Selma, min bebis!

Nu var det ett tag sedan jag skrev, uppdaterade er. Iaf ordentligt. Nedan ser ni bilder på min Selma. Selma fyllde 12 veckor igår. Och hon är helt underbar. Förutom då att hon väcker mig genom att trampa på mig och bita i mina tår klockan fem på morgonen. Haha men jag står ut. Jag får iaf sova på nätterna. haha. Hon är som en riktig bebis. Hon skriker när hon behöver kissa, hon skriker när hon behöver mat och hon skriker när hon behöver underhållas. Och mellan alla dessa grejer så sover hon. Haha. Min lilla bebis. Ångrar inte mitt val av katt alls.
Annars så har jag börjat jobba på posten nu. Går själv på rundan. Går åt helvete, eller ja det tar tid. Har inte sprungit i trappor innan. Har bara delat till villor, och det är stor skillnad. Man måste stanna upp och kolla namnen och en massa annat. Och varmt är det också. Haha men jag lär kanske gå ner några kilo till :P haha. För övrigt när vi ändå snackar om vikt så kan jag ju tala om att jag håller den vikten jag gick ner. Eller förlåt nu ljuger jag, jag har gått upp ett kilo, men det står jag ut med.
Idag var Cammi och Emma här. Mycket trevligt!
Nu ska jag gå och lägga mig och hoppas på att selma också kommer sova! VARMT är här iaf!
Ha det gott!


Så här sov selma första dagen hon kom hit....

dsc00571 (MMS)

Så här sov selma första dagen hon kom hit. Hon är ju inte rädd för att ta för sig min lilla bebis. Haha.


Men söta selma har kommit hem. Har sitter ...

dsc00565 (MMS)

Men söta selma har kommit hem. Har sitter hon i väskan hon kom hem i. Så söt hon är. Hon har ätit och gått i lådan och nyss spann hon när jag klappade henne. Så hon tycker ju om att vara här och tur är ju det. Haha. Filip ska komma sen också. Blir pizza att äta idag. Gott! Igår var det ju midsommar. Hade mycket trevligt! Nu ska jag gosa med selma igen. Ha det bra alla!


Glad midsommar alla. Nu är det sill som gä...

dsc00560 (MMS)

Glad midsommar alla. Nu är det sill som gäller:-D


Infernokväll!

Har haft en fullspäckad dag. Först jobb på posten sen på fysiken och sen innan jag sluta jobba kom Cornelia, redo för vår lilla vistelse på Inferno. Två glas vin och massa snack var det som behövdes. Vi hade mycket att ta igen. Var längesedan vi umgicks och det är jävligt synd.
Nu ska jag snart gå och lägga mig. Ska upp tidigt och städa lägenheten imorgon. Sen hem till Filip och därifrån hem till Tess och sen börjar midsommarfirandet :) I LIKE!

God natt gott folk!

Igår fick jag jobba 8 timmar på fysiken. D...

dsc00551 (MMS)

Igår fick jag jobba 8 timmar på fysiken. Det var inte jätte roligt och jag var fruktansvärt seg efter. Men filip hämtade upp mig och vi åkte och handla till midsommar. Sill, potatis och massa gott. Love! Haha. Efter det åkte vi hem till filips föräldrars hus. Tog mitt första dopp utomhus för i år. Dock in en pool. Men skönt var det efter ett tag. Haha. Lekte en del med hundrarna. Så söta och mysiga dem är. Haha. Idag blev det upp snabbt, kände mig stressad. Men hann som vanligt i tid till jobb. Som idag bestod av att jobba på posten. Nu sitter jag och väntar på bussen som är försenad så in i helvetet och jag blir bara mer stressad! För om en och en halv timme börjar jag jobba på fysiken. Och jag ska hinna äta byta om och mer och handla något till imorgon. Aha, suck! Jävla buss jävel!


Min tid är här!

Jag läser en persons blogg. Inlägg från några månader sedan, några veckor sedan, några dagar sedan och jag inser vilken jävla tur jag har haft. Jag är fri. Haha, jag har aldrig fått känna mig så levande på flera år. Många många år! Haha. Förlåt, men denna känslan är underbar! Det tog tid, men nu är min tid äntligen här :)

Min bebis kommer hem på lördag:-)

dsc00472 (MMS)

Min bebis kommer hem på lördag:-)


Jag ville bara ladda upp en bild och det b...

dsc00537 (MMS)

Jag ville bara ladda upp en bild och det blev denna. Har inget med det kommande inlägget att göra, vad jag vet iaf. Men visst är kortet fint? Det är från kajsas firande i kristianstad. Ni vet där jag smällde upp en jävla massa pengar. Haha. Lyxfällan nästa. Haha. Iaf, idag jobbar jag. 8 timmar på gymmet. Så länge har jag nog aldrig jobbat här. Och jag kan ju lova att det är segt. Men det är pengar och det ska man ju vara glad över. Pratade med några vänner igår. Rättare sagt cammi, malin och madde. Jag ställde dem samma fråga och jag fick samma svar från dem. Det var lite utav en lättnad. Ibland inser man att man har gjort något både på gott och ont. Denna gången fick jag mest gott ut från det. Det insåg jag igår. Haha. Även stora saker som har hänt har varit på gott och ont. Det gjorde dock mest ont men idag har jag fått gott från det. Även om det tar tid och det fortfarande är jobbigt och svårt så är jag nästan glad att det hände. Haha. Det är en skön känsla att känna. Förresten madde, det är nog här på jobb som jag får veckans betänketid. Haha. Så lite finns här att göra!


Postutdelning på Koppargården :O

Idag har varit en aktiv dag. Först jobbade jag på posten. Utdelning på Koppargården. Intressant det där. Efter det hem och äta sen ner till stan där jag träffade Malin. Nu är det bara någon vecka kvar tills hennes lilla flicka ska komma ut. Blev massa snack och gott att äta. Efter det blev det hem, byta om till tjockare tröja och sen hem vidare till Cammi. Blev ingen promenad, hon SOMNA!! Haha. Men blev lite skitsnack och massa snack om katter :D Nu är det inte långt kvar tills jag får mig söta Selma :) Ska bli så kul! Nu ska jag göra min lunchlåda till imorgon. Blir pannkakor. Imorgon blir det Fysiken. Funderar på om jag ska ta med mig träningskläder och träna lite imorgon efter jobb. Hum. Hade varit rätt nice faktiskt. Värt att fundera på faktiskt!
Saknar min underbara pojkvän också. Men imorgon ses vi. Då ska vi handla mat till midsommar :) Kommer bli kul till midsommar känner jag. Men stackarna får sitta och lyssna på mig när jag kommer prata om min nya katt :) haha. Men men, de får helt enkelt stå ut :P
Nä, nu matlåda! :)



Glömt? Nej. Gått vidare? Klart!

Vad fan händer egentligen?

Vad fan händer egentligen?


Tycker om dig så!

dsc00542 (MMS)

Tycker om dig så!


Dåligt samvete!

Dagen idag har varit lugnare än på länge. Igår blev det först jobba på förskolan i Helsingborg. Skulle slutan fem men sluta halv fyra men får betalt till fem. GOTT! Efter jobb så åkte jag till systemet i Landskrona och handlade ett gott vin. Hem till mamma och pappa, grilla och sen direkt efter det hem till Hanna och där blev det en massa mys. Satte oss i det fina väderet, korka upp vinet och ciggen nära till hands. Hanna hade dessutom bunkat upp med grönsaker och dippa OCH JORDGUBBAR! I LIKE! Haha. Så vid halv åtta kom jag dit och tre flaskor senare, massa grönsaker mycket snack var klockan typ fyra. Haha. Men trevligt var det, verkligen! Snackade nog om allt! Det är skönt, det är skönt att kunna göra det med sina vänner :) Så denna veckan har jag haft två underbara vänner som man har pratat med allt om.
I morse var inte helt ok. Haha, men jag fick ta mig till jobb klockan fyra. Fick reda på att jag ska hoppa in och jobba imorgon klockan 8 till 12 och sen börjar jag igen klockan 16 till 20. JOBBIGT! Efter det blir det examensfest hos Hanna :) Sen kommer helgen och den ska jag spendera med min underbara pojkvän som har världes tålamod. Saknar han och jag har så dåligt samvete nu för att jag inte har kunnat spendera så mycket tid med han :( Men men, snart lugnar det ner sig och då ska vi umgås :)
Nu ska jag sova..
God natt gott folk!

Är det det nya modet? Att ha feta maskor ...

Är det det nya modet? Att ha feta maskor på sina hudfärgade strumpbyxor? För nu har jag sett det ett par gånger på bara tio minuter när jag väntade på bussen och när vi åkte förbi ramlösa i helsingborg. För om det är det nya modet så är jag helt off. Då har jag ingen koll alls. Börjar jag bli för gammal! För jag tänkte när jag såg hon första att för helvetet vad har hon på sig. Och att om det hade varit jag hade jag ju hellre tagit av mig strumpbyxorna och gått utan än att gå med dem på det viset till en vit söt klänning dessutom. Hursomhelst, jag är gammal nu känner jag.


Koffaintabletter!

Jag är redo för sängen nu. Nu ska jag bara bli trött också. Sitter och kollar på SATC avsnitt på trean. Helt underbart program. Jag och Helena kom fram till igår att vi inte riktigt har någon bästa vän. Eller iaf inte jag, inte längre. Jag har många nära vänner. Några som jag umgås mycket med några jag umgås mindre med men alla helt underbara eller ja mer eller mindre. haha. Men några har trillat bort och vissa har kommit fram mer under senare dar. Vissa saknar jag, vissa tänker jag inte på längre. Man förändras, har olika ambitioner i livet och prioriterar olika. Det är roligt att se hur olik man kan vara sin förredetta bästa vän idag... eller roligt och roligt mer kanske tråkigt ibland, givande ibland. Hum... aja, sånna här serier gör mig bara förvirrad och fundersam. NU KALLAR SÄNGEN! Imorgon blir det nog koffaintabletter som gäller!

En vecka med många häldelser!

Så, nu har jag åter igen fått ro att stanna upp lite och skriva ett inlägg här. Igår skrev jag ett långt inlägg från mobilen men det ville inte fungera igår. Skickade det tre gånger men inget hände. Och när jag kom hem efter en lång dag så orkade jag inte skriva något. Men igår var en skön och social dag. Började med att jag och mamma åkte och handlade till min blivande katt Selma. Köpte resväska, leksaker, mat, sand, mat-/vattenskålar, en extra låda som jag ska ha hos Filip, en klös-/klätterställning och lite godis som hon ska få gotta sig på :) Så nu hoppas jag att min katt ska trivas bra hos mig. Mamma ska dessutom handla ett litet krypin till henne och en mysfilt :) Sen sa hon att jag inte behövde köpa så många leksaker för det kommer hon ändå göra:P haha snälla mamma:D
Efter det åkter jag hem och monterade ihop ställningen och sen åkte jag med tåg till Malmö. Och i Malmö bor ju Helena så det var henne jag besökte. Massa skitsnack, pastasallad, glass, popcorn och Sex and the City avsnitt. Mycket trevligt. Var ett tag sedan vi umgicks utan att festa och det var skönt. Det var kul :) Dock blev hemresan jävligt knas. Gick ner för att ta bussen till stationen, bussen är försenad och jag messar med Helena och Filip samtidigt. Skickar till båda att jag nog kommer missa tåget. Helena svarar att 132 går från Värnhem 21.37 eller något sånt. Precis när hon skickar det har vi stannat på Värnhem och jag springer ut snabbt precis innan dörrarna stängs. Två sekunder senare får jag utterligare ett sms där det står att den bara gick till Lödde. Brum brum och där susade bussen mot stationen förbi mig. Haha. Men jag fick ju hoppa på bussen till lödde och skickade och fråga Filip snällt om han kunde komma och hämta mig. Och det gjorde han. Underbar pojkvän man ha :) Så halv elva hämtade han mig och vi åkte hem till mig och somnade gott. Kommer inte träffa han så mycket denna veckan. Jobbar kväll och sen har jag bestämt med kompisar och så. Men till helgen syns vi igen :) Myys! Vi har även bestämt var vi ska fira midsommar någonstans. Blir hos Therese med Adawi och andra. Kommer bli trevligt tror jag :) Jag längtar mest till sillen. Haha och nypotatisen såklart :P
Livet känns underbart just nu, det börjar rätta upp sig liksom. Eller börjar och börjar, det började rätta upp sig för ett tag sedan men nu är det snart som vanligt igen. Och det är så jävla skönt! :) Det gillas! Skarpt!

Idag har varit en kort jobbedag. Jobbade i Helsingborg mellan 12-17 sen åkte jag hem till mamma och pappa. Jag och mamma fika och kolla på den nya Wallander. Mycket bra! Och imorgon blir det jobba i Helsingborg igen mellan 8-17 och sen hem, äta och handla vin och sen hem till Hanna och dricka lite vin och snacka skit :) Kommer bli så trevligt :D Längtar!
Nu ska jag äta lite, kolla klart på trean och sen gå och lägga mig!

Förstår inte vad som är fel

Förstår inte vad som är fel


Dumma skit blogg!

Asså nu har jag bloggat från mobilen tre gånger och inget utav dem kommer in. Jag lackar! Jag lackar jätte mycket juee!!! Ahaaa.. får skriva ett inlägg imorgon om min dag!
Nu ska jag sova. Jobba imorgon!

Kvällen igår var helt ok. Jag smällde dock...

dsc00536 (MMS)

Kvällen igår var helt ok. Jag smällde dock helt för mycket pengar. Dumma dumma sofhie. Nu sitter jag på tåget på väg hem. Är helt slut, ser ut som fan och börjar lämna att en cola hade suttit jävligt fint nu. Vi var både i kristianstad och i hässleholm igår. Jag hade den lilla handväskan med mig. Haha. Det vill säga min bag. Jävla klumpig handväska får jag ju säga. Haha. Idag blir det mys med filip. Jag kommer dock inte vara så rolig kan jag tänka mig. Men men, sånt man får ta. Haha. Nä, nu ska jag stänga ögonen lite och invänta ramlösa station.


Idag ligger vi i en varm pol och dricker g...

dsc00526 (MMS)

Idag ligger vi i en varm pol och dricker gott. Jävligt nice.


Då sitter man på tåget mot lund. Ska by...

Då sitter man på tåget mot lund. Ska byta där och åka till höör för att ta bussen till kristianstad och där blir det spa. Mysigt. Kajsa fyller år imorgon så vi ska fira henne idag. Igår var vi på student. Jesper tog studenten. Men det var nog syrran som blev fullast. Jävla unge asså. Haha. När jesper hade gått så hamnade jag i en diskussion som inte slutade bra alls. Men men. Och idag har jag och filip bara varit hemma och tagit det lugnt. Stackarn träffade släkten första gången igår och han fick beskåda bråk. Haha. Bra intryck vi ger. Haha. Vi blev dessutom ett par natten mellan torsdag och fredag:-) i like. Nu ska jag ta upp mina tidningar för det blir en lång resa idag.


Tänkt om för liv hade kunnat vara så här f...

jelly beans (MMS)

Tänkt om för liv hade kunnat vara så här färgglatt:-P


Då kanske det blir en utgång i hässleho...

Då kanske det blir en utgång i hässleholm eller något på lördag. Kan bli intressant. Men innan dess blir det mys, skitsnack och vin på ett spa. Jag måste ju faktiskt erkänna att jag längtar till lördag. Ska bli nice. Plus att jag får träffa kajsa igen. Var längesedan nu ju. Nä, lördag kommer bli hur bra som helst om det går vägen.:-)


Helt underbart!

jag har fått ännu mer jobb nu :P Dem ringde och fråga om jag kunde jobba på fredriksdal som på tisdag också och det kan jag ju såklart :P Så nu har jag bara måndag kvar som jag inte har något jobb. Jobbar tisdag och onsdag på fredriksdal och torsdag och fredag på fysiken, ledig måndag, lördag och söndag :D Helt underbart.!!

där ser man!

Blev icke jobba imorgon. Men nästa onsdag ska jag :) På fritids mellan 8-17 :D I LIKE! Fredriksdal, Jeeej!


Studentveckan

Godmorgon. Igår blev en väldigt sen kväll/natt/morgon. Satt i telefon till klockan tjugo i fyra i natt. Och sen vaknade jag klockan åtta! Så jag är lite sliten faktiskt. Gick dock inte upp förrän typ tio. Men från det att jag gick upp har jag hunnit äta frukost, prata med mamma, pratat med chefen på Posten och sen ringde någon från Fredriksdalskolan i Helsingborg och fråga om jag ville komma in och jobba imorgon och den 16 tror jag det var. Plus att chefen på Posten fråga om jag ville hjälpa till veckan 34 också. Så jag tror jag klarar mig nu :) Jag får in pengar från alla dess olika håll. Dessutom ringde dem i veckan från någon skola som heter Svalan eller något. Hon ville att jag skulle komma in och jobba TVÅ TIMMAR! Men det tackade jag faktiskt nej till. Jag åker ju inte in för två timmar liksom. Så dem kommer nog inte ringa igen. Haha. men men. Känns faktiskt rätt skönt att Fredriksdal ringde idag. Det betyder att Drottninghög har tipsat om mig typ. :D Inte helt fel ju.
Idag ska jag snart först hem till mamma och äta. Efter det ska jag ner i stan och byta min bh då där var hål i den. Sen ska jag jobba på fysiken, efter det ska jag träffa Emma och ta en cider eller något i stan. Så blir en aktiv dag idag också. OCh imorgon ska jag först till doktorn sen ska jag ju kanske jobba i hbg, om jag inte ska jobba i hbg så ska jag träffa Helena och sen ska jag på student, min kusin Jespers student och sen ska jag och Filip hem och sova. Lördagen blir det att försöka att inte vara bakis för att sen ta sig till Kristianstad för att fira Kajsas 21 årsdag :) Blir spa och tjejsnack lite vin och cider :) Mys! Sen om det blir utgång eller ej vet jag inte än. Återstår ju att se.
Nu ska jag hoppa in i duschen och göra vid mig!

Ha en trevligt helg om jag inte hinner skriva nått mer..

Idag kände jag för att vara social med v...

Idag kände jag för att vara social med vänner. Så jag och malin gick en runda i stan, var inte så mycket att titta på men hittade lite nya underkläder iaf. Gula:-D sen ska jag träffa hanna också. Vet inte än om vi ska träffas här hemma eller nere i stan. Återstår att se. Kul ska det bli iaf. Har kommit på att jag blir helt rastlös av att vara hemma. Har varit ledig sedan i lördags, har inte behövt tänka på skolan eller jobbat. Jag blir helt knäpp. Men imorgon ska jag jobba iaf och skönt ska det bli. Nu innan jag ska träffa hanna ska jag börja rensa lite bland alla mina saker här hemma. Tror jag ska börja i köket faktiskt. Får se. Ha en bra dag:-)


Nu sitter vi på balkongen och myser. Blåse...

dsc00502 (MMS)

Nu sitter vi på balkongen och myser. Blåser lite men är ganska skönt faktiskt.


min bedårande Selma!

fick nya bilder på Selma idag :) Så söt hon är!!!



Och stor har hon också blivit.. Åhhh vill ha hem henne nuuu!!!!

Dagen har spenderats tillsammans med Filip. Var på Center Syd där han fick handla lite och sen handlade vi mat och åkte hem och grilla. Myyys! Imorgon ska jag iväg och välja färg till min lägenhet och golv till mitt kök. Idag kom förresten rörmokaren och fixa diskmaskinen. Så nu  fungerar den :) Glad för det! haha..

Näää men nuuuuu vill jag ha hem min Selma, min bebis!!


Söndagsstäd och söndagsmys? I LIKE

Som ni har sett på bilderna har jag spenderat morgonen med att skrubba väggarna på balkongen i morse och det blev ju faktiskt riktigt fint :) Nu ska jag plocka undan här hemma sen göra lite mat hade jag tänkt. Skulle egentligen äta hos mamma och pappa men de skulle äta senare och jag vill ju hem till Filip i tid idag. Vill bara bli klar med städandet och disken innan jag går. Här kan ju inte se ut hur som helst ifall rörmokaren ska komma imorgon och koppla min diskmaskin. Fast frågan är om man orkar diska eller om man ska vänta tills diskmaskinen är färdig ;) haha. nää jag får nog se till att diska.
Vet inte riktigt vad jag och Filip ska göra idag. Mysa iaf. Känner faktiskt inte för att göra något speciellt idag. Bara mysa, helst vill jag att det ska börja åska lite och regna och sen bara dra filten över sig och kolla på film. En perfekt söndag. Men men vi får se vad som händer när jag kommer dit.. Nu ska jag skärpa till mig igen och städa och sen bege mig till Filip!



Puss på dig :)

Balkongen är städad och fin:-D

dsc00499 (MMS)

Balkongen är städad och fin:-D


jag har beställt lite nya saker :S

Mette Funny Dress SEK 199, Only - NELLY.COM Farn SEK 399, Timeless - NELLY.COM

Jag kände för lite klänningar och ett par nya skor. Den andra bilden på den blåa klänningen blev inte så bra men det funkar.. längtar tills dem kommer hem till mig :)

Ischai och cigg på balkongen. Kan det bli ...

dsc00498 (MMS)

Ischai och cigg på balkongen. Kan det bli bättre? Ja om det hade varit ett glas vin men inte idag. Idag blir det bra som det är:-D


svara på denna....

....är det fortfarande en tävling?


En helt underbar morgon. Solen är på topp ...

dsc00497 (MMS)

En helt underbar morgon. Solen är på topp och jag vaknade självmant klockan 6 i morse. Jag är redo för jobb nu. Ska snart traska ner. Fick till och med på mig en kjol idag. Jej. Sommaren är här och efter dagens jobb så har jag lite sommarlov. Älskar denna dagen. Hoppas du får roligt i göteborg söt! Saknar dig! Ha en trevlig lördag på er alla:-D


För jag har en maskin!:-D

dsc00495 (MMS)

För jag har en maskin!:-D


Där kom ett livet fel inlägg innan haha....

Där kom ett livet fel inlägg innan haha. Det skulle varit ett sms till en kompis men ja, det hamnade här istället. Idag har jag jobbat morgon på fysiken, är nu på väg till helsingborg och ska jobba på förskolan där till stängning klockan 18. Fick ett samtal idag om att min diskmaskin står i köket nu:-D jej! Så nästa vecka kanske jag kan använda den. Rören är nämligen inte satta än. Men, snart kan jag använda den:-) längtar till söndag också då jag får träffa filip igen:-) i like. Annars denna helgen händer inget speciellt, mer än att jobba imorgon på gymmet. Nästa vecka är det först student den 11 sen på lördagen ska jag till kristianstad och fira kajsa på ett spa:-D mysigt! Igår beställde jag klänning och skor till midsommar och till bröllopet jag ska på i sommar. En ljus blå, eller var den ljus rosa? Hum. Kommer inte ihåg. Aja fint var det iaf:-D


Har också beställt klänningar från nelly. ...

Har också beställt klänningar från nelly. Läste din blogg. Hoppas du bara att vi inte beställt samma. Haha. Går det bra om nätterna? Puss


Det har varit några helt underbara dagar ...

Det har varit några helt underbara dagar hos filip. Massa plugg och massa mys. Igår gjorde vi lasagn eller hur det stavas. Jätte gott var det iaf. Idag efter att jag hade pluggat färdigt åkte vi till järavallen med hans föräldrars hundar. Gick en liten promenad där, mysigt! Sen ringde cammi och jag följde med henne till djuraffären i lödde:-D har hittat lite som jag ska handla hem till selma! Min lilla kise. Nu tittar jag på tv och saknar redan filip. Kommer bli ensamt i natt. Men han kanske kommer hem till mig på lördag när han kommer hem från göteborg. Annars ses vi nog på söndag. Imorgon blir det skola. Fredag ska jag först jobba morgon på fysiken och sen direkt till förskolan i hbg och jobba. Lördag ska jobba på fysiken igen och sen är jag ledig:-D nu ska jag kolla på tv.


Ja, klockan är sex och jag sitter på tå...

Ja, klockan är sex och jag sitter på tågstationen i häljarp. Så jävla trött är jag. Vaknade halv fyra av att jag låg och hosta som fan. Väckte stackars filip dessutom. Så vi har legat vakna sedan halv fyra för att jag har hostat ut mina lungor. Lagom roligt. Eller inte. Idag är det jobb i helsingborg och sen efter det ska jag bara precis hem och hämta lite kläder sen hem till filip igen. Imorgon ska jag inte jobba så förhoppningsvis är jag betydligt mer social mot han ikväll. Haha. Men var mysigt att bara få sova bredvid han iaf. Ska plugga en hel del ikväll också innan jag drar över mig mys-sofhie. Nä, nu ser jag inte tangenterna längre. Tåget kommer snart så får avsluta detta nu.


RSS 2.0

Väder Landskrona