valborg

då var det måndag igen. känns ju inte helt ok att gå upp kvart i sex när filip ligger kvar i sängen. orättvist jue.
helgen har bestått av kurs fredag och lördag. väldigt intressant och givande måste jag ju säga. sen på lördagskvällen var det grillning hemma hos krille och josse. krille hade fyllt år i veckan så firade han lite då. tias, lina och lilla johannavar också där:
igår var jag upoe ganska tidigt. iväg och handla hem mat och sen iväg till media markt och handla mig en surfplatta:) Jag är helnöjd
jag har väll inte så mycket mer att säga nu. dags att gör vid sig för jobb

Hopp

Man ska inte tappa hoppet. Men ibland känner jag att hoppet har lämnat. Och ibland känner jag mer hopp än någonsin men så blir man lurad. Nu vet jag inte riktigt hur jag ska känna. Jag vill veta känslan som kommer vid tillfället men vågar inte hoppas på att jag kommer få känna det. Är jag knäpp? Lite är jag nog. Men är det något man vill av hela sitt hjärta och själ så blir man nog tyvärr lite knäpp. Men någon gång, någon dag kommer säkert mitt hopp att bli besvarat på ett sätt eller ett annat.
Jag är åter igen sjuk. Blir aldrig frisk känns det som. Varannan vecka blir jag förkyld eller får feber. För helvete! Jag är trött på det som fan nu. Några tipps på vad man ska äta för att hålla sig frisk?
Snart är det dags för mig och Filip att åka till säfsen:) bara vara weekend! Torsdag till söndag och Lexxi ska med! Vandra blir en av aktiviteterna:) jag längtar såååå! Här om dagen sa jag till eve som ville att vi skulle börja planera bröllopet att ja men det är ju ett helt år kvar tills vi ska gifta oss. Men det slog mig ganska snabbt att det året vi nu har varit förlovade i snart har gått jävligt fort. Sjunde maj 2011 förlovade vi oss! Det är redan ett år sedan. Och den 12 maj 2013 ska vi gifta oss:) det är planen iaf. Ett år kvar. Sen är jag gift med den bästa som finns för mig!:) lyckan går inte att beskriva.


Alla andra

Ja alla andra! Idag är en pissdag. Idag är en dag då jag känner att alla andra.....
Jävla skit dag.


Ett evigt tjat jag vet.

Men det går ju inte att undvika. Tiden går för fort. Jag sitter och kollar på bilder från förr. Och jag upptäcker hur mycket jag har förändrats utseendemässigt. Vad faaaaan haha. Ansiktet var så mycket finare och jag var smalare. Nu måste man ju kämpa för att gå ner i vikt och använda spackel för att täcka sina påsar under ögonen. Och har man inte lyckats gå ner måste man skaffa sig höga byxor som man gömmer magen i. Haha vilket liv. Nääää jag är inte bitter;) nä faktiskt inte. Jag trivs någerlunda med hur jag ser ut just nu och jag trivs med livet jag har nu. Man bara får nostalgi ibland. Längtar tillbaka liksom. Jag vill också tala om att jag har varit sjuk, igen, och varit hemma själv allt för länge. Haha.


RSS 2.0

Väder Landskrona