oj oj oj

Jeeevlar vad kass jag blivit på att uppdatera. Men men, som jag oftast säger, sååånt är liiivet!
Ny vecka igen. Jag är hemma och njuter av solens sällskap :)
Gårdagen begav jag mig mot Maaaauliin och lilla Cornelia. Blev massa cigg och massa kaffe! Och självklart massa snack! Efter det cykla jag hem och gjorde lite trädgårdsarbete i form av att gå med kantklippare och klippte gräset. Filip kom hem vi halv fem och gjorde maten och sen fortsatte vi igen, han tog gräsklipparen och jag kantklipparen. Vi avsluta kvällen med träning:) rolla ut i det fin fina vädret! Filip hoppa i poolen sen, grannarnas!
Idag har jag skickat iväg lite ansökningar till olika jobb inom förskola, sen ut och sopa upp gammalt skit ute vid staketet, sen gjorde jag amerikanska pannkakor till lunch, sola och nu sitter jag här.. Trött och uttråkad!

Borde kanske plugga? :S huuumm.. nää det kan vänta till imorrn! ;)

jag får väll gå ut och lägga mig i solen ett liiiiiitet tag till då..



Förlovningsdagen!

Måndag avklarad, resterande 6 dagar återstår..

Måndagen är avklarad, en delvis trevlig sådan. Började dagen tidigt, redan halv sex i morse gick jag upp, då kunde jag inte sova med utan låg och oroa mig över arbetet som skulle lämnas in 12 och sen över hur jag ska hinna med allt denna veckan. Men efter några koppar kaffe och läsande i böcker blev arbetet, projektplanen, färdig i tid och jag skickade in det ca 11.40. Därefter skulle jag egentligen träffat Malin en tur men vi båda kände oss slitna och sa att det fick bli en annan dag. Vid tre hoppa jag in i duschen och vid halv fem åkte jag med tåget mot Hbg och mötte upp Cäääämmi för fika inne i stor staden;) Jag saknar Hbg, buuhuu! Efter det blev det bussen direkt hem till mamma och syster. Färga systers hår nu inför balen på fredag. Och för ca en timme sedan kom jag hem..
Resten av veckan ser ungefär lika dan ut. Morgondagen ska jag eventuellt in till stan vid tolv och luncha med mamma sen vid ett träffa Sara och lilla William sen ska jag hem och försöka ha maten klar innan Filip kommer hem från jobb(har inte lagat mat på typ 4 veckor, Filip har fått den uppgiften:S). Onsdag blir det opponering i skolan sen direkt hem och packa det sista antar jag och när Filip slutar kör han mig till Skånes Fagerhult där femåringarna från förskolan befinner sig och har läger. så onsdag, torsdag och fredag är jag borta. Pappa hämtar mig tidigt på fredag morgon då jag ska göra systers frisyr och smink inför balen. Hon ska vara färdig innan tre sen vid fem åker vi iväg och kollar när dem står och vinkar eller nått :P Lördag är det fika med Cornelia strax efter tre, sen ska jag och Filip eventuellt iväg på bio. Eller så blir det bio på söndagen, men efter simskolan. SEEEEEEN.....då blir det en massa pluggande nästa vecka också.. Suck!
Tror jag kommer få det lite svårt med sömnen denna veckan.. menmen, bit i det sura äpplet bara ;)

nu ska jag upp och göra min älskade sambo sällskap!!

godnatt!


SMS-inlägg

mms_img14794 (MMS)


Undrar om filip blir glad när han ser att ...

mms_img30964 (MMS)

Undrar om filip blir glad när han ser att lagt upp denna bilden på han;-) var ett tag sedan igen som jag uppdatera. Har blivit mycket dåligt på det. Men uppdaterar när kan hinner och känner för det. Denna veckan har bestått av praktik igen. Tisdag och onsdag har jag även haft simskola. Onsdags fick jg min första utskällning av en förälder och detta för att jag var själv med gruppen i basängen. Min assistent brydde sig inte om att dyka upp. Hörde inte ens av sig så där stod jag själv. Min chef hann inte ringa in någon och därför blev det inte heller lika bra kvalite på den sista gruppen som bestod av tio barn. Så där fick jag mig en utskällning:-P haha. Någon gång ska det ju vara den första. Idag är jag ledig och ska därför plugga en massa. Men än så länge har jag morgnat mig och tagit det lugnt. Det behövdes. Igår när jag sa hejdå till personalen på förskolan sa dem att så fort dem hör att någon ska sluta ska de höra av sig till mig. Min handledare har frågat mig flera gånger om jag hört om tjänsterna som ska komma ut och han har sagt att jag måste söka dem.. Känns skönt att veta att dem vill ha mig där och att dem trivs med mig:-) jag vill ju jätte gärna jobba där också:-) hoppas hoppas!! Om jag får jobb där innebär det att jag inte behöver låna csn längre:-) jeej.. Hoppas hoppas... Nu ska jag gå ner och plugga hade jag tänkt:-) trevlig helg..


long time...

Jag känner att jag uppdaterar för lite nu för tiden. Men praktiken har tagit över helt enkelt. Veckan har spenderats på praktiken, dock med förkylning, hosta och feber. Rösten försvann i mitten av veckan och ungarna blev överlyckliga :P haha. Men jag kämpa mig igenom hela veckan trots att jag var sjuk. Är fortfarande inte helt frisk. Har bestämt att helgen ska spenderas hemma. För att kunna bli frisk såklart :) Filip och pappa åkte tidigt i morse till Tyskland för att hämta hem lite till Johannas student och Filip handlade hem lite gott till oss :)
 Idag är det exakt en vecka sedan jag och Filip förlovade oss :) känns helt underbart:) Och folk i vår omgivning är överlyckliga för vår skull :) Jag älskar min ring och jag älskar Filip! :)

nää, nu har jag inte så mycket mer att säga.. :) Hoppas på att vi snart får bilderna från förlovningsdagen så att jag kan visa dem för er :)

Förlovningsdagen, lördagen 7 maj 2011

Japp, det är vår förlovningsdag. Helt underbar dag. Började med fredagen. Jag var JÄTTE nervös.. Jag fixa och dona med det sista som skulle göras, två överraskningar skulle trots allt ske på lördagen. Vi plockade undan lite här på fredagskvällen och jag kunde inte somna förrän vid ett på natten. Somna och somna, jag låg mest och vred och vände på mig. Klockan sex kunde jag inte ligga kvar i sängen mer utan gick upp för att fixa med salladen till grillfesten och till picknicken jag och filip skulle ha. Enligt Filip skulle grillfesten vara vid sex på kvällen, men skenet bedrar. Vid nio hämtade mig syster mig och vi åkte in till stan för att väga in oss. Vilket för övrigt gick väldigt bra det också :) Ett kilo minus denna veckan också :) Efter det åkte jag hem, fixa maten och en massa lappar i köket och packa korgen. Vid tolv åkte jag och Filip hemifrån mot Skäralid. Helt underbart väder hade vi :) Hittade ett ställe att sätta oss vid. Åt kex, vindruvor och ost. Jag hade med mig en liten flaska Asti också. Filip sa till sin förvåning: Men jag ska köra. Jag inbillade han att jag sagt till syster och hennes pojkvän att komma och hämta oss. Alltså att syrran kör Filips bil och pojkvännen kör mamma och pappas bil. Så han gick på det :) När klockan blev två gick jag diskret ifrån filten och Filip för att "leta" sändning till mobilen så att jag kunde ringa johanna och höra med henne om dem närmade sig. Fick inte tag på henne men fick tag på Tias. Vi begav oss ner och nu var jag riktigt nervös. Vi hade bestämt sedan innan att jag skulle berätta på grillfesten för släkt och vänner att vi har förlovat oss och att vi skulle gömma ringarna. Alltså var Filip redan redo att gömma ringen så att Syrran inte skulle se den :) Jag skratta bara rätt ut, kunde inte hålla mig. Vi hade kommit ner till den stora gräsmattan och dammen. Filip gick och letade efter syrran, men jag hade redan sett dem. Det tog ett tag innan Filip såg och förstod. Familj och vänner stod och väntade på oss :) Filip blev positivt överraskad som tur var:) Grillen jag köpte var igång och det var dags att avslöja. Vi gömde våra händer så att inte ringarna skulle synas. Jag påbörjade mitt lilla tal om vad som var överraskningen till dem med en allvarlig min. Jag sa typ "Vi har suttit där uppe vid en utsiktsplats och diskuterat och kommit fram till ett beslut. Vi ska om två år gifta oss men idag förlovade vi oss." och så visade vi ringarna :) OCh alla blev såklart glada :) Vi åt och snacka och mös i Skäralid till ca sex halv sju kanske sen bar det hem till oss där efterrätten vänta och lite mer vin och öl:) Men vid halv elva hade folket begett sig hemåt och vi hade städat köket och lagt oss i soffan. Jag decka 15 minuter efter. HEEEEELT slut!

Såå detta var den stora överraskningen :) Boka in 2013, vecka 18. Ett bröllop kommer att hållas då :)

Lovade en uppdatering på vad som skulle sk...

Lovade en uppdatering på vad som skulle ske idag:-) en närmare beskrivning på hur det gick till skriver jag vid ett annat tillfälle men kan tala om att jag och filip bytade ringar idag:-D har aldrig varit så lycklig förr:-)


Nervös!

då var det snart lördag.. och hemligheten kommer att avslöjas.. om jag är nervös?? så in i helvete.. kan gå rätt åt helvete, kan bli hur bra som helst.. vem vet! Mina tankar idag har bara riktats åt morgondagen. Jag har inte så mycket mer att säga idag.. vi ses imorgon :)

6 centimeter :)

Idag stanna jag hemma från praktiken. Var litta dålig. Men det börjar ordna upp sig igen :) Jag mätte mig i morse med måttband och till min stora förvåning har jag misst 6 cm runt midjan, 0,5cm runt låret och 0,5 cm runt höfterna :) SEX CENTIMETER?? Är det bara jag som tycker det är ganska mycket? haha. Aja, det är bara att kämpa på och fortsätta träna :) igår mådde jag inte så bra efter praktiken så det blev ingen träning igår. Men idag ska jag ta på mig rollerna och rolla in till stan för att ha simskola som också är en form av träning för mig :) och jag ska fortsätta äta nyttigt :)

Idag har halva veckan gått. Snart är det lördag :) Nervös som fan!!! Men längtar så :)<3

En helt vanlig måndag

Idag är en ny vecka vilket innebär träning igen :) Förra veckan tränade jag enbart på onsdagen typ.. Tror jag iaf. Förra veckan igen tränade jag varje dag fram till lördagen. Vilket gav resultat :) Så jag ska sätta igång igen. Nu precis har jag blivit klar med dagens träning. Blev mottionscykling :) plus mag och rygg övningar. 433 kalorier förbrända :) I like!:) pulsklockan är det bästa jag har införskaffat mig. Även om det var en billig jävlen i Ullared så tränar jag inte utan den :) Det går liksom inte att fuska med den. Jag ser vilket puls jag håller, om jag håller förbränningspulsen eller konditionspulsen eller lathetspulsen :P I LIKE! På lördag har jag bestämt mig för att jag ska ha gått ner ännu ett kilo :) Dem säger att när man ska gå ner i vikt ska man gå ner långsamt och säkert. JAg satsar på det nu :) Jag lär nog inte se ut som jag hade tänkt mig till sommaren men vadå då? Vem bryr sig? Jag visserligen men samtidigt så är det ju bättre jag går ner sakta och sen håller vikten än att jag ska gå ner snabbt och sen gå upp det dubbla.. ajaa.. jag ska nig inte säga för mycket.. brukar inte hålla det jag säger när det gäller vikt och hälsa:P men denna gången kanske :)

Nu blir det duschen!!

Älskar dig Filip, min framtid.

Godmorgon måndag.. Hade lätt kunnat slippa...

Godmorgon måndag.. Hade lätt kunnat slippa dig känner jag idag. Är helt slut av någon anledning trots att jag gick och la mig tidigt igår för att orka upp redan klockan fem. Men jaa det sket sig. Gick inte upp förrän sex ändå. Blir träning ikväll istället. Vägde in mig i lördags:-) vågen stod på -1 kg:-) det är ju alltid en början:-) sakta men säkert går jag ner. Nu ska jag bara börja träna mer även om jag har praktik och är trött. Annars bestod helgen bara av kalas och besök hos tias och lina. Tvätta igår men inget annat. Skönt! Regnade ju större delen av dagen igår... Idag praktik sen träna sen vet jag inte. Kanske kaffe med malin.. Man vet aldrig...


RSS 2.0

Väder Landskrona