Idag är jag stolt ägare till vår fina schä...

Idag är jag stolt ägare till vår fina schäfer lexxi. Kom klarade tåget in till Landskrona och hem från Landskrona gallant. Och sjukt bra träning för henne. Hon är helt slut nu. Som sagt, stolt ägare!


Då var det snart jul. Vi börjar redan att ...

mms_img-39952546 (MMS)

Då var det snart jul. Vi börjar redan att fira imorgon med Filips familj. Självaste julafton firar vi med mina föräldrar. Det enda som faktiskt fattas i år är snön. Tycker det är så jävla tråkigt att det inte är någon snö utan att det är och kommer tydligen fortsätta att vara mildt höstväder. Aja slut på gnällandet. Veckan som varit har varit väldigt lugn tycker jag:-) i måndags var jag i skolan hela dagen, från nio till fyra. Tisdag skulle jag egentligen vill skolan men så blev det inte. Madde och zimba satte sig i bilen och styrde ratten mot häljarp. Hundarna fick busa massor och vi fick snacka massor och dricka kaffe:-) vi åkte till sjöarna också så att hundarna fick springa loss ordentligt. Dem var så duktiga:-) igår var jag i skolan igen, fick handledning på mitt ex arbete. Gick inte så himla bra men men. Idag ska jag ha körning och efter det ska jag hem till mormor och morfar och önska dem god jul. Lexxi ska också få följa med:-) hon ska få åka tåg för första gången idag. Lite nervöst men det ska nog gå bra hoppas jag;-) nä nu får jag sätta fart om jag ska hinna.


Jag vill ha långt hår igen!! Varför ska ja...

dsc_0045 (MMS)

Jag vill ha långt hår igen!! Varför ska jag alltid envisas om att klippa av håret?


Klockan är mycket nu!

Har suttit och pluggat hela kvällen. Är helt slut och bara jävligt trött på allt!!
Har fått ihop 16 sidor brödtext nu. Och jag ska få ihop minst 25 sidor brödtext till fredag.. Men jag känner att jag har fixat detta så jäääävla bra (förhoppningsvis) denna veckan så varför skulle jag inte klara att få ihop nio sidor till då? Jag tror det kommer gå skit bra!! Eller? :S haha. Allt fram till resultatdelen är färdigt, förutom abstrakt och en liten del av inledningen som inte kan bli färdig förrän hela arbetet är färdigt. Jag hoppas bara nu att jag är på rätt tråd. Skickade över det som är färdigt till mamma nyss. Hon ska läsa igenom det till imorgon kväll så får min dom då. Men jag måste ju säga, att trots att jag är sjukt trött fortfarande så känner jag mig ändå lite piggare, ny energi har fallit över mig. Och jag har kommit igång med examensarbetet mer än jag någonsin har gjort med något annat arbete! Under måndag, tidag och onsdag kvällarna har jag fått ihop mer än hälften av mitt examensarbete. För som jag nämnt innan så fick jag inte ihop skiten innan så jag började om. Vissa delar har jag behållt men skrivit om lite men annars är allt nytt utom ämnet och syftet. Jag är stolt över mig själv nu! Hoppas bara jag får ihop det sista också. Har redan drygt 5 sidor på resultatdelen, men den är inte färdig och det måste utvidgas! Önska mig lycka till för all del alltså!

Imorgon har jag öppningen.. Jobbar sen till 15 och 17.40 har jag körning. Sen efter det har jag ensam hemma tid och det blir bara massa plugg!!! Vet dock inte hur jag ska göra med Lexxi :S hum.. får lösa det på något vis..

Nää nu är det dags att masa sig upp i sängen. God Natt

Min vackra mise.

mms_img-11920244 (MMS)

Min vackra mise.


Då var det onsdag. Var lättare att gå till...

mms_img-12399478 (MMS)

Då var det onsdag. Var lättare att gå till jobbet idag känner jag. Inte helt hundra men jag var piggare och gladare. Kanske beror det på det glada beskedet igår om semestern. Aja. Har haft stängning idag. Och imorgon har jag öppning. Inte helt hundra men annars blir allt felet. Sen efter jobbet ska jag ha körning:-) nu ikväll ska jag fortsätta med examensarbetet. Jag hoppar inte av glädje precis men jag måste, måste göra det. Sen ska det förhoppningsvis vara över. Nu ska jag snart hoppa av tåget och jag hoppas min älskling har hunnit fram tillsammans med lexxi för att möta mig. Jag avskyr mörker och speciellt när lamporna är så jävla kassa att man inte ser om där finns någon framför en. 23 år och mörkrädd;-) bilden ovan är på lexxi som är lite skeptisk till vår julgran:-P


Ännu en dag på jobbet. Ont i magen har jag...

Ännu en dag på jobbet. Ont i magen har jag haft hela dagen. Ett möte med chefen blev att jag fick semester från nästa vecka tills jag börjar igen den nionde januari. Vilken lättnad. Obetald semester dock. Men jag överlever faktiskt. Jag måste få vara ledig, återhämta mig. Har man jobbat som en idiot, pluggat samtidigt i ett är i sträck utan semester är man ganska mör i kroppen nu kan jag tala om och en semester är på sin plats. Men vad ska jag göra på min semester om inte gå i skolan såklart. Haha. Förhoppningsvis inte alla dagar hoppas jag. Aja, nu är jag snart klar med mitt examensarbete iaf. Har en bit kvar men det börjar närma sig. Jag skrev som hela skiten istället typ. Eller iaf dem delarna som jag inte tyckte var bra. Nu börjar det likna sofhies uppsats istället för en uttråkad och trött sofhies uppsats:-) julen är snart här. Jag längtar, mest efter ledigheten, men även efter det mysiga dagen innan och på morgonen den 24 december. Varje julaftonsmorgon gick mamma och pappa upp tidigt, med pappa först i ledet som älskar allt med julen. Dem gjorde frukost men alla olika pålägg, självklart julskinka till Johanna eftersom det var och är typ det enda hon äter om julen. Julmusiken var alltid igång, på hög musik så att vi skulle vakna, trots att våra dörrar var stängda. Och just den morgonen låg där alltid vår första julklapp. Sen började vi vår jul med massa mys på morgonen runt frukostbordet! Detta önskar jag mitt och Filips framtida barn.


Uppdateringen suger, jag vet....

Jag vet, Jag vet, jag vet!! Men vad ska man göra när man inte hinner eller inte har så mycket att skriva om? Aja, jag ska försöka bättra på mig ;)
Sedan i torsdags har jag varit sjukskriven, av dess olika anledningar. Imorgon(tisdag) ska jag börja jobba igen. Känner mig inte pepp på det alls men det är ju något som måste göras. Pengarna måste in som man brukar säga. Imorgon är det lucia på jobb. Det vill säga att barnen ska sjunga för föräldrarna :) Hur jag ska fira lucia vet jag inte rikigt. Jag har ätit upp alla lussebullar som jag gjorde förr förra veckan så det sket ju sig. Men däremot har jag pepparkakor :) Gott! Imorgon ska jag på möte hos chefen också. Utvecklingssamtal.. Great... NOT!
Sitter nu och håller på med examensarbetet, och jag måste ju bara fråga. VARFÖR I HELVETE GÖR MAN ETT SÅNT HÄR ARBETE? Varför? Jag försår inte. Jag ska jobba inom förskolan, inte faan ska jag lära barnen att skriva akademiskt? Eller? Nä jag tycker detta suger. Jag är förskollärare och behöver liksom inte lära mig dessa olika svåra ord som jag ändå aldrig använder i mitt vardagliga talande. Och varför måste jag har en innehållsförteckning på ett speciellt sätt? Dem som läser den lär ju fatta vad som finns med ändå eftersom dem måste läsa den. Nää, det här med examensarbete tycker jag är lite löjligt och onödigt jobbigt faktiskt. Men ändå sitter jag här idag, och skriver skiten. Men vet ni hur många gånger jag har tagit paus? Eller ska man kalla det undansmitning? För det var ju hemskt vad man inser att man har mycket att göra när man väl sätter sig här. Jag menar, oj vad det blev viktigt att göra tomtegröt helt plötsligt, eller uch jag har ju inte uppdaterat bloggen på ett tag, det måååååste göras, som exempel.
Aja.. en annan sak som har hänt idag är att jag skulle gå på eftermiddags promenad med Lexxi. Jätte bra kommer det att gå nu, hoon har blivit såååå duktig tänkte jag ju. Men icke sa nicke. Kattfan (Selma, som jag faktiskt älskar men som det inte låter som just nu) möter oss när vi har gått en bit. Vad händer? Jo hon följer med oss. PÅ HEEEEELA RUNDAN!! Jappp, sant! Hunden fick ju inte en lugn stund till att sätta sig och skita eller pissa. Nääää där skulle hoppas och tittas: "Var är katten? böft böft Var är hon? Hon måste vara här någonstans matte? Visst? Ahhhh där är hon... kom då kom då kom då. Lek med mig, nunununu!!! Kissa sa du matte? Hur skulle jag hinna med det? Har du inte sett??? KATTEN ÄR JU HÄÄÄÄÄÄÄR!!! PARDEY!!!!" Så den rundan tackar jag Selma för! Och inte nog med det. När vi går förbi förskolan i häljarp, deras parkering tappar Selma bort oss. Och vad gör hon? Stannar helt och börjar skrika.. JAPP!!!! Inget vanligt gulligt mjau.. utan MAAAAAAAAAAUUU! HÖGT!! Så det var ju bara att gå tillbaka en liiiiten bit, kalla på henne så att gamlingarna som går förbi tittar på mig och tänkte säkert "Ska hon kidnappa katten? Eller varför är hon ute och rastar katten?". Jaa mina djur...mina....äää...l.. nää det går inte nu;) haha..
Nää, dags att fortsätta plugga då då.. Wish me luck!


Jul i vårt hus!! I fredags klädde jag gran...

mms_img-18820472 (MMS)

Jul i vårt hus!! I fredags klädde jag granen:-) tog fram resten av våra julsaker och tände en massa ljus. Igår köpte vi en massa julklappar. Nu har vi bara några enstaka kvar sen är det också färdigt. Kvällen spenderades hemma hos tias och lina. Blev middag, dricka och ett sjukt tråkigt spel som enbart Filip tyckte var roligt:-P haha. Idag blir det bak när plugg! Trevlig tredje advent!


RSS 2.0

Väder Landskrona