Jag har världens bästa sambo. Älskar han m...

Jag har världens bästa sambo. Älskar han mer än något annat på denna jord. Bara en tanke på att förlora han får magen att vridas tusen varv. Han behöver inte göra något speciellt för att jag ska bli glad. Det räcker med att han sover bredvid mig varje natt. Han behöver inte klä upp sig eller göra sig till. Jag är stolt över att gå vid hans sida! Min Filip, min blivande man, älskar dig!


Tisdag redan. Tiden springer förbi mig. Oc...

Tisdag redan. Tiden springer förbi mig. Och bara det är stressande. Har bestämt mig att nu måste jag plugga minst två timmar om dagen. Jag måste bli färdig med mitt arbete nu känner jag. Jävla panik. Jag går iaf två kandidater som ska läsa mitt examensarbete när det är färdigt. Alltså rätta det så att säga. Mamma och Filips syster. Köket är inte färdigt än och bara det är sjukt stressande. Men jag går sagt till Filip att från och med nu tills jag är färdig med examensarbetet så får han sköta köket. I helgen har jag mitt sista pass funky kidz. Så jävla skönt!!! Faktiskt. Då har man en dag till som man kan ha sovmorgon på plus att jag slipper extrajobb. Härligt som fan:-) just nu har vi praktik i skolan. Jag jobbar på som vanligt. På torsdag kommer min mentor ut. Spännande, och jag tror det kommer gå skitbra:-) nä åter till plugg.


Godmorgon. Klockan är halv åtta och jag är...

Godmorgon. Klockan är halv åtta och jag är i vanlig ordning redan uppe. Denna veckan har jag skola hela veckan så får lite sovmorgon iaf. Börjar tio till den varje dag nu. Känns jävligt konstigt att först jobba och sen sätta sig i skolbänken igen. Jävligt underligt. Vi håller på att renovera köket har hemma nu också:-) blir så bra så :-) slutet av veckan ska det nog vara färdigt här hemma. Fredag blir det jobb fest:-) ska bli kul tror jag:-) annars i veckan ska jag gå i skolan och fortsätta med examensarbetet.


Klockan är tjugo över två. Jag är helt slu...

Klockan är tjugo över två. Jag är helt slut då jag hade öppningen i morse. Och här sitter jag fortfarande på jobb, och bara ugglar. Vi ska ha möte halv fem och jag kan omöjligt ta mig här ifrån och sen tillbaka igen innan mötet. Men men, lika gott åt mig eftersom jag inget körkort har. Har nyss pratat en timme med Madde:-) alltid lika kul att prata med henne:-) sen ikväll ska lär klippa mig:-) det gillar jag väldigt mycket då mitt hår ser ut som en hårboll för tillfället. Helgen har varit jävligt lugn. I lördags åkte jag och Filip upp till Ullared och shoppa loss ha Gekås:-) väldigt Nice! Sen när vi kom hem tog vi det bara jävligt lugnt. Eftersom vi åkte upp så att vi skulle vara där till öppning var vi ganska trötta på kvällen. Söndagen var det meningen att vi skulle ha sovmorgon. Men, eftersom jag somna väldigt tidigt vaknade jag också väldigt tidigt. Satte igång en film sen var jag trött igen :-S vi gick en långpromenad med lexxi och handlade bullar till frukost smarrigt värre:-) sen planerade vi hur vi ska göra om i köket:-) tror det kommer bli jävligt bra till slut:-) nu ska jag vila mig lite innan det är dags för möte om två timmar:-)


RSS 2.0

Väder Landskrona