Jag tänkte att ni nog är lagom trötta på a...

dsc00442 (MMS)

Jag tänkte att ni nog är lagom trötta på att där hela tiden kommer upp bilder på selma. Så jag tänkte att jag lägger upp blider på mig nu istället. Haha. Idag är det ju lördag. Och vad gör Sofhie en lördags morgon? Ja, du gissa rätt, hon jobbar. Men det är bara två timmar kvar nu. Städningen är klar och om en timme ska jag börja stäng städa. Haha. Ikväll blir det vin och grejer. Gott ska det va! Mycket snack och mycket vin. Vilken lördag? Haha underbart. Filip ska på svensexa idag. Kommer nog bli kul för han:-) sitter här och försöker lösa så att någon annan kan hoppa in och jobba dagen då bröllopet är. Annars får jag ju helt enkelt sjukanmäla mig. Sen tycker jag att camilla snart får komma hem Blir att fira hennes födelsedag den 7 som det såg ut innan och stack till turkiet iaf. Massa som händer nu tycker jag. Jag ska på utbildning den 13, 14 och 15 aug också. Denna månaden händer det mycket känns det som. Suck. Aja. Nä, nu ska jag se social ut.


återuppleva åldern du redan levt

Kan det någon gång bli för mycket av det goda?
Kan man tvivla på något som är underbart?
Kan man sörja det som är bra?
Kan man bli förvirrad över något som egentligen inte är så förvirrande?

Ibland ställer man sig frågor som man egenligen inte vet svaret på. Frågor som är självklara för andra men uppenbarligen förvirrande för andra.
Finns där en klar tidpunkt i livet som säger att idag är dagen då du inser vad ditt liv går ut på? Jag hoppas dock inte den tidpunkten är förbi för mig. För jag har ingen aning om vad mitt liv går ut på än. Ska man veta det nu? För det verkar som att alla som skaffar barn, en familj, vet vad deras liv går ut på. Betyder det att jag är omogen för att jag inte vet än? Fuck, 22 års åldern SUUUGER haha. Massa funderingar kring livet. Jag menar, jag går inte mot tjugo längre, jag går mot tretio. 30! TRETIO! Nästa nollning är 30, inte 20. Men just nu känner jag att jag hade kunnat bo här i min lägenhet, själv hela livet ut. För här trivs jag. Jag trivs med mitt ställe, där jag kan gömma mig och tyvärr få fram alla dessa knasiga tankar. haha. Men ändå...
Nu ska jag städa lite. Mamma och pappa kommer snart..
Och för er som inte lever livet nu, tänk att vi faktiskt går mot äldre dagar, inte yngre. Man kan uppleva mycket när man blir äldre men vissa saker kan man inte uppleva på samma sätt som när man var yngre! Livet tar inte slut, men det ger inte dig en andra chans, du kan inte återuppleva åldern du redan, levt och gått förbi.

Kolla vilken läskig bild jag fick på selma...

dsc00668 (MMS)

Kolla vilken läskig bild jag fick på selma som leker bakom mina kuddar i soffan. Haha. Hon är så söt. Trycker ner sig mellan kuddarna och soffans rygg så ligger hon där och leker. Söt är vad hon är....


Min lilla bebis börjar bli stor nu ju. Ida...

dsc00664 (MMS)

Min lilla bebis börjar bli stor nu ju. Idag är hela dagen förstörd för idag händer bara jobb.


Genom svettig!

såå, nu har jag städat klart för idag. ska snart hoppa in i duschen. Har kalkat av badrummet och dammat av i köket och jag är genomsvettig. RÄÄÄLIGT :P haha...
Nää nu kommer snart Filip. Blir korv stroganoff på menyn idag. Så nu måste jag hoppa snabbt in i duschen.
:D

Min plan för min framtid, yrkesmässigt!

Var precis inne på en skolkompis blogg och läste om att tiden går så fort. Att det snart är dags för examen. Vi har redan gått två år i skolan, eller jag har ju gått tre år, men nu är det bara ett och ett halvt år kvar sen ska vi stå där med lärarkalendern under armen och en fet pärm med kreativa idéer under andra. Om jag är nervös? Jaa, så in i helvete. Men snart har jag utbildningen jag vill ha, som jag brinner för. Men fyy, skolan är ju en säkerhet, någonstans som man går till varje dag och en inkomst som alltid kommer i tid varje månad. Tänk om jag inte får jobb? Tänk om jag inte klarar att ta examen? Tänk om , tänk om, tänk om....! TÄNK OM!!! Jag trivs i skolan, men jag klara mig bra utan den också. Men ska jag verkligen jobba med samma yrke så jävla länge? Hela mitt liv? Ska jag aldrig mer utbilda mig och klättra högre? Uch, får ont i magen bara av att tänka på det. Jag är ju bara  22 år, inte ens det än och när jag går ut är jag 23,5 år lite mindre. Ska jag då sen jobba i 41,5 år inom samma yrke? Som förskollärare? Jag älskar yrket men jag är nervös över det också! ahaa... Jag vet iaf att jag ska, antingen direkt eller när jag har fått fast tjänst, läsa till specialpedagog. Det är iaf ett annat mål i livet jag har. Sen är mina yrkesmål klarade. Eller kanske inte riktigt. Jag och mamma pratade lite för ett tag sedan och jag blev sjukt sugen på att någon gång i framtiden starta en egen förskola. Hade inte det varit ball? Jag hade tyckt det vore skit kul. Och då vill jag ju verkligen inte bara vara den som startat förskolan och bara sitter inne på sitt rum utan jag vill medverka i allt vad det innebär. Och mamma ska ta hand om det ekonomiska :P haha. Faaan, nu kom jag faktiskt fram till att jaa visst jag är nervös, men jag har mål kvar att uppnå, nu kan jag inte mer än att längta tills jag kommer ut i verkligheten, tills jag får fast tjänst och sen kan läsa vidare som specialpedagog och sen hur man styr en förskola, öppnar upp en förskola. Jeej, min examen är räddad! Jag kommer inte få ångest längre, jag kommer ha ambitioner till min framtid yrkesmässigt!

Jag hoppar städningen lite och tar mig tid...

dsc00659 (MMS)

Jag hoppar städningen lite och tar mig tid till att jobba på brännan på balkongen istället med tidningar och cigg.


Underbar morgon. Vaknade vid nio idag låg ...

dsc00658 (MMS)

Underbar morgon. Vaknade vid nio idag låg kvar lite i sängen och lekte med selma. Sen gjorde jag en god frukost och satte mig vid bordet med tidningen och radion igång. Så skönt. Nu sitter jag på balkongen och tar morgon cigg och kaffe. Gott! Detta kommer jag sakna när jag slutar röka om några dagar. Idag ska jag fortsatta städa sen kommer filip hit:-D blir en bra dag idag:-D


Helgens skallebank var inte nådig!

Idag har jag äntligen flyttat hem igen. Och jag har städat och haft mig. Är inte riktigt klar än, men på god väg. Har ändrat om här hemma också lite. Soffan och tvn står på ett annat ställe och det blev mycket mysigare tycker jag. Tavlorna har inte kommit upp än, vet ej var jag ska ha dem än eller om jag ens ska ha dem?
Här är två bilder. Visar lite hur färgerna ser ut. Bilderna är dock dåliga tycker jag. Av någon anledning så tar inte min mobil några bra bilder idag :S Knas!
Så kort sagt idag har jag typ bara städat och städat och funderat över var jag ska ha alla mina saker.
Helgen har bestått av fest och mys. Fredags skulle jag vara med syster yster men hon dissa mig så det blev jag, godisskålen och film helt alena. Lördag hämtade Filip upp mig vid ett, vi åkte till systemet och sen in på CG och handlade kräftor och räkor för klockan sex skulle vi vara på plats i Annelöv. Dessvärre så gjorde jag att vi kom försent. Glömde mitt smink hemma så där stod jag med en klänning som satt jääävligt bra på mig, håret fixat och INGET smink. Det är tur att Filip har en syster som bor så nära. Så, jag var ju inte riktigt sminkad som jag brukar på fest men det gick hur bra som helst. Kvällen vart väldigt trevlig tycker jag. Sen när vi kom hem till Filip igen decka han och jag och Evelina satt och snacka. Dagen efter var inte ett dugg rolig. Först frukost på sängen, skallebank, sen film på soffan, skallebank, somna i soffan, skallebank, somnade igen, och skallebanken var borta JEEEJ! Sen blev det middag hos familjen Lövenbalk och sen hem till mina föräldrars lägenhet och sov där :) Så typ i korta drag såg min helg ut på det viset. Nu är jag och Selma hemma igen och det är HÄRLIGT!! :D Mina kläder är här, allt som är mitt är här och min lägenhet är så som jag vill ha den. Nästa projekt här hemma blir klädkammaren :D


Då sitter man på jobb igen. Har varit här ...

dsc00628 (MMS)

Då sitter man på jobb igen. Har varit här två timmar nu dock. Två timmar kvar. Och här är typ ingen. Inte jätte roligt direkt. Men men, det är pengar det med. Fick se idag hur mycket pengar jag ska få från posten. Och det var två tusen mer än vad jag hade räknat med. Så det är ju jävligt gott:-D så på måndag blir det att betala alla räkningar.


SMS-inlägg

dsc00628 (MMS)


Då är man på väg hem igen. Hoppas nu att b...

dsc00637 (MMS)

Då är man på väg hem igen. Hoppas nu att bell och selma har varit lugna där hemma. Fick förresten reda på att min lägenhet inte blir färdig förrän nästa vecka. Suck. Men men, fint blir det nog iaf:-D hoppas jag.


Sitter nu på ungdomsmottagningen i lund. Ä...

dsc00635 (MMS)

Sitter nu på ungdomsmottagningen i lund. Är smått nervös. Tycker inte alls om att vara här. När är man för gammal för att gå hit? Sitter helt ensam här. Suck! Det som är positivt är att jag är i lund. Jag tycker om lund! Väldigt mycket! Gick förbi banken och där var skyltat med lediga lägenheter. Åh, vill bo här! Sen är jag lite nervös för min lön. Har inga framtida insättningar från posten än. Har jag inte fått lönen på måndag får jag ju ringa in där och fråga vad som står på. Jag har ju räkningar att betala liksom. Skrev ett långt inlägg igår från mobilen men det verkar inte ha kommit in än. Suck. Annars idag ska jag jobba ikväll sen ska jag och syster ha lite kvalité time. Äta godis och kolla film:-) imorgon ska jag hem till babe och sen ska vi på kräftskiva i annelöv hos helena:-) fint ska det va. Så tjugo minuter kvar tills det är min tur. Suck!


Sitter nu på ungdomsmottagningen i lund. Ä...

dsc00635 (MMS)

Sitter nu på ungdomsmottagningen i lund. Är smått nervös. Tycker inte alls om att vara här. När är man för gammal för att gå hit? Sitter helt ensam här. Suck! Det som är positivt är att jag är i lund. Jag tycker om lund! Väldigt mycket! Gick förbi banken och där var skyltat med lediga lägenheter. Åh, vill bo här! Sen är jag lite nervös för min lön. Har inga framtida insättningar från posten än. Har jag inte fått lönen på måndag får jag ju ringa in där och fråga vad som står på. Jag har ju räkningar att betala liksom. Skrev ett långt inlägg igår från mobilen men det verkar inte ha kommit in än. Suck. Annars idag ska jag jobba ikväll sen ska jag och syster ha lite kvalité time. Äta godis och kolla film:-) imorgon ska jag hem till babe och sen ska vi på kräftskiva i annelöv hos helena:-) fint ska det va. Så tjugo minuter kvar tills det är min tur. Suck!


Eftersom dem började idag med att göra vid...

dsc00633 (MMS)

Eftersom dem började idag med att göra vid i min lägenhet och inte blir klara förrän i slutet av veckan så har jag och selma flyttat in hos mamma och pappa. Selma och bell har äntligen börjat komma översens. Haha. Och här myser dem båda i soffan sovandes. Söta är dem!


Har ätit frukost hos mamma och pappa idag....

dsc00628 (MMS)

Har ätit frukost hos mamma och pappa idag. Selma fick följa med och hon har haft jätte roligt ute på varandan. Jagat flugor. Nu sover hon på min mage. Hon är helt slut! Mys stund!


Det är ganska bra att jobba på ett gym b...

Det är ganska bra att jobba på ett gym bredvid ett hotel för att för bara några minuter sedan kom idol-erik in och pratade med mig. Frågade dock bara om en boxsäck men ändå. Haha. Och jag ser trött och sliten tv1 toppen sofhie!


Jej. Dem ska komma och måla om i min läg...

Jej. Dem ska komma och måla om i min lägenhet nästa vecka. Om jag är glad nu? Ja då! Haha. Så fint där kommer bli ! Fjäder vit färg och sen en fondvägg som jag ej kommer ihåg vad jag valde. Haha. Men men. Fint och ljust kommer det att bli:-D i like!


Och då gick man in på andra passet idag....

Och då gick man in på andra passet idag. Suck. Har två pass kvar imorgon sen är jag ledig helgen. Skönt! Känner att jag har tagit på mig lite för mycket jobb. Men tänk pengar pengar pengar så kommer detta också att gå bra. Igår kom filip hem till mig. Gjorde absolut ingenting mer än satte upp galler för dörren. Efter det låg vi bara i soffan. Orkade inget annat. Är helt slut. Sitter nu så fysiken och jobbar lite. Somnar säkert här snart. Vill inte mer. Helt slut. Blir sängen med en gång när jag kommer hem! Skönt ska det bli. Och imorgon när jag har landat för denna veckan så ska jag bara vara själv och inte göra ett skit! Punkt slut! Nä, dags att vara trevlig......


Jag har mig en riktig fixar pojkvän. Vi ha...

dsc00623 (MMS)

Jag har mig en riktig fixar pojkvän. Vi har satt upp en "galler-dörr" så att jag kan ha balkongen öppen utan att selma hon går ut. Vi har härmat cammi men det var ju en bra lösning eller hur? Haha. Idag har jag äter igen jobbat över två och en halv timme. Och jag fick ledigt nästa vecka:-D eller jag ska jobba måndag och tisdag men resten av veckan är jag ledig. Skönt, för jag vill verkligen inte vara där! Svårt att beskriva men det är ett helvete där borta. Helgen blir nog lugn. Karneval dock men inte ett dugg sugen. Men men. Men jag har jobbe fri helg iaf. Skönt. Jobbar dubbelt imorgon och fredag. Suck. Pengar pengar pengar!


Alltså jag är så jävla trött nu! Jag ...

Alltså jag är så jävla trött nu! Jag orkar inte längre. Jag hoppas vid min gud att jag får ledigt nästa vecka! Hoppas verkligen! Är så trött på posten nu så jag hade kunnat spy över dem allihopa! Eller inte alla kanske men vissa av dem. Det sjuka är att jag jobbade över 35 minuter idag men ändå får jag börja 30 minuter tidigare imorgon. Hur fan går det ihop? Nä, posten i ett nötskal! Längtar så till hösten. Då jag och mitt hjärta ska åka på en mini semester. Längtar så! Längtar så efter han nu också! Längtar efter att få ligga bredvid han utan att dö av värme. Haha. Åh vad trött jag är! Bara två och en halv timme kvar. Sug k&%#@ !


Min katt är en bitch!

Vi var på besök hos Camilla idag. haha Japp, vi, jag och Selma. Vilken uppnogig jävla katt jag har alltså. Hur ska detta gå? Hon är snäll mot mig och mot människor men mot mamma och pappas hund och Cammis katt Morris är hon ju rena helvetet. Aja, hoppas det går bättre på onsdag :) Vi får ju träffas lite oftare så att de kommer ihåg varandra och förhoppningsvis kan leka med varandra inom en snar framtid :)
Filip kanske också kommer på onsdag :) Jobbar mycket denna veckan så blir inte så mycket att träffas eller att vara social. Jobbar ju på posten sen kväll på tisdag, torsdag och fredag på fysiken. TUFF VECKA! Men men..pengar pengar pengar! Så småningom iaf.
Måste bara säga att jag är ganska glad att jag ska befinna mig på jobb imorgon. Luftkonditionering :P haha

Puss!

dsc00592 (MMS)

Puss!


Puss!

dsc00592 (MMS)

Puss!


Denna morgonen har varit helt ok faktiskt....

Denna morgonen har varit helt ok faktiskt. Började med att sova lite längre än vad jag har gjort i veckan. Upp och koka kaffe med kanel i och satte igång diskmaskinen och gjorde sen vid mig. Tog ut mitt kaffe och tidningen ut på balkongen och bara njöt av morgonen fram tills det var dags dör mig att cykla till jobb. Och här har jag städat hela morgonen. Först nu som jag sitter ner lite och tar paus. Ska snart börja städa ovanvåningen här på gymmet. Idag stänger jag sedan klockan 2. Så skönt. Imorgon är jag ledig. Jag ska inte göra något annat än att umgås med filip. Skönt ska det bli då jag har haft fullt upp hela veckan igen. Jag börjar räkna ner dagarna till löning nu. Är trött på att vara pank! Vill ha pengar! Nä, nu ska jag vara trevlig mot de få kunder vi har här idag. Ha en trevlig lördag.


Jag och selma är hemma hos mamma och pappa...

dsc00615 (MMS)

Jag och selma är hemma hos mamma och pappa idag. Kollar på film. Selma sover efter några timmars upptäcktsfärd här hemma Imorgon blir det jobb på fysiken sen ska jag och selma hem till filip:-) längtar. Vad vi ska göra imorgon har jag ingen aning om. Återstår att se helt enkelt. Snart ska jag hem och sova. 5 timmars städade imorgon. Suck. Haha.


Jag tror inte att min bebis tycker om att ...

dsc00608 (MMS)

Jag tror inte att min bebis tycker om att jag jobbar. Igår när jag skulle till jobbet så klättrade hon ner i väskan och satte sig där. Stackarn. Men jag måste ju tjäna pengar bebis! Sitter på jobbet nu och saknar henne och saknar filip men mest saknar jag att få sova. Somnar nästan här borta. Lovar. Ögonen går i kors. Undrar om jag inte ska säga nej till vecka 29 på posten ändå eller om jag bara ska stå ut. Vad tycker ni?


Denna morgonen har inte varit rolig. Klock...

Denna morgonen har inte varit rolig. Klockan fem väckte selma mig. Sen har hon sprungit runder i hela lägenheten hela morgonen. Haha. Och idag är dagen då jag hade behövt sova ju. Men men. Nu mot jobb.


Efter många om och men så skriver jag igen ;)

nu var det ett tag sedan jag uppdaterade min blogg. Längesedan jag var inne på datorn över huvudtaget. haha. Hade lagt den i en låda och har inte varit sugen på att ta fram den alls. Har varit ganska skönt att ha den undangömd i lådan. Fram till idag då jag fick ett sms av Cammi "Hört talas om msn eller?" haha. Har mestadels jobbat. Var ledig i söndags. Då låg jag och Filip hemma och mös. På kvällen kom Hanna och John och åt middag och snacka skit :) Sen har jag bara jobbat. Var och vaccinerade eller hur det stavas, Selma igår. Gick jätte bra. Hon sa inte ett knyst. Jätte duktig flicka! Och han sa att hon var jätte fin min lilla bebis :) Idag kom Madde på besök! Längesedan man träffade henne. Tyvärr var hon inte här så länge men det gjorde inget. Vi hade trevligt ändå :) Mycket snack som vanligt :)
Imorgon blir det jobb. Två jobb. Först posten sen fysiken. Jobbigt, men så är det.
Nu ska jag och Selma mysa i soffan. Vi ska kolla på Vänner :) I like !
Saknar min pojkvän nu också. Men han kommer och sover hos mig imorgon :) Underbart!

Ha en fortsatt trevlig kväll mina läsare! De få som fortfarande läser :)

"Jag hade aldrig funderat särskilt mycket ...

dsc00481 (MMS)

"Jag hade aldrig funderat särskilt mycket över hur jag skulle dö. Även om jag hade haft anledning att göra det dem senaste månaderna. Men även om jag hade gjort det skulle jag aldrig gå föreställt mig att det vara så här." från en bok. Ska nog lyssna så den igen. Sjukt bra! Nu har jag jätte tråkigt!


Idag är en jävligt bra dag känner jag. ...

Idag är en jävligt bra dag känner jag. Vaknade som vanligt av att selma var vaken och trampa mig i huvudet och bet mig i tårna. Haha. Men jag tycker om henne ändå! Gick upp och gjorde kaffe och bara mös hela morgonen. Gjorde vid mig i lugn och ro. Tog en cigg på balkongen och kände hur varmt det var. Det är lite synd att jag jobbar men det är goa pengar sen. Och dagen fortsätter dessutom med att filip kommer hem till mig. Vi ska på födelsedags fest idag. Emma fyller år imorgon och hon ska fira det idag med lite folk och så. Kommer säkert bli trevligt. Innan dess ska vi hem till cammi och ta något litet att dricka innan är det sagt. Och imorgon kommer hanna och kanske john. Vi ska ta en kaffe och snacka lite skit. Hon ska hälsa på selma också:-) efter det ska jag göra en jätte god middag till mig och filip. Jag vet att det är gott återstår att se om filip tycker det är gott också. Nä nu ska jag börja städa här på gymmet. Ha en underbar lördag!


Selma sover konstigt. Haha.

dsc00599 (MMS)

Selma sover konstigt. Haha.


Ok, jag hatar torsdagar nu. Jobbar först ...

Ok, jag hatar torsdagar nu. Jobbar först på posten sen två timmars rast tills jag ska jobba på fysiken. Och nu sitter jag här på fysiken och nästan somnar. Saknar min stackars katt som har fått vara hemma själv allt för länge nu. Och jag ser ut som sju svåra är nu. Helt slut och svettig. Haha. Nä jag får försöka piggna till nu då......


RSS 2.0

Väder Landskrona