Sitter på jobb inne i stan. Lite trött..me...

Sitter på jobb inne i stan. Lite trött..men men... Idag missade jag skolan då jag försov mig ganska rejält:-S ojoj... Men men.. Så syster yster kom hem till mig och sällskapa en timme innan hon körde mig in till jobb. Jaa ni läser rätt hon körde för hon har fått körkort före mig.. Kul för henne verkligen.. Jag tror jag kommer bli som mormor och inte ha körkort alls...men inte är jag bitter för det.. Jag bryr mig inte så mycket än iaf0:) haha.. Imorgon är jag ledig.. Men jag ska plugga hade jag tänkt.. Och sen försöka ta en sväng i slingat trots att jag ingen röst har...btw jag klarade både mitt paper och min 24 timmars tenta så då var den kursen över:-) det gillas:-D sen har jag en annan lite sak som har hänt men inget som jag tar upp här än;-) förresten jag har en sak att erkänna... Jag är ett kontrollfreak!!! Jag märkte det igår när jag hade simskolan... Vi är två tränare i varje grupp.. Och jag jobbar tillsammans med en kille... Han är hur go som helst och såhär men när vi splittrar på grupperna blir jag helt nervös.. Inte för att jag inte tror han klarar det men jag måste ha kontroll liksom.. Jobbigt.. Det är likadant när jag vikarierar inom förskolan och jag jobbar tillsammans med en annan vikarie så måste jag ha koll där också.. Måste arbetas bort!!! MÅSTE! Nu ska jag ta en tur runt gymmet:-)


Vilken helg.. Det har gått för fort... Fre...

Vilken helg.. Det har gått för fort... Fredags plugga jag som satan i gatan sen till jobb och efter jobbet chilla jag med das familia. Lördags var det öppet hus på fysiken och jag hade passet mellan halv nio till halv tolv, massa stress och städ där. Efter det hämtade cammi upp mig och vi rattade bilen mot ullared, shoppa loss på gekås. Var där till stängning och rattade hemåt igen mot landets krona. Vi mötte upp filip i stan inne på rhodos eller hur fan det stavas;-) käka pizza iaf och sen stressa hem för att göra vid mig och tillbringa kvällen och natten med cammi och malin på tages:-) sjukt kul kväll... Var evigheter sedan jag var ute men det var kul med tjejerna:-) idag vaknade jag upp, mindre pigg och glad:-( men det var bara att pela sig upp för funky kidz stod på schemat. Därefter hämta filip upp mig, vi åkte hem och börja länsa kylskåpet på gammalt skit.. Tro mig, det var en del:-P när det var färdigt åkte vi till bauhaus där jag inhandlade tre blommlådor:-) sen in på center syd, lunchade med mamma och pappa där inne och efter det blev det handla mat på maxi och sen hem och städa! Nu har vi legat på soffan sedan två timmar tillbaka och känner ingen ånger för det:-) handlade förresten en påskduk idag också:-) så har helgen min sett ut...


Jaha då har man varit i ullared och sitter...

Jaha då har man varit i ullared och sitter fortfarande i bilen och ska ta oss in till stan, möta upp filip och sen handla pizza. Sen hem duscha och göra vid mig och sen in till cammi igen med malin och så blir det en tjejkväll ute på stan!:-D i do like:-)


Sitter på jobb och är sådär lagom uttråkad...

Sitter på jobb och är sådär lagom uttråkad när cammi skickar och frågar om jag vill åka till ullared imorgon!!! JAAAA TACK! Så eventuellt blir det ullared imorgon med cääämmi! I do like! Hoppas hoppas hoppas! Men först på morgonen ska jag på öppet hus:-( inte jättekul men det måste göras. Nu har jag inget att berätta mer än det jag redan berättat så jag lägger ner för idag och börjar städa istället:-)


Vilken jääääävla vecka..

Min paper är färdigskriven och min hemtenta är färdig skriven.. Nu ska jag snart till jobb igen. Som jag tidigare nämt har vi inget badrum än. Vilket innebär att vi duschar hos Filips föräldrar, men idag var jag inne hos Filip syster och duscha och när jag var färdig och lutade mig ner mot golvet för att samla ihop mina kläder började näsan rinna, först trodde jag det var som jag var förkyld, men ack så fel jag hade. Blodet flöda ur näsan på mig. Suck.. Samma symtom som för lite mindre än ett år sedan. Jag blir stressad och sover dåligt och då får jag näseblod bara sådär. Förra året var det av fler anledningar men då fick jag det titt som tätt utan anledning. Nu denna veckan har bara varit allmänt jobbig. Skolan har varit jobbig, jag har startat nya grupper i simskolan som gjorde mig stressad och nervös, jag har jobbat samtidigt som jag försökt få klart arbetena och idag har jag suttit vid datorn och skrivit och letat litteratur och samtidigt kollat klockan sedan 8 i morse. Allt för att bli färdig innan jobbet börjar.. Suck!!

Nu, färdig duschad och efter att ha suttit och pratat med Filips syster och Mamma ska jag göra mig redo för att springa till tåget!! Ikväll blir en lugn kväll för mig, kanske ;P

Imorgon ska jag jobba och söndag ska jag jobba så jag håller helg på måndag istället innan jag ska börja ny kurs på tisdag:S


Sov gott gott folk... Var bara tvungen..;-)

mms_img41527 (MMS)

Sov gott gott folk... Var bara tvungen..;-)


Njut i solen nu gott folk!!

onsdag idag. Jag har varit duktigt tycker jag.. Har en sida kvar att fylla ut och den ska vara till diskussion. Det kommer bli tufft att enbart hålla sig till en sida där men det får gå helt enkelt. Var nyss ute på trädecket med en filt och Selma i koppel. Det är nice att ligga i solen ett tag men kunde inte koppla av då jag känner att jag måste bli färdig med arbetet innan jag ska cykla in till simskolan. Startar nya grupper idag. Kan bli intressant... HUUM! haha. Nä men det ska bli kul :) Nää nu får jag ont i magen så nu måste jag fortsätta!!

Njut i solen nu gott folk!!

GOTT!!!

det tar några dagar mellan mina uppdateringar men jag har ett antal tappra läsare som hoppas på nya inlägg här antar jag om man kollar på statestiken..
Idag är det den 22 mars 2011. Vilket innebär att man kan se på skatteverket.se hur mycket pengar man får tillbaka på skatten i år. Och jag är ganska nöjd ändå :) fick dock bättre förra året men jag får minsann lite mer än 8000 tillbaka :) Inte fy skam inte. Så då blir det till att spara så att jag kan ta mitt jädrans körkort till sommaren! Syrran är ju snart klar med sitt.. Bara uppskrivningen kvar sen är hon färdig den snorungen! NÄÄÄÄÄÄÄ Jag är inte bitter!!! ;) haha..

Nää nu får jag väll plugga vidare dåå!!! SUUUUUG!!! Filip står och gör varma mackor till oss! GOTT!!!

Selma är trött och har lagt sig bakom lamp...

mms_img59744 (MMS)

Selma är trött och har lagt sig bakom lampan i fönsterkarmen:-P söte!


Hur skulle jag kunna veta att duschen på m...

Hur skulle jag kunna veta att duschen på morgonen är så jävla viktig egentligen.. Jag saknar att kunna duscha direkt när man stiger upp från sängen.. Aja snart är det klart... Och om jag förstår det rätt så ska dem gipsa väggarna och gjuta golvet idag sen ska det tydligen vara fritt fram för filip att sätta golv och väggar sen är det nog dags för rören och sådär igen.. Och då kan vi sätta upp vasken och grejer:-D så snart är det klart.. Kanske slutet av nästa vecka eller något? Ska bli så skönt att duscha hemma och att få duscha tillsammans med älskling igen:-) i do like!!! Annars idag blir det en löprunda sen ska jag plocka undan här hemma och försöka få här så rent som möjligt.. Ikväll ska jag och filip hem till mamma och pappa o äta:-) igår gjorde vi inte många knop kan jag säga.. Jag köpte en blender, lila såklart;-) så jag var ju tvungen att testa den så jag gjorde milkshake sen var ju filips pappa och rörmokaren här och fixa med grejer. När dem gick la jag mig på soffan och decka:-P hahaha.. Sen fick jag gå upp och göra mat till oss:-) fajitas blev det igår och lite chips och dippa efter:-) var ju helt slut efte att ha jobbat torsdag i förskolklassen 8-14 sen direkt iväg och jobba på Fysiken 16-21 direkt därifrån hem till filips föräldrar och duscha sen upp kvart i sex dagen därpå för att vara i förskolan 8-16.30. Jag blev ganska trött faktiskt igårkväll;-) hahaha.. Nää nuu upp och dricka en kopp kaffe sen iväg:-)


Jaha då lider veckan mot sitt slut.. Jag ä...

Jaha då lider veckan mot sitt slut.. Jag är på väg till hbg för att jobba idag igen.. Igår var det förskolklassen idag ska jag till förskolan. I do like! Ikväll vet jag inte vad som händer.. Jag vet iaf att rören ska läggas i badrummet vilken innebär att vi snart kan börja kakla.. Jeeej!!:-) snart är det också över kanske:-)


Min älskling

mms_img35914 (MMS)

Min älskling


Helt underbart väder ute idag! Förutom att...

Helt underbart väder ute idag! Förutom att det blåser men det är klarblå himmel och sol iaf. Hoppas det håller i sig nu! Jag blir så jävla glad över detta vädret.. Och tanken på att jag ska bo här över sommaren gör att jag får fjärilar i magen.. Helt underbart. Och jag har en massa planer för mig och filip nu till sommaren.. Japp jag svävar på rosa moln denna onsdagsmorgon:-)<3


Ligger i soffan och tittar på tv. Älskling...

Ligger i soffan och tittar på tv. Älskling har gått upp och lagt sig.. Stackarn är helt slut...blev en sväng i slingan idag... Riktigt nice måste jag påstå... Vi var inne och sola också... Uch nu går mina ögon i kors... God natt!!!


examensarbete

såå, då var det gjort. Jag har anmält mig till Examensarbetet! Suck.. Det börjar närma sig. Januari 2012 tar jag examen, förhoppningsvis. Det ska bli så skönt att få komma ut som färdig lärare! ÄNTLIGEN!!!

Idag har jag varit i skolan. Har examinationsredovisning imorgon. Det sista grupparbetet om jag har förstått det rätt. Känns konstigt men ändå skönt.. Jag vill bara vara färdig.

Har även sökt två distanskurser som jag vill gå i sommar.. Så då kanske jag slipper jobba om jag inte får sommarjobb på en förskola.. Jag får fundera lite till på det..

Nää nu sk ajag plugga lite..

Eller kanske ut och springa snart i det fina vårvädret :) Det ska jag göra sen när Älsklingen kommer hem :)

Måste ju bara berätta att vi är töntar här på barsebäcksvägen 14 :P haha. Vi samlar på Disney Filmer :) Än så länge har vi köpt Snövit och de sju dvärgarna, Robin Hood, Prinsessan och grodan, Narnija x2 och Aladin :D i förebyggande syfte såklart ;)

För tillfället har vi ingen toalett hemma:...

För tillfället har vi ingen toalett hemma:-( vi får använda salongens toalett och filips föräldrars dusch.. Nu förstår ni ju säkert att vi håller på att renovera vårt badrum... Jag tror det kommer bli skitbra! Mörkgrått(enligt filip svart) klinkergolv och matt-vita klinkerväggar. Ny vask en fin sådan och dusch istället för badkar.... Först ville vi ha dörrar till duschen sånna som man kan fälla in längst väggen men bestämde oss för att sätta upp en glasvägg istället som jag tror kommer bli skitbra! Vi ska ha rött tema men röda handdukar och röd tvålpump och sådär... Kommer bli super bra;-)har även börjat välja ut kaklet till köket.. Svart ska det vara 5x40 tror jag det var.. Vi har redan vita luckor som vi ska behålla och bara byta ut handtagen sen ska vi eventuellt sätta ny bänkskiva i ek:-) i do like!!! Men först ska badrummet bli färdigt:-) jag längtar!!!


Får man lov att säga att man är "mätt" på ...

Får man lov att säga att man är "mätt" på festa-hela-natten-och-ligga-bakis-hela-nästa-dag-livet? Haha. Nu säger jag inte att jag har blivit en tråkig jävel som bara sitter hemma. Absolut inte. Tvärt om. Jag och filip har alltid att göra. Ska vi inte jobba så ska vi till vänner och umgås eller så kommer dem till oss eller så ska vi på bröllop eller hjälpa några vänner med något och ibland tar vi oss en sväng i stan. Men absolut inte varje helg. Förra lördagen var vi ute efter bröllopet och jag hade iaf skitkul. Det uppskattades betydligt mer att gå ut när vi inte har varit ute på ett tag. Jag gillar det! Det känns även som att jag har hittat hem liksom. Jag har upplevt mycket precis som alla andra gör förr eller senare i livet och jag är mätt på den delen av livet. Nu vill jag bara ha mer av livet jag lever nu tillsammans med någon som jag älskar hela vägen till månen och tillbaka;-) min kärlek, min sambo, min Filip. Jag säger ofta att vi har blivit tråkiga och inte gör något men det gör vi ju faktiskt ändå.. Vi festar bara inte lika mycket längre men vi har oftast alltid något att göra. Jag måste bara förstå det och uppskatta det:-) jag har tagit det stora steget att flytta in till filip i ett radhus kan man säga det är. Det är stort! Det är vårt! Och vi gör detta tillsammans. Btw så håller vi på att göra om toaletten nu. Renovering direkt när man flyttar tillsammans kan testa ens förhållande.. Men det fungerar ganska bra:-) med detta vill jag bara säga att jag är lycklig... Jag har inget att oroa mig för, vad jag vet;-)


Godmorgon... Nu var det ett tag sedan jag ...

mms_img31720 (MMS)

Godmorgon... Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade. Så jag. Tänkte göra ett försök nu när jag är påväg till praktiken. För det första... För en gångs skull när jag tänkte ta liiiite sovmorgon idag och ta tåget istället för att åka med filip till hbg så är tåget mega försenat... Lagom roligt det dära jue. Men men.. Helgen har gott i vanlig ordning snabbt som tusan.. Fredags var vi bara hemma, jag var helt utslagen och somnade nog redan vid nio eller något. Haha. Lördagen började, fortsatte och slutade bra. Vaknade tidigare än klockan ringde. Gick upp för att kissa slutade med att jag stanna uppe och sen gick jag upp till filip och fråga om han ville med på en löprunda. Så runt halv nio på morgonen cyklade vi till slingan och sprang:-) efter det var det stor och god frukost och sen snabba ryck in i duschen och göra vid sig snabbt som tusan. Bröllop stod på schemat. Klockan tolv skulle vi vara i kyrkan och det var vi också. En gammal klasskamrat till mig, barndomsvän till filip skulle gifta sig. De bjöd på kaffe och kaka efter och sen var det över och vi gick hem. Jag som var jättesugen på party party började fixa med utgång. Hanna jag och filip åkte in till stan där vi skulle möta upp tias lina och kim. Rätt som det var va halva bröllopets gäster på tycho. Det var kul och riktigt nice att komma ut igen. Var ett tag sedan sist.. Söndagen vaknade jag upp smått illamående. Men det var bara att piggna till för funkuy kidz stod på dagens program. Därefter ställde jag mig på löpbandet 15 minuter bara men det är alltid något. Syrran kom på besök efter att jag hade putsat fönsterna och det blev middag och lite bakande av cupcakes. Blev inte alls goda men sånt e livet;-) nu ska jag snart hoppa av här... Trevlig måndag på er:-)


RSS 2.0

Väder Landskrona