Nu är veckan snart slut

Tiden går så himla fort. Var tar tiden vägen undrar jag?
Veckan har bestått av jobb, träning och igår plugg. Idag blir det jobb och träning:) core står på schemat:)
Imorgon ska jag tillskolan igen. Suck. Så himla tråkigt! Men jag måste! Lördag kommer mina föräldrar och Filips föräldrar hit på middag:) och söndag blir det skivstång igen. Tufft men nödvändigt:)
Nä dags att göra vid mig.
Trevlig torsdag på er!


Jag anser iaf att jag är duktig.

Idag blev det step igen. I början kände jag av att jag hade tränat skivstång igår. Men det försvann ganska fort. Så jag tänkte Nice, ingen träningsvärk. Men ack så fel jag har. Kom hem, åt lite och hoppa in i duschen och nu liggedag i sängen och minsta lilla muskel jag rör får jag ont i. Men det känns faktiskt ganska skönt ändå. Känslan av att vara duktig och ha tränat :) jag gillar dig! Imorgon blir det yoga är det tänkt. Eventuellt blir det en tur på löpbandet också. Får se helt enkelt.
Nu ska jag sova. God natt!


Träning när den är som bäst.

Har precis kommit hem från en tufft pass på Friskis, skivstångspass. Typ som bodypump tror jag det heter. Passet varade i 90 minuter men kändes som 120. Jag lär vara mör imorgon, tur vi har studiedag och bara ska sitta och diskutera och bli förelästa. Sen på kvällen ska jag på step igen:) det är träningen jag längtar till varje vecka. Synd det bara är en gång i veckan. Sen blir det yoga på tisdag också. Måste försöka träna en gång till i veckan. Skulle ju gått på både core och box i veckan men jag fick sån jävla mensvärk så det sket sig. Får se vad det blir.
Annars har helgen som vanligt varit lugn. Var ute och gick med Hanna i fredags direkt efter jobb. Hundarna fick springa av sig och vi fick snacka av oss:)
Förresten enligt min våg har jag nu gått ner sammanlagt 5 kg:) vet dock inte om jag ska lita på vågen men nått måste jag ju ha gått ner iaf:) känns skönt:)
Nä in i duschen sen äta!!!


once you go black you never go back!

Nu menar jag ju inte hudfärg utan idag snackar jag om kaffe!
I början när jag började dricka kaffe hade jag både socker och mjölk i. Sen slutade jag med mjölken och till sist slutade jag med sockret och nu kan jag verkligen inte gå tillbaka till mjölk och socker. Det kom jag på nu när jag gjorde kaffe, bara så ni vet ;) Nä men jag tror jag testade pappas kaffe för ett bra tag sedan och han har socker i sitt kaffe och fyyyy fan vad det smakar skit! Verkligen! Jag dricker inte kaffe så ofta, bara ett par gånger i veckan, ungefär då när Filip orkar sätta på en kanna:P Men nää, det ska vara svart: once you go black you never go back!

Idag står det plugg på schemat! Ska lämna in en ny del till min handledare på examensarbetet på torsdag! Så nu pluggar jag för fulla muggar.. Ganska intressant faktiskt! Det kapitlet jag håller på att utveckla ännu mer nu handlar om Leken som ett språkutvecklande verktyg. Och det gillar jag! Det är intressant!

Ikväll ska jag för sörsta gången i mitt låååååååånga liv ;) testa på Yoga! Ohh yes! Jag är stel som ett kylskåp men inte fan skrämmer det mig inte! Det ska hålla på i en och en halv timme, tufft! Måste ju påstå att träningen går ganska bra just nu! Förra veckan hann jag bara träna en dag men vissa veckor har man fullt upp helt enkelt.. Denna veckan blev det Step (i vanlig ordning) igår, idag Yoga 1, imorgon tänkte jag testa på Box och på torsdag Core. Fyra dagar på en vecka är väll ganska lagom, eller? Kanske blir Afro-dans på söndag också. Aja, det går bra nu iaf! Det är varierande och kul. Plus att jag IGEN har ändrat om min kost! Vilket evigt tjat om min kost och vikt, eller hur? Iaf, jag har gått med i viktväktarna online nu. Inga möten, bara goda recept och att jag ska räkna points. Fast jag tar med lite GI recept också! Äter inte allt för mycket kolhydrater längre, tror jag :S
Nä men nu ska jag se om detta kan hjälpa mig att gå ner i vikt! Jag hoppas iaf!

Nu måste jag återgå till mitt pluggande!
<<Chingeling>>

Istället för att vara bitter!

Jag erkänner, mitt förra inlägg var en aning bittert.. men det var en sån dag helt enkelt.
Idag är det lördag, och vilken fin dag det har varit idag :) Inget speciellt och jag fick ett blodsockerfall mitt i allt och var lite bitter men nu när allt är färdigt så är det toppen!
Så vad har jag gjort då? Först måste jag ju tala om att jag har fått en helt ny hall för enbart 1500 :) Nice! Igår var jag och mamma på väla hela eftermiddagen. Jag fick tag på två vita hängare med tre krokar på, två vita hyllor, fyra konsoller till hyllorna och en liten hängare med tre små krokar till våra nycklar och till "Lexxans" koppel och lilla handduk och i måndags var vi och hämtade ett skoskåp med en stor spegeldörr i Malmö. Jag handlade även vit väggfärg igår också :) Så idag började vi att plocka ner det gamla(Filip plocka ner) för att påbörja sätta upp det nygamla:) Det är nämligen så att det är lite smått gammeldags eller lantigt, jag kan inte bestämma mig rikigt.. Men iaf, Filip målade väggarna och jag började måla vårt skoskåp vitt som jag sedan slipade ner lite så att det ser slitet ut liksom. Blev inte riktigt som jag tänkt mig men det funkar :) Hallen är nu heeeelt färdig :) Målad och alla saker på sin plats :) Jag gillar det. Vi har mycket mer plats i hallen och en mycket MYCKET större spegel i hallen och mycket ljusare :) Vi har nu målat om och gjort vid i fem "rum"(- eller nått) här hemma:) Först var det trappan, sen var det sovrummet, sen var det "Rummet-som-Gud-glömde" rummet (matrummet), sen var det köket och nu var det hallen:) Nästa projekt, enligt mig, blir tv-rummet :) Fast det lär dröja!!!
Medans Filip mecka med hängarna i hallen så började jag med middagen. Något nytt idag och nyttigt! Nämligen kycklingköttbullar med spagetti. JÄTTEGOTT!! Och till det drack vi rött vin. Jag har precis hällt upp det sista vinet i mitt glas! :) ett av vinerna vi köpte i Danmark förra helgen, också jättegott! Nu sitter Filip vid sin dator och har egentid och jag sitter här i köket och har lite egentid:) Ganska mysigt faktiskt!
Imorgon blir det träning, det har jag bestämt :) Hoppas jag.. och lite plugg..

nää nu har jag uppdaterat vad jag ska!

vill också passa på att tacka mina vänner för de sms och samtal jag fick efter föregående inlägg! Uppskattar det verkligen! Tack!


Jobbigt

Vissa saker i livet kan bli sjukt jobbiga. Saker som egentligen ska vara roliga och spännande kan efter ett tag vändas till det negativa. Helt utan förvarning. Saker som man egentligen tar för givet fungerar inte. Hur kommer det sig? Varför kan man inte ibland få det lite lätt. Jag vet, man måste kämpa men ibland orkar man faktiskt inte kämpa längre.

Torsdag imorgon, veckorna springer iväg och där finns ingen som kan stoppa tiden. Eller sakta ner lite. Jag har aldrig upplevt att tiden går så fort förrän när jag började jobba. Är det nu vid denna delen av livet som allt bara ska springa iväg precis som om man sover bort tiden och sen när det är försent så vaknar man upp och undrar Vad hände? När det är försent. Ni märker säkert via mitt inlägg att min dag inte varit så bra. Min bitterhet i inlägget säger allt kan man nästan säga. Men jag har anledning till att vara bitter idag. Det har varit en jobbig dag. Möte, migrän i en helt annan nivå än vad jag upplevt innan(hemsk), får ett av barnens huvud under hakan och biter mig själv i munnen, ryggen låser sig, slår knäet i bordet, får en av barnens armbåge i ansiktet, ALLA barnen skriker efter mig, kommer hem och NÅGON har tagit vår parkering, tar evigheter innan vi äter middag och sen det jobbiga som jag inte vill prata om. Jag vill gräva ner mig. Bara i sisådär tre veckor. Men så är inte livet uppbyggt, att kunna gräva ner sig i tre veckor, utan imorgon kommer en ny dag och jag kan bara hoppas och tro att den ska bli bättre än idag.


Söndags ångest

Dags för jobb imorgon igen. Jag tycker om mitt jobb men jag tycker även om att vara ledig! Helgen har varit lugn, precis som alla andra höll jag nästan på att säga. Men iaf, fredag hade jag och Filip filmmaraton. Lördag gick vi upp tidigt och åkte iväg till helsingborg för att ta båten till Helsingör. Strosa runder och jag hittade två par skor som ersatte de skorna som Lexxi tuggat sönder. Plus fyra flaskor vin och ost och såklart tulpaner:) Nice. Sen blev det middag hemma hos mamma och pappa med spel och vin:) och idag började jag morgonen ganska tidigt, redan klockan åtta var jag pigg och gla;) så jag gick upp och börja städa. Filip gjorde sällskap efter ett tag så nu är här städat och fint igen:) sen blev det en fika med Cammi i stan:) var evigheter sedan. Det är sjukt vad tiden kan gå fort. Vi kom fram till att det var kanske ett år sedan vi sågs sist. Och det är ju helt sjukt. Men man skaffar sig olika intressen och annat. Men det är jävligt synd. Iaf, hoppas bara inte det tar för lång tid innan i ses igen. Imorgon ska jag och Filip till Malmö och eventuellt hämta hem en skohylla vi vill ha i hallen:) vi ska nämligen, vid något tillfälle när vi finner tid, måla om i hallen och göra den mycket mer praktisk:) Nää nu ska jag upp och kolla tv där uppe istället. Godnatt:)


Äntligen fredag!

Idag har jag faktiskt inte jobbat.. Idag blev det en tur till Malmö istället för att skriva tenta, som för övrigt gick skit! Men men, på det igen antar jag!
Sen har jag varit heeeelt slut. denna veckan har jag varit jättetrött av mig.. Sovit dåligt antar jag, vilket jag vet att jag gjorde i veckan iaf.
Jag var aningen depp efter tentan idag så när jag kom hem la jag mig bara på soffan och somna i några timmar. Och nu precis gick jag in på datorn för att se om jag och Eva kom in på Reggio Emilia träffen som anordnas via Helsingborg. Och visst fan gjorde vi det :D Så jävla gott!! det räddade verkligen mig helg:) Ska bli skitkul att ägna två dagar åt att prata om Reggio Emilia pedagogik:) Den pedagogiken som jag faktiskt står för:)

Imorgon blir det Helsingör med älsklingen, mamma och pappa! Söndag ska jag först träffa Cammi och sen ska jag träna och sen blir det väll att vårstäda här hemma :)

Nu blir det mat: Thailändsk fläskfilé!

RSS 2.0

Väder Landskrona