Går fortfarande neråt.

Det var ett tag sedan nu jag skrev igen. Har inte haft tid eller ork att uppdatera faktiskt. Efter att jag fuska och åt har det varit tufft att komma tillbaka till shakesen och sopporna. Men jag har klarat det fint ändå. Jag ligger numera under en vikt som jag inte har sett skymten av på länge:) och trots mina misstag denna veckan som gått sedan jag sist vägde in mig har jag gått ner 1,2 kilo så det står fortfarande minus på vågen:) det är ju bra:) bag har hamnat i efterkälken med träningen också så jag måste måste komma igång med det igen. Idag blir det gruppträning så jag hoppas jag återfår suget efter det.
Imorgon är det midsommar och vi ska ha folk hem hit. Jag har bestämt mig att jag ska dricka mina shakes under dagen och sen äta lite sill och ägg på kvällen, dock ingen sprit eller vin eller cider har jag bestämt mig för. Vet inte om jag nämnt det innan men det tar två dygn för kroppen att återhämta sig och börja förbränna fett igen efter att man har druckit någon form av alkohol. Så det ska jag försöka undvika faktiskt.
Enligt kollegerna och mamma har det börjat att synas på mig att jag har gått ner:) det är ju positivt:) mamma sa att man börjar se min midja igen:) så det är ju bara att fortsätta kämpa och inte titta bak igen. Det kommer kanske ta lite längre tid än vad jag trodde men vadå då? Jag gör en förändring i mitt liv som ska vara resten av mitt långa liv. Uppoffringar! Nu måste jag göra mig redo för jobbet.
Trevlig midsommar på er:)


Ett öre för dina tankar

Skriv precis vad du känner för:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Vill gärna veta din blogg, Tack!

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0