Onsdagen

Började dagen tidigt. Gick upp sju för jag tänkte att jag skulle slippa stressa.. så blev en lugn morgon där jag åt lite frukost och var ute i trädgården med Lexxi och lekte med henne:) Sen var det bara att sätta sig på cyklen och cykla in till stan för att ha simskola. Underbart väder och duktiga barn! Cykla direkt från simskolan till körskolan och gjorde två pärmar, vilket inte var så lyckat. Bättre lycka nästa gång :) Cykla hem från körskolan och hämta upp Lexxi hos svärföräldrar.. Hem, plugga, städa och gjorde lite maud! Vid sex kom Helena och Kim :) Helena som har varit i USA i nästan ett halvår är ju äntligen hemma igen.. Det har hon visserligen varit ett tag nu men vi har inte haft tid att ses innan. Men det var kul! Tog igen lite skitsnack och sådär. Nu när klockan snart är tolv är det dags för sängen. Blir en lång dag imorgon också.
Simskola, körskola och sen 1-års kalas för lilla Cornelia:) Sen efter morgondagen är snart veckan slut och helgen är här, vilket innebär VALPKURS!! :D Jag tycker verkligen det är skitkul med valpkurs. Intressant och det är kul att se hur snabbt Lexxi lär sig :)

Nää, ögonen går i kors och jag känner att min sovplats brevid Filip är lockande.. Nu släcker jag för idag!
God natt!!


Såhär liten är inte min lilla buse längre :S det går fan kvickt!!

Jahaa då var det dags att börja plugga kör...

Jahaa då var det dags att börja plugga körkort igen... Skrev in mig idag så nu får jag fan se till att skaffa mig det där jävla kortet! Annars har denna veckan inte börjat sådär jätte bra.. Igår var jag i trädgården hela eftermiddagen. Plantera blommorna jag och mamma var och handla på förmiddagen. Sen skulle jag hjälpa filip att sätta upp staketet här hemma för jag tyckte det verka kul. När jag sen skulle resa mig igen hände något i ryggen och jag kunde inte resa mig... Suck.. Illa att man som 23 åring redan har kass rygg. Men men så idag fick jag hoppa simskolan. Tyckte att ryggen var bättre runt middag och jag tänkte vara snäll mot filip och klippa gräsmattan innan han kom hem så han slapp göra det.. Och vad händer? Joo ryggen blev kass igen.. Suck.. Så blir ingen simskola imorgon heller men det blir körskola:-) Lexxi har kommit i en väldigt trotsig ålder.. Hon lyssnar inte, springer ifrån mig, äter upp gräsmattan och bits hela tiden.. Jätte tråkigt! Låt denna valptiden snart vara över. Eller låt iaf tänderna sluta klia! Annars är hon jätte fin, stor och bara heeeelt underbar! Förutom hennes brister som valp då;-) nää filmen The lakehouse lockar mer nu än att skriva här... Hoppas er vecka började bättre än min.. Btw, resten av veckan är fullbokad igen.. Imorgon först körlektion sen kommer mamma och pappa på fika sen teorilektion på kvällen sen handla present till lilla Cornelia, onsdag kommer kim och helena:-) innan dess förhoppningsvis simskola, torsdag simskola och lilla Cornelia fyller ett helt år så det ska firas:-), fredag har jag en känsla av att den kanske är fri hum vågar inte hoppas men det är simskola iaf, lördag valpkurs och sen ska jag träffa Cammi och äta gott och möjligen dricka gottt:-) söndagen är no faktiskt blank.. Kanske ska låta den vara det... Hum..


Tiden går fort. Tycker inte det var så län...

Tiden går fort. Tycker inte det var så längesedan det var nyår.. Men det är ju faktiskt snart sju månader sedan.. Sjukt. Jag och filip har bott ihop i snart sju månader och vi har varit tillsammans i ett år och en vecka;-) känns som om det vore igår fast att jag älskar han mer än någonsin. Vårt liv med Lexxi är spännande, utmattande och jätteroligt. Man är ju ganska trött men det hade vi räknat med. Jag skulle inte av allt i världen byta ut henne heller Selma för något. Det är galet vad man fäster sig vid sina djur. Man utsätter sig faktiskt för en hemsk smärta egentligen. Men innan dess får man såååå mycket av dessa djur. Ja ni vet ju nu också att jag har fått jobb. Ännu mer galet! Men jätteroligt det också. Lite nervöst bara men jag har sex veckor på mig att förberedda mig. Kommer vara hur roligt som helst.. Hoppas jag. Jag får iaf vara med om att starta en ny förskola:-) eller nya lokaler och nytt tänk så det ska bli skitkul:-) jag kan inte hjälpa att tänka att allt i mitt liv är för bra nu. Kanske ska det snart gå i kras för inte kan man ha det så bra? Eller? Kan allt bara vända sådär på ett år? Ibland ska man ha tur... Eller så förtjänar man bara lycka ibland:-)


Helt galet. Sjukt. Roligt som fan. Kan int...

Helt galet. Sjukt. Roligt som fan. Kan inte fatta det. JAG HAR FÅTT ETT JOBB! Jag var på intervju idag på förskolan jag har min praktik på. I veckan ringde min lur i ett kan man säga. Tre inbokade arbetsintervjuer och en som ringde men som jag aldrig hann ringa upp igen Idag var första intervjun och jag fick svar några timmar senare Jag fick jobbet. Visserligen ett vikariat på ett år men ändå.. Kan bli mer sen:-) jag tycker det ska bli så jääävla roligt! Grattis till mig:-)


Lexxi tillsammans med husse!

mms_img32503 (MMS)

kolla vårt lilla hjärta :) Vi börjar valpkurs på lördag :D


Vilken ledighet!!!

Trodde nästan att ni hade gett upp mig men statestiken säger tvärt om.. :)
Har hänt en del sedan en vecka tillbaka. Ledigheten har tagit slut och idag börjar allvaret igen. Distanskursen är i full gång.
Men under ledigheten har det hänt mycket. Började med att mamma kom på fika i torsdags sen åkte hon och jag till center syd där jag inhandlade mig en ny klänning :) Jätte fin! Och helt underbar att ha på sig! I LIKE! På kvällen cyklade jag och Filip in till stan, till Tias och Lina! Middag stod på schemat och mycket snack! :) När klockan slog tolv halv ett eller nått cykla vi hem till Häljarp igen. Fredagen cyklade jag åter igen in till Landskrona för att fika med Hanna :) Två timmar på Maddes resulterade i brända axlar och grillning inbokad med Hanna och John. Så på kvällen kom dem hem till oss, drickat var nerkylt och maten var på G. Var en mysig kväll. Åter igen massa snack och massa skratt. Dem hade sina två hundar med sig. En av dem träffade jag senast när den var en liten valpis! Men tro mig, han är ingen valpis längre. En stoooooor Rottweiler! Liiiiite rädd var jag men han var snäll, bara jääävligt stor :P Lördagen började jag dagen med invägning på Viktväktarna. Jag hade gått upp:( 0,3kg. Ajajaja! Men nu har jag och Filip satt upp nya mål som sporrar mig lite extra:) Efter viktväktarna åkte jag och Cornelia till Ikea.. Inhandlade lite där också :S haha. Men det var mycket bra att ha saker tycker jag så det såå :P Efter en heldag där åkte jag med Cornelia hem till hennes nya lägenhet och kolla läget och hon körde mig hem och kolla läget och drack kaffe. Sen begav hon sig och jag och Filip badade i grannens pool :) Sen mådde jag inte helt hundra och deckade vid tio :S haha. OJ! Söndagen började lugnt. Tias och Lina kom in om efter sin tur på stranden. Sen klockan två skulle Filip spela fotboll igen för första gången på vääääääldig länge. haha. Jag, Hanna och Lina bestämde oss för att aggera fotbollsfruar! :D Våra män plus 17 män till spelade i hettan i två timmar! Duktiga killar! :P När jag och Filip kom hem cyklade jag till Hanna och Johns stuga och kolla läget och röka med Hanna. Sen blev det hem igen och sen en tur hem till Filips föräldrar för att bada i deras pool :P Kan tala om att det har varit mycket badande under denna ledigheten! Igår var sista dagen på ledigheten. Blev middag hos Filips farmor och sen fika hos mamma och pappa. Sen har vi inte gjort så mycket mer. Men vi har varit väldigt sociala jag och Filip :) och det är NICE!! Det är sånt man inte hinner med annars eftersom våra vänner har sina liv och vi har vårt liv.

Oj, glömde ju berätta att jag och Filip har beslutat oss för att hämta hem vår lilla valpis på lördag :) En fin liten dam :) Mixxi är namnet vi ÄN så länge har kommit fram till. En renrasig schäfer är vår lilla tös :) och på lördag har jag och Filip ett år så det blir ju lite som en ett års present :) Blir en lång resa upp, nästan 4 timmar upp. :) men det gör inget :)


Då var jag färdig för en kväll hemma hos t...

mms_img46130 (MMS)

Då var jag färdig för en kväll hemma hos tias och lina:-) vi ska snart ta cyklarna och cykla in till stan.. Idag kom mamma på fika... Efter fikan åkte jag och mamma till center syd där jag hittade en ny klänning:-) mycket fin tycker jag... Annars har jag inte gjort så mycket mer idag.. Imorgon blir det fika med hanna och lördag eventuellt ikea med corre! Nice:-) nuu ska vi sticka:-) trevlig torsdag:-)


RSS 2.0

Väder Landskrona