Projekt: rutiga kokboken.

Jag och Filip har startat ett projekt o h det är att laga mat efter den traditionelle rutiga kokboken med husmanskost:) vi inleder med två veckor smalmat. Idag åt jag till lunch en hemmagjord potatissallad med kokt kalkonbröst och nu till middagen åt vi tomatsoppa med grön keso! Gotte! Tog dock ingen bild på lunchen men här kommer en bild på en portion tomatsoppa!!


Just det. Visst är det sjukt varmt idag? Man ska ju inte klaga, jag får ju vara ute hela dagarna i solen men vi har ju fan ingen skugga på gården så det blir litta varmt kan jag tala om.
I morse började jag även med sex minuters träning, gick helt ok, jag började ju trots allt halv nio så jag hade gott om tid. Nu ska jag snart göra mig redo för ett pass på Friskis. Blir stepp:) Nice! Får väll ringa och väcka mamma innan;)


Helgen går alldeles för fort

Då var det söndag igen. Och imorgon börjar en ny jobbvecka. Det jag har att se fram emot är att jag iaf slutar ett på fredag:)
Helgen har varit lugn i vanlig ordning;) fredags var vi hemma hos Filips föräldrar och grilla tillsammans med Filips mammas syskon och föräldrar. Sen lördag åkte Filip till Tyskland och handla dricka så jag hade hela dagen för mig själv:) vilket resulterade i sovmorgon och möblerings förändringar;). Sen tog vi bara det lugnt. Idag däremot har vi håller på i trädgården lite och sen åkte vi och hämta mina föräldrar och vidare till husvisning. Vår första husvisning:) gick bra men var inget för oss. Och nu har vi precis varit och handlat till veckans middagar och luncher. Så jag ska hjälpa Filip att packa upp. Ha det fin fint.


Torsdag=plugg

Började dagen med sovmorgon och mys med älskling. Sen var jag tvungen att dra mig upp från sängen för att plugga. Mindre roligt. Men efter hårt och intensivt pluggande skickade jag in slutresultatet. Nu ligger jag uppe i sängen igen. Är helt slut och har sjukt ont i huvudet. Men men. Ska bara se klart oc sen ska jag hoppa in i duschen. Imorgon är det jobb igen. Filip däremot ska vara hemma för dem är ju ledigt på klämdagar. Kul för han! Aja, kan ju hoppas på att jag slutar tidigt ändå:)


Då var man igång igen

Ja, vad ska jag säga. Jag är en periodare. Jag gör det bara när det är kul, när jag inget vettigt har att göra, när jag känner att jag nått botten och när maten har tagit överhand, jag tränar. Nu har jag och mamma kommit överens om att det är nog nu. Vi kan inte se ut som två knubbsälar på en strand längre. Eller mest jag, mamma är ju redan smal. Aja, igår och idag har det blivit en timmes power walk. Rätt skönt när man väl kommer ut faktiskt.
Lägger upp ett foto nu också på ett smakprov på vad som komma skall i sommar;) eller till löning iaf;)
Nu blir det duschen!!!


nu är det seriöst alltså.

Idag följde jag med Eve till Center Syd. och där införzkaffade jag mig en bröllopsplanerare. eller jag har själv dekorerat den och jag har bestämt mig för att det ska vara min bröllopsbok
så nu är detallvar. på måndag har jag och Filip redan varit förlovade i ett år. vilket innebär att det är ett år kvar till vårt bröllop:)
annars har denna dagen inte varit till någon större nytta. mått illa och varit allmänt slö.
nu blir det sängen.
godnatt

RSS 2.0

Väder Landskrona