Jag får väll uppdatera lite då... Jag vet ...

Jag får väll uppdatera lite då... Jag vet bara inte hur eller vad jag ska skriva men känner att jag behöver skriva av mig... Under de senaste månaderna har det varit lite tungt.. Lägenheten har varit en påfrestning men äntligen är den tom och städad och imorgon ska jag lämna tillbaka nycklarna. Kanske kan jag och filip få ett rättvist samboliv nu där vi bara kan fokusera på oss och på där vi bor. Det har varit lite gnabb oss imellan och det mesta har varit mitt fel då jag tror att tankarna på att mina nära åker in och ut från sjukhuset hela tiden. Det är en påfrestning och jag vet inte hur jag ska bearbeta detta. Men nu är alla ute från sjukhuset igen och jag hoppas det blir så ett tag. Vädret gör inte humöret bättre. Jag vill slänga av mig vinterjackan och alla tjocka kläder och ha sol istället för snö! Jag vill komma ut på trädäcket och bara kunna lägga mig och sola. Men det kommer antar jag.. En annan sak som hände väckte lite tankar och jag gick med magknip i evigheter... Men visade sig vara ofarligt så att säga. Skolan går sådär. Jag kugga i no vilket nu i efterhand har fått mig att tänka efter hur jag egentligen reagerade. Utåt var det inget men jag gick och grämde mig och tyckte det var pest och pina... Jag har sökt en del jobb också inom förskola och då ska jag börja med det till hösten... Vilket innebär att jag får jobba och plugga samtidigt:-) hoppas hoppas. Jag orkar inte mer skola längre! Aja jag behövde gnälla av mig lite:-) jag behöver och vill inte ha någon sympati... Jag behövde bara gnälla lite:-)


Ska det aldrig ta slut? En efter en åker i...

Ska det aldrig ta slut? En efter en åker in på sjukhuset. Är det inte morfar så är det mormor eller syrran. Nu har morfar fått åka in igen... Han hann vara där ifrån iaf en vecka... Syrran opererades igår. Visst är livet ljuvligt?


Jag lägger ner att skriva inlägg här på bl...

Jag lägger ner att skriva inlägg här på bloggen några dagar... Kanske veckor. Vet inte men just nu hinner jag inte:-)


Då var helgen passerad igen... Mina helger...

Då var helgen passerad igen... Mina helger är inte särskillt lugna som ni säkert vet så varför skulle denna vara annorlunda? Fredags kom malin och pierre på besök. Blev vin och spel till två på natten eller något. Många skratt men även sura miner på vissa haha. Lördags var det upp tidigt, åka till den jävla fucking lägenheten och börja städa. Snart snart är det över med den så jag kan fokusera på filip och vårt gemensamma hem istället:-) på kvällen gick vi hem till kusinen och firade hans 20 års dag. Det var kul;-) slutade sådär bara. Haha Filip blev aspackad lika så Johan en av mina kusiner och födelsedagsgrisen decka i soffan när vi gick hem vid halv elva! Haha japp! Dem blev aspackade och deckade innan klockan slått elva...hahaha! Söndagen var inte lika rolig för filip iaf;-) en annan fick gå upp tidigt igen och ta tåget in till stan och ha funky kidz. Efter det gick jag hem till mamma och pappa och var där tills det var dags för simskola... Därefter började jag och filip vår söndag som alla pensionärer soffan, kinamat, godis och bingo lotto. Hahaha... Fast vi spela bara till tvåan sen var det inte kul längre:-P det var min helg... Idag blir det vinkväll med hanna:-) så jätteledsen gruppen men jag kanske är lite seg imorgon på mötet;-) men man får ibland det är mitt motto:-)


Vad är det som krävs för att man ska få ig...

Vad är det som krävs för att man ska få igång tränandet igen? Jag vill bli aktiv och känna varje dag att jag vill och måste träna. Inte bara en vecka utan hela livet. Jag säger hela tiden att jag är trött på att jag inte träna etc men ändå gör jag inget åt saken. Var får jag motivationen ifrån? Suck. Nackdelen med attt jobba på ett gym i stan är att jag inte får träna på gymmet i häljarp.. Ajaa jag får se till att skärpa mig... Eller något


RSS 2.0

Väder Landskrona