Lördag idag. Började morgonen med att pyss...

Lördag idag. Började morgonen med att pyssla lite:-P sen in i duschen och göra mig i ordning för en tur till Malmö för att möta upp Madde:-) var verkligen jätteroligt att träffa henne. Det har verkligen inte funnits någon tid till något socialt umgänge den senaste tiden. Men nu i helgen får jag vid till lite iaf. Träffade Madde nu under förmiddagen och sen ikväll ska jag hem till Hanna och ha vinmys. Ska bli riktigt kul:-) sen torsdag nästa vecka ska jag träffa Sara:-) sen ska jag se om jag kanske kan få tid till att träffa Malin någon dag nästa vecka också. Vi var iväg och fick vår nya bil igår också. Volvo v70 s:-) eller något sånt:-P jättefin är den. Får plats med både hund och framtida barnvagn:-) nu saknar jag bara körkortet:-)


Sitter på bussen nu mot jobb. Inte alls pi...

Sitter på bussen nu mot jobb. Inte alls pigg på att jobba idag kan jag tala om. Fick jobba över igår fyra timmar. Vilket innebär 12 timmars jobb igår. Idag kanske jag också får jobba över. Fast bara två timmar. Allt skit och fokus är nu på flytten till det nya huset. Jobbigt när man inte har varit ledig under hela sommaren eller våren. Men man samlar ju på sig massa komp:-) så innan vecka 44 måste jag ta ut mina ca 22 timmar:-) Nice! Helgen blir det fullt ös med Ullared på schemat:-D och färgning dag klippning på söndag efter funky kidz och efter den nya frisyren ska vi äta ute med farmor och farfar. Blir full rulle. Sen måndag flyttar vi in med barnen i de nya lokalerna:-) nä dags att hoppa av bussen.


Idag har det varit en typisk söndag. Har b...

mms_img-12235063 (MMS)

Idag har det varit en typisk söndag. Har bara haft funky kidz annars har jag inte gjort ett jota. Så jävla skönt måste jag ju säga. Igår åkte jag med mamma och pappa till Väla. Sen blev det en sväng till hyllinge för att handla hem mat. Så trött jag var när jag kom hem. Jag och Filip hade lördagsmys på kvällen bestående av räkor och sen film och godis. Jag somnade ganska tidigt. Haha. Vad mer har jag att berätta? Typ inget. Åh jo. Visst är min bebis söt på bilden:-)


Jaha då var snart halva veckan gången. Kän...

Jaha då var snart halva veckan gången. Känns konstigt. Nästa vecka ska vi ha packat ner det vi ska ha med oss till den nya förskolan. Och det känns stressigt kan jag tala om. Men men. En vecka kvar sen ska allt bara packas upp. Idag är en lång jävla dag. Jobbar stängning och nä jag tycker inte om dem. Det är inte jätte många timmar direkt men det är tråkigt. Nio till sex jobbar jag. Filip börjar ny hundkurs idag. Kul för både han och vår lilla bebis:-) åh nu hoppas jag att jag snart är framme i Hbg, så jag kan få frukost. Hungrig. Aja trevlig onsdag på er alla.


Det andra motivet vi har på väggen:-D enjo...

mms_img-18062595 (MMS)

Det andra motivet vi har på väggen:-D enjoy this moment. This moment is your LIFE


Då var det söndag igen. Jag går med på att...

mms_img-21480015 (MMS)

Då var det söndag igen. Jag går med på att veckorna ska gå fort men jag går fan inte gått med på att helgerna ska gå fortare. Så jävla tråkigt. Helgen har bara susat förbi. Fredags började med att jag måla en andra gång listerna i rummet som gud glömde. Sen när Filip också kom hem åkte vi iväg och hämta mitt vitrinskåp som ska stå där inne:-) sen lade vi oss på soffan och hade helg. Jag deckade dock redan tio på kvällen, helt slut. Lördagen rensade vi ut hela rummet på saker som ska slängas och som inte ska vara där inne. Fortsatte att måla fast denna gången började jag måla mönster som vi ska ha på väggen. Och tro mig. Det tog tid. Mamma var här runt tre och fika. Sen började jag att bygga ihop vitrinskåpet fast Filip fick ta över ganska kvickt:$ och nu är det söndag. Dags för funky kidz och sen hem igen och fortsätta måla på vårt träd:-D idag är dagen då rummet ska bli färdigt.:-D


RSS 2.0

Väder Landskrona