hit på lördag och ska spackla och måla taket. Sen vet jag inte riktigt när rörmockaren ska komma och ordna med blandarna och sådär men sen är det bara att plocka upp inredningen :) Kommer bli mega fint tror jag :) Och skönt att få ha ett eget badrum igen..
Helgen var ganska lugn, Filip jobbade på i fredags, lördags skulle vi också jobbat på men älsklingen hade inte alla verktyg hemma.. Så vi åkte till Järavallen där jag sprang av mig och sen åkte vi hem till hans föräldrar där jag hoppa in i duschen och sen åkte vi till Väla och hade en mysdag där ist. Åkte in om Tias och Lina efter Väla för att se hur de hade det i nya lägenheten :) En fin sådan! Söndag blev det Funky Kidz och sen en runda på bandet..
Veckan har varit lite pysselaktig... Bara precis gått och plockan undan lite och gjort vid ute på tralledäcket och sprungit.. Skolan i tisdags och igår simskola i vanlig ordning :) Idag började jag morgonen med att plugga lite och sen om typ fyra och en halv timme ska jag jobba.. Sex dagar kvar att jobba på Fysiken nu, sen slutar jag. Japp, jag har sagt upp mig :) Då det inte finns tid eller ork till att jobba så mycket längre har jag tagit det beslutet att sluta.. Räcker med att jag har Funky Kidz, simskola och eventuellt förskolejobb... Och dessutom skolan..

Iaf, har varit ganska duktig sedan i fredags den 1 april. Sprang/powerwalka halvväg in till Landskrona, det vill säga ca 6,5 km. Vet inte säkert då jag inte hade en distansmätare då.. Lördags hittade jag en app till mobilen som mätter ut distans, hastighet och tid och kalorier :)

Lördag: Tid: 18 min
Distans: 2.8 km
Medelhastighet: 9,0km/h
Kaloriförbränning: 247 cal

Söndag: Löpbandet, sprang 20 minuter ca 3,5 km

Måndag: Tid: 51 min
Distans: 6,5 km
Medelhastighet: 7.6 km/h
Kaloriförbränning: 584

Tisdag: paus från träning, övningskörde ist :D

Onsdag: Powerwalk, Tid: 48 min
Distans: 5,2 km
Medelhastighet: 6,5km/h
Kaloriförbränning: 338
+ Simskola från 14.50-18.00 :D

Jaa jag har börjat övningsköra också :) Går bra, har ju inte kört sedan två sommrar sedan typ.. Men det börjar ordna upp sig nu :) Nää nu ska jag plugga lite till och sen försöka hinna med att ta en löprunda :)

Ha det fin fint:)

RSS 2.0

Väder Landskrona